Naar verluidt zou in maart, te midden van de pracht en praal van de jaarlijkse Chinese parlementsvergaderingen in Peking, een politicus met trots zijn voorstel hebben medegedeeld over hoe “het probleem van de zwarte bevolking in Guangdong moet worden opgelost”. De provincie staat in China bekend om haar vele Afrikaanse migranten.

“Afrikanen brengen veel veiligheidsrisico’s met zich mee”, vertelde Pan Qinglin aan de lokale media (link in het Chinees). Als lid van de Chinese People’s Political Consultative Conference, het hoogste politieke adviesorgaan van de natie, drong hij er bij de regering op aan om “de Afrikaanse mensen die in Guangdong en andere plaatsen wonen, strikt te controleren”.

Pan Qinglin, die in Tianjin bij Peking woont – en volstrekt niet in de buurt van Guangdong – hield zijn voorstel voor verslaggevers. Het staat in het artikel (link in het Chinees) met als koptitel “Pan Qinglin: Strikt en snel alles in het werk stellen om het probleem van de zwarte bevolking van Afrika in de provincie Guangdong op te lossen”:

Zwarte mannen reizen vaak in drommen; ze zijn ’s nachts op straat, in nachtclubs en in afgelegen gebieden. Ze houden zich bezig met drugshandel, intimidatie van vrouwen en vechten, wat de openbare orde in Guangzhou ernstig verstoort… Afrikanen hebben een hoog percentage AIDS en het ebolavirus dat kan worden overgedragen via lichaamsvloeistoffen… Als hun bevolking [blijft groeien], zal China veranderen van een natiestaat in een immigratieland, van een geel land in een zwart-geel land.

Als we dieper in de geschiedenis kijken, dan suggereren bewijzen op de aanwezigheid van slaven uit Oost-Afrika in het oude China. De Afrikaanse slavernij in het land bereikte zijn hoogtepunt tijdens de Tang (618 tot 907) en Song (960 tot 1279) dynastieën.

  Globalisten zijn de roofdieren, COVID-19 is het wapen, en u bent de prooi

Meer recentelijk brak er geweld uit nadat de Chinese regering in de jaren zestig van de vorige eeuw begon met het verstrekken van studiebeurzen om Afrikaanse studenten in het land te laten studeren. Veel Chinese studenten hadden een hekel aan het feit dat de Afrikanen studiebeurzen ontvingen, met spanningen die eind jaren tachtig uitmondden in rellen in Nanjing. De rellen begonnen met boze Chinese studenten die de slaapzalen van Afrikaanse studenten in Hehai University omsingelden en hen zeven uur lang bekogelden met stenen en flessen, terwijl de menigte later door de straten marcheerde en anti-Afro-Chinezen leuzen schreeuwde.

Ondanks het besef van de problemen die worden veroorzaakt door de Afrikaanse aanwezigheid in deze Aziatische natie, lijkt er geen harde en snelle regelgeving te zijn die de Afrikaanse immigratie – of het huwelijk – verhindert, aldus National Vanguard.

Op de smerige markten van China

Vorig artikelUitgelekte bodycam-beelden tonen voor het eerst moment voor moment de arrestatie van George Floyd: “Media hebben gelogen”
Volgend artikelMarine Le Pen: Deporteer de hele familie als iemand een misdaad pleegt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Slimme jongens, die Chinezen.
  Die zien het goed wat die zwarten voor een ellende brengen.
  Nu het lef om ze in het gareel te krijgen, of exit.

 2. Zouden Rutte, Segers, Robje Jetten, Vette Fransje Timmermans en de overige “elite” dit soort berichten óók lezen ?
  De Chinezen durven ’t in ieder geval te benoemen, zelfs dát durven de boven genoemden niet eens !
  Laf stelletje.

 3. Segregeren, concentreren en repatriëren: China heeft net een flink stuk van Zimbabwe gekocht. In containers laden (dat vinden ze prettig reizen kennelijk) en hup: terug naar Wakanda. Dit moeten de chinezen toch kunnen. Misschien kunnen wij dan het goede voorbeeld volgen, nadat we al onze linkse leiders, uh, op een oneindig lange vakantie hebben gestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in