Hebt u de ratio gezien die Bloomberg zojuist verdiend heeft voor een tweet waarin aanbevolen wordt om linzen te gaan eten in plaats van vlees, over te stappen op openbaar vervoer, en te vermijden dingen in bulk te kopen?

Het stuk, geschreven door econome Teresa Ghilarducci, raadt gezinnen die minder dan $300.000 per jaar verdienen aan om over te stappen op het openbaar vervoer, een vegetarisch dieet te omarmen, en “nog eens na te denken over die dure medische behoeften voor huisdieren,” schrijft Tyler Durden.

Het intellectuele zwaargewicht retweette vreemd genoeg iemand die haar advies afkraakte.

En dat wordt overal op social media geparodieerd…

Het zal u niet verbazen dat Ghilarducci en de extreem-linkse “New School for Social Research” waar zij voor werkt, verbonden zijn aan het Wereld Economisch Forum (WEF) – dat, behalve op te scheppen over het feit dat het “geïnfiltreerd” is in verschillende wereldregeringen – berucht is met de suggestie dat de mensen eraan moeten wennen om insecten te eten, wegens de onvermijdelijke voedseltekorten, en

Ja, dit WEF:

Dat brengt ons bij het laatste bericht van het WEF – dat waarschuwt voor een op handen zijnde voedselcrisis, veroorzaakt door de oorlog in Oekraïne.

Hoofdpunten:

 • Meer mensen in de wereld zullen honger lijden als gevolg van de pandemie, de hoge brandstofprijzen en het conflict in Oekraïne.
 • Rusland en Oekraïne zijn ook belangrijke producenten en leveranciers van meststoffen en de grondstoffen daarvan.
 • Bestaande logistieke problemen met het vervoer van graan en voedsel zullen waarschijnlijk verergeren.
 • De verstoringen zullen de oogst van dit jaar verder onder druk zetten en tot hogere voedselprijzen leiden.
 • Reeds vóór de pandemie schatte de FAO dat 690 miljoen mensen, of 9% van de wereldbevolking, met voedselonzekerheid te kampen hadden.
  Dr. Coleman: Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden (Deel II)

Kortom, de oorlog in Oekraïne versnelt het bestaande probleem van inflatie en voedseltekorten, dus trek uw broekriem aan en overweeg een “duurzamer dieet”, want de zaken staan op het punt veel en veel erger te worden.

Wij zijn momenteel getuige van het begin van een wereldvoedselcrisis, aangewakkerd door de domino-effecten van een pandemie en meer recent de stijging van de brandstofprijzen en het conflict in Oekraïne. Er waren al duidelijke logistieke problemen met het vervoer van graan en voedsel over de wereld, die nu door de oorlog nog veel erger zullen worden. Maar een subtieler verband zit in het verband met de voedingsstoffen die nodig zijn om wereldwijd een hoge opbrengst en kwaliteit van de gewassen te garanderen.

In deze context is de roep om een onmiddellijk overheidsingrijpen op de markt dan ook de natuurlijke gang van zaken. Maar de overheidsbegrotingen zijn na de COVID zwaar onder druk komen te staan, zodat er weinig ruimte is voor directe geldelijke steun en bijdrage. Gezien de recente beloften om alle Russische olie en gas uit onze invoer te schrappen, zullen er zowel voor de regeringen als voor de landbouwers en de consumenten nog moeilijke beslissingen volgen.

Op middellange termijn blijkt hieruit de noodzaak om ons voedselsysteem om te vormen, door meer groene energie te gebruiken. Wij moeten ook duurzamere diëten aanmoedigen, die minder met graan gevoederde dierlijke producten bevatten; en regeneratieve landbouwpraktijken, die de gezondheid van de bodem en de efficiëntie van het gebruik van voedingsstoffen door het gewas verbeteren. -WEF

Dus… eet de insecten en wees gelukkig?

  Zal de connectie van het Rothschild Banking Empire Global Pedophile Network met Israël binnenkort worden ontmaskerd?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Great Reset wordt versneld: Regeringen die consumptievlees kankerverwekkend verklaren, mensen aanmoedigen insecten te eten en privé-autobezit uitbannen

Vorig artikelDe Nepnieuwsmatrix
Volgend artikelPeiling: Gevaccineerd en geboosterd geassocieerd met het willen riskeren van Derde Wereldoorlog over Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Wow,las van de week over linzen.Daar was iets ongezonds mee maar weet niet meer wat.Ik heb jaaaren geen vlees gegeten werd niet goed.Mn bloedwaarden waren superslecht.Pfffff.Smeerlappen.

  • Ik ben wel benieuwd waarom linzen ongezond zouden zijn. Veganisme kan dodelijk zijn. Echter Will Tuttle die ik vroeger volgde zag er heel gezond uit. Een studie op zich hoe en wat te combineren en op te letten dat je geen tekorten krijgt. Eieren en rood vlees de beste bronnen voor Acetyl Choline. Dus krijgen we straks een epidemie van dementie.? UK wil digitale munten in gaan voeren die te programmeren zijn. Waardoor ze van buitenaf kunnen bepalen wat je wel en niet mag kopen en eten. Chinese creditsysteem.

  • Eet gewoon biologisch, vegetarisch en gevarieerd. Je zult zien hoe goed je je dan voelt. Ook mentaal.
   En NIEMAND/NIETS hoeft er onder te lijden.

  • Ieder mens is anders en een dieetverandering moet je geleidelijk doorvoeren. Maar in India eten ze al duizenden jaren vegetarisch met linzen, rijst, graan en groenten, en die zijn bepaald niet uitgestorven.

 2. Niks mis met linzen of geen kadavers meer eten.
  Maar als ze linzen aanbevelen dan is dat het nieuwe soja dat ook puur gif is geworden dankzij massaproduktie.

  Maar waar het om gaat:
  Laat iedereen vrij in keuzes en als klauSS en co stoppen met wedstrijdje verpissen en we allemaal onze kutphone weggooien dan kunnen we weer wat normaal gaan leven.

  Onvoorstelbaar wat een stelletje machtswellustelingen kan blijven uitvreten dankzij het oerstomme proletariaat.

   • Ik zit “vast” in het buitenland.
    Zodra flink op leeftijd zijnde ouders in Nl. er niet meer zijn gaat phone in het kanaal.
    Ik heb hier zonder andere faciliteiten alleen een beetje bereik met zo’n bb.
    Niet langer aan dan nodig, nergens mee naartoe.

    Maar hier is het al jaren een afgedwongen middel net zoals een gezondheidspas (die ik niet heb)

  • Hou toch op met je kadavers en heb respect voor mensen die anders denken en/of weten. Veganisme kan dodelijk zijn. Acetyl Choline zit het meeste in Eieren en rood vlees. Tekorten kunnen Dementie veroorzaken. Is dat waarom Veganisme zo gepromoot wordt? Dat gezegd hebbende Ik heb jaren Will Tuttle gevolgd. Maar ook een aantal docus op YT gezien die voor mij als fascistisch voelden. De man van Zonnemaire die een van de eerste biologische winkels in NL startte werd op een gegeven moment flink ziek van zijn macrobiotische dieet. Ik pleit wel voor een dierwaardig bestaan van dieren. En weg van de Monocultuur. De linzen dus waar jij het over hebt.

 3. Wij worden en gemanipuleerd voedsel van Bill Gates en monsato eten (vergeet niet dat Billy een van de grootste akker bezitter is van amerika)terwijl Klauss en de heren in de EU kaviaar en champagne eten en drinken.De boeren worden onteigend en zo krijgt Billy weer een monopoly erbij.

 4. Linzen moeten uit een warm land geïmporteerd worden.
  Da’s toch hardstikke slecht voor het milieu, eh, ik bedoel klimaat 😉

 5. Een dier moet je eigenlijk van kop tot staart eten maar dat doet men niet in de Westerse wereld, althans niet in NL.

  Het voordeel van insecten eten is wel dat deze van kop tot staart worden gegeten. Zo heeft elk nadeel een voordeel.

 6. Bullshit allemaal, het gaat nu om graan tekorten.
  Straks geen brood an pasta maar. Vlees is er nog genoeg nu we 80% export hebben, meer vlees eten zou ik zeggen.

  • Ja, hier in de buurt varkensfokker…als die geen voer meer heeft kun je gratis biggen eten.
   Wél zelf doodmaken en slachten.. Ben benieuwd wie er dan nog vlees eet…..

 7. Dat er nu een tekort aan voedingsmiddelen is komt niet door Oekraïne en Rusland. We teren nu nog op de voorraden van vorig jaar. Vorig jaar in Amerika werden de boeren uitgekocht om hun oogsten te vernietigen. In de EU zijn ze al decennia bezig om de boeren te onteigenen. Het is allemaal door een voorbereidende plan om bewust voedselschaarste te realiseren. Zodat er miljoenen mensen om komen door voedsel gebrek. Zodat er opstanden komen in de landen, die door de regeringen kunnen worden opgepakt om zeer strenge maatregelen op te leggen aan de bevolkingen. Zoals moestuintjes en kleinwild, houtkachels en voedsel preppers te verbieden en voor iedereen voedselrantsoenen in te voeren. Zodat dat iedereen onder totale controle komt te staan van de regeringen. Die hoge brandstof prijzen waren er al voor het Oekraïne/Ruslands conflict snel aan het stijgen. Mede door 2 jaar vraaguitval door de corona lock-downs. Nu alles weer even open mag is de vraag hoger dan het aanbod. Daar er ook de wereldwijde transportlijnen bewust zijn gesaboteerd door de WEF. Alles is volgens plan vernietigd om zo iedereen aan de bedelstaf te krijgen. Want de bevolking wil zo lang mogelijk op zijn eigen welvaartsniveau blijven, maar zal er steeds meer voor moeten betalen voor het zelfde. Voor de regeringsleiders maakt het geen donder uit, want die krijgen toch alles zonder BTW en accijns en ze worden gesponsord door de bevolkingen.

 8. De ‘zelfbenoemde elite’ gaat zeker niet bepalen wat ik hier op tafel zet.
  Insecten en dergelijke mogen ze lekker zelf opeten.

 9. Het is toch wel dom om voor producten afhankelijk te zijn van één land. Zo drijf je normaal geen handel. Ik woon in Portugal en hier hebben wij veelal meel en bakolie van eigen bodem. Ook het meeste vlees, groente en fruit komt van eigen bodem. Daarom zijn er hier ook geen tekorten en stijgen de prijzen nauwelijks. Behalve de import producten. Die zijn enorm in prijs gestegen.
  Wat ik niet begrijp is waarom de andere EU landen hun tekorten niet aanvullen met producten van eigen bodem (EU). Wij produceren genoeg graan, vlees en groente om ons te kunnen voeden. Waarom moet bijvoorbeeld een granaatappel of sinaasappel helemaal uit Israel komen terwijl ze hier van de bomen vallen en door auto’s platgereden worden. Waarom zonnebloemolie uit de Ukraine? Zuid Europa kan genoeg zonnebloemolie produceren voor heel Europa. Europa is groot en divers genoeg om allerlei voedsel te produceren en een gezonde handel tussen de landen zou iedereen alleen maar ten goede komen.
  Maar ja, dat willen de grote jongens niet. Zij gebruiken voedsel als wapen om de volkeren onder de knoet te houden.
  Mochten jullie bakolie tekort komen, stuur mij een PM-metje. OOk een goede wijn wil ik wel opsturen. 😉 Vanaf 1,80 heb je hier al een hele drinkbare wijn! Komt een eurootje bij voor de moeite en natuurlijk verzendkosten.

 10. En reeds allemaal gepland en ijshut grotere plaatje zien voor waar ze met de wereld naar toe willen tot 2030. Zie hier de agenda: Het world economic forum formuleert voor Nederland en voor een groot deel van de wereld plannen zoals dat ook in de communistische russische planeconomie gangbaar was. Daar maakte men telkens plannen voor periodes van 5 jaar. Op zich lijkt daar niets mis mee maar hun plannen worden ook gevolgd als de eigen bevolking daar tegen is. 

  Dat hebben we al gezien toen we nog referenda hadden. 

  Het ukrainse asociatieverdrag werd met ruime meerderheid weggestemd, maar onze overheid trok zich daar niets van aan. 

  Hoe ver dit gaat bespreken we hier met advocaat Arno van Kessel. 
  De links staan hieronder:

  Volledige uitzending bekijken:
  https://odysee.com/@devrijeomroep:6/d
  World Economic Forum plannen voor de Agenda 2030 | DVO SHARE

  Alle onderwerpen van die nieuwsuitzending:

  – WORLD ECONOMIC FORUM EN NL OVERHEID
  – VERPLICHT DIGITAAL VACCINATIE PASPOORT
  – EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET
  – NIEUW ELEKTRONISCH GELD
  – NIEUW GELD – OUD GELD WEG 
  – HET W.E.F. INFILTREERT IN NATIONALE KABINETTEN
  – IS PUTIN W.E.F.?
  – ONTMOEDIGINGSBELEID
  – DIGITAAL HANDHAVEN
  – HOE STAAN DE KANSEN?
  – DR YUVAL NOAH HARARI – SYSTEMATISCH ALLE MENSEN HACKEN
  – JURIDISCHE KIJK OP DE (COVID) CRISIS MET ARNO VAN KESSEL?
  – OVERTREDEN WETGEVERS EN HANDHAVERS ONZE WETTEN?
  – LEGALITEITSBEGINSEL (BELANG VAN)
  – HET RECHT OP ZELFVERDEDIGING
  – IS HET VERSTANDIGER OM WEL OF NIET TE STEMMEN?
  – DE ENIGE WEG-STEM-PARTIJ IS …
  – GEDWONGEN VACCINATIE IS VERKRACHTING
  – WELKE STRAFFEN STAAN OP OVERTREDINGEN BESTUURDERS?
  – HOE VECHT MEN OVERTREDINGEN AAN?
  – ONTSPRINGEN HANDLANGERS DE DANS?
  – WAT ZIJN DE WEF PLANNEN NAAR AGENDA 2030?
  – VRIJGEKREGEN DATA PFIZER TOONT TE VEEL BIJWERKINGEN EN DODEN VACCINS.
  – STEUN ALSTUBLIEFT DE VRIJE OMROEP. DANK U !
  .
  Help ons alstublieft om deze uitzending zo veel mogelijk te verspreiden.

  BEWIJSMATERIALEN:

  ROADMAP VACCINATION 2018 – 2022
  https://ec.europa.eu/health/system/fi

  EUROPEES DIGITAAL CORONACERTIFICAAT
  https://ec.europa.eu/info/live-work-t

  European Commission roadmap on vaccination
  https://www.europeanfiles.eu/health/e

  5G ACTION PLAN
  https://digital-strategy.ec.europa.eu

  5G ROADMAP
  https://5g-ppp.eu/roadmaps/

  PATENT US 2021/0082583 A1
  https://patentimages.storage.googleap

  Naturalnews
  https://www.naturalnews.com/2021-12-25-top-public-health-figures-accused-of-genocide-international-criminal-court.html

  https://youtu.be/3rc6YWOWgpM

 11. Simpel gezegd: eigenlijk heb je dus geen HOL aan een baan… want je kunt alsnog niks en je zult niets bezitten.
  Nou, iedereen zijn baan opgeven en weer ruilen, mensen! Kan iemand hout bewerken? Ik heb voedsel.

 12. -Voedsel schaarste is gecreëerd.

  -Brandstof schaarste is gecreëerd.

  -Gas schaarste is gecreëerd.

  -Huizen schaarste is gecreëerd.

  -ic bedden schaarste is gecreëerd.

  and so on.
  van al het bv bovenstaande is er voldoende in de wereld en of kan voldoende geproduceerd worden.
  -planning vs plandemie.
  -bestuur vs bestuurd worden.

 13. Ik heb geen problemen met het creëren van een duurzame leefomgeving voor iedereen. Daarbij mag best de nadruk op biovoedsel en minder vlees gelegd worden. Echter het creëren van voedselschaarste om anderen je eigen voedselvisie op te leggen is walgelijk natuurlijk. Is het jullie trouwens ook al opgevallen dat de media recent veel aandacht had over het ‘probleem’ van overgewicht? Die onderwerpen worden zelden toevallig gekozen.

 14. Die “elite” van je kun je laten lullen wat je wil, het feit is dat er straks inderdaad nog alleen maar sprinkhanen te roosteren zijn. Want zodra Gates of Hell begint met zijn zonsverduistering, blijft er weinig levend wezen meer over. Vandaar dat iedereen de spuit moet krijgen, want dat verdooft de pijnappel klier, de antenne voor het licht.

  Ja ja, zeg je, wat zit die weer te lullen… maar het is echt zo. Denk er maar over na, wat gebeurt er als jij het zonlicht blokkeert? Ik ga hier niet uitgebreid schrijven over de frequenties die de planten nodig hebben, maar jij en de koe in de wei hebben ook bepaalde frequenties nodig. En je pijnappel klier reageert daar op. (onder andere).

  Dus… straks geen koeien meer om steak van te maken. En als diersoort hebben wij behoefte aan vlees. Helaas.. want we zijn omnivoren, en grotendeels carnivoren. Vandaar dat ‘ze’ al jaren zitten te drammen over vegan eten, en nepvlees, etc. De AH ligt er vol mee. gatverdamme. Want Agenda 2030 is het doel voor die zonsverduistering, dus het wordt nu tijd dat je je er in gaat verdiepen zodat je weet wat je te wachen staat.

  Denk verder na over waarom Gates of Hell zoveel land bezit – ik werkte vroeger ook voor die GMO bedrijven, ik weet wat ze uitvreten. Straks lekker broodje grafeen met S antigeen in de fijne havers die Gates voor je verbouwt.

  Zie hier voor meer over de pineal gland:
  https://zonderreden.substack.com/p/the-covid-vax?s=w

  Ik waarschuw alleen maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in