Elon Musk heeft dinsdag een video op X geplaatst, waarin hij ontkenners van de letsels en ondoeltreffendheid van vaccins en de groepen die betrokken zijn bij het opdringen van de mRNA prik aan mensen over de hele wereld aan de schandpaal nagelt, bericht Jordan Conradson.

Dit is niet de eerste keer dat Must zich kritisch uitlaat over de experimentele COVID-19 vaccins of de staatsmedia, waaronder Twitter, die samenspannen met overheidsfunctionarissen om de waarheid hierover te censureren.

Zoals The Gateway Pundit rapporteerde, gaf Musk eerder op Twitter toe dat hij het gevoel had dood te gaan na het innemen van het tweede experimentele mRNA-vaccin. Meer recentelijk suggereerde hij dat de zoon van Lebron James, Bronny James, mogelijk een hartaanval had gehad die verband hield met het COVID-19 vaccin.

Elon Musk Admits “I Felt Like I Was Dying” After Taking Second Experimental mRNA Vaccine Shot – And His Cousin Had Serious Case of Myocarditis

Musk plaatste de volgende video, waarin hij de geleidelijke afname van de werkzaamheid van vaccins, de roep om boosters, latere meldingen van vaccin-gerelateerde verwondingen en ernstige gezondheidsproblemen, en ten slotte de miljarden dollars aan winsten die door grote farmaceutische bedrijven worden gerapporteerd, aan de kaak stelde in mediaberichten op zijn X-platform, met de vraag: “Heb je desinformatie gehoord?”.

Bekijk hieronder:

Wanhopige gelovigen in “de wetenschap” probeerden Musk te factchecken in de community notes, die momenteel niet te zien zijn op X. Sommigen probeerden te beweren dat mutaties in het virus de werkzaamheid van de jab verminderen, maar het biedt nog steeds “bescherming tegen ernstige ziekte of dood”.

Militaire dokter: "Het COVID vaccinprogramma heeft meer jonge mensen in actieve dienst gedood dan COVID deed"

Oorspronkelijk bericht van Wall Street Silver:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Voelde me alsof ik doodging”: Elon Musk hekelt COVID-booster wegens “ernstige bijwerkingen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAanhoudend hoge oversterfte: We hebben een serieus probleem
Volgend artikelBeter met Volga bellen: 10.000 Oekraïense soldaten geven zich over met speciale radiofrequentie om aan de Vleesmolen te ontsnappen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

  • Ik kan me zo voorstellen dat dit zijn waarschuwing is aan iedereen die hem dwars zit.
   De joodse chantage maffiaclub ADL, de hoerkraïense maffia in Kiev die zijn starlink wilden gebruiken voor een grootschalige aanval op sevastopol, de druk vanuit het congres vanuit de linkse corrupte demente trien elizabeth warren, de druk op SpaceX die ook zaken willen doen met Bezos’ blue origin, kortom, if you gonna screw with me, I’ll screw with you too…
   Of misschien heeft hij gewoon nog iets van een geweten.

 1. Eigenlijk zou Musk nu moeten doen wat ze hem al zo vaak geflikt hebben: alle valse info als ‘false’ aanmerken, dus die zogenaamde ‘factcheckers’ als leugenaars wegzetten en eventueel hun berichten verwijderen onder de kop ‘leugenachtige propaganda’.

 2. Ja natuurlijk, met dit type virus (corona zoals verkoudheid) is het zo dat wanneer je de eerste prikken begint te zetten dat virus al een hele reeks mutaties verder is. Maar kom, in het laboratorium in een petrischaaltje werkte het veilig en effectief dus het is wetenschappelijk bewezen dat er niet over gelogen werd.
  Dit vaccin gaat de geschiedenisboekjes in als medische blunder.

  • Nee. Je gaat veel te ver mee in het verplichte verhaal. Het is geen vaccin, het is puur synthetisch, ongetest en bewust onveilig. Genetici weten dat het onmogelijk kan werken. Immunologen weten dat ons immuunsysteem niet op 1 bindplaats (‘spike’) werkt maar veel slimmer virussen herkent met verschillende systemen. Het lichaam massaal giftige spike eiwitten aan laten maken is niet dom maar crimineel.

   Het is geen blunder maar kwaadwillige opzet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in