Vandaag eist het soevereine volk gerechtigheid voor alle doden die zij hebben veroorzaakt, voor ontberingen, voor onze kinderen en voor ons lijden.” – Angelo Giorgianni.

Enkele dagen geleden, tijdens een vrijheidsbijeenkomst in Italië, betrad een voormalige magistraat in Rome, Angelo Giorgianni, het podium om de aanpak van het coronavirus door de regering te veroordelen. De rechter hekelde de “Groene Pas” van het land en riep op tot een nieuwe ronde van Neurenberg-processen tegen de huidige heersende klasse. Bovendien noemde hij de mandaten van de regering voor experimentele injecties met mRNA “misdaden tegen de mensheid”, schrijft Rairfoundation.com.

Rechter Giorgianni was voorheen afdelingsvoorzitter van het Hof van Beroep van Messina, co-auteur van het boek “State massacre – The hidden truths of Covid-19”. De magistraat besloot de rechterlijke macht te verlaten en verklaarde dat hij liever ontslag nam uit de rechterlijke macht dan zijn vrijheid van meningsuiting te beperken:

“Mijn vrijheid van meningsuiting is beperkt… Als het feit dat ik de toga draag mij moet beperken tot het uiten van mijn mening over de rechtmatigheid van handelingen of maatregelen, of erger nog tot het melden van strafrechtelijk relevante feiten, zelfs als deze betrekking hebben op vertegenwoordigers van instellingen, dan verlaat ik liever de toga.”

Terwijl hij met verslaggevers sprak, legde de rechter uit dat hij eerdere vaccinaties had gehad, maar dat hij deze niet zou nemen. Hij vervolgde,

“Er staat een belangrijke strijd op het spel omdat er mensen zijn die onze vrijheid van denken willen beperken en hun eigen visie willen opleggen. Ik kon geen magistraat blijven omdat ik mij vrij wil kunnen uitspreken tegen dit deel van de staat dat ons zijn ideeën wil opdringen. Ik ben een mens van mijn woord, ik heb gezegd dat ik zou aftreden en dat heb ik gedaan.”

  Studie: RNA-vaccins kunnen op lange termijn neurodegeneratieve aandoeningen veroorzaken en "veel meer kwaad dan goed" doen

Giorgianni eist dat de elites die het publiek schade hebben berokkend in naam van de bescherming tegen het coroanvirus berecht worden in een “nieuw Neurenberg,”

“Vandaag heeft het soevereine volk een uitzettingsbevel gegeven aan hen die illegaal de paleizen van de macht bezetten. Vandaag eist het soevereine volk gerechtigheid voor alle doden die zij hebben veroorzaakt, voor ontberingen, voor onze kinderen en voor ons lijden. En we willen dat ze berecht worden in een nieuw Neurenberg!”

BOOM: Judge Demands Elites Face New Round of Nuremberg Trials – Slams Experimental ‘Vaccine’

De Code van Neurenberg is een geheel van ethiek en beginselen van onderzoek dat voortvloeide uit de vervolging van nazi’s na de Tweede Wereldoorlog vanwege hun gedwongen medische experimenten op joden en anderen die door de nazi’s als minder dan menselijk werden gedefinieerd. USA Today legt uit,

Tussen 1945 en 1949 werden in Neurenberg, Duitsland, rechtszaken gehouden die erop gericht waren nazi’s verantwoordelijk te houden voor de Holocaust. Er waren 13 procedures, waaronder het Doktersproces, dat in december 1946 begon.

Drieëntwintig artsen en bestuurders werden beschuldigd van het plegen van oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid voor het doden van gevangenen in concentratiekampen en het uitvoeren van gedwongen medische experimenten op hen, volgens het Nuremberg Trials Project van de Harvard Law School. Zeven beklaagden werden ter dood veroordeeld, negen werden veroordeeld tot gevangenisstraf en zeven werden vrijgesproken.

De Neurenberg Code is uit dat proces voortgekomen. De kernprincipes ervan bieden een duidelijker leidraad voor de rechten van menselijke proefpersonen in wetenschappelijk onderzoek.

  Alleen al in de Duitse stad Keulen 454 Covid-19 geïnfecteerden na volledige vaccinatie

Lees de Code van Neurenberg hier.

Westerse regeringen maken zich schuldig aan het dwingen van mensen om experimentele mRNA-injecties te nemen die niet naar behoren klinisch zijn getest. Bovendien lijken artsen de normen te hebben geschonden waaraan zij zich moeten houden bij het uitvoeren van experimenten op menselijke proefpersonen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Laatste overlevende aanklager van Neurenberg-processen vertelt degenen die nu terugvechten tegen medische tirannie: “Geef nooit op”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMike Yeadon – Tijdschema naar Tirannie
Volgend artikelVrijheid van meningsuiting? Trump’s ‘Truth Social’ onderneming verbiedt in zijn servicevoorwaarden expliciet elke kritiek op het platform
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Respect voor die man. Ik hoop dat de schapenkudde ook respect kan opbrengen voor die man. Dat is het minste dat de schapenkudde kan doen.

 2. Ongevaccineerde zijn nu al veroordeeld tot melaatsen en kunnen het echt niet winnen van Gates, Soros en de machtige wereld van de farmacie. Hopelijk regent het snel gevaccineerde lijken waarna velen zullen begrijpen dat zich hebben laten leiden door foutieve motieven.

  Je vrijheid terug kopen met vaccinatie is toch wel het domste wat je kunt doen als autonoom mens !

  • Hahaha! Nou, zeg dat wel…. Maar toch deden ze het hè…kunnen ze weer vliegen. En zoals een lawyer friend van me zei lost veel hindernissen op. Gelul allemaal want het bevestigt alleen maar dat het okay is om bewegingsvrijheid van het mensdier in te perken en om de economie kapot te maken.

 3. Belangrijk is dat de waarheid over de gifspuiten steeds meer in de openbaarheid komen.
  Zodat ook de ONWETENDE gevaccineerden woedend worden over hetgeen hen is aangedaan…
  Hoe meer woede onder de bevolking, hoe groter het verzet!

   • Pertinent de gifprik weigeren. Dus o.a geen grafeenoxide in je lijf.
    Dit zou massaal moeten gebeuren!
    De vliegtuigmaatschappij die de piloten het vaccin oplegden, kregen te maken met massale ziektemelding van de piloten.
    Vele vluchten werden daardoor geannuleerd, zonder piloten kan een vliegtuigmaatschappij natuurlijk niets.
    Het bedrijf heeft nu de verplichte vaccins bij de piloten geschrapt…om niet ten onder te gaan!
    Ook in NL komt de waarheid t.a.v vaccins nu langzaam boven drijven. Ziekenhuizen geven nu aan dat hun IC ’s helemaal niet vol liggen met ongevaccineerden. Verpleegsters geven aan dat overwegend gevaccineerden worden opgenomen.
    Je kunt de waarheid ( over de gifprikken ) proberen onder tafel te houden, maar de waarheid cq harde feiten komen uiteindelijk altijd tevoorschijn!!
    Dit proces is niet meer te stoppen o.a vanwege de wereldwijde maandelijks oplopende oversterfte bij gevaccineerden….
    En bedrijven moeten snel gaan inzien dat zij met gevaccineerde werknemers volledig ten onder gaan, vanwege alsmaar ziekmeldingen, slecht functioneren door aantasting hersen of overleden werknemers door de gifprikken.

    • Onze overbuurman is piloot. Dit is wat hij melde: Hij vliegt nu weer op Canada. Was een tijd uit de roulatie omdat hij de vaxx prikken weigerde. Mag nu weer vliegen omdat ze nu in de cockpit zeker een ongevaxxte erbij moeten hebben om ongelukken te voorkomen. Het is in de USA al een paar keer bijna goed fout gegaan omdat piloten onwel werden. Dus alles wat u hierboven schrijft over de piloten klopt. Ook hadden ze zwaar onderbezetting omdat vele piloten wereld wijd weigerde zich te laten vaxxen. Wat hier allemaal verteld word over piloten en hun prikbereidheid ( artikelen Telegraaf courant etc ) is nep nieuws en een leugen volgens mijn buurman.

     • Ik heb ook zo’n slaapkop als buurman. Ik dacht hem wakker te schudden maar nu is hij daar zo ongesteld over dat hij niet meer met me wil praten zolang ik in die onzin geloof zegt hij. Zijn vrouw wilde wel eens op een door mij genoemde site kijken maar dat viel niet goed bij het schaap, er zou wel eens een meningsverschil kunnen ontstaan tussen hen. Wat een gotspe.

  • Wat denk JIJ dat er moet gebeuren? We hameren op de feiten hier. Als jij een beter idee hebt spreek op!! We horen het graag van medestanders.

  • Dit roept Kuipers nu snel voordat het griepseizoen begint en massale sterfte onder de gevaccineerden zich zal openbaren.
   De satanist Kuiper kan de boom in!

   • Zie bij Kuipers, Koopmans, de Jonge e.a. hun banden met Erasmus MC.
    (zoek op: George Webb: VS onderzoeker en journalist… heel informatief…)
    Bij die schietpartij in september 2023 zou de huisarts van Hugo de Jonge zijn omgekomen. Deze man werkte als docent in het Erasmus.
    Het Erasmus MC heeft grote labs. Ook dierproeven. Aapjes in kooien. Gevaarlijk en dus verboden gepruts met gain of function schijnt via via te zijn uitbesteed aan deze R’damse onderneming.
    Een broer van de Jonge zit in de vaccin business.
    Kale Yuga ….

  • Fleur; Er gonzen berichten dat Ernst Kuipers deel gaat uitmaken van het nieuwe kabinet. Alsof de aanwezigheid van Kaag in dat nieuwe kabinet al niet erg genoeg is. Kaag is opgeleid door Klaus Swab. Samen met haar zijn Rutte en Maxima vaste bezoekers bij het WEF van Klaus Swab. Kosten nog moeite worden bespaard om ons er onder te krijgen. Kaag kwam met het idee (wat uitgevoerd is) om de verkiezingen op te delen in 3 dagen, en de mogelijkheid om over de post te stemmen. Zij kopieerde in feite de Amerikaanse verkiezingen die door een loser (Joe Biden) gewonnen werden. Alhier werd de verliezer D66 (was 8 zetels) drie keer zo groot, terwijl de verguisde VVD alweer met een hoop zetels er vandoor ging. De partij van Baudet stortte na de verkiezingen geheel onverwacht in elkaar terwijl het demissionaire kabinet die maandenlang elkaar voor rotte vis uitmaakten en niet met elkaar verder wilden opeens grote vrienden werden met een nieuw regeerakkoord kwamen. Ik weet wel wie er nooit meer gaat stemmen !

 4. Overigens is 1,8 miljoen een gering percentage op 17,5 miljoen inwoners in NL.
  Dus hoezo wordt onze maatschappij ” bedreigt” door een sterke minderheid van ongevaccineerde, terwijl gevaccineerden eveneens covid kunnen krijgen en het verspreiden!
  De logica ontbreekt volledig in de gehele covid-scam!

  • Dat weten we zo onderhand. Niet sarcastisch bedoeld of gezegd hoor… Maar alles nu een stapje voor blijven en hopen dat de medemens ook zijn oogjes opent, is zo’n beetje het enige dat we nu nog kunnen doen, en elkaar op die manier helpen. We worden nu constant geteisterd en belaagd door minachtende hufters met grote ego’s die zich daardoor laten leiden plus het geld dat ze toegeschoven krijgen…

 5. Een nieuw Neurenberg proces? What happened to Reiner Fuelmich, die daar al sinds begin 2021 mee bezig zou zijn? Hij had alle bewijzen verzameld. Helemaal verdwenen? Overgenomen door infiltranten?

 6. April 2021 “Neurenberg 2”: Rechtskundige Reiner Fuellmich bereidt de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voor. Dit is de weg die de Duitse advocaat Fuellmich heeft gekozen, die samen met een internationaal consortium van advocaten namens Dr. Drosten een vordering tegen de Duitse regering (Merkel) heeft ingesteld. Deze rechtszaak is sindsdien uitgebreid tot verschillende regeringen en de WHO wegens misdaden tegen de menselijkheid – en is nu al de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis. De verantwoordelijken – er zijn er tienduizenden die rechtstreeks betrokken zijn bij deze gigantische samenzwering tegen de mensheid – moeten volgens Fuellmich worden berecht en veroordeeld in een gigantisch proces naar het voorbeeld van het oorlogstribunaal van Neurenberg.

 7. Goede morgen zoals ok al zei : alles word bestuurd en geregeld vanuit het landje aan de Middellandse zee.
  Zij beheren de geldstromen.
  Lees de artikelen van ,, Luther” maar eens uit 1522.
  Dit was nog voor het prachtverhaal vanuit Magdeburg !
  De Nederlandse Staat heeft dit in 2016 ongeldig/ niet waar verklaard.
  Zet je op het minst tot nadenken.
  Maar ja de gemiddelde Nederlander is “A.P.O.T.S.! “. …A puppet on the string.
  Zolang dit nog rondweart zullen wij rottigheid in de wereld houden !
  Weert u voor den eeuwigen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in