Screenshot Twitter

Gebruikers van social media hebben de afgelopen dagen in steden in heel Amerika mysterieuze stapels bakstenen gerapporteerd, wat de speculatie heeft aangewakkerd dat de stapels opzettelijk worden gedeponeerd om geweld aan te moedigen.

Op zondag bevestigde de politie het bestaan van dergelijke stapels in Kansas City, waarbij ze er bij de bewoners op aandrong om de politie op de hoogte te brengen als ze nieuwe voorraden ontdekken.

“We hebben kennis genomen van stapels bakstenen en stenen in en rond het Plaza en Westport om te worden gebruikt tijdens een rel”, zegt de politie in een tweet. “Als je zoiets ziet, kun je 911 sms’en en ons laten weten, zodat we ze kunnen verwijderen”.

Rasrellen in de VS duren voort: blanken worden aangevallen en mishandeld

  Guardian artikel uit 2016: hoe men door het genetisch modificeren van het Ferritine eiwit op afstand hersenactiviteit en gedrag kan controleren
Vorig artikelRassenrellen verspreiden zich naar Parijs
Volgend artikelVrouw knielt op verzoek om zich te verontschuldigen voor haar “blanke privilege”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in