De op handen zijnde overwinning van Rusland op Oekraïne zal niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal doorwerken. Ten eerste, zodra Odessa is veiliggesteld, zal Zelensky’s door land ingesloten Romp Reich gewoon een ander Bosnië worden, afhankelijk van NAVO-fooien en smerige criminele ondernemingen om te overleven. Polen zal niet alleen worden opgezadeld met de miljoenen Oekraïense bijstandsmigranten die zich daar al hebben gevestigd, maar ook met nog eens tientallen miljoenen Oekraïense klaplopers die Polen zien als een poort naar rijkere weiden verder in het westen, schrijft Declan Hayes.

Hoewel Polen, samen met Roemenië, misschien wel een door de VS gedomineerd protectoraat in West-Oekraïne zou kunnen oprichten om deze ongewenste nazi-hordes in toom te houden, zal een dergelijke onderneming de Poolse schatkist verder onder druk zetten, die al overbelast is door het faciliteren van de gigantische NAVO-bases in het zuidoosten. Ondanks dat de Poolse prostituees veel geld verdienen, wordt de gewone Pool financieel uitgeknepen nu het Oekraïense avonturisme van zijn regering steeds zwaarder wordt.

De Duitse natie, die Bismarck in januari 1871 oprichtte, bestaat niet meer. Het is niet veel meer dan een grote militaire NAVO-basis die goed bier maakt, die zijn slimme militaire commandanten ontslaat, die zijn Amerikaanse opzichter graag toestaat hem te bespioneren en grote terreurdaden tegen hem te plegen en die zijn politiemacht zijn gepensioneerde bejaarden herhaaldelijk laat toetakelen in orgieën van staatsgeweld die daar halverwege de jaren veertig hadden moeten eindigen.

Hoewel Frankrijk berucht is om dergelijke barbaarsheden en, in zijn rol als favoriete gendarme van Afrika, voor de voortzetting van Europa’s negentiende-eeuwse verkrachting van Afrika, zou ook dat wel eens op zijn retour kunnen zijn, nu Afrika weet dat Europa op zijn laatste benen loopt en een kans om zich van hen en hun Amerikaanse meesters te bevrijden misschien eindelijk nabij is.

Met het recente heengaan van Hare Majesteit, Koningin Elizabeth heeft Albion gravitas verloren die zij ooit ook maar enigszins bezat, en Koning Charles, samen met de prinsen Harry en Andrew, zijn niet van plan Engeland’s aangename weiden een tweede, vernieuwd Camelot te geven.

Of, wat dat betreft, een ander Versailles waar Louis XV1 hof hield en de besten van Frankrijk smeekten om de gesp van zijn schoen te mogen strikken. Tussendoor ledigden ze hun ingewanden waar en wanneer ze maar wilden.

  Oekraïne is geen aflevering van "Oekraïens GOT TALENT"

Als ze zouden terugkeren, zouden de hovelingen van Lodewijk XIV dezelfde vieze geur van onbehandeld rioolwater ruiken, aangezien Parijs, net als een groot deel van Europa, overspoeld wordt door de uitwerpselen van de Wretched of the Earth, Koestler’s Scum of the Earth, die niet alleen daar maar überhaupt overal in Europa zijn aangespoeld, net als de Hunnen, de Longobarden, de Visigoten en de Vandalen in hun tijd.

Europa lijkt in dit alles op de laatste dagen van Rome, of Sodom en Gomorra wat dat betreft. Brood, circussen en puberteitsremmers voor de kinderen. Ronaldo, Portugal’s ouder wordende gladiator, wordt 1,5 miljoen dollar per week betaald door olierijke Saoedi’s, die hem zelfs laten samenwonen met zijn jarenlange vriendin, een indicatie misschien dat Sodom Saoedi heeft bereikt.

Ronaldo doet, samen met alle andere circusartiesten van de NAVO, denken aan het oorspronkelijke prototype van het oude Rome, waar meer dan de helft van het nationale budget werd verspild aan dergelijke rotzooi, maar waar meer dan 70% van de bevolking onder de armoedegrens leefde, zelfs toen Rome’s equivalent van de schurken van het Amerikaanse Korps Mariniers alles voor hen veroverde.

Totdat ze dat niet deden. Keizer Valerianus eindigde als Perzische slaaf en keizer Elagabalus was nog perverser dan Caligula, zijn bekendere neef. Rome was onder hen een imperium in terminaal verval. Hoewel president Jack Kennedy, publieke vijand nummer één van de CIA, in Berlijn de beroemde uitspraak deed dat Civis Romanus Sum, Ich Bin Ein Römer, was dat alleen een goede deal als je een Romeinse insider was en niet werd gebruikt als kattenvoer voor leeuwen, tijgers en luipaarden in de amfitheaters van Rome. De Romeinse droom is, net als de Amerikaanse droom, alleen weggelegd voor de bevoorrechte enkeling, onnozelaars zoals prins Harry, die betaald wordt om de wereld te vertellen hoe groot de penis is van zijn broer, de erfgenaam van de Britse kroon.

Terwijl prins Harry tientallen miljoenen Amerikaanse voyeurs met deze onzin prikkelde, trok het kwaadaardige Amerikaanse Imperium steeds verder oostwaarts door Bohemia en richting Carpathia en Ruthenia, totdat het, net als de imperia van Hitler en Napoleon, nu zijn raketbatterijen binnen bereik van Sint-Petersburg en Moskou heeft. Maar net als Rome eerder, is het overbelast geraakt en hoewel von der Leyen en Borrell, de huidige Valerianus en Elagabalus, kunnen beloven grotere en betere autowegen te bouwen om de huidige Panzers naar het oosten te sturen om Rusland te veroveren, hebben de Europeanen geen zin meer om die Panzers te bemannen. En ze zullen zichzelf zeker niet bemannen.

  Wereldwijde leugens over Boetsja: Hoe de geesten van de mensen gemanipuleerd worden

Borrell, von der Leyen en de miljardairs, die de prostituees van Davos bezig houden, zitten in een lastig parket. Hoewel ze in hun privéjets over de wereld kunnen vliegen en hun Château Lafite-Rothschilds van 15.000 dollar per fles kunnen drinken, terwijl ze ons vertellen dat we ons moeten voeden met wormen en krekels, is hun einde nabij.

Hun dilemma is het volgende. Behalve dat ze een Unit 731 doen met Hunter Biden’s gain of function biologische wapens op China en Rusland te richten, of op degenen onder ons die overtollig zijn, hebben ze ons nog steeds nodig als hun ezels, hun thank you Mr Atkins als er gemoord moet worden. Omdat zij zich bevinden in de oude Catch 22 dat zij noch met ons, noch zonder ons kunnen leven, zijn zij onze nieuwe Caligula’s, Valerianen en Nero’s op geleende tijd en dat weten zij.

Het botte winstmotief dat de wapenindustrie van BlackRock en Big Pharma de afgelopen jaren recordwinsten heeft opgeleverd, is op zijn retour. De NAVO is vastgelopen in moerassen waar ze niet uit kan loskomen. Ze hebben Nordstream gebombardeerd en denken dat ze ermee wegkomen, ze hebben genocide-oorlogen gevoerd over de hele wereld en denken dat, zoals de Romeinen dachten over de Visigoten, degenen die het overleefden hen moeten vergeven. Ze hebben vooral China en Rusland de les gelezen over alles, van mensenrechten tot de gevaren voor de wereldvrede die de uitvoering van Tsjaikovski’s Zwanenmeer presenteert. En als arrogante Amerikanen vergeten ze dat ruzie maken gevolgen heeft.

En hoewel de Amerikanen, net als de Visgoten voor hen, niet alleen Rome maar ook Parijs en heel Europa hebben geplunderd, hebben wij geen Augustinus’ City of God, of Loyolan flag om ons achter te scharen, terwijl het meedogenloze Amerika Europa door het toilet spoelt.

  Oekraïne vestigt haar hoop op de door de VS geleverde HIMARS terwijl Rusland verder marcheert

Zij hebben, zoals de gek van Nietzsche ons vertelde, niet alleen God gedood, maar ook Pythagoras, profeet van de Druzen, Alalwi en vroege christenen en architect van Dante’s Paradiso. Zij hebben onze mythen, onze geloofsovertuigingen, onze zeden, onze wetenschappen, onze kennisbronnen afgenomen en gedood, net zoals het Romeinse Korps Mariniers de profeet Pythagoras zelf heeft vermoord. En, zoals Nietzsche ons vertelt, ze hebben onze erfenis niet eens vervangen door Esau’s mess of pottage, maar door de stank van verval die nu het favoriete parfum van Parijs is, dat ze verpakken en verkopen als een delicate geur van democratie, waarvan ze liegen dat die zoeter is dan de overloop van Parijse riolen en Davos bordelen die de essentie ervan vormen.

Hoewel hun onophoudelijke propaganda goed werkt binnen hun eigen Orwelliaanse wereld, maken met name Rusland en China geen deel uit van die wereld. Hun wortels liggen elders. Zij voeden zich met andere mythen, diepe bronnen die niet zijn bezoedeld door de natte dromen van het Pools-Litouwse Gemenebest of van de Teutoonse Ridders, bronnen die de Parijse riolen van de NAVO niet kunnen controleren, vervuilen of zelfs maar verstoren. En de Russen, Chinezen en Iraniërs zijn niet dom. Zij kijken naar het verscheurde Europa en zien de wortels en stokken van de NAVO voor wat ze zijn, de laatste pathetische dobbelsteenworp van een imperium in terminaal verval, een stervende, zieke ezel met niets meer dan een hopeloos gebral om zijn onvermijdelijke einde af te wenden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De ineenstorting van het Zij/Hen-rijk: Westerse elites hebben hun hand overspeeldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOrban: “Het huidige politieke systeem in Europa zal instorten”
Volgend artikel“In oorlog met Rusland”, Europa kijkt in de afgrond
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Een mooi artikel om over na te denken.
  Maar de afloop blijft onvoorspelbaar.
  Want “ uncle Sam is een kat in het nauw “ en het spreek woord zegt dat deze rare sprongen kunnen maken.

 2. Dat zal ook ongetwijfeld lastig zijn maar niet meer dan dat…50 jaar geleden al is het gezegd… Amerika zal imploderen…net zoals het Romeinse keizerrijk…dat was ook moeilijk maar Niet overkomelijk !!! Deze binnenlandse problemen maken het makkelijker voor de belagers van de Verrotte US/UK.. Wereld…

 3. De westerse mens heeft het geloof in God vervangen door het geloof in de Staat. De Staat als een godeenheid, die alom aanwezig is, alles weet en alles kan.
  De Staat presenteert zich als papa en mama voor de burgers.
  Dit gaat niet goed komen omdat politici leugens gebruiken als tool om hun eigen doelstellingen te verwezenlijken. Daarnaast is de politiek niet in staat om problemen op te lossen, zij maken het alleen maar erger.
  Ondernemers zijn in staat om problemen op te lossen, omdat zij er geld mee kunnen verdienen.

  • Je hoeft helemaal geen ondernemer te zijn om de problemen op te lossen. Gewoon nuchter boeren verstand dat is alles wat je nodig hebt en de juiste mensen die maar een ding willen …. een goed vreedzaam leven voor iedereen die er zijn schouders onder wil zetten….mee eters hebben we niet nodig.

   • Klopt, familie en persoonlijke problemen kun je zelf oplossen. Echter, vereist het complexe producten en diensten, menselijk relaties en samenwerking, is de inzet van een ondernemer het beste. Functioneert de ondernemer niet, gaat deze failliet. Een Staat blijft gewoon bestaan, ondanks wanprestaties en de meest bizarre onzin die zij maar verzinnen.

 4. Er is wellicht geen andere of betere oplossing dan de volledige doorrotting van het systeem.
  Helaas met heel veel slachtoffers.
  Je ziet duidelijk dat het niet kunnen toegeven dat alles gedurende minstens 3 jaar corrupt is verlopen eigenlijk leidt tot nog meer corruptie en nog grotere leugens.
  Misschien is de beste vergelijking het bereiden van goede compost, die is niet klaar voor een vruchtbare nieuwe aarde zonder volledige doorrotting !
  ALLE AFVAL MOET COMPOSTEREN.

 5. Jan,
  dit is wat ze mi met ons van plan zijn
  Oplossen; Resomeren,
  in 2020 is toezegging gedaan om
  5 centra bij te bouwen in 🇳🇱
  Noemt men ‘groen’
  Stond op tv west (Den Haag)

 6. Juist en daarom moeten wij soldaten duidelijk maken dat wij hen niet zullen steunen. Dat wij ze nooit zullen herdenken en dat wij op hun graf zullen dansen. Dat wij hun gezinnen zullen haten als landverraders.

  ZONDER SOLDATEN GEEN OORLOG !!

  Welke gek wil zijn leven geven voor elite die met vrouw en kinderen in Monaco verblijven ! Deze mensen lachen je uit dat jij zo stom bent.

  Wij het volk kunnen deze waanzin stoppen door nee te zeggen en onze rug recht te houden. De regering heeft niets als wij een aaneengesloten front vormen.

   • Bedankt voor dit lied. Het klopt helemaal, daarom moeten wij een beweging starten dat soldaten die dienst nemen het kwaad steunen.
    We moeten hen duidelijk maken dat wij ons tegen hen en hun gezin zullen keren als ze toch gaan vechten voor koning en elite. Laat de elite zelf maar gaan vechten als ze dat zo nodig vinden.

    OEKRAÏNE IS EN ZAL NÓÓIT MIJN OORLOG WORDEN..

    • Beste Peterus,

     Zodra er een grotere werkeloosheid ontstaat zullen vele jongeren richting Defensie lopen om toch nog ’n baan te hebben.
     Zag je ook in de jaren 70
     Wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn denken ze niet over na.

    • Goed gezien Peterus ,laat onze jongens en meiden niet sneuvelen voor de ratten rutte ollengren en kaag .
     Deserteren voor deze regering is geen landverraad maar een heldendaad.

 7. Tja…. in mijn gezichtsveld blijken er bitter weinig te zijn die denken dat Putin en Xi dezelfde rol spelen als Hitler dat had gedaan….controlled opposition. In theory ONMOGENLIJK? Dit terwijl alles er op wijst dat het verval van het Westen al decennia geleden in werking was gezet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in