© Galya Malanchuk, via Wikimedia Commons (CC-BY-4.0) - Amerikaanse oliewinning volstaat niet om Europa te helpen

De VS zullen deze winter geen redding bieden aan het steeds meer in energie verarmende Europa, zeggen de bazen van Amerika’s grootste energiebedrijf.

Volgens de EU-bazen zijn de VS de partner van de EU en kunnen zij de lidstaten van de globalistische unie bijstaan en de energie uit Rusland vervangen die de EU-landen hebben weggesanctioneerd.

De EU-landen zijn al in toenemende mate afhankelijk geworden van de Amerikaanse energie-export en de EU-leiders hebben verklaard dat zij tegen de winter de import van gas en olie uit de VS zullen verhogen.

Maar dat zal niet gebeuren, schrijft de Financial Times, die Wil VanLoh citeert. baas van de Amerikaanse energiegigant Quantum Energy Partners.

“Er komt geen reddingsoperatie Geen olie, geen gas,” vertelt VanLoh aan de FT.

Volgens VanLoh produceren de VS al energie op hun maximale capaciteit, gebaseerd op de beperkingen die de regering van Joe Biden aan de energiesector heeft opgelegd. Een verhoging van de productie is dus niet mogelijk.

“Het is niet zo dat de VS veel meer [olie en gas] kan oppompen. Onze productie is wat ze is,” zegt VanLoh.

Onlangs werd de vitale North Stream 1-gasleiding, die tussen Rusland en Duitsland loopt, “voor onbepaalde tijd” stilgelegd. De aankondiging kwam nadat de laatste werkende gasturbine van de pijpleiding moest worden stilgelegd als gevolg van westerse sancties, aldus het Russische Gazprom.

In december wordt een door de EU zelf opgelegd verbod op de invoer van Russische ruwe olie van kracht en begin volgend jaar een verbod op de invoer van Russische aardolieproducten. Op het moment van schrijven hebben de zogenaamde leiders van de EU-landen nog geen echte oplossing bedacht om de Russische energie te vervangen.

  De "geweldige kans" van Anthony Blinken is geen goed nieuws voor Europa

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het Westen – in de vicieuze cirkel van zelfvernietigingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO-baas: “Europeanen zullen de prijs van de oorlog betalen”
Volgend artikelOekraïense vluchtelingen eisen kaviaar en garnalen in Duitse voedselbanken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Natuurlijk levert de USA geen gas en olie aan deze domme dwazen, Het is juist de bedoeling dat niet te doen.Ook Europa zal en moet gehoorzamen aan de dictaten van de USA,

    • Niet eens de USA overheid, die worden ook gestuurd door een stelletje schatrijke instituten en families die het eigenlijk voor het zeggen hebben.
      De bevolking van de USA is het ook zat en begint het te begrijpen.

  2. Waarom blijft toch iedereen naar de VS kijken, de meest corrupte en criminele natie, waar alle ellende in deze wereld vandaan komt. Ze hebben net het VK in de stront laten zakken mbt een nieuw handelsverdrag, en nu Europa met energie. Had je iets anders verwacht dan? Ze zijn deze laatste proxy oorlog niet voor niets begonnen, toch?

  3. Het doel van de VS is/was en zal altijd Duitsland en haar industrie en hoog geschoolde werkkrachten zijn. Daarom moet de euro naar 0.0, zal er een nieuwe digitale dollar komen en zal Europa leeggeroofd worden door de Amerikanen, de ‘locust’s’ in mensengedaantes van deze wereld. Overal waar zij komen vernietigen zij alle leven, alle plezier en alle rijkdom wordt gestolen..en nu is het de beurt aan Duitsland! De auto-industrie zal verdwijnen naar de VS grotendeels, omdat er in de VS gewoon géén geschoolde werkkrachten meer zijn, de grote hoop van de Amerikanen is ofwel zwaar aan de fentanyl ofwel te lomp om te helpen donderen! 50 jaar op de poef geleefd zonder iets te produceren..dat wordt nu zwaar afgestraft maar..zolang ze Duitsland kunnen ratten zullen de VS er bovenop komen, wij niet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in