Sneller dan we denken. Mijn vriend Marat Khairullin gaf gisteren een prima situatierapport (helaas alleen in het Russisch). Hij beschrijft in detail de erbarmelijke toestand van de VSU, die door andere betrouwbare bronnen wordt bevestigd, maar hij gaat verder en beschrijft gelegenheden waarbij frontlinie VSU-eenheden daadwerkelijk… hebben samengewerkt met het Russische leger. De statistieken van sluipschuttersgroepen op regiments-brigade-niveau (het aantal varieert, maar het zijn er meer dan een paar) zijn angstaanjagend, omdat het vrij normaal is dat één van deze groepen in één nacht tussen de 20 en 30 VSU-personeelsleden doodt. Dat geeft een goed beeld van de omvang van de VSU-verliezen en bevestigt ook mijn constante punt dat het Russische ministerie van Defensie erg conservatief is in het opgeven van VSU-verliezen, schrijft Andrei.

Maar zelfs deze “conservatieve” schattingen zijn angstaanjagend. Hier is de slagersrekening voor vandaag van het Russische Ministerie van Defensie.

In 7 dagen – bijna 5.000 KIA’s (killed in action). Geen wonder dus dat er nu gemeld wordt dat veel VSU-soldaten gewoon weigeren aan te vallen en liever in loopgraven blijven zitten zonder te bewegen – volkomen begrijpelijk. Dat brengt ons bij Larry’s uitstekende stuk van gisteren, dat ik vandaag ook bespreek in mijn nieuwe video die binnenkort online komt.

Een vriend die nog steeds betrokken is bij de dag-tot-dag operaties stuurde me de volgende video. Hij zei dat dit de ronde doet onder de Company Grade Officers (d.w.z. 2d Lt, 1 Lt, en Kapiteins) en aangeworven personeel. Een meerderheid van het Amerikaanse leger gelooft dit echt, vooral de Zoomers. Reddit, de belangrijkste sociale media-app van de jeugd van tegenwoordig, staat vol met deze onzin.

Hoewel de video een zwakke poging tot humor is, is het narratief/meme geen grap. Veel jongere officieren geloven echt dat we Rusland onder controle hebben en Poetin naar believen kunnen uitschakelen. Het is één ding voor de gemiddelde man of meid op straat om zulke onzin te geloven, maar het is angstaanjagend om te horen dat veel Amerikaanse militaire officieren, zowel lagere als hogere (inclusief vlagofficieren, d.w.z. generaals), zo misleid zijn. – Met betrekking tot de aanstaande NAVO-top, ik zou het niet beter kunnen schrijven

Dit is helemaal niet verrassend – een gemiddelde moderne compagnieofficier van het Amerikaanse leger, die vooral “onderwezen” is in militaire geschiedenis aan de hand van de “heldendaden” van Patton en de “maatstaf” van het kalkoen schieten in de Golf, zou de geschiedenis van Operatie Zitadel (begonnen op 5 juli 1943), 80 jaar geleden, en de schaal van de gebeurtenissen waar het Amerikaanse leger gewoon geen ervaring mee heeft, niet kunnen handelen. Ja, 5 juli – 12 juli 1943 – Zitadel, daarna – Operatie Koersk Offensief.

  Oekraïne is de corruptiekampioen van Europa

Deze schaal gaat de ervaring van de Amerikaanse strijdkrachten te boven, net als Stalingrad, Operatie Bagration, Bevrijding van de Balkan en vele andere dingen en ze kunnen het gewoon niet aan. En dat geldt ook voor SMO. Slechts één Amerikaanse historicus van formaat – David Eisenhower, de kleinzoon – had genoeg moed om te wijzen op de gorilla van 800 pond in de kamer, die een professionele afgunst was en blijft. Gezien het feit dat Amerika’s wederopstanding en supermacht zijn oorsprong vond in WO II, zou het erkennen van de militaire en geopolitieke realiteit van de afgelopen 85 jaar op politiek niveau in de VS betekenen dat de mythologie van Amerika niet alleen militair, maar ook op nationaal niveau wordt ondermijnd en zou op zichzelf een Koschei The Immortal spreekwoordelijke punt van een naald zijn, die, wanneer gebroken, hem doodt. Maar het versterkt alleen maar mijn standpunt dat ik al vele jaren, tientallen jaren eigenlijk, inneem, namelijk dat de VS zichzelf nooit als echte continentale macht heeft gerealiseerd, omdat deze realisatie alleen komt door continentale oorlogsvoering op grote schaal. Men kan zichzelf eenvoudigweg geen militaire geschiedenis kopen, hoe men ook probeert…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Met betrekking tot de aanstaande NAVO-top, ik zou het niet beter kunnen schrijvenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraiene doet het geweldig, daarom stuurt Biden hen clustermunitie
Volgend artikelGroepsverkracht meisje vermoedelijk vermalen tot kebab – zaak heropend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

    • …ja mijne euro is gevallen :de verenigde strijdkrachten van Ukraine …of was het Vuile Smeerlappen van Ukraine maybe ??

  1. Geef de Ami’s en de hele NAVO/NATO leiding een pakket Sabaton CD’s of DVD’s,
    als ze daar nu eens naar luisteren worden ze misschien wel slimmer pikken ze wat geschiedenis op.
    Laat ze maar eens beginnen met PanzerKampf

  2. Wat een mooi artikel..je kan het niet zo gek bedenken, en toch waar, eerlijk gezegd ik vrees dat nog veel ukrainers uit het zuiden van het land ook nog veel onzin geloven, dat merken wij hier in Antwerpen nog zeer goed…de idoten..♥️🇷🇺🇧🇾🌹

  3. Ik denk (vermoed ) dat het op 11 of 12 juli voorbij zal zijn . UK bestaat niet meer brussel een grote glaspoel , ramstein evens en in de usa einde NY , washington , enz…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in