Foto ter illustratie

Een vader met een Arabische naam heeft zijn dochter van de 2e verdieping uit het raam gegooid van een flatgebouw in Östersund, meldt Nyheter Idag.

Donderdag om 18.00 uur werd de politie in Östersund gealarmeerd dat er iemand gewond was geraakt na een val van grote hoogte.

De persoon, die bij bewustzijn was en kon praten, werd naar het ziekenhuis gebracht.

“Het is onduidelijk wat er is gebeurd … De politie probeert opheldering te krijgen over wat er is gebeurd. Ze praten onder meer met mensen in de buurt die mogelijk observaties hebben gedaan”, schrijft de politie op haar website.

Er werd een wegversperring opgericht om de plaats delict te onderzoeken.

Op vrijdagochtend heeft de politie verklaard dat er een persoon is gearresteerd die verdacht wordt van poging tot moord. Maar op dit moment wil de politie niet meer zeggen over de zaak.

Volgens informatie van Nyheter Idag gaat het om een zogeheten “balkonmeisje”, dat wil zeggen een meisje met een allochtone achtergrond dat van een balkon wordt gegooid.

De gearresteerde migrant is de vader van het meisje, schrijft de webkrant. Hij heeft een Arabische naam en het is zijn eigen dochter die “uit het raam op de tweede verdieping van de flat werd gegooid”.

De politie heeft de informatie niet bevestigd.

Afrikaanse moslim gooit al biddend vrouw uit raam van de 11e verdieping

  Zweedse staatsambtenaren hielden weddenschappen over hoeveel Zweden aan Corona zouden sterven
Vorig artikelBegint het nu? Twee moslimvrouwen in Parijs neergestoken onder de kreet “Vuile Arabieren!”
Volgend artikelVrijwilliger in klinische proeven van Oxford anti-Covid vaccine overleden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Oh, maar dat is niet de eerste keer dat zo iets gebeurt.
    Eigenlijk vrij gebruikelijk binnen de cultuur daar. Ik heb dit nou al zo vaak ergens gelezen.
    Waarschijnlijk ruzie met ze wijf gehad en uit wraak flikker je dan je dochter uit het raam.
    Ook niet ongebruikelijk wanneer ze wijf westerse trekjes begint te vertonen zo als je man tegen spreken of een hoofddoek af doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in