Het voldoet niet aan de gezondheidsautoriteit’s eigen definitie van een vaccin”, zegt Dr. Steven Hotze. Dr. Steven Hotze, een medische professional uit Houston, VS, wil dat mensen weten dat de Covid-19 injectie technisch gezien geen “vaccin” is en eigenlijk “een gevaarlijke, experimentele gentherapie” is.

“Het zogenaamde Cobid-19 vaccin is helemaal geen vaccin. Het is een gevaarlijke, experimentele gentherapie. Het Center for Disease Control, de CDC, geeft de definitie van de term vaccin op haar website. Een vaccin is een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit te produceren tegen een specifieke ziekte. Immuniteit is de bescherming tegen een besmettelijke ziekte. Als je immuun bent voor een ziekte, kun je eraan worden blootgesteld zonder geïnfecteerd te raken”, legt hij uit.

“Dit zogenaamde Covid-19-vaccin verschaft geen enkel individu dat het vaccin ontvangt immuniteit tegen Covid-19. Noch voorkomt het de verspreiding van de ziekte”, vervolgt de arts.

Hierdoor,

“Voldoet het niet aan de CDC’s eigen definitie van een vaccin. Daarom is het een misleidende handelspraktijk, onder 15 U.S. Code Section 41 van de Federal Trade Commission, voor farmaceutische bedrijven die deze experimentele gentherapie produceren om te beweren dat het een vaccin is”.

Dr. Hotze beweert dat deze bedrijven, samen met de gezondheidsbureaucraten van de overheid, liegen tegen het publiek door het product verkeerd te etiketteren.

De experimentele gentherapie is “alleen ontworpen om uw symptomen te minimaliseren als u zou worden besmet met het Covid-19 virus”.

Voor degenen die zich afvragen waarom de farmaceutische bedrijven de gentherapie behandelingen doelbewust een “vaccin” noemen, Dr. Hotze beweert dat de farmaceutische industrie probeert zichzelf te beschermen “omdat kwetsuren of sterfgevallen door vaccins bij wet zijn vrijgesteld van enige productaansprakelijkheid-rechtszaken”.

Zonder gepubliceerde dierstudies en zonder langetermijnstudies bij mensen, zijn individuen die de experimentele gentherapie-“vaccins” nemen, in feite proefkonijnen voor de wetenschappelijke elite.

  Arts: Er zit iets in het Covid-vaccin waarmee ze je kunnen traceren

De dokter uit Texas voegt eraan toe:

“Deze ‘vaccins’, die gemaakt worden met cellen afkomstig van menselijke baby’s die in de jaren ’70 geaborteerd werden, zouden beter een experimentele gentherapie genoemd kunnen worden. Ze zijn een niet geteste, onbewezen experimentele gentherapie die een veel groter gevaar voor uw gezondheid vormt dan Covid-19 zelf”.

Dr. Hotze legt uit hoe het grote farmabedrijf Moderna in 2010 werd opgericht als ModeRNA Therapeutics omdat ze geïnteresseerd waren in het ontwikkelen van experimentele gentherapie met synthetisch mRNA voor de behandeling van verschillende ziekten.

“Moderna heeft nooit eerder met succes een product ontwikkeld voor de behandeling van welke ziekte dan ook. Een experimentele gentherapie met synthetisch mRNA voor de behandeling van een infectieziekte is nog nooit bij mensen geprobeerd, vanwege de mislukking ervan in eerdere dierstudies”, stelt hij.

De experimentele gentherapie met synthetisch boodschapper ribonucleïnezuur (mRNA) heeft eerder hyperreacties van het immuunsysteem veroorzaakt tijdens dierproeven.

Dr. Hotze waarschuwt dat een soortgelijk neveneffect zou kunnen optreden bij mensen wanneer zij later worden blootgesteld aan hetzelfde Coronavirus waartegen zij eerder waren gevaccineerd.

De auto-immuunreactie zou mensen een leven lang kunnen opzadelen met ernstige ontstekingsziekten.

Volgens Dr. Hotze zullen, wanneer mensen die de Covid-injectie hebben genomen nog zieker worden als gevolg van de mRNA-therapie, Covid-19 vaccin-critici en “variantstammen” van het virus de schuld krijgen.

Maar omdat de experimentele gentherapie als een “vaccin” wordt bestempeld, zijn de bedrijven die deze potentieel schadelijke producten produceren, vrijgesteld van rechtsvervolging voor elk letsel veroorzaakt door vaccinaties.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Coronavaccin na 3 maanden zinloos: Antilichamen verdwijnen, virus muteert – met bijwerkingen 

Vorig artikelVaccinoorlogen – Geneesmiddelenlobby wil landen straffen die pleiten voor goedkope vaccins
Volgend artikelWaarom Astra Zeneca’s vaccin mensen doodt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in