De Democratische presidentskandidaat Joe Biden verhaspelde op vrijdag opnieuw de voorleestekst op de teleprompter en eiste een 15 miljoen dollar minimumloon, in plaats van een 15 dollar minimumloon.

Biden sprak over een socialistische politiek waarmee hij een leefbaar loon zou implementeren, waarbij hij eerst 15 miljoen dollar minimumloon eiste, daarna 15.000 dollar minimumloon, voordat hij zich uiteindelijk vestigde op 15 dollar.

Biden’s afhankelijkheid van een teleprompter, in combinatie met zijn blundergevoelige persoonlijkheid heeft een aantal belachelijke resultaten opgeleverd tijdens een aantal van zijn toespraken in de afgelopen weken, meldt Newswars.

Afgelopen maand las Biden “End of quote” (“Einde van citaat”) tijdens het reciteren van een teleprompter tekst waarin Trump werd beschuldigd van samenzwering om de sociale zekerheid en medicare van ouderen te elimineren.

Biden heeft ze duidelijk niet allemaal op een rijtje.

Het internet lacht zich dood: Joe Biden wuift naar een leeg vliegveld

Peiling: Trump's goedkeuring rating stijgt na Capitool-protesten
Vorig artikelZweedse christelijke leerling werd gedwongen zijn kruisje af te doen tijdens de schoolfotografie: “Is krenkend voor mensen met andere geloven” 
Volgend artikelThunberg voert campagne voor Joe Biden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in