Nog een echt bizar en vreemd Covid fenomeen heeft zich voorgedaan, volgend op de bizarre gewaarwording van ongevaccineerde mensen die ziek worden alleen al door in de buurt te zijn van de Covid gevaccineerden, mogelijk als gevolg van shedding.

Deze keer draait het fenomeen om magnetisme. Een aantal mensen meldt, met videobewijs, dat wanneer zij een kleine magneet aanbrengen op hun injectieplaats (meestal de bovenarm), precies op de plaats waar zij werden geïnjecteerd met het Covid-19 niet-vaccin (dat een gen-therapie is en geen echt vaccin), de magneet blijft kleven.

Maar als ze precies dezelfde magneet op een ander deel van hun lichaam plaatsen, blijft hij niet plakken, en valt hij er gewoon af. Met dank aan TimTruth.com (voor het samenstellen van deze video die verschillende mensen over de hele wereld laat zien die dit vreemde fenomeen met hun eigen lichaam hebben opgenomen.

(Hier op odysee.com een langere uitvoering met meer voorbeelden.)

Is dit Covid-gevaccineerden magneet fenomeen bewijs van magnetische nanodeeltjes?

Volgens Jim Stone is het duidelijk dat er iets magnetisch is in het Covid niet-vaccin brouwsel dat ervoor zorgt dat deze magneten blijven plakken. Sommige van deze magneten zijn grote magneten die je op een koelkast zou kunnen zetten om papieren vast te houden. Jim Stone koppelt dit fenomeen aan het feit dat sommige medische klinieken patiënten geadviseerd hebben om 6 tot 10 weken na de Covid injectiete wachten voordat ze een MRI krijgen. Het acroniem MRI staat voor Medical Resonance Imagery (Medische Resonantie Beeldvorming) en, voor degenen die het niet weten, houdt in dat een magnetisch veld en door de computer gegenereerde radiogolven worden gebruikt om gedetailleerde beelden te maken van de organen en weefsels in je lichaam. Je moet in een kamer gaan liggen terwijl de procedure plaatsvindt. Jim schrijft:

NIEUWE compilatie van magneten die op de armen van gevaccineerde mensen kleven: #MagnetChallenge + Covid19 Vaccin (via odysee.com/@TimTruth:b)

Meer vragen dan antwoorden

Dit is weer zo’n verhaal waarbij er meer vragen zijn dan antwoorden. Als het Covid niet-vaccin inderdaad veel metallische nanodeeltjes bevat, waarom duurt het dan naar verluidt 6-10 weken voordat ze zich verspreiden? Wat zijn de gevolgen voor de gezondheid van het hebben van metaal in je bloedbaan met genoeg lading om een magneet op zijn plaats te houden? Welke verdere fysiologische verstoringen zal dit Covid niet-vaccin teweegbrengen bij degenen die het nemen? Is dit de eerste afschuwelijke stap in de richting van de transhumanistische synthetische mens, Mens 2.0?, vraagt Makia Freeman zich af.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

Vorig artikelAmerikaanse gezondheidsautoriteit FDA: Controleer COVID-vaccins ontvangers op gezichtsverlamming
Volgend artikel57 vooraanstaande wetenschappers en artsen leggen uit waarom alle COVID-vaccinaties onmiddellijk moeten worden stopgezet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Dan moet je ook een magneet bij zo een gif prik houden.
  Die zou dan ook magnetisch moeten zijn.
  Want daar zouden dan die nano deeltjes in moeten zitten.

 2. Misschien dat de vrouwen zich eindelijk als een magneet tot mij aangetrokken voelen…
  (Grapje, we mogen toch ook een beetje lachen in zo’n donkere tijden,toch?)

 3. wanmeer ik mijn
  vaccin krijg,

  ga ik toch nen try-out doen.
  voor de zekerheid.

  ik zal nu al beginnen
  met testen,

  als de magneet nu al aan mij
  blijft
  plakken ?

  heb ik een probleem,
  en ligt niet aan het vaccin.

 4. Even terug te komen .over de magneet die op je arm blijft plakken al je bent gevaccineerd. Daar klopt niets van.mijn zus is gevaccineerd en daar bleef geen magneet op kleven op haar prikplek.dus dat geloof ik niet.

  • Niet iedereen heeft pfizer of moderna dat zijn mrna injecties en de janssen en astra prikken die in NL worden gegeven zijn vector vaccins wellicht ligt daar het verschil ?

 5. Dat van die MRI klopt niet; mijn schoonmoeder is 1 week voor haar mri geprikt: er werd geen uitstel geadviseerd en er is ook niets gebeurd.

 6. Nou ik ben naar een aantal mensen geweest die het pfizer of moderns hebben gehad.maar geen van allen .bleef de magneet kleven.heel vreemd vindt ik het.vreemt verhaal

  • En staat daar ook niet bij dat deze techniek tot het jaar 2020 niet in vaccins werden toegelaten?
   Sinds vorig jaar pas massaal op mensen getest.

 7. Ik ben gevaccineerd en heb net een kwartier met een magneet over m’n arm lopen wrijven, zonder dat ie ook maar ergens bleef plakken. Wat een onzin!

 8. Henk

  Als het de vaccin bloedproppen veroorzaakt en rode bloed lichamen verminderd. (konters) is het magnetisme verklaarbaar.
  Rode bloedlichamen bevatten ijzer.. veel rode bloedcellen op een plaats dus veel ijzer..
  Dit klink iets logischer dan nanobots waarvan de technologie nog decenia is verwijderd.

   • Aan wakkere Joost
    Apart dat iemand zich wakker noemt geeft een soort van zelfoverschatting. Ben jij op de hoogte van die nieuwste nanobot technologieën. Het neusje van de zalm wordt vaak geheim gehouden als er nog geen patent op rust of voor strategische doelstellingen.
    Ik denk dat dit magneten verhaal de discussie vertroebeld. Met de neiging dat als het niet klopt het een kapstok voor andere voorbarige conclusies kan worden.
    Feit blijft dat er mensen zijn die wel magneten aan zich laten plakken ook andere metalen voorwerpen. Laten we via een discriminatie process uitvinden wat de oorzaak kan zijn. Ik neem aan dat het lotnr of serienummer van de vaccines en de naam van het vaccin of fabrikant van het vaccin een goede recherche techniek kan wezen. Het schijnt dat niet alle batches dezelfde stoffen bevatten. Dat is verwarrend en dan krijg je dit soort discussies.
    Laren we het niet overboord gooien als fake en elkaar niet in de haren vliegen met vermeend gelijk of wakker zijn maar dieper spitten naar wat de mensen met een magneet of ijzeren voorwerp wat wel blijft plakken gemeenschappelijk hebben.

 9. Hoe interessant het ook lijkt, dit is natuurlijk flauwekul, bekende aandachttrekkerij. Het is onmogelijk om met 0,3 ml injectie, al was het puur ijzer zo’n effect te bewerkstelligen. (Ik ben electrotechnicus) Er is maar 1 verklaring: de mensen in de filmpjes hadden een flinke neodium magneet onder de oksel zitten. Die paar cm arm is voldoende korte afstand om dan zo’n ander magneetje te laten ”plakken”. Mensen laat je niet gek maken. Broodje aap. Nanobots zijn er nog niet, is toekomstmuziek.

 10. In 2016, researchers at the University of Virginia in Charlottesville genetically engineered a magnetized protein, called Magneto, which is inserted into a virus that’s injected into an animal’s brain to manipulate neural activity under the remote influence of magnetic fields.

 11. Raar wat men allemaal verzint om mensen ervan te overtuigen geen prik te nemen… en oh ja, nanobots bestaat niet uit ijzer, sterker nog: ze bestaat niet 🙂

  • Wat weet jij er nou van met wat voor technologieën wetenschappers gaande zijn, in bijvoorbeeld Silicone Valley of Area 51?

 12. Het is geen onzin. Ik ben met Pfizer gevaccineerd afgelopen maandag en toevallig stuurde mijn dochter mij een appje met een vrouw met een magneet op haar arm. Ik dacht, dit probeer ik direct uit. Magneetje van de koelkast en ja hoor… bleef kleven. Ik moest wel heel stilstaan want anders wil het eraf, maar toch. Heb ook een foto ervan gemaakt.

  • Vraag eens aan je huisarts of hij kan bedenken waarom dat magneetje blijft plakken bij jou of met welk verhaal hij of zij aankomt.

  • Ik zie alleen filmpjes van mensen waar zo een magneetje aan blijft plakken.
   Maar niemand die het ook even nagevraagd heeft ergens.
   Zo weten we nog niet waarom dat zo maar in eens gebeurt bij iemand die ze prik opgehaald heeft.

 13. Ja ik ben wel op internet gaan kijken maar dan vergeet j het weer. Ik ga het zeker navragen;)
  In die spookverhalen geloof ik niet echt.
  Mijn dochter vertelde net dat er vaak aluminium in vaccins zit.

  • Niet bijna niks.
   Er blijft geen enkele magneet aan aluminium plakken. Helemaal nooit.
   Als je daar een filmpje van kan maken, dat dat wel zo is, ook maar een heel klein beetje.
   Dan heb jij een wetenschap prijs in de metaal te pakken.
   Zoek dat maar eens op op internet.

 14. Al info van boven, maar toch. Voor diegenen die alleen maar reactie lezen.
  Er bestaan dus wel weefsel-regeneratietechnieken en biosensorische hydrogellen, met daarin ijzer-ionen verbindingen of andere stoffen die ijzer-ionen onder de huid laten hergroeperen. Lees over project ‘Nevermind’ van de E.U en over ‘ProfUsa’. En op PubMed Central voor uitgebreide technische informatie over dit soort technieken. Bloedpropgevallen door vaccins kunnen dus door deze hydrogel (vulstoffen spuit) ontstaan. In rode bloedcellen zitten veel ijzeratomen. Deze ijzeratomen kunnen reageren met de vulstoffen of andere stoffen in het vaccin.
  In de bijsluiters staan wel alle ingrediënten, maar je wilt ’toch’ niet weten wat er verder inzit?
  KvW is al jarenlang gaande om aan te tonen wat er wel of niet in voedingswaarden zit.

  Als er bij mensen nu kleine magneten blijven hangen, dan wordt het echt tijd om al het draadloze te verwerpen.

 15. ik het deze week op mijn ouders getest , bij vader die net de 2e prik had bleef de magneet op oppervlak van 5x5cm zitten bij mijn moeder alleen daar waar de prik is geplaatst maar die is een aantal weken geprikt. ze waren stomverbaasd en ik ook!

 16. ik heb het getest bij een collega op het werk we hebben een gsm,sleutel en een schaar op zijn arm kunnen ‘plakken’ ook voel je de voorwerpen op een bepaalde afstand zich naar de arm toetrekken. conclusie je bent zelf magnetisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in