Vrijwilliger in klinische proeven van Oxford anti-Covid vaccine overleden

4
1380

Een man in Rio de Janeiro, Brazilië, die deelnam aan tests aan de Universiteit van Oxford voor het Coronavirus-vaccin van AstraZeneca, stierf na complicaties met het virus, meldt de Braziliaanse gezondheidsautoriteit ANVISA. Het overlijden vond plaats op 19 oktober, maar ANVISA raadt aan het onderzoek naar het vaccin toch voort te zetten.

De Braziliaanse media identificeren de overledene niet bij naam, maar alleen dat hij 28 jaar oud was en ofwel een dokter ofwel een medische student, meldt RT.

Het is echter onduidelijk of de man het vaccin nam of dat hij deel uitmaakte van een testgroep die placebo kreeg. De klinische gegevens worden geheim gehouden om de deelnemers en de integriteit van de studie te beschermen, zegt ANVISA in een verklaring.

Fase 3 testen

Het Zweeds-Britse farmaceutische bedrijf voert momenteel in samenwerking met de Universiteit van Oxford fase 3-proeven uit met hun Coronavaccin. De tests worden uitgevoerd in Brazilië, Groot-Brittannië, India en Zuid-Afrika. Een eerder incident vond plaats in september toen een van de deelnemers een onbekende reactie kreeg, waarna de tests voor een periode werden gepauzeerd.

Corona mag niet uitsterven totdat het vaccin beschikbaar is – Er staat teveel geld op het spel

De Grote Reset houdt een ontvolkingsholocaust in, waarschuwt Mike Adams

4 REACTIES

 1. Dit heeft hier toch kort geleden al gestaan, een arts daar vandaan.
  Dit is hetzelfde bericht uit een andere krant of zo.
  Of vergis ik mij nou en heb ik dit elders gelezen.

 2. ‘Weet u wat transversale myelitis is? Zo niet kijk dan in ieder geval naar het filmpje aan het einde van dit artikel. Al twee proefpersonen hebben in de testfase van het toekomstige COVID-19 vaccin van Astra Zeneca deze ‘zeldzame’ aandoening opgelopen.[1,2] Zij zullen de rest van hun leven niet of nauwelijks meer kunnen lopen. Recentelijk is een sterfgeval in de testfase gemeld. Dit artikel gaat over de gebrekkige onderbouwing van de noodzaak en effectiviteit van het potentiële Covid-19 vaccin. En het gemak waarmee zeer ernstige neurologische aandoeningen en zelfs sterfte worden weggezet als “geen reden tot bezorgdheid”.’

  https://stichtingvaccinvrij.nl/transversale-myelitis-en-sterfte-tijdens-covid-19-vaccin-proeven-geen-reden-tot-bezorgdheid/

  https://stichtingvaccinvrij.nl/blog/

 3. 24/10/2020
  ‘The Korean Medical Association has called on the country’s government to halt its plan to inoculate millions of citizens after more than two dozen people died after receiving flu shots.

  The vaccine initiative, billed as a strategy to potentially offset complications from Covid-19, aims to provide free flu jabs to 19 million people.

  But the ambitious undertaking has come under fire after 25 people died, including a 17-year-old boy …’

  https://humansarefree.com/2020/10/south-korean-medical-association-to-suspend-flu-shot-program-after-25-people-die.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here