© Ivan Radic / Flickr (CC BY 2.0)

Wel, de COVID-paniek is al meer dan een jaar voorbij, en de meeste mensen lijken nu wat gemakkelijker adem te halen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Bijna iedereen is teruggekeerd naar zijn leven van voor de COVID. De maskers zijn grotendeels verdwenen, en testen worden alleen nog gedaan door een paar mensen die bang blijven, schrijft Jeff Thomas.

De overgrote meerderheid van de mensen zegt dat ze het “juiste” hebben gedaan en de vereiste eerste prikken hebben gekregen, hoewel een meerderheid van de mensen zegt dat ze van de boosters hebben afgezien. De reden? De meesten zijn daar niet duidelijk over, behalve dat ze zeggen: “Ik begon te twijfelen… maar ik ben nog steeds blij dat ik de eerste prikken heb gekregen.”

Natuurlijk zijn de artsen die aanvankelijk met beide voeten aan boord van de COVID Express sprongen, sinds het “alles is veilig”-signaal klonk, een beetje gekalmeerd en hebben veel onderzoeksfaciliteiten studies gedaan naar de mogelijkheid van schade door het vaccin.

Uit deze onderzoeken is vrij consistent gebleken dat de prik inderdaad schadelijk was – zowel op de korte als op de lange termijn. Op dit moment zijn er tientallen onderzoeken die tot deze conclusie zijn gekomen, en zelfs veel vooraanstaande artsen die in eerste instantie voorstander waren van vaccineren, zeggen nu nadrukkelijk: “Er is tegen ons gelogen.

We zouden dus mogen verwachten dat degenen die als vee naar de klinieken stroomden om de prik te krijgen, nu drie belangrijke lessen hebben geleerd.

 • Vertrouw Big Pharma niet
 • Vertrouw de media niet wat betreft Big Pharma
 • Vertrouw de autoriteiten niet wat betreft Big Pharma

En toch lijken deze lessen, op enkele uitzonderingen na, niet geleerd te zijn.

Sommige mensen laten zich nog steeds testen als ze verkoudheidsverschijnselen krijgen. Op de vraag waarom, lijken ze geen duidelijk antwoord te hebben.

Op de vraag of ze de mensen die de vaccins promoten weer zouden vertrouwen, hebben ze de neiging om glazig te kijken. Opnieuw hebben ze niet echt een antwoord.

  Dr. Coleman: Vaccin waarheden

De meeste mensen die de prik kregen, lijken het afgelopen jaar niet verder te zijn gekomen in hun denken. Hun leercurve lijkt tot stilstand te zijn gekomen op het moment dat de media stopten met praten over COVID.

Maar waarom zou dat zo zijn? Het bewijs van misleiding door Big Pharma en haar supportgroep spreekt op dit moment voor zich. Men hoeft alleen maar de resultaten van post-COVID onderzoeken te lezen om tot de conclusie te komen dat het bewijs overweldigend is: er is een grote zwendel met de wereld gespeeld – een zwendel die tientallen miljarden dollars heeft opgeleverd voor Big Pharma.

Ik ben bang dat het antwoord op de vraag wel eens moeilijker te beantwoorden zou kunnen zijn dan het feit dat de meerderheid van de mensen in de schertsvertoning van de vaccins trapte. Het antwoord op de vraag waarom maar heel weinig mensen beter zijn gaan begrijpen wat hen is aangedaan, heeft meer te maken met de menselijke natuur dan met medische percepties.

Het is helaas waar dat we, toen we nog naar school gingen, bijna alleen maar uit het hoofd leren les kregen. Er werd ons niet gevraagd om te leren waarom de wereld geloofde dat oorlog voeren noodzakelijk was; er werd ons alleen verteld dat we de namen van de generaals en de data waarop de oorlogen plaatsvonden uit ons hoofd moesten leren.

Als ons werd gevraagd om het werk van grote schrijvers te lezen, werd er niet van ons verwacht dat we hun inzichten zouden begrijpen; er werd alleen van ons verwacht dat we enkele beroemde citaten van hen uit het hoofd zouden leren.

En als we eenmaal geslaagd waren voor onze examens, was het volkomen acceptabel dat we vergaten wat we uit ons hoofd hadden geleerd.

Kortom, een basisprincipe van het “normale” onderwijs was dat het enige dat telde was dat we konden nazeggen wat ons het meest recent was voorgehouden.

Het is dan ook geen verrassing dat we op volwassen leeftijd hetzelfde doen. Natuurlijk studeren volwassenen minder dan toen ze op school zaten. In plaats daarvan vertrouwen ze op het avondnieuws om op de hoogte te blijven. We horen het laatste belangrijke nieuws en besteden er aandacht aan. Vervolgens volgen we de instructies die we krijgen van de “deskundigen” die het woord voeren en wachten we tot de volgende avond om verdere indoctrinatie en instructies te ontvangen.

  20-voudige toename van perinatale sterfte

Onderweg horen we ook “niet-gezaghebbende” informatie en we zijn zorgvuldig om dergelijke informatie als “samenzweringstheorie” te classificeren. Dergelijke informatie komt slechts kort de temporale kwab binnen. In de meeste gevallen is het menselijk brein getraind om dergelijke informatie te verwijderen, omdat het geen waarde heeft voor het opvolgen van instructies. Erger nog, het zorgt ervoor dat we die instructie in twijfel trekken. De temporale kwab wordt bedreven in het wissen van dergelijke informatie alsof deze nooit ontvangen is.

En hier hebben we te maken met een basisfunctie van het menselijk brein waar de overgrote meerderheid van de mensen last van heeft, namelijk alle mensen die op een bepaald moment in hun leven geen onafhankelijke denkers zijn geworden:

Reageren op gecontroleerde input en perifere input negeren

Voor degenen die de COVID-zwendel vroegtijdig in twijfel trokken, werd er al veel geleerd terwijl het zich afspeelde. Maar de vraag blijft, waarom hebben anderen, die erin trapten, niet geleerd van de overvloed aan onderzoeken die in de loop der tijd zijn vrijgegeven?

De gecontroleerde input met betrekking tot COVID werd immers al meer dan een jaar geleden niet meer gepusht. Dat betekent dat degenen die informatie gewoon uit hun hoofd leren en deze niet noemenswaardig in twijfel trekken, nu niets meer hebben om mee verder te gaan. Ze zitten vast in de neutrale stand. Ze krijgen af en toe perifere input die de gecontroleerde input tenietdoet zou moeten doen, maar ze interpreteren het als perifere input en negeren het, in een getrainde knieval, bij elke gelegenheid. Ze houden nooit rekening met de totaliteit ervan, omdat ze niet geprogrammeerd zijn om op die manier te denken.

  Canadese cabaretier (32) waarschuwde voor bijwerking na geninjectie - nu is hij dood!

Hoe onaangenaam het ook is om te overwegen, dit onvermogen is de norm, zelfs voor mensen die verder intelligent en/of goed opgeleid zijn. Net als hamsters in een wiel hebben ze de indruk dat ze vooruitgaan, maar in werkelijkheid gaan ze geen centimeter vooruit totdat ze gecontroleerde input krijgen die hen dat opdraagt.

De COVID-maskers zijn afgedaan, maar de meerderheid van de mensen begrijpt niet welke fraude er is gepleegd.

Men zou kunnen aanvoeren dat de bovenstaande discussie als academisch kan worden beschouwd – zinloos – omdat de COVID-angst nu voorbij is en de maskers zijn verdwenen.

Maar als we geen aandacht besteden aan wat onderzoekers het afgelopen jaar hebben geconcludeerd, en als we terugvallen op onze ingesleten training om geen vragen te stellen, maar alleen te reageren op onmiddellijke input, dan zijn we klaar om opnieuw in de val gelokt te worden.

Als wij en de meerderheid van de mensen die we kennen, opnieuw reageren op de gecontroleerde input en de perifere input negeren, zullen we niet alleen de boot missen wat betreft de realiteit van de COVID-zwendel.

We zijn klaar om opnieuw voor de gek gehouden te worden.

Noot van de redactie: De golf van politieke correctheid en liberaal groepsdenken heeft de VS stormenderhand veroverd. De inspanningen om tegengestelde standpunten en de vrijheid van meningsuiting het zwijgen op te leggen zullen blijven toenemen.

Daarom heeft Doug Casey een goed getimede video gemaakt over het overleven van deze moderne Amerikaanse trend. Hierin onthult Doug de leugens en mainstream vooroordelen die Amerika vergiftigen… Klik hier om hem nu te bekijken.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Op een dag zul je blij zijn dat je je kinderen van school haalde of ontslagen werdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPedo met griezelig masker vertelt Britse Channel 4: “Ik ben een deugdzame pedofiel”
Volgend artikelCivilisatie & dollar gaan eindigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. is: er is een grote zwendel met de wereld gespeeld – een zwendel die tientallen miljarden dollars heeft opgeleverd voor Big Pharma.

  Hier gaat het volgens mij mis in het artikel. Er is een grote zwendel in de wereld gespeeld is een feit. Maar dat doe je niet voor een paar luizige tientallen miljarden. Die flikkeren wij al in de klimaatzwendel. Er moet meer achter zitten? Grafeen, genocide, sterilisatie? Je doet het niet voor de volksgezondheid. Overheden geven niks gratis weg, en zeker als ze nog willen verplichte het gratis product af te nemen. Wat verkrachting te noemen is.

  Wat is het doel geweest. Of was er echt massahysterie

  • Macht!

   We leven al duizenden en duizenden jaren in een sekte en de sekteleiders doen niks anders dan macht over ons houden. Ze hebben ons uit onze harten gehaald en in onze hoofden (ego’s) gestopt. Want onze harten kunnen ze niet besturen, maar onze hoofden wel. Alles wat ze doen is er op gericht om ons in onze gedachten te houden en uit onze harten. Zoals het in het artikel, ze trainen ons geheugen maar voorkomen dat wij vragen ‘waarom’. Wij moeten leren over generaals en data van veldslagen, niet over het hoe en waarom van oorlog. We worden slim (geheugen) gemaakt, maar we worden van onze intelligentie ontkoppeld. Slimme mensen zijn perfecte slaven, intelligente mensen laten zich niet tot slaaf maken. Tegenwoordig zijn mensen slim (geheugen) ipv intelligent. Alles is zoals in de slimste mens, memory voor volwassenen en wie het beste geheugen heeft die wint. Intelligentie wordt in de kiem gesmoord. Wat wij echt zijn, intelligentie, bewustZIJN wordt in de kiem gesmoord.

   • Let God sort them out,

    Zeg dat wel, ik fietste gisteren over de Utrechtse Heuvelrug bij Rhenen. Ik dacht wat zie ik daar nou aankomen? Leek wel een chain gang. Mannetje voorop met een roodhesje en wandelstok en daarachter liepen ze in mars. Nieuwe studenten van Wageningen, dat weet ik. Maar absurd. Ik vroeg nog ” zijn jullie wel goed om je zo te laten drillen”

    Geen antwoord.

    • Q Gijp en Let God sort them out,
     Het draait inderdaad om macht over de andere te hebben en met dat zogenaamde vaccin kunnen ze iedereen extern gaan besturen. Als jij niet doet wat zij willen, dat jij dat doet. Kunnen ze het ook gebruiken als een dode knop. Als dat eenmaal bekent wordt, dan zullen de gevaccineerde direct in de houding springen en zijn het de ideale werkslaven. Want terug kunnen ze niet meer.

     Daar de meeste onder ons er alles voor doen om maar geliefd te blijven binnen hun groep. Daar zetten ze veel al hun eigen mening er voor opzij, om maar bij de groep te kunnen behoren. De onafhankelijke denkers hechten meer waarde aan hun eigen mening, dan dat wat de groep ervan vindt. Zij denken op een hele andere manier en dat is begrijpend leren van wat de aangereikte informatie inhoudt en niet klakkeloos iets tijdelijk aanneemt, zonder te vragen over hoe, wat en waarom.

     In de huidige maatschappij is begrijpend leren een rem op wat ze ons proberen wijs te maken. Want de onafhankelijken slaan veelal deze informatie niet op in hun korte geheugen, maar in hun lange geheugen. Daarom moeten zij veel meer hun best doen op scholen, dan de meeste die het klakkeloos tijdelijk opnemen. Dat wordt nog wel eens aangezien alsof de student/leerling moeite heeft met die informatie en al gauw de stempel van dom opgeplakt krijgen van de onderwijzers en/of de groep.

    • De “universiteit” van Wageningen wordt bestuurd door vrijmetselaars betaald door de farmaceutische- en voedselindustrie. De landbouwhogeschool moet trouwe vazallen kweken om de politieke agenda uit te voeren.

     • Zo is het Hans, want WUR (Wageningen University Research) faciliteert inmiddels een heus foodhub (uit de koker van het WEF) waardoor gidsland Nederland z.s.m. van het vlees moet en dient over te stappen op insecten.
      Op 11.06.2019 opende bilderbergbilly de grootste insectenkwekerij Protix in Bergen op Zoom; toeval bestaat niet.
      Voor sommigen misschien vervelend maar het laagste meestergetal is weer van de partij.

 2. Het is handel, het is business. Big pharma zag met lede ogen aan hoe de miljarden naar big oil en big climate hoax vliegen. “Wij hebben ook recht op een stuk van die taart”, dachten niets ontziende criminelen als fauci, daszak, fouchier, koopmans, oosterhuis, bonten, van dissel etc.
  Hebzucht maakt afgunstig. Hebzucht en geld maakt meedogenloos. Hebzucht, geld en macht maakt waanzinnig.

  • @ Lambertus augustus 29, 2023 at 11:02,
   Dat klopt, het waarschuwen en het uitleggen over hoe, wat en waarom is aan hen niet besteed. Het is weggegooide eigen levensenergie van jouw kant. En als je niet oppast bij hen, kunnen/willen ze jouw soms ook nog naderhand beschuldigen, als zij er schade van ondervinden door dat vaccin. Want dan zou jij volgens hun hen niet er voor gewaarschuwd hebben. Dan krijg je het welles nietes verhaal aan je kop. Dat kost nog meer weggegooide levens energie van je. Je moet maar denken het was hun keus en dus hun eigen verantwoording. Je kunt hen wel steunen als het mis gaat, maar het was hun eigen keus om dat risico te nemen.

 3. Totaal oninteressant wat die gif klanten er van vinden voor mij.
  Deze mensen hebben zich opgesteld en zich ook zo gedragen als mijn allergrootste vijand.
  Nooit zal ik dit uitschot nog vertrouwen.
  Als de gif prikken weer worden uitgedeeld veranderen ze weer als een blad aan een boom.
  Deze groep heeft het bij mij voor eeuwig verknald.
  Zal er geen traan om laten al vallen ze vandaag nog dood neer, hoe eerder hoe beter.
  Dat zelfde gunde ze mij ook. En wie het laatst lacht……………………..

 4. gisteren met een vijfvoudig geprikte en ziekelijke vrouw, gesprek gehad ze zij ondermeer het meest idiote dat ik ooit gehoord heb..in het hospitaal moest ze een verscheidenheid van geurtjes én smaken herkennen…ze faalde over gans de lijn…dus zeiden de heren dokters ze had Covid en derhalve spuiten maar…en nu wandelt daar een nog relatief jongere vrouw met 5 spuiten gehad naar een vroegtijdige dood en vroeg of ik hondje zou willen overnemen indien het binnekort zou gebeuren.. terwijl zei ze zelf hier en nu nog altijd alles kan ruiken en proeven…maar weigeren kan ze niet…het is nu eenmaal zo……zelf dacht direkt aan 2000 jaar Christendom/katholicisme..geïndoctrineerd tot het einde…

  • Heb je ook nog gevraagd hoe ze over alle gif prik dacht nadat ze zelf er al 5 opgehaald had.
   Zal wel niet.
   Met 5x een gif prik hoor je bij 1 van de meest fanatieke die er toen rond liepen.

  • Raphael, het gaat niet altijd op.
   In katholieke sfeer opgegroeid.
   Met een vader die er kritisch t.o. stond. Dat dan wel. Nooit gesprekken met vader gehad daarover. Dat dan weer niet. Maar toch voornamelijk zelf op eigen koers en intuïtie gevaren.
   Scholen hebben er ook aan meegewerkt volgzame burgers te creëren.
   Mijn kinderen, gestudeerd, (ik niet) niet in kerkelijke sfeer grootgebracht, waren het die de prik gingen halen. Dochter met veel moeite kunnen weerhouden maar op haar beurt kon ze haar partner niet weerhouden.
   Conclusie…kerk/christendom/school/overheid, het heeft geen invloed als je gezegend bent met het belangrijkste onderdeel van wat intelligentie is….
   INTUÏTIE.
   Als kwaadwillende machthebbers willen dat het volk voetbal als religie aanhangt, dan gebeurt het.
   Ben benieuwd of ze het volk zover krijgen het satanisme te omarmen.
   Ze zijn al druk bezig via woke de drempel voor pedofilie weg te slopen voor jongeren.
   Hopelijk heeft de domme believer nog wel integriteit om op te leunen

 5. Waarom de covid waanzin hervat wordt is heel duidelijk.
  Amerika verkeerd in totale chaos. ‼️ en daar dobberen wij op mee.❗️❗️

  Komend jaar zijn er verkiezingen, in Amerika en die MOETEN GEWONNEN WORDEN DOOR DEMOCRATEN.
  Het zou desastreus zijn als dit niet zo was, want ze hebben nu de bevolking en de halve wereld al goed in hun vernietigende tang zitten dus dit EINDSPEL TEN KOSTE VAN HUN ONDERDANEN MOET DOORGAAN. ‼️

  Het virus kwam met medeweten van Fauci uit China, persoonlijk denk ik dat het toen “ per ongeluk “ ontsnapte, maar de hele biologische oorlogsmachine zoals de big Farma en de oligarchen groot geld schieters enz enz enz zaten hier al wel op te wachten.❗️Er waren al oefeningen voor dit soort catastrofes gedaan. ❓❗️😩

  In snel tempo werd hele hele wereld angst aan gejaagd en dat lukte uitstekend.
  Met vaccinaties werden vele mensen ernstig ziek of gedood, maar “ veilig en effectief” was het zeker niet.

  Door de bangmakerij en het gevolg van maatregelen en vaccinaties kon / moest er in het verkiezingen jaar schriftelijk worden gestemd.
  DIT IS ÉÉN GROTE FRAUDULEUZE BENDE GEWORDEN. 😡❗️
  DIE HELAAS NIET TE BEWIJZEN WAS. 🫣
  Maar als je het nieuws een beetje hebt gevolgd is het duidelijk dat Trump WEL GELIJK HEEFT GEHAD……❗️
  Maar de haat tegen hem was zo groot dat de senile Biden verkozen / aangewezen werd boven Trump.😡😈‼️

  Dit moet zich nu de komende verkiezingen; gaan herhalen……
  Schriftelijk stemmen‼️…… dat is de redding van de Democraten…‼️…. Zo kunnen ze hun macht consolideren.‼️

  EN DAAR IS DE HELE WERELD HET SLACHTOFFER VAN…….
  Nu is de vraag in hoeverre gaan alle landen weer achter deze hype aan lopen.
  Vorig jaar was er geen noemens waardige covid en nu wordt alles weer opgetuigd….
  Wat raar…… en daarom denk ik dat het een “POLITIEK COVID” IS DIE OVER DE WERELD WAAIT……
  Zeker er zal een virus zijn ( dat is het ider jaar) maar dit is allemaal net een beetje” TE TOEVALLIG. “

  Andere landen , ook Nederland vinden de zeggenschap ( autoriteit) over hun burgers ook wel goed moest je de Jonge horen, …… en ze gaan hiermee door……. zie de CBDC enz……zodat ze met ijver de farmaceuten weer zullen toelaten in ons land, en de “ kritische onderzoekers” weer opnieuw buitenspel zullen worden gezet, DE MOND GESNOERD met het verbod omdat de sterfte cijfers die zeker bij mRNA prikken zullen volgen niet onderzocht mogen worden.
  PAS GOED OP JEZELF‼️
  Wees waakzaam‼️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in