Een auto heeft zich in New York door een politieopstelling geploegd waarbij twee agenten ernstig gewond zijn geraakt.

Het schokkende moment, dat vanuit meerdere hoeken werd vastgelegd, toont een SUV-achtig voertuig dat over de lichamen van de agenten rijdt terwijl ze een lijn vormen buiten het hoofdkwartier van het  E-District op de Bailey Avenue in Buffalo.

De bestuurder vluchtte de plaats delict, volgens rapporten zijn de bestuurder en de passagiers van het voertuig later gevonden en in hechtenis genomen.

Rassenrellen verspreiden zich naar Parijs

 

  Dood een blanke zodra je deze ziet
Vorig artikelVrouw knielt op verzoek om zich te verontschuldigen voor haar “blanke privilege”
Volgend artikel‘Antifa account’ was in werkelijkheid van nationalistische infiltranten – “Het Amerikaanse volk zal jullie rode terreur niet langer tolereren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in