Screenshot YouTube video What the Media Won't Tell You About LORD JACOB ROTHSCHILD

Groot-Brittannië is wereldleider in anti-Russische politiek. De Britten haten Poetin en moedigen de Oekraïners ijverig aan om hun Russische neven tot de laatste druppel bloed te bevechten. De Russen en de Oekraïners waren klaar om in februari 2022 een akkoord te tekenen, totdat de Britse premier Johnson in Kiev aankwam om de Oekraïners ervan te overtuigen het akkoord te laten vallen. En dat deden ze. Sindsdien zijn de Britten de leidende kracht geweest om de Oekraïners te dwingen om te vechten en om NAVO-leden te overtuigen om hen te helpen vechten. De Britten leiden de wereldwijde anti-Russische campagne. Dit zijn de feiten. Maar de uitleg van deze feiten ontging me tot nu toe, schrijft Israel Shamir.

Onlangs sprak een veelbelovende jonge verslaggever, Dood (of misschien Doodj) genaamd, met een leider van de Russische pro-Westerse oppositie, de runaway ex-oligarch Michael Chodorkovsky [Michail Chodorkovsky]. De heer Chodorkovsky is verbannen naar de schaduw en de marge van de geschiedenis, hoewel hij ooit de rijkste magnaat van Rusland was en een van de rijkste mannen ter wereld. Nu is hij net iets minder dan een miljard dollar waard, peanuts als oligarchen worden geteld.

Hij was een van de Dirty Seven [semiboyarshina] oligarchen die de controle over Rusland overnamen tijdens het zwakke bewind van Jeltsin. Ze waren allemaal min of meer Joods en hun solidariteit en vernielzucht konden alleen wedijveren met hun meedogenloosheid en hebzucht. Veel van mijn vrienden beschouwen zionisten als apex-predatoren, terwijl Joden schattige en harige prooien zijn. Ze vergissen zich – deze zeven Russische oligarchen waren geen zionisten, het waren gewoon Joden die erop uit waren om alles te vernietigen wat in hun weg stond. Deze zeven mannen hebben het millennium oude Rusland praktisch vernietigd. Ze verpauperden het volk, brachten de industrie in de as, verkochten de fabrieken voor schroot en stalen alle particuliere banktegoeden. Ze ruïneerden zelfs de Russische democratie toen ze in 1993 het parlement beschoten met gebruik van Jeltsins tanks, en vervolgens, met de hulp van Amerikaanse adviseurs, door de herverkiezing van president Jeltsin in 1996 in scène te zetten.

Zoals sprinkhanen een boom aanvallen, neemt elke Joodse oligarch een andere tak over: De heer Berezovski ging achter de auto-industrie aan en Rusland stopte met het produceren van auto’s; de heer Gusinsky nam de televisie in beslag en veranderde die in offensieve propaganda; de heer Chubais beheerde ’s werelds grootste overdracht van rijkdom sinds 1917. De heer Chodorkovsky nam alle olie en gas van Rusland over. Overal stalen ze alles wat ze konden stelen, bouwden ze jachten en paleizen en spotten ze met de gewone Russen door hun opzichtige consumptie. Hun officiële heerschappij eindigde ergens na 2005 toen de heer Berezovski Jeltsin ervan overtuigde om zijn heerschappij over te dragen aan de jonge heer Poetin, waarna de heer Poetin tegen de oligarchen zei dat ze uit de buurt van de staat moesten blijven of anders. De heer Chodorkovsky lachte en zei dat hij van Poetin af zou komen. Poetin stopte hem in de gevangenis en nationaliseerde het mammoetoliebedrijf Lukoil van de oligarch. Tien jaar later mocht de heer Chodorkovsky vertrekken en dat deed hij ook. Russische olie is nog steeds in handen van de Russische staat en vormt nog steeds de basis van de Russische welvaart.

  Wat kan Rusland eisen om te onderhandelen over een einde in Oekraine?

In een recent interview onthulde de heer Chodorkovskyaan een jonge verslaggever dat de echte eigenaar van Lukoil wijlen Lord Rothschild was, die onlangs (24 februari) op de rijpe leeftijd van 89 jaar is overleden. Het was nogal een verrassing om te ontdekken dat de oude Jood nog snel genoeg was om alle olie van Rusland in zijn zak te steken toen hij de goddeloze communisten eruit schopte. Wij Russen hoorden wel degelijk zo’n gerucht toen het gebeurde, maar we namen het toen niet serieus. De schuld geven aan “Rothschild” is net zoiets als de schuld geven aan “Lizard People”; een antisemitische trope. Zo iemand bestaat niet in het echte leven, dacht ik. Maar na de publicatie van Doodj’s video, keek ik terug in de archieven van de Times en ontdekte dat het geen fictie was:

Dus het was toen al bekend, maar ik (en anderen) konden het toen niet geloven. Zelfs nu hebben we de neiging om antisemitische feiten buiten beschouwing te laten, samen met de antisemitische tropes die het internet overspoelen.

Maar dit is de sleutel tot waarom de Britten er zo op gebrand zijn om Rusland te ondermijnen. Lord Rothschild is zo Brits als 5 o’clock tea. De Britten kunnen een Indiase premier hebben, een Pakistaanse burgemeester van Londen en Ghurkha’s als hun elitetroepen, maar de Bank of England is van de Joden. Engelsen zijn slechts mijnwerkers om de wereldwijde bank van Lord Rothschild draaiende te houden. En Joden staan erom bekend controle te houden over alles wat door hun klauwen is gegaan. Zelfs de koninklijke familie werd quasi-joods: ze besnijden hun jongens en geloven dat ze afstammen van koning David.

  Kan Europa het zich veroorloven de ogen te sluiten voor bewijzen van een rol van de VS in de ontploffingen van pijpleidingen?

Feit is dat het verlies van al die fabelachtige Russische rijkdom de oligarchen heeft geïrriteerd. Daarom noemen ze Vladimir Poetin “de bloedige tiran,” omdat hij hen de Russische olie en gas, goud en tarwe afnam waarvan ze vonden dat ze die verdienden. Toch laat de geschiedenis zien dat Poetin een zachte heerser was: hij nam de rijkdom van de oligarchen niet in beslag, zoals hij heel goed had gekund; ze behielden hun jachten en paleizen en hun miljarden. Maar dat troostte hen niet; ze begeren nog steeds het hele varken.

Net als de meesten van ons had Poetin de illusie dat Engeland en de VS om ideologische redenen tegen de USSR waren. Hij dacht: “Tuurlijk, ze houden niet van communisme, zoals elke goede kapitalist zou doen.” Hij dacht dat ze blij zouden zijn nu de Russen de vruchten plukken van privébezit. Maar het blijkt dat de Britten en Yanks nooit geïnteresseerd waren in theorie. Ze haatten de communisten omdat ze Russische grondstoffen uit de hebzuchtige handen van Lord Rothschild hielden. Nu het Poetin is die in de bres springt, heeft het wereldwijde banksysteem hem uitgeroepen tot de man van het kwaad. Misschien hebben de Russen hun Sovjet-Unie toch zonder goede reden vernietigd.

Alles, of het nu communistisch of kapitalistisch was, wat tussen Lord Rothschild en zijn wensen stond, werd natuurlijk verguisd door de wereldpers. Toch is het veelzeggend dat de dood van Rothschild geen invloed heeft gehad op de wereldwijde stroom van beschimpingen tegen Poetin en Rusland. Er is geen pauze in de oorlog. De oligarchische pressie gaat door met onderdrukken. Het kan zijn dat de uitgebreide bezittingen van Lord Rothschild zijn overgegaan op zijn wettige erfgenamen, maar dergelijke rijkdom is onderworpen aan de langetermijnplannen van globalistische machtsmagnaten, niet aan de grillen van bevoorrechte familietelg. Toch zijn dergelijke geruchten slechts antisemitische tropes en moeten ze niet worden geloofd.

Het belangrijkste doel van de mainstream pers lijkt te zijn om verhalen die de deals achter de schermen tussen Engelse en Russische oligarchen, waarvan velen toevallig Joods zijn, de kop in te drukken of uit het geheugen te wissen. Het hele idee van een Joods wereldwijd financieel systeem, hoewel het aan de basis ligt van het historische banknetwerk van Nathan Rothschild, is door de gekaapte pers tot een antisemitische trope verklaard. De veiligheid van Joden komt op de eerste plaats en de pers zal het publiek vurig verkeerd informeren om dit doel te bereiken.

  Bloomberg: Europa's ergste energiecrisis is nog maar net begonnen

Een dergelijk systeem zorgt ervoor dat de gewone mensen in de wereld, die ’s ochtends gewoon naar hun werk proberen te gaan, altijd een dag te laat en een dollar te weinig zullen zijn. We worden altijd in het duister gehouden over de machinaties van de wereldwijde oligarchen, waarvan velen toevallig Joods zijn. De waarheid van de zaak lekt druppelsgewijs naar buiten vanuit de oligarchen zelf, met de hulp van jonge en ondernemende verslaggevers zoals Dood. Maar Engeland is niet het enige toevluchtsoord voor de financiers. De familie Rothschild heeft een Engelse en een Franse vleugel. De Franse vleugel wordt vertegenwoordigd door president Macron.

Het Franse Joodse leiderschap heeft Emanuel Macron benoemd tot president van de republiek, zegt een Franse Joodse schrijver die blogt onder de naam Tsarfat (de Hebreeuwse naam voor Frankrijk).

In een lang en gedetailleerd stuk vertelt Tsarfat over een paar prominente Joden (Alain Minc, Serge Weinberg, Jacques Attali en Bernard Mourad) die voor Macron instaan bij David de Rothschild. In 2011 werd Macron junior partner bij Rothschild en verdiende hij een aanzienlijk salaris. Hij was elke cent waard – hij bedroog Le Monde, hij bedroog president Hollande, hij bedroog de Franse staat, hij deed alles wat Rothschild van hem eiste en in ruil daarvoor kreeg hij het presidentschap van de Republiek. Hij was de nieuwe koning benoemd door de nieuwe Abravanel. Nu moet hij de oorlog tussen het Christendom en de Islam leveren, voor de opperste glorie van Israël.

Deze toekomstige oorlog zal de Gaza-ramp bedekken. Als de Engelse Rothschilds zorgen voor de oorlog met Rusland, zullen de Franse Rothschilds zorgen voor de oorlog met de Islam. De financiers zijn dus dodelijker dan de zionisten, hoewel ze met hen meespelen. Ron Unz bewees dat deze financiers een prominente rol speelden in het binnenhalen van de VS in de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Ik denk dat ze machtig genoeg zijn om ons allemaal in de Derde Wereldoorlog te brengen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De val en ondergang van het Europese ImperiumVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen misdaad tegen de mensheid zo gruwelijk dat ik niet eens de woorden heb om het te beschrijven
Volgend artikelEU staat nu op een tweesprong: Hervorming of zelfvernietiging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Tja een prachtig artikel de strekking hierachter was mij reeds lang duidelijk, als de mensheid het nog steeds niet wil begrijpen dan raad ik hun aan om de protocollen van de wijzen van Zion te lezen, dit roofzuchtige, moordende bende handelt in opdracht van een nog hogere macht en deze macht is niet God maar Lucifer, ben ik nu een antisemiet?

 2. Rothschilds bereiden zich voor op WO3

  Omdat ze er niet in zijn geslaagd hun ontvolkingsquotum te bereiken met hun giftige ‘vaccin’, bereidt de Vrijmetselaars-Joodse Wereld Centrale Bank zich voor op de derde Vrijmetselaars-Joodse wereldoorlog. Je zou het niet weten als je afhankelijk was van de MSM.

  – Henry Makow

 3. Om op ‘Jood’ een etiket te plakken, is mi niet terecht. Zoals niet bij elke ‘religie’
  In feite heeft het niets met religie te maken.
  Het heeft met ‘mens zijn’ te maken.
  Hierna komt een ‘ religie ‘ die van mij destijds in de vuilnisbak gedonderd
  (uitgeschreven) .
  Zouden meer mensen ‘moeten’ doen.

  Lijkt erop dat of je Robert-Jan of Rothschild heet ; brainwash een bepalende factor in je leven is. Tunnelvisie, het gevolg kan zijn.
  heeft de Rothschild clan niet genoeg te eten dan, waar herleiden ze hun rechten aan –
  Als medemensen hun produkten / rijkdom hebben betaald.

  • Wat Lucifer’ feitelijk betekent voor hen is mij (nog) niet duidelijk.
   Moeilijk verklaarbaar fenomeen in verband gezien met ‘ mens zijn’ los van religie.
   Je komt niet op de wereld met een sticker ‘ moslim jood of christen .
   Noch met een mondkapje op. Of pakken met euro’s in je hand.

   • God is heerser, echter heeft twee polen. Zoals alles bestaat uit tegenstelling. Dag en nacht.
    Met ‘genoegdoening, geld opstrijken lijkt eigenbelang boven welke religie dan ook te staan.

    • Als men meer balans wil naar de goede kant ,
     Her-definieer of verbeter je relatie met God/ALLAH of hoe je de goede zijde benoemt.
     Bijbels zijn ‘verhalen’ over Jesus, niets met een relatie met God te maken mi .

     “Praten over iemand is niet hetzelfde als praten met die iemand”

 4. Het gehele westen is in ca. 1000jr tijd overgenomen de Khazaren. De Khazaren zijn shapeshiftende identiteitsdieven die zich al heel lang uitgeven als de Ashkenazi joden. Khazaren zijn van oudsher satanisten die roven, moorden en plunderen en vooral infiltreren en hele families, volkeren en continenten van binnenuit hebben overgenomen. Iedereen weer inmiddels dat ons koningshuis helemaal niet ons koningshuis is, het zijn Khazaren of ze worden gecontroleerd door de Khazaren.

  Wij denken veel te complex. Er is een handjevol families die de eindbaas zijn. Het is als een maffia… het volk dat gebukt gaat onder de maffia ziet een enorme organisatie waar ze onmogelijk van kunnen winnen… maar die hele maffia stort in elkaar als je de families aan de top uitschakelt.

  Het is wachten tot WIJ die families gaan opruimen. Tot die tijd verandert er niks. En om niet alles in elkaar te laten storten kunnen wij die families maar beter heel goed in kaart brengen om het kwaad met wortel en al in één keer te verwijderen. Heb geduld en houd moed, het moet zijn beloop hebben om het kwaad in onszelf en om ons heen op te ruimen zonder dat we onszelf en de planeet verwoesten.

  Uiteindelijk komen we op een punt dat er geen bewijzen meer nodig zijn, en dan kunnen we doorpakken. We willen geen honderd jaar lang rechtzaken voeren toch? We willen de satanisten met snelrecht opruimen en de mensheid MOET leren van wat er gebeurt, zodat we de egoïsten de komende 1000jr verstoten voordat ze macht kunnen krijgen.

  Egoïsme is de echte pandemie. Egoïsten zijn de voetsoldaten van het kwaad.

 5. Een terecht artikel.

  De rijkdommen van Rusland, worden al eeuwen nagejaagd.

  Bankierrs bepalen het wereld-gebueren.
  En : uiteindelijk, is elke oorlog, een “godsdienst”-oorlog.

 6. Waarom haten de mensen?
  Die vraag is een politieke vraag.

  Ik zou die vraag liever om willen draaien; hoe kunnen we de haat stoppen?
  Dus ik zou hem positief willen behandelen, want haten is slecht.
  Van het haten wordt je lelijk en ziek. Dat is dus slecht voor een mens. Niemand wil lelijk of ziek worden.

  Wat het stoppen van haten moet ik aan Jezus denken. Wat zei die daarover? (Jezus was namelijk een beetje wijs. Die wist dat haten slecht is.)

  Jezus zegt dat je gewoon niet moet haten, das het beste. Ook als doen sommigen slecht? Gewoon, vergeven die hap, ze weten niet beter en er is toch niks aan te doen. Maar vooral niet boos worden, das zonde van de verspilde energie.

  We moeten niet in zo een klein denkcirkeltje draaien, maar wel simpel blijven.
  Grote lijnen aanhouden moeten we zoals: wat is goed en wat is niet goed? Daar gaat ’t om.
  Liegen bijvoorbeeld is fout, doden ook, stelen ook, je vrouw slecht behandelen ook.

  Jezus, onze Westerse wijsgeer en lief mens heeft dat alles uitgelegd.
  Als je zijn wijsheden leest, dan snap je het. Zijn wijsheden zijn simpel en waar, controleerbaar.

  En Jezus wil geen club. Tuurlijk niet. Die wil dat je doet wat hij zegt. daarom zei hij ze.
  Niet om zo wijs over te komen of ruzie te maken. Tuurlijk niet. Ruzie maken was beneden zijn stand. Dat deden allen gluiperds, die ruzie maken. Dat kun je lezen in dat boek van hem.

  Meer niet eigenlijk. En die Jezus zegt dat je beschaafd moet doen. En das makkelijk.

  Dus jongens en meiden, laten we normaal blijven doen. Heb je naaste lief. Laat je niet gek maken.

  n.b. hier is niet te communiceren als de commentaren een halve dag in de wacht staan.

  • @Antisoof…

   ‘n.b. hier is niet te communiceren als de commentaren een halve dag in de wacht staan.’

   Ik dacht al dat ik de enige was en dat ik misschien één of andere shadowban heb. Maar ik denk dat Frontnieuws het wat rustiger aan doet. Hij moet al onze comments moderaten en de site runnen en dealen met bullshit er omheen. Als ik dit goed invul, dan geef ik Frontnieuws groot gelijk. Hij doet dit op eigen kosten en energie en dat vreet echt alles op wat je hebt. Het is idd wel lastiger ‘communiceren’.

   Vwb je reactie ben ik het, zoals meestal, met je eens. Samengevat… we zijn hier op aarde niet om het werkwoord consumeren te leven, maar om het werkwoord liefde te leven.

    • @Frontnieuws…

     Het is al meer dan een maand dat mijn reacties pas worden geplaatst als je een nieuw artikel plaatst. In ochtend zie ik bij het eerste artikel pas alle reacties die zijn geplaatst na het laatste artikel van de avond ervoor.

     Ik heb pagina verversen geprobeerd, de pagina afsluiten en helemaal opnieuw naar FN… niks werkt, mijn reacties worden pas geplaatst als er weer een nieuw artikel is en dan pas verschijnen alle reacties, maar wat ik dan reageer wordt pas weer geplaatst zodra er een nieuw artikel wordt geplaatst.

     Ik bezoek FN overigens wel met een mobiel, geen idee of dat wat uitmaakt. Ik heb me er maar op aangepast door mijn Theme van liefde, geduld en meditatie te oefenen… 😜

  • Antisoof:
   Haat is een geest. Daarom kunnen mensen niet zomaar stoppen met haten, zelfs als ze het proberen.
   Het is een spiritueel probleem, zoals ook in de bijbel staat. Het aller moeilijkste voor mensen is om toe te geven dat ze fout zaten. Het Christendom is ook de enige religie waarbij je moet toegeven dat je zelf fout zat. Het is geen “links/rechts” probleem, de mensen zijn in strijd met God. Ze haten Zijn woord, dat “verzonnen” is of door “wetenschap” weerlegd. Omdat velen het spirituele component weigeren te erkennen is het moeilijk op te lossen. Zoals je zelf al aangeeft gaat haat ten koste van jezelf, maar de meesten zullen zelfs niet erkennen dat ze haten. Ze geven er dan een ander woord aan, maar het effect blijft hetzelfde.

 7. Rothschild maakt grootse entree in Saoedi-Arabië

  De Edmond de Rothschild Group heeft plannen aangekondigd om binnen een jaar een nieuw kantoor te openen in Saoedi-Arabië. De Zwitserse bank lanceert daarnaast een platform voor schuldfinanciering ter ondersteuning van infrastructuurprojecten in het land.

  Het initiatief sluit aan bij het plan Saudi Vision 2030 (Agenda 2030), dat de economie wil diversifiëren en niet alleen afhankelijk wil maken van olie-inkomsten.

  Het plan, onder leiding van kroonprins Mohammed Bin Salman, omvat ontwikkelingsprojecten, waaronder de bouw van nieuwe stedelijke gebieden en investeringen in verschillende sectoren.

  Belangrijke speler in de regio
  Edmond de Rothschild gaat deze infrastructuurprojecten financieren met SNB Capital, dat een vermogen van 66 miljard dollar beheert. SNB Capital is onderdeel van de Saoedische Nationale Bank (SNB), een partner van het World Economic Forum.

  Rothschild positioneert zich als een belangrijke speler in de regio. Het kantoor wordt naar verwachting in de tweede helft van dit jaar in gebruik genomen.

  Eerder opende Edmond de Rothschild een kantoor in Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, wat duidt op een bredere strategie om haar aanwezigheid in de Golfregio te versterken.

  Zeer verheugd
  Directeur Ariane de Rothschild zei ‘zeer verheugd’ te zijn om met de Edmond de Rothschild Group voet aan de grond te zetten in Saoedi-Arabië.

  Deze maand kwam er na 50 jaar een einde aan het tijdperk van de petrodollar. Saoedi-Arabië heeft besloten de deal met de Verenigde Staten niet te verlengen en rekent olie voortaan niet langer exclusief af in dollars.

  De wereldwijde maffia is momenteel bezig zich te verplaatsen richting het Oosten, meer specifiek Rusland en China. Het Westen, dat zijn doel heeft gediend, wordt ondertussen gecontroleerd gesloopt.

 8. De vraag is…: hoe kan je dat stoppen..? Is dat wel mogelijk..? Ja..dat is wel mogelijk..trouwens..alles is mogelijk. Ik denk dat vraagt om te revolutionaire denken..wat eigenlijk betekent dat je niet bang bent om te zien en begrijpen..Kwaad vind fantastisch als je voorstander bent van geweldloze verzet…dat geef hem alle macht om te jou brengen naar de rand ………..

  • Revolutionair denken is dat we niet moeten denken, maar voelen. De wereld heeft geen woorden en verhalen meer nodig, maar liefde. Er is geen data meer nodig, er zijn geen wapens nodig, er is liefde nodig. We moeten liefde gaan maken door liefde te ZIJN. Liefde is de rEVOLutie die nodig is. Maar eerst moeten we uit liefde allemaal opstaan en weigeren zodra het moment ons vraagt om op te staan of te weigeren.

   LIEFDE is het zand in de motor van ds vijand.

 9. Waarom geven de Amerikanen en Europeanen miljarden aan leningen denk je? Het onderpand zijn de beschikbaregrondstoffen. Niemand spreekt daarover maar het opzet is dat de Russen het niet in handen krijgen. Een Oekrainier laten doden voor het opzet kan ze geen zak schelen. Voor het overleven van het westen is dat van vitaal belang nu China reeds een monopolie positie bezit in grondstoffen en de EU en USA er voor verlegen zitten. Wist je dat er een pijplijn die Russisch gas levert aan de EU over Oekrainie loopt en nog steeds in werking is? Waarom blazen ze die niet op of draaien de kraan niet toe? Voor het BNP van dat land is het van belang dat de Russen blijven leveren. Hoe hypocriet kan je wel zijn?

 10. Al dat gelul over 3e wereldoorlog. Niet als ik nog leef. Denk niet dat ik de einde van de 2e nog zal meemaken terwijl ik er wel voor ijver. Het fiat geldsysteem gaat hoe dan ook eindigen, een fundamentele natuurwet kan alleen de dan levenden op t hart drukken; leer van onze fouten en pak het anders beter aan! Zo ga ik lekker feestend t net zo onvermijdelijke graf in. Tot die dag zal ik er alles aan doen om die Nazi’s te irriteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in