Ongevaccineerde mensen maken zich veel minder zorgen over het oplopen van covid dan gevaccineerde mensen. Dit is het resultaat van een breed onderzoek in de VS. Bijna een op de vier gevaccineerden is “zeer bezorgd” over het oplopen van het virus. Dit cijfer ligt aanzienlijk lager bij de ongevaccineerden. Bovendien is bijna één op de drie ongevaccineerden “volkomen onbezorgd” over Corona. Zulke zorgeloze aantallen komen niet voor bij de gevaccineerden, schrijft Waldo Holz.

Wie is er bang voor Corona? Een Amerikaans onderzoek met meer dan 4.000 respondenten heeft deze vraag onderzocht. Eén ding komt duidelijk naar voren: gentherapie vaccinatie verhoogt niet het individuele gevoel van veiligheid. Mensen met twee of drie mRNA-behandelingen maken zich meer zorgen over het oplopen van de ziekte in 2022 dan mensen zonder behandeling.

Angst vooral bij gevaccineerden

Geboosterd of niet, bijna een op de vier mensen (22%) die de behandeling hebben ondergaan, is “zeer bezorgd” dat zij dit jaar Corona zullen oplopen. Vaccinatie of niet. Van de ongevaccineerden is nog steeds 14% “zeer bezorgd”. Anderzijds maakt 27% van de ongevaccineerden zich helemaal geen zorgen over het oplopen van covid.

In de VS is slechts 6% van de mensen zorgeloos en geboosterd. Dit gemiddelde ligt nog lager dan bij mensen met twee gentherapie vaccinaties.

Bij de gegevensverzameling, die ook in samenwerking met de “New York Times” werd verricht, zegt bijna de helft normaal te zullen leven, ongeacht of zij zich in de “Omicron-golf” bevinden. Ook acht meer dan de helft het risico op besmetting met een covid niet bijzonder groot.

  Argentijnse verslaggever Carlos Ferrara stort in tijdens uitzending vanaf COVID-testlocatie.

Normaal leven met Omicron is gemakkelijker in de VS dan in een groot deel van de EU. In de meeste Republikeinse staten, is er weinig repressie. Mensen die kotsmisselijk worden van de covidhysterie in Californië of New York verhuizen momenteel heel vaak naar “rode staten”.

Weinig vertrouwen in vaccin?

Waarom de ongevaccineerden veel zorgelozer hun dagelijks leven kunnen leiden dan de “geboosterden”, confronteert zelfs sommige schrijvers van de “New York Times” met grote denkraadsels.

Onder de ongevaccineerden zijn er vooral veel mensen uit de “arbeidersklasse” die ook vaker Corona hebben gehad, volgens een verklaring van de links-liberale Amerikaanse auteur Kat Rosenfield. In tegenstelling tot de liberale intelligentsia, hebben zij persoonlijke ervaring met het virus. “Dat maakt een verschil in hoe je over het virus denkt,” zegt Rosenfield. Inderdaad!

Rosenfield heeft niet overwogen hoe fataal deze cijfers zijn voor vaccinatie. Bijna één op de vier gevaccineerden heeft er geen persoonlijk-psychologisch voordeel bij, maar blijft het doodsvirus om elke hoek zien.

Dit is zeer verontrustend: ofwel hebben deze mensen geen vertrouwen in het “vaccin”, ofwel heeft het Corona-narratief van de afgelopen 2 jaar in de media een zodanige angst gecreëerd dat het niet langer mogelijk is zich ervan los te maken.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De afbrokkelende leugens jagen de heersende klasse angst aan  Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKlaus Schwab: “Wij zijn er zeer trots op dat wij met onze Young Global Leaders in elk kabinet doordringen”
Volgend artikelVaccinmislukking in twee grafieken en twee tabellen uit vier landen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Vragen die mensen die twee of drie keer gevaccineerd zijn en soms nog een
  griepprik , zich dan nooit af waar ze mee bezig zijn?
  Ik zie veel drievoudig gevaccineerden die besmet zijn, dan zou ik denken werkt
  het vaccin wel? en moet ik mezelf niet wat beter informeren?
  Kennelijk niet..

  • Mensen denken niet meer na, dat doet de regering en hun experts wel voor hun denken ze letterlijk, ze zijn jammer genoeg verloren, er komt geen een logische antwoord meer uit hun mond, de 22 maanden Propaganda kampanje van de regeringen hebben to goed hun werk gedaan, net als in Rusland al die jaren door Vladimir Lenin en Joseph Stalin, en Adolf Hitler, en China nu het langst van allemaal, en nog steeds volop bezig, de regeringen hebben veel geleerd van al die monsters, waardoor ze zelf de monsters zijn geworden.

   • De mensen die vaccins hebben genomen weten helemaal niet zo goed wat erin zit>> maar ja dat neem je nu eenmaal om je te beschermen tegen de kwetsbaren en je doet het voor de kwetsbaren en het ergste is nog wel code zwart > dat gaat om beddengeld alla 600-1300e per dag> dus en in de 2e week 300>> er zijn bedden genoeg en de ziekenhuizen incompetent inefficient en weigeren alle vormen van werkzaamheid>jahaa!!! want ivermectine toedienen en iets anders simpels dat kan niet,want dan gaan ze te snel uit ziekenhuis> alle ziekenhuis direkteuren zouden gevangenis straf moeten krijgen van wege grove nalatigheid in de org olv Ernst Kuipers

 2. Ik vrees dat het voorbij is met de mens. The end of the world as we know it. De onderdrukking van de kudde is nu globaal, en niet meer lokaal zoals met de vorige monsters. De kudde heeft bovendien bewezen vrijwillig heel goed te reageren op de globale autoriteiten, dus er kan nu idd van alles met ze uitgehaald worden, zoals Edward voorspelt.

  Deel 2 komt er aan: de microchip. Ik kan je garanderen dat de spuiters er op af stormen. Zo niet omdat er velen cyborgs willen worden, anders wel omdat de chip belooft voortdurende checks te doen op ziektes etc in het lichaam van de gechipte. De angst van de vaxxers voor de covid wordt daar als incentive voor gebruikt. De chip is echt een hoogtepunt in het bestaan van de vaxxer, die straks beloond wordt voor zijn gehoorzaamheid aan de spuit, en het overleven er van. Wat er nog aan “mensjes” geboren wordt / kan worden, de hoopjes ellende die straks uit de pijp komen, die worden ook meteen gechipt, en daarna worden mensen in broedkasjes gekweekt, net zoals in Brave New World. We hebben echt het einde van de mensheid bereikt.

  • jaren geleden heb ik eens een boek gelezen dat ging over toekomstige reincarnatie van mensen die op het ogenblik nog leven en werden teruggebracht naar hun toekomstige levens waarin ze terug geboren zouden worden eigenaardig viel er een hiaat van ongeveer 40 jaar dat weinig mensen ervoor kozen om terug geboren te worden. Verder kwamen de zaken voort in grote mega steden maar het overgrote deel van de mensen zal in kleinere gemeenschappen leven en in de natuur gezamelijk eten zodat er minder weggegooid wordt viel mij ook erg op

   • Gek he.. het lijkt wel een soort van archetype dat zich uitspeelt. Er zijn zich nu ook veel van die “vamilies” aan het oprichten, op meerdere plekken in NL. Groepjes van mensen die steun aan elkaar willen verlenen. Ik weet niet of dit je aanspreekt, ze communiceren op telegram en het loopt als een vuurtje.

   • Er is maar een planeet zoals de Aarde en als we die slopen duurt het miljarden jaren voordat het leven weer zoiets maken kan en we kunnen leven in menselijke vorm

    • Ja man, en wat voor recht heeft een klein groepje idioten om experimenten uit te voeren op ons gemeenschappelijk gemeengoed – het hele systeem van de Aarde. Inclusief de wezens die er op rond lopen. Waarom geeft de massa hun dat recht?

 3. Ik heb me inderdaad nog helemaal geen zorgen over mijn gezondheid gemaakt.
  Waarom niet……. Ik hoef niet bang te zijn en mezelf zorgen te maken voor de komende complicaties van de vaccins…… want die expirimentele rommel zit niet in MIJN LIJF. En volgens wetenschappers kan het 3 tot 5 jaar duren voordat deze complicaties “ bekend zijn en hun verwoestende werking hebben gedaan “ Dit geeft mij een heel gerust gevoel. Met alle kennis van nu zou ik mezelf geen moment meer rustig voelen, met de prik in mijn lijf…..
  Ik voel MEZELF VRIJ.
  Jammer dat ik niet even naar een restaurant kan maar ach dat komt wel weer.
  Waar ik wel bezorgd over ben is over mijn gevaccineerde kinderen.
  Stel dat de complicaties op termijn bij hen toeslaan, dan zal ik misschien voor mijn kleinkinderen moeten gaan zorgen………

  Ik ben “ alert geworden “ voor de hele ( foute ) situatie door minster de Jonge zelf.
  In het begin van de pandemie was iedereen bang, ik ook , toen was er een dokter in de Peel die met een protocol van medicijnen kwam en hiermee goede resultaten had. ( 18 personen waren ernstig ziek en GENAZEN ) MAAR DAT WERD HEM VERBODEN door de inspectie volksgezondheid. ( minister de Jonge….) HIJ HEEFT ZELFS EENBEKEURING VAN € 3000,- GEHAD.
  DAT IS IETS OM OVER NA TE DENKEN……… EEN MINISTER / SCHOOLMEESTER DIE EEN DOKTER VERBIED ZIJN WERK ( met goede resultaten ) TE DOEN EN HEM EEN BEKEURING GEEFT…….. Toen heb ik ontdekt wat “ Follow the money “ betekent. ( De ultieme streek van de farmaceuten waar we in verzeild zijn geraakt ‼️)
  Ik zeg niet dat Corona niet bestaat maar ik zeg met mijn oude verpleegkundige achtergrond datje een ziekte CURATIEF/ GENEZEND aan moet behandelen en niet een ziekte bestrijden met preventie. Dat “ wapen “ preventie….. ga je pas in zetten als de ziekte tot rust is gekomen.
  Bovendien is dit een geheel nieuw middel mRNA wat onvoldoende getest is, wat nu op dit moment nog steeds in fase drie van het onderzoek verkeerd, wat ECHT EEN PROEF IS OMDAT DE LOT NUMMERS ALLEMAAL VERSCHILLEND ZIJN‼️ Je kunt op internet uitzoeken welk risico op complicaties jouw lotnummer heeft.❗️Dat wordt ons niet verteld…❗️
  En het Spike eiwit is uiterst giftig en stopt niet met produceren van spikes,in allerlei organen, met niet zelden de dood tot gevolg.
  Ik heb meteen na de streek van de Jonge bij de Chinezen Ivermectine besteld, en dat geeft mij rust. Want het helpt echt, bij vrienden gezien❗️En dan Attje Kuiken zo lelijk doen in de kamer…… wat ze FVD verwijt doet ze zelf net zo hard……. oei waar zijn we toch in beland als land…..
  Maar bang…. NEE IK VOEL ME JUIST GERUST OMDAT IK NIET GEVACCINEERD BEN

  • Goede informatieve reactie, fijn om te lezen. En heel spijtig dat de kinderen ingespoten zijn, ik hoop dat hun kinderen het niet zijn. Het is werkelijk schandalig dat een geneesheer bekeurd wordt voor het genezen van mensen. Dat laat zien dat er iets heel anders achter de “pandemie” zit. Heel zieke zooi… en nog zieker dat er zoveel mensen voor vallen en aan meedoen. Sterkte in de strijd, hou vol.

  • Helemaal ook mijn gevoel en ervaring. Mijn alarmbel ging (gelukkig) ook direct af. Het fanatisme van De Jonge dat er vanaf droop, dat verbod op medicijnen die juist de mensheid kon helpen. Een paar ingrediënten die mijn verstand triggerden waren genoeg. Direct in het begin van de plandemie, moest ik toevallig (toeval bestaat niet) bij de longarts zijn voor controle. Ook daar het fanatisme van het personeel om mij te dwingen de muilkorf om te doen. Ik moest ze manen dat het tegen de wet was. Mij was al tegen de wet in een verbod opgelegd om de huisarts te bezoeken. Dus die kap ging niet op. De vrouwelijke longarts wachtte mij al op, zonder muilkorf! en refereerde direct aan mijn bezoek aan de huisarts. “U weigerde een mondkap op te zetten?”, vroeg ze. “Waarom?”. Verbaasd keek ik haar aan. Ze had alles al vernomen en ook dat ik een brief aan de huisarts had geschreven waarin ik Hippocrates erbij had gesleept en dat ze (de huisarts) in overtreding was geweest. In een stortvloed legde ik haar uit dat ik veel had geleerd van mijn vader over WOII hoe de Duitsers in de jaren 30 hun machtsspelletje hadden gespeeld, hoe Joden zich lieten ringeloren, dat ik geen vergelijk met de Holocaust mocht maken terwijl iedereen beter wist. Hoe schijnheilig het woord “vrijheid” op 4 mei wordt gebruikt. Geinteresseerd luisterde de longarts naar me, ik schat dat ze rond de 40 jaar was. Ik verwachtte eerlijk gezegd tegenstand, niets van dat alles en zelfs zonder muilkorf. “Ziet niemand dan dat we in de maling worden genomen”, brulde ik. Ze knikte aandachtig en was emphatisch hetgeen mij echt bedaarde. Ik realiseerde me dat ik dus niet tegen de verkeerde uitzinnig moest gaan discussiëren hetgeen juist bij ongevaxten het vuur aanwakkert. Ik besloot, na mijn betoog, met de woorden “Mark my words, we gaan een hele rare tijd tegemoet en het zal kantje boord zijn als we hier op een normale manier nog uitkomen”. Ik zou u eens verdiepen in het feit dat alleen al in de Benelux honderden artsen het ook niet eens zijn met dit waanzinnige gedoe. Ze berustte ook in mijn woorden en werd uitstekend door haar geholpen, alle testjes werden op respectvolle manier uitgevoerd en toen ik klaar was werd ik zelfs uitgezwaaid. Was dit nou toneelspel dacht ik nog om mij kalm te houden? Nee, die muilkorf was mijn bewijs en ook het feit dat ik plotseling door mijn huisarts weer werd uitgenodigd om te komen. Nu na 2 jaar vraag ik me af of deze arts ook om is gegaan of niet. Ik heb vanwege deze hele Coronooo hype geen bezoek meer afgelegd bij welke arts dan ook. Ook zoiets als je het hebt over rechtsongelijkheid.

 4. Er is vanaf het begin al veel paniek gezaaid. Dat verergerde door mensen ook nog eens op te sluiten en op televisie beelden te laten zien van patiënten, die op de IC naar adem lagen te happen… Echter kreeg ik zelf wantrouwen, door alle tegenstrijdigheden. Er werd gelogen, bedrogen en misleid… Bewust eenzijdig informeren of informatie achterhouden. Hoe meer ‘dwang’, des te defensiever ik mij opstel… Ik wil vertrouwen op mijn eigen natuurlijke immuunsysteem. Ja, ik heb in het verleden al mijn kindervaccinaties gehad. Onderzoek op de lange termijn is volgens mij nooit echt gedaan. Als mensen bijv. na 20 jaar langdurige lichamelijke klachten ervaren, die niet direct te verklaren zijn, wordt er geen link gelegd met de vaccins uit de kindertijd. Bij Pokken, Mazelen, Polio, heb je overigens ook geen varianten die ongevoelig kunnen zijn voor het vaccin… Ik heb verder nooit de Mexicaanse griepprik gehaald en nooit de jaarlijkse griepprik voor het Influenzavirus… Beseffen mensen überhaupt dat het absurd is om 2 tot 4 keer per jaar een inenting te halen? Te boosteren met het covidvaccin? Dat is toch nooit voorgekomen? Nederland heeft eerder pandemieën doorgemaakt: Spaanse Griep, Aziatische griep, Hong Kong griep… Werd er toen ook massaal geboosterd?? …
  Vóór 2020 was er geen mRNA-technologieplatform (medicijn of vaccin) goedgekeurd voor gebruik bij mensen ivm de risico’s.. Ik moet er niet aan denken, om hiermee gevaccineerd te worden om vervolgens met elk klachtje mezelf af te vragen of het geen bijwerking van is. Het zijn niet een paar pilletjes waar je mee kan stoppen. In mijn familie zo wie zo 2 mensen, die een vlak na elkaar een hersenbloeding en een hartinfarct hebben gekregen. In onze omgeving ook 2 mensen van in de 50, die in de week na vaccinatie, dood in huis zijn gevonden. Een vader van eind 40, die tijdens het sporten onwel wordt en uiteindelijk thuis aan een hartstilstand overlijdt… Twee ouderen, die na hun booster, zich niet meer goed voelen. Men probeert dit weg te zetten als toevalligheden, maar het worden er nu wel heel veel. Zelfs op europarl.europa.eu wordt een parlementaire vraag gesteld nav van de groeiende lijst van plotselinge sterfgevallen na uitrol van het vaccin. Sectie op enkele overledenen wees uit dat er een ongekende ophoping van lymfocyten aanwezig is in de organen, veroorzaakt door het vaccin..

  Ben ik bang om ziek te worden van het virus? Nee… Kom ik in het ziekenhuis, dan heb ik pech… Ik hou dan weliswaar een bed bezet, maar ik betaal daar genoeg zorgpremie voor! Andersom zijn er ook mensen, die na vaccinatie zijn opgenomen met ernstige bijwerkingen. Zij houden door hun keuze toch ook een bed bezet?
  Nee, op het moment zelf, zal ik dan ook niet zeggen: “had ik maar toch het vaccin genomen” … Had ik maar dit, had ik maar dat… Zo werkt, dat toch niet in het leven? We hebben immers geen glazen bol…

  Dan de gevaccineerden, die vervolgens roepen: “Wacht maar totdat je wel in het ziekenhuis terecht komt of een dierbare hebt, die aan het virus overlijdt”… Ik ben van mening, dat dit totaal overbodig is om tegen iemand te zeggen. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Wijzelf zijn familieleden verloren aan k*nker, een kindje aan een hartafwijking ..

  Isolaties, lockdowns… Alle maatregelen.. Ouderen, kwetsbaren, die afgestompt zijn van de maatschappij. Ouderen, die fysiek en mentaal achteruit zijn gegaan. De keuze werd voor hun gemaakt. Om hun te beschermen. In hoeverre bescherm je mensen, als daardoor ook de kwaliteit van het leven wordt ontnomen? Sommigen zijn echter zo bang geworden, dat zij ongevaccineerden als gevaarlijk beschouwen … Anderen geven aan gewoon te willen genieten van het leven, omdat zij niet een heel leven meer voor zich hebben… Niemand in het leven heeft immers garanties. Overlijdt je niet aan Covid, dan overlijdt je aan ouderdom. Overlijdt je niet aan ouderdom, dan kun je overlijden aan een andere ziekte of door een ongeval… In dat geval…

  Carpe Diem!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in