Na een lange afwezigheid van Twitter, die zich uitstrekte van 8 januari 2021 tot 24 augustus 2023, heeft voormalig president Donald Trump een dramatische terugkeer gemaakt naar het sociale mediaplatform.

Voormalig president Donald Trump werd gisteren (24/08/2023) gearresteerd in de gevangenis van Fulton County op beschuldiging van misdrijf in verband met pogingen om de uitslag van de presidentsverkiezingen van 2020 in Georgia ongedaan te maken. Deze arrestatie is de eerste van zijn vier aanklachten dit jaar waarbij een politiefoto werd genomen, en deze werd vrijgegeven kort nadat hij de gevangenis had verlaten, schrijft Vigilantfox.

Hier is zijn mug shot (politiefoto):

Trump verzekerde zich van zijn vrijlating door gebruik te maken van een lokale borgsteller, zoals bevestigd door een bonding agent. De gevangenis van Fulton County, waar hij geboekt was, staat bekend om zijn geschiedenis van geweld en slechte omstandigheden.

De arrestatie maakt deel uit van een breed onderzoek onder toezicht van officier van justitie Fani Willis, die aanklachten wegens afpersing tegen Trump en 18 medegedaagden, zoals Rudy Giuliani en Mark Meadows, inhoudt, waarvan velen zich al hebben overgegeven. Dit volgt op de beslissing van een federale rechter gisteren om verzoeken van Meadows en Jeffrey Clark om hun arrestaties uit te stellen af te wijzen, waardoor de deadline voor alle verdachten om zich vrijwillig over te geven op gistermiddag 12.00 uur afliep.

Dat weerhield Trump er echter niet van om rechtstreeks met het volk te communiceren. Na een lange afwezigheid van Twitter, die zich uitstrekte van 8 januari 2021 tot 24 augustus 2023, heeft voormalig president Donald Trump een dramatische terugkeer gemaakt naar het sociale mediaplatform. Met een enkele tweet met zijn mugshot en de woorden “Election interference. Never surrender!”, kondigde Trump zijn terugkeer in het Twitter-universum aan. Zowel aanhangers als critici waren verbijsterd over de implicaties van de tweet, die linkte naar zijn persoonlijke website DonaldJTrump.com.

Donald Trump heeft zijn terugkeer naar Twitter gebruikt als een platform voor directe communicatie. Zijn dramatische terugkeer-tweet kenschetst zijn uitdagende houding als een rebel die niet met de media hoeft te communiceren, maar rechtstreeks met het volk. Eén vraag blijft: kunnen we, nu hij zijn comeback heeft gemaakt, verwachten dat hij blijft? Het lijkt erop dat hij officieel warm gelopen is voor het idee. De tijd zal het leren.

  Biden's hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media

De tweet verscheen vlak voordat de voormalige president bij Greg Kelly op Newsmax kwam. Kelly zei: “Meneer de president, de vierde keer dat u vandaag in hechtenis bent. Ik vind het volkomen absurd. Maar hoe was het? Hoe hebben ze u behandeld? Hoe was de ervaring vandaag in de gevangenis?”

Hier is hoe Trump antwoordde:

“Verschrikkelijke ervaring. Ik kwam binnen. Ik werd heel aardig behandeld. Maar het is wat het is. Ik heb een mug shot genomen, waarvan ik de woorden mug shot nog nooit gehoord heb. Dat hebben ze me niet geleerd op de Wharton School of Finance. En ik moet door een proces. Het is verkiezingsinterferentie. U weet dat beter dan wie dan ook. U verslaat het zo goed. Gewoon fantastisch werk, moet ik zeggen – voor de luisteraar. Fantastisch werk, Greg. Maar het is een zeer trieste ervaring, en het is een zeer trieste dag voor ons land.

Dit is een gewapend ministerie van Justitie en al deze aanklachten en zaken. Ik heb een paar zaken die geen aanklachten zijn. Het zijn gewoon zaken waarbij je die linkse advocaten hebt die aanklagen … Het is gewoon het ene na het andere. En wat ze willen doen is proberen je uit te putten … het is gewoon verschrikkelijk wat ze doen.

En ik heb nog nooit zoiets gezien. Dit is een derdewereldland. En ik geloof echt dat ze getroffen worden door – weet je, we gingen. Er was een enorme menigte in Atlanta, en ze waren zo vriendelijk. Zo vriendelijk. Maar dit is een radicaal linkse districtsprocureur, zoals we die in New York hebben en zoals we die in alle andere plaatsen hebben, of het nu districtsprocureurs of AG’s zijn. Dat hebben we in New York. Ze gaan voor niets achter mij aan! Ik bedoel, de zaak van de officier van justitie, ze hebben helemaal geen zaak tegen mij … maar ze doen het ook in samenwerking met het Department of Injustice in Washington. Verschrikkelijk.”

Terwijl het land worstelt met de laatste juridische verwikkelingen van Trump en zijn gedurfde terugkeer naar Twitter, doemen er verschillende vragen op: Zullen de arrestatie en het lopende onderzoek van Trump tot zinvolle juridische gevolgen leiden? Of zal het averechts werken in het voordeel van Trump? Betekent zijn comeback op Twitter een hernieuwd politiek offensief van Trump en wat kan dit betekenen voor het toch al gepolariseerde Amerikaanse politieke landschap? En hoe zullen deze recente ontwikkelingen de publieke perceptie van de Amerikaanse Republiek beïnvloeden? Met deze cruciale vragen nog onbeantwoord, blijft de natie in de ban van wat ontegenzeggelijk een van de meest invloedrijke politieke saga’s van het decennium is.

  Trump: "Biden is een crimineel, en jullie journalisten zijn criminelen"

Het volledige interview van Trump met Newsmax vindt u in de livestream hieronder:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Trump’s terugkomst maakt Westerse Elites die terugdenken aan zijn eerste termijn nu al bangVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom blokkeerde een barricade de enige verharde weg uit Lahaina?
Volgend artikelWEF-adviseur roept op om verkiezingen te schrappen: “Slecht voor de democratie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Ik wacht op de berechting van Rutten, Kaag, Bos, Timmermans en nog wat van dat WEF tuig….daar moet eerst helderheid in komen voordat er hier verkiezingen kunnen komen die ook nog inhoud hebben.

  Dat hier een demissionair premier vliegtuigen en andere zooi kan weggeven is al een absurditeit, dat vele parlementsleden de politiek verlaten wil zeggend dat de puinhoop die ze achterlaten te groot is…en wie neemt nu de beslissingen, lokale bestuurders….personeel op de ministeries of die in het veld…wie is eigenlijk diegene die beslist dat we onder constant cameratoezicht komen, dat ons geld digitaal moet zijn en dat we uit de auto worden gejaagd door de kosten absurd op te voeren…..wie doen dat? Die moeten absoluut berecht en beoordeeld worden…

  • ”Ik wacht op de berechting van Rutten, Kaag, Bos”

   Even geduld Pepijn van Houwelingen is met de voorbereidingen voor een tribunaal bezig.

   • Het grootste probleem daarbij zal het vinden van onafhankelijke rechters zijn.
    Rechters de niet te horen krijgen “ik weet waar je dochter op school gaat” of “jouw moeder gaat wel erg vaak bij haar vader in dat bepaald tehuis op bezoek” of “dat merk auto waar je in rijdt geeft soms technische problemen”.
    Het zelfde geldt voor betrouwbare openbare aanklagers.
    Wat we tijdens de lockdown gezien hebben is dat de staat op dezelfde dag bij een verloren uitspraak een hoger beroep kan aantekenen en dat ook nog eens wint tot verbijstering van iedereen die iets met rechtbanken heeft.
    Ik wens Pepijn dan ook alle succes toe.
    Fullmich (die Duitse advocaat) is er ook al een paar jaar mee bezig en worstelt met hetzelfde probleem en daarom gaan er geruchten dat het een oplichter zou zijn.

  • Het gaat wereldwijd overal hetzelfde en dat is Trump met zn team al vanaf 2016 aan het ontmaskeren. Het wordt duidelijker en duidelijker dat het hele westen door een deepstate swamp wordt gegijzeld en kaalgeroofd en onderdrukt en misbruikt en uitgebuit. Trump en zn team schaken op 9D niveau, de vijand en de meeste mensen die het aanschouwen snappen niks van wat dat inhoudt.

   Nu komen de haters hun stokpaardjes allemaal weer herhalen. Crypto jood, vaccin pusher en deep state puppet. Zo voorspelbaar en niet eentje die overstijgend kan denken en zien dat dit allemaal een grote psychologische oorlog is. Maargoed… de meeste mensen zijn voetsoldaten die vanuit de loopgraven denken te weten hoe generaals de oorlog winnen. Alles is één grote psyop om de mensheid te ontwaken.

  • Het gaat wereldwijd overal hetzelfde en dat is Trump met zn team al vanaf 2016 aan het ontmaskeren. Het wordt duidelijker en duidelijker dat het hele westen door een deepstate swamp wordt gegijzeld en kaalgeroofd en onderdrukt en misbruikt en uitgebuit. Trump en zn team schaken op 9D niveau, de vijand en de meeste mensen die het aanschouwen snappen niks van wat dat inhoudt.

   Nu komen de haters hun stokpaardjes allemaal weer herhalen. Crypto jood, vaccin pusher en deep state puppet. Zo voorspelbaar en niet eentje die overstijgend kan denken en zien dat dit allemaal een grote psychologische oorlog is. Maargoed… de meeste mensen zijn voetsoldaten die vanuit de loopgraven denken te weten hoe generaals de oorlog winnen. Alles is één grote psyop om de mensheid te ontwaken.

 2. Trump is alleen interessant als onbetrouwbare ’tegenkracht’ tegen andere boeven zolang hij achter de Big-Farmanonsens en de ‘vaccins’ blijft staan ! Wat verwacht je nou eigenlijk van die man !? Wat zie je erin ? Met “Make America Great again !” bedoelde hij nooit iets anders dan “Maak míj en mijn soort weer nog groter en machtiger !” Zijn wij dat ??

  • WIJ zijn de stadions vol mensen die allemaal hetzelfde willen! De ralleys die Trump houdt staan mensen kilometers lange rijen te wachten om binnen te komen. Maar dat is volgens jou en anderen allemaal maar onzin?

   75.000 mensen in een stadions die allemaal hetzelfde willen is volgens jou allemaal gecontroleerde oppositie? Haha… wake up man. Die hele vaccin shit is één grote ze op het 9D schaakbord. Trump heeft die vaccins niet gemaakt, maar hij kon ze niet tegenhouden want de vijand is veel te groot… daarnaast moet ik nog zien of die vaccins wel echt zijn wat wij allemaal denken. We zijn 3jr totaal gemindfuckt met getallen over cojona, wie zegt niet dat de getallen over vaccin schade fake zijn?

   Maargoed… dit is vele malen groter dan dom dingen roepen op grond niveau over symptomen. Doe je ogen open… er is een gigantisch psychologische oorlog aan de gang. Alles is constant anders dan we denken. Maar velen die in de loopgraven staan denken dat ze op het allerhoogste strategische niveau alles snappen. Ik snap het ook niet, dus ik laat het allemaal maar over me heen komen en ik neem vooral waar. En ik zie gewoon dat Trump sinds 2016 zeker 80 tot 90% van de Amerikanen wakker heeft geschud.

   • Precies! We weten niks! Veel mensen denken dat ze wakker zijn omdat ze niet in corona en de prik zijn getrapt. Supergoed natuurlijk dat je het zag, maar het slimst om te zien is: we weten helemaal niks. We hebben geen idee waar die engerds aan de top van de piramide mee bezig zijn. NIEMAND is 100% wakker en weet alles (behalve die engnekken zelf natuurlijk), dus lach nooit mensen uit die helemaal nog niet wakker zijn. Mensen die denken dat ze het allemaal wel weten, zijn de grootste schapen 😉 Ook Trump is een groot raadsel en ik ben benieuwd wat gaat komen.

    • @Sandra…

     Uiteindelijk gaan we leren dat we NIEMAND moeten volgen en idoliseren. We moeten persoonlijk leiderschap gaan nemen ipv al ons leiderschap aan iemand anders te geven. We leven nu als hoeren die zich laten uitbuiten door pooiers.

     Het hoort simpel ipv complex te zijn. Complexe wereld is een kenmerk van een corrupte en criminele wereld. Hoe meer regels en wetten, hoe meer criminelen.

     Gevangenissen werken obv regels en wetten van boven naar beneden. Onze gevangenis wordt BESTUURD door elites, die zelf het crimineelst zijn.
     Vrijheid werkt obv liefde en samenwerking. Vrijheid ORGANISEER je samen. Vrijheid is volledig verdwenen omdat de elites ons van geboorte tot graf als in een gevangenis besturen.

     De weg uit deze hel is simpel;
     1. Er is maar 1 universele wetgever, God.
     2. Er is maar 1 universele wet, liefde.
     3. Geen enkel mens hoort over een ander mens of dier te regeren!

     Alles meer dat dit is de matrix, een gevangenis. Maar wij, de mensheid, zijn hier zo enorm ver van verwijderd, dat de meesten dit niet kunnen bevatten. We moeten 180 graden de andere kant op, we moeten volledig transformeren. De wakkeren zijn dat langzaam, maar steeds sneller aan het leren. Wij leven in een wereld gebouwd en gemaakt door en voor criminelen. We moeten alles loslaten en obv eenvoud opnieuw beginnen. Bovenstaande is de basis, eenvoud. De elites weten hoe dit zit en ze doen al duizenden jaren ALLES om te voorkomen dat wij dit herinneren door alles in onze levens zo ingewikkeld mogelijk te maken. Wij leven in een gevangenis, een matrix.

     De vrijheid is persoonlijk leiderschap obv liefde en God, in een constitutionele republiek obv referenda in de blockchain.

     En we gaan dit realiseren en samen creëren en in dit transformatie gaat het kwaad alle macht verliezen.

     • @lgsto

      ‘We leven nu als hoeren die zich laten uitbuiten door pooiers.’

      Vervang het woord hoeren voor, loonslaven en pooiers voor overheden. Of slaven en slavendrijvers. Of gevangenen en gevangnis directie. Of plebs en koningen. Of slachtoffers en daders.

      Wij leven in een omgekeerde wereld. Alles hoort omgekeerd van hoe het nu gaat… ALLES. Wij horen niet te consumeren en te nemen, maar te creëren en te geven. Onze taak op aarde is om al elkaar en al het leven en de aarde te verzorgen ipv alles te besturen en te maken en te overheersen. De elites hebben ons verandert in wat de elites zijn… parasieten. Terwijl wij dat van nature niet zijn, we worden zo gevormd omdat de elites de macht hebben gecentraliseerd en ons persoonlijk leiderschap obv harmonie, liefde en God van ons hebben afgenomen.

      Kijk de Avatar film… zoals die aliens op die planeet leven, zo hoort het te zijn. Harmonie en vrede en samenwerking in een volledig ontwikkeld bewustZIJN. Alleen onbewuste mensen kunnen in de hel leven waarin wij nu leven, daarom worden WIJ allemaal onbewust gehouden, zodat de elites aan de macht blijven en kunnen nemen en consumeren en gebruiken wat ze maar willen.

      We gaan ons herinneren hoe het echt hoort te zijn en we gaan transformeren en dan verliezen de elites ALLES wat wij realiseren dat we met zn allen bezeten zijn en ontwaken uit de hypnose, de psychose, de hersenspoeling van egoïsme. We gaan terug naar het bewustZIJN.

 3. Als ze geen zaak tegen hem hebben dan ben ik bang dat hij 2024 niet zal overleven. Ik voorzie een scenario waarbij ze (deepstate puppets) zijn hart stoppen -tijdens een toespraak- met een elektromagnetisch wapen…

 4. Politieke processen tegen Trump geven aan dat het westen o.l.v. Amerika geen schijn van democratie meer heeft, het westen is de laatste decennia veranderd in een groot idiocratische circus met dito rechtsspraak, Pim Fortuyn werd bijna om dezelfde redenen vermoord omdat hij een gevaar vormde voor het bestel, Fortuyn hoorde thuis in het rijtje van de Gebr De Witt, Van Oldebarnevelt en Michiel de Ruyter.

  Metallica – Bleeding Me
  https://youtu.be/X-zSbf2L8oU

  • Mike Stone – Onze ‘leiders’ zijn geselecteerd, niet gekozen

   En zomaar zijn onze illusies dat we vrije burgers zijn van democratieën die ‘naar Gods beeld’ zijn gemaakt, verbrijzeld. Wij zijn ‘nutteloze eters’ en ‘hackbare dieren’ die moeten worden opgesloten en gedood zodra ze een geloofwaardig excuus kunnen vinden.

   Heb je je ooit afgevraagd waarom elke zogenaamde leider over de hele wereld precies hetzelfde reageert op elk onderwerp en dezelfde agenda nastreeft? Heb je je ooit afgevraagd waarom de leiders van Duitsland, Frankrijk, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, de Verenigde Staten, enz. allemaal hetzelfde klinken en dezelfde modewoorden en slogans gebruiken? Heb je er ooit over nagedacht waarom elke televisienieuwslezer uit hetzelfde script voorleest?

   Voor het antwoord op deze vragen hoeft u niet verder te zoeken dan het World Economic Forum (WEF). Het WEF, opgericht door Klaus Schwab in Zwitserland in 1971, heeft de afgelopen vijftig jaar politieke leiders over de hele wereld gevormd en geïnstalleerd. >>>

   https://www.henrymakow.com

 5. Nadat Obama president werd tegelijk met het eerste tv-interview met Christus in de VS, dat aangekondigd werd in Share, zijn veel mensen gaan geloven dat Obama de messias is. Hoewel in Share de verkiezing werd toegejuicht leek, werd ook geantwoord dat Obama niet veel verder ontwikkeld is dan George Bush, zijn punt van evolutie, of meer ontvankelijk voor impressie door de meesters. Trump werd automatisch een soort Antichrist.

  • Veel mensen met een moeilijke opvoeding achter zich zien de meesters als dictators, maar de mens zou niet eens weten wat vrije wil is zonder hun bescheiden inbreng. Ik had er vanaf het moment dat ik als tiener van de middelbare school werd gestuurd enige ervaring mee (die echter ook in Share niet erkend wordt).

   • De enige vrije wil die ik zie, is dat je kiest om als egoïst een werktuig/advocaat van de duivel te spelen OF je kiest om een werktuig/advocaat van God/liefde te ZIJN.

    En bij een groot trauma of op het einde van dit leven realiseer je ineens dat je/we eigenlijk allemaal werktuigen van het licht zijn. Hoe eerder je dat realiseert, hoe eerder je zonder angst leeft en in vrede sterft. Het leven is een school om te leren dat het tijdelijke niks oplevert en wanneer je dat loslaat zul je voor eeuwig in liefde bestaan.

  • In Share werd trouwens gevraagd, toen Christus later in Rusland een serie tv-interviews gaf (hij zou vloeiend Russisch spreken) of hij in Oekraïne uitgezonden werd. Antwoord: nee.

  • Ik groeide op alsof de broederschap mijn echte scholing was, het onderwijs zelf is ook steeds aangepast. Ik vroeg me al af of er een verband bestaat. Er was weinig huiswerk, integendeel er was niet eens een huis. Ik ben sindsdien wel gestopt met mijn verjaardag te vieren, zij die overtuigd zijn hebben de neiging me (zichzelf) stiekem te feliciteren en me nog als probleemkind te behandelen, als ze bijvoorbeeld zelf les geven. Het is alsof de hele wereld hierop is ingesteld. Mijn broer studeerde toen af aan de VU en begon piano te spelen; hij gaf zijn kinderen Russische namen.

 6. Ik had al geen vertrouwen meer in het rechtsysteem maar nu laat het systeem duidelijk zien hoe door en door verrot deze mensen zijn die op deze posities zijn geplaatst. Ook in de rest van Europa is het zelfde aan de gang daar hoef je geen complotdenker voor te zijn om dat te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in