De leider van een vooraanstaande pro-life ziekenhuisgroep heeft alarm geslagen over een recente studie waaruit blijkt dat Canada wereldleider is op het gebied van orgaandonaties van mensen die door de staat gesanctioneerde euthanasie hebben ondergaan, bericht Lifesitenews.

De studie werd in september 2022 gepubliceerd in het American Journal of Transplantation.

Daaruit bleek dat Canada de eerste plaats inneemt bij orgaantransplantaties, of orgaandonatie na euthanasie (ODE) zoals dat heet, van mensen die hulp bij zelfdoding kregen.

Uit de gegevens blijkt dat Canada alleen al in 2021 49 gevallen van ODE heeft, met 136 gevallen sinds euthanasie, of medische hulp bij het sterven (MAiD), zoals het wordt genoemd, in 2016 legaal werd in Canada.

Tussen Canada, Nederland, Spanje en België waren er 286 gevallen van ODE.

Volgens het Canadian Institute for Health Information is 6% van alle orgaandonaties voor transplantaties in Canada afkomstig van een persoon die door MAiD is overleden.

Door de steeds tolerantere Canadese wetten is de euthanasie sinds 2020 met 32% gestegen, met alleen al in 2021 meer dan 10.000 sterfgevallen.

Verontrustend, zoals opgemerkt door pro-life voorstanders, is dat uit gegevens blijkt dat sinds MAiD legaal werd in 2021, meer dan de helft van de orgaantransplantaties ter wereld van mensen die euthanasie kregen, werden gedaan door artsen in Canada.

Angelina Ireland, pro-life Delta Hospice Society (DHS) voorzitter, vertelde LifeSiteNews dat Canadese wetgevers “de doos van Pandora op onze natie hebben losgelaten.”

“We hebben gezien dat Canadezen die niet eens op sterven liggen in aanmerking komen voor door de staat gesanctioneerde executie,” zei ze.

  Vergeet de blame game, Nordstream Sabotage gaat over de Grote Reset en niets anders

“Een van de meest gruwelijke en macabere gevolgen van het liberale euthanasiebeleid is de toename van de handel in menselijke organen op de ‘rode markt’.”

Hoewel sommige voorstanders van MAiD in Canada, zoals Arthur Schafer, directeur van het Centre for Professional and Applied Ethics aan de Universiteit van Manitoba, in een interview met CTV zeiden dat dit een “prachtige kans” is, hebben anderen de orgaanstatistieken als verontrustend bestempeld.

Zelfs een van de auteurs van de studie, Dr. Johannes Mulder, die betrokken is bij MAiD in Nederland, merkte op dat een zorg van de studie is dat sommigen onder druk zouden kunnen worden gezet om MAiD te ondergaan als een middel om de beschikbare organen voor transplantatie te vergroten.

Ireland merkte tegenover LifeSiteNews op dat een “nietsvermoedend Canadees publiek” waarschijnlijk niet op de hoogte is van deze “lucratieve handel in menselijke organen”.

“Vanuit een puur zakelijk perspectief, worden Canadese organen waarschijnlijk beschouwd als van de hoogste kwaliteit ter wereld en zeer gewild voor transplantatie,” zei Ireland.

“Heeft iemand enig idee wat de kadavermakelaar bereid is te betalen voor uitzonderlijke Canadese menselijke lichaamsdelen?”

Pro-life voorstanders hebben de alarmbel geluid dat de federale regering van premier Justin Trudeau heeft toegestaan dat Canada’s euthanasie of medische hulp bij het sterven (MAiD) wetten uit de hand lopen.

Als gevolg van een grote terugslag van conservatieve politici en burgers vorig jaar, wil de regering-Trudeau nu de uitbreiding van de Canadese euthanasiewet uitstellen van mensen die alleen aan psychische stoornissen lijden.

De Canadese MAiD-wetgeving zou in maart 2023 worden uitgebreid tot mensen die alleen aan psychische aandoeningen lijden.

  Dr. Coleman: Hier is hoe ze u failliet zullen laten gaan

De nu uitgestelde uitbreiding zou deel uitmaken van de goedkeuring in 2021 van Bill C-7, die de praktijk van euthanasie verder liberaliseerde na de eerste legalisering in 2016.

Organen ‘miljoenen’ waard

Volgens sommige schattingen is een hart “ongeveer 1 miljoen dollar waard in de VS. Levers komen op de tweede plaats, ongeveer 557.000 dollar, en nieren kosten ongeveer 262.000 dollar per stuk. Om nog maar te zwijgen van menselijke huid ($10 per centimeter), maag ($500) en oogballen ($1.500 per stuk).”

Hoewel het verkopen van een orgaan voor geld in de meeste landen illegaal is, waarschuwde Ireland dat Canadezen “naïef” zijn.

“De prijs die de markt bereid is te betalen voor menselijke lichaamsdelen is verbazingwekkend,” zei Ireland.

“Wat is de provisie voor de aankoop van dergelijk materiaal? Zijn artsen, zorginstellingen, overheidsdiensten gebonden aan de ’transplantatie’-netwerken?” vroeg ze.

Ireland benadrukte tegenover LifeSiteNews dat als Canadezen trots zijn op hun steun aan MAiD en andere “gemeenplaatsen die hun door de woke worden verkocht”, zij het op hun schouders hebben “de plicht om de ‘roze bril’ af te zetten en te zien wat er werkelijk is verworven.”

“We moeten nu bang zijn dat de meest kwetsbaren onder ons worden geofferd op het altaar van het ‘progressivisme’. De armen, daklozen, gehandicapten, geesteszieken, veteranen, minderjarigen, ongevaccineerden, lopen allemaal gevaar,” zei Ireland.

Ireland zei dat het enige wat de Canadezen veilig kan houden naast de totale intrekking van Bill C7 en Bill C14, wetgeving is “ter bescherming van palliatieve zorg voor de zieken, behandelingsprogramma’s voor de gebrokenen, economische stimulansen voor de armen.”

“Het zal zeker visie en inzet vergen en dat is niets minder dan wat de grootste natie op aarde verdient,” zei ze tegen LifeSiteNews.

  Dr. Coleman: Volgend jaar rond deze tijd zult u in "China" wonen

“Ik geloof dat het falen om op te treden tegen deze plaag van euthanasie ons de Grote Canadese Schedel zal brengen. De geschiedenisboeken zullen een tijd vermelden waarin geen enkele Canadees veilig was.”

Onlangs heeft een coalitie van ongeveer 50 Canadese non-profitorganisaties voor gehandicapten en armoedebestrijding een brief aan de Canadese minister van Justitie David Lametti medeondertekend met de boodschap dat de uitbreiding van door de overheid gesanctioneerde euthanasie moet stoppen.

De leider van de Conservatieve Partij van Canada (CPC), Pierre Poilievre, heeft onlangs de regering Trudeau op de vingers getikt vanwege “beschamende” berichten dat aan niet minder dan zes veteranen hulp bij zelfdoding is aangeboden in plaats van de hulp die zij nodig hebben om beter te worden.

De afgelopen weken zijn er berichten opgedoken waaruit blijkt dat Canadese veteranen MAiD aangeboden kregen door medewerkers van Veterans Affairs.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat gebeurt er als een ongevaccineerd persoon een getransplanteerd orgaan krijgt van iemand die meerdere COVID-vaccinaties heeft gehad?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom “geven” ze EINDELIJK toe dat het Covid- vaccin schadelijk kan zijn?
Volgend artikelWelke sancties?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

  • Dat is logisch, want het ‘vaccin’ heeft als bijwerking dat getransplanteerde organen worden afgestoten. Waarschijnlijk zijn organen die afkomstig zijn van ‘gevaccineerden’ daarom niet meer te transplanteren. Dus moeten voortaan de te transplanteren organen van ‘ongevaccineerden’ afkomstig zijn.

   • Er is al in diverse landen over de wereld bekend geworden, dat er wetten in de steigers staan dat de ongevaccineerde bestempeld zullen worden als geestelijke zieken. Om zo op een slinkse manier hun organen in de toekomst kunnen toe eigenen voor de rijke elite die alle ongevaccineerd zijn. Van hieruit zie je dat alles op de wereld vermarkt kan worden. Dus als jij jouw eigen lichaam gezond weet te houden, mag dat absoluut niet bekent worden bij je huisarts of andere medische instellingen, want dan bestaat de kans dat jij leeg geroofd wordt op bestelling van je gezonde organen, zodat jij het niet na kan vertellen. Wat is de wereld bedorven geworden, dat jij bang en angstig moet worden dat andere jouw leeg kunnen roven voor de orgaanhandel, als jij je lichaam gezond houdt. Het rode kruis is een grote afnemer ervan, die zijn niet voor niets altijd te vinden bij rampen/oorlogen, waar de eventuele bruikbare organen voor het oprapen liggen. Want iedereen wil graag een graantje meepikken bij lucratieve bisness.

     • En ook bij de proef om malaria met chloordioxide te verhelpen. Proef geslaagd, maar nooit verder toegepast. Beter dure medicatie geven zodat men langdurig klachten houdt….

    • Boeie…..voor hen die de GGZ niet erkennen als een legitieme nuttige instantie.
     Die in een maatschappij leven waar 75% van de burgers ooit met deze instantie in
     contact komen. Ook mensen in de politiek.
     Door dezen de les laten lezen? ik dacht het niet.

  • Vooral diegenen met bloedgroep O-negatief.
   Ik ben wel benieuwd naar wat de ratio is van tegenstanders/voorstanders coronamaatregelen.
   Of tegenstanders vooral O-negatief hadden.
   Zou wel een interessant onderzoek wezen.

 1. quote/ door de staat gesanctioneerde euthanasie hebben ondergaan/quote

  Is dat niet hetzelfde als vermoord door de staat?

  En Rutte maar verlekkerd kijken of hij dat hier in kan voeren

 2. Ohhh wat een gewaarwording… Daar zat ook de adder onder het gras. En vergeet vooral niet je regeringsformulier met NEE in te vullen, voor orgaandonaties. (De regering heeft al besloten voor jou dat je je organen wilt afstaan, en als je het niet actief met NEE invult, dan zijn jouw organen per definitie van de Staat. Goed hè. Maar je moet weten dat je ABSOLUUT niet dood mag zijn, voordat je organen er uit geplukt worden!!!!!!) Ik ben hier via de Reaguurder Adriaan achter gekomen, en ik geef het hier nogmaals door. Iedereen moet zich hier bewust van zijn, vermits je het niet erg vindt nog half levend beroofd te worden van je organen.

   • Heb ik tegen mijn buur ook gezegd: mocht ik de pijp bij jou uitgaan, wacht dan minimaal 6 minuten met alarmeren. Maar ook weer niet te lang want ander schuiven ze mijn dood in jouw schoenen, dan heb je dat ook nog.
    Dat zou ze doen. Ze denkt net zo.

  • Ik heb nog geen NEE doorgegeven omdat:

   Ze je toch leegroven als de situatie zich voordoet voor een “belangrijker persoon”. (en dan wel komen met een systeemfout of wat dan ook)

   En met die wetenschap is het invullen bij een niet legitieme overheid (na schending mensenrechten) alleen maar veding voor opbouw dossiers van vijanden van de AI gecontroleerde totalitaire werelddictatuur.

   Hoe minder ze weten….

   (ik vernam in Nederland dat ze uiteindelijk de bijna nabestaanden de keus laten maken????? Als die spuitdwazen hier wat over te zeggen hebben dan spook ik eindeloos als kwaadaardge geest om hun heen)

 3. Orgaandonatie.nl Inloggen met Digid. Dubbelcheck. Laatste wijziging September 2021. Uw keuze is Nee. Klik hier om uw keuze te wijzigen.
  No fckng Way.

 4. Ahh ok dus mensen die zo arm zijn dat ze geen uitweg meer zien laten zich euthanaseren.
  En die organen worden dan voor miljoenen verkocht.
  Right.

 5. Er zullen weinig ongeprikten zijn in Canada en die er zijn die weten heus wel wat er speelt.
  Ik bedank overigens voor een gevaccineerd orgaan. Ik ga nog liever uit mezelf dood dan dat ik dat in me zou laten implanteren.

  • Ik ook maar ik kan je vertellen dat het niet fijn gaat als je organen niet goed werken. Afstervend en opzwellend spul en benauwdheid enzo..
   Heb het opgelopen door mijn verwaarlozende huisarts in ‘corona’tijd. Daarom zie ik hen ook als moordenaars.

   • @ Akke januari 23, 2023 at 14:27,
    Akke probeer het met dagelijks tot 2x om chloordioxide en/of met baking soda. Beide middelen zorgt ervoor dat jouw PH waarde van je bloed weer hoger wordt. Bij een gezond lichaam is dat 7,4. Bij 7,3 heb je al een ernstige verzuring in je lichaam, bij 7,2 ben je al bijna op sterven na dood. Alle kankers zijn de oorzaak van een verzuurd lichaam, veroorzaakt door onze normale voedsel uit de supermarkt. En haal vitamine A uit levertraan capsules (je kunt hiervan hoge dosissen van krijgen (super cod liver oil complex van solgar)) , deze vitamine zorgt voor je herstel van je DNA en is ook goed voor je huid, haar, nagels. Koop een citroen, was deze in baking soda, spoel het met stromend water af en rasp de schil in een kop. giet er koudwater op en drink het. In een citroenschil zit zeer hoge vitamine C en andere stoffen die jouw lichaam ontsmetten van schimmels, bacteriën en parasieten. Van natuurlijke producten krijg je nooit bijwerkingen van.
    Wat ook goed helpt om alle opgehoopte rotzooi en je darmen te ontdoen. Is gedroogde pruimen en rozijnen met wat water te koken, af laten koelen. Aftreksel in een kop en opdrinken en de rest pureren die je met yoghurt als toetje kunt gebruiken. Zo is zuurkool ook nummer 1 van het gezondste voeding.
    Hopelijk heb je hier iets aan Akke.

 6. Tja en de ongevaxten hebben zogenaamd een psychische aandoening is her en der al vermeld. Ik meen zelfs op de site van de US overheid en dat maakt organen roven van ongevaxten mogelijk.

  Ik ben al deze ti ta teringlijers goed zat met hun streken en zou ze graag persoonlijk bij mij zien om hun zin door te drammen…

  • Dan staan Trudeau en Biden bovenaan op de lijst want beide zijn psychisch volledig gestoord.
   Rutte en co mogen om dezelfde reden ook bovenaan gezet worden, niet voor de bedragen die hierboven genoemd worden maar voor pakweg 10% hiervan, want welk nadenkend persoon wil nu het hart van Rutte?
   (satire mode = /on)

 7. Rutte heeft geen hart.

  Ja ja, vroeger was je standaard GEEN donor.Omdat er te weinig aanbod was draaiden ze dat gewoon om.
  Je bent standaard WEL donor.
  De roverheid ten top.Waar blijft dat geld vraag ik me af.
  Er zijn zelfs al mensen die 1 nier verkopen om wat extra geld te genereren.
  We zitten in een levende science fiction.

 8. Toch zijn jullie allemaal wat vergeten: organen kunnen ALLEEN geoogst worden als de donnateur nog LEEFT, niet als die al dood is.

  Dat wordt dus een slachthuis; vraag maar aan de Witte Helmen of aan Isis.

 9. In aanvulling op Pierre H.M. van de kletersteeg januari 23, 2023 at 20:36 :
  Ja levend, maar ook zonder de noodzakelijke pijnstilling. Is horror.

  Overigens Canada wil “nuttelozen” (lozen, woord past hier goed) al euthaniseren en dan de crematie voor hen betalen. En er kwam nog meer op euthaniseergebied aan, niet goed onthouden, maar niet goed voor de mensen, dat weet ik nog wel.
  Als je zo eea leest en rondkijkt in eigen land, dan zie je in de loop der tijden ook de veranderingen, langzaam, maar wel in de door de roverheid gewenste richting.
  Ondanks alles wat er gebeurt en mogelijk gebeuren gaat, vind ik het leven interessant, leerzaam en uitdagend.
  En ja ik probeer ook het goede vast te houden en de rest langs me heen te laten glijden. Maar soms lastig in de communicatie met anderen.
  Ik leer elke dag bij van iedereen die zijn opmerkingen, gedachten en feiten hier plaatst. Soms een dag geen tijd op te kijken, dan mis ik het.

 10. En dan te bedenken dat de Isis en Witte Helmen subsidie kregen van Rutte en van de Amerikanen.

  Kinderen werden metwat snoep gelokt en daarna vastgebonden op operatie tafel.
  Dokers en de eedvan Hypocrates? of Hypocritus?

  Note statistisch verlengt transplantatie het leven niet; hooguit als de noodzaak bepaald wordt door een mechanische oorzaak, schotwond of zo.

 11. Zo heb ik ook nooit toestemming gegeven dat mijn medisch dossier werd vrij gegeven aan een data bank Zoals ze beweerden dat dat zo goed zou zijn bij eventuele opnamen na ongeval.
  Ook geen donor laten registreren.
  Ik zag de bui al hangen.
  Het gaat niemand aan wat mijn medische status is buiten de huisarts.
  Mijn vertrouwen in de gezondheidszorg is drastisch gedaald.
  Alle inspuitingen (vaccines kan je het niet meer noemen) zijn mijns inziens potentiele moord spuiten!
  Ze kunnen er ongestraft van alles in doen, en zijn ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die ze ermee aanrichten! Makkelijk he?
  Je koopt toch ook geen auto zonder garantie?

  Ja, de waanzin ten top! Orgaan oogsten uit levende mensen. Ongestraft en Crimineel

  Ik ga nu wat leuks doen, hier word ik niet vrolijk van.
  wens jullie allemaal een nog fijne dag.
  Sofia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in