Een laboratoriumvirus-experiment dat niet in twijfel mag worden getrokken of bediscussieerd, heeft geen enkele gelijkenis met wetenschap. “Covid-19 vaccins” functioneren niet eens als een traditioneel biologisch vaccin en kunnen niet als een vaccin worden beschouwd. Dit project heeft geen traditioneel FDA goedkeuringsproces ondergaan en werd onder druk gezet door fraude en dwang. Dr. Anthony Fauci en de National Institutes of Health hebben herhaaldelijk gelogen over dit laboratoriumvirus-experiment en oefenen momenteel druk uit op regeringen en bedrijven om de replicatie van spike-eiwitten verplicht te stellen; dit is dus geen transparant proces, noch is het een ethisch streven. Wanneer dit brouwsel op de meest dwingende manieren die denkbaar zijn aan de bevolking wordt opgedrongen, kan het helemaal niet als “preventieve geneeskunde” worden beschouwd. Volgens de voormalige hoofdwetenschapper van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, zijn de COVID-injecties en hun eindeloze boosters “ontvolkingswapens”, ontworpen om mensen tot slaaf te maken en te doden, schrijft Naturalnews.com.

COVID-injecties zijn oorlogswapens, ingezet voor volledige heerschappij over mensen

Het wordt tijd dat de zogenoemde “volledig gevaccineerden” wakker worden en zich realiseren dat er niets ethisch of wetenschappelijk is aan wat hen wordt aangedaan. Slechts vijf maanden nadat hun “vrijheid” was beloofd, krijgen de “volledig gevaccineerden” nu te horen dat ze ontoereikend zijn, dat ze weer een onmenselijke soort zijn, zonder een functionerend en capabel immuunsysteem. Getraind om dwingende autoriteiten en onrechtvaardige medische voorschriften te gehoorzamen, worden deze menselijke proefratten psychologisch gecontroleerd en lichamelijk beperkt tot een verkort leven van farmaceutische afhankelijkheid. Terwijl routine-boosters worden voorbereid voor de bevolking, en het woord “verplicht” wordt gebruikt om deze injecties in de griepseizoenen op te dringen, is het tijd om te beseffen dat dit geen vaccin is en dat het niemand beschermt. Het is een oorlogswapen, een ontvolkingsprogramma. Terwijl de vaccinproducenten miljarden dollars opstrijken aan afgetroggeld belastinggeld, propaganda en fraude gebruiken, en streven naar heerschappij over het leven van mensen, zijn zij massamoordenaars geworden.

  In het hele Westen sterven er steeds meer mensen - Niemand wil weten waarom

Dr. Michael Yeadon zegt “dat er absoluut GEEN rechtvaardiging mogelijk is” voor de productie van COVID-19 vaccins en de komende aanval van booster injecties. Reeds bestaande doeltreffende behandelingen bieden een verscheidenheid aan oplossingen voor veel voorkomende infecties van de luchtwegen, waaronder griepvirussen, enterovirussen zoals polio, RSV en coronavirus infecties. Maar deze behandelingen zijn venijnig aangevallen, gecensureerd en in het hele medische landschap onderdrukt, omdat de poortwachters van de volksgezondheid dokters en verplegers ervan weerhouden mensen vroegtijdig te behandelen en levens te redden. Dr. Yeadon waarschuwt dat de booster-injectie wordt opgedrongen en niets meer is dan een vernietigingswapen om de aangeboren immuniteit te vernietigen, supervirussen te laten ontstaan en mensen massaal te vermoorden. Volgens de klinische proeven is het aantal bijwerkingen na de tweede injectie tien keer zo hoog. Wat zullen de derde, vierde en vijfde boosters doen voor de bevolking, nu er al tienduizenden zijn overleden?

Het vaccinprogramma is ontworpen voor farmaceutische afhankelijkheid en ontvolking

Albert Bourla, CEO van Pfizer, zegt dat het bedrijf al een nieuw systeem voor de ontwikkeling van vaccins heeft ontwikkeld dat elke vijfennegentig dagen een nieuwe mRNA-booster in massaproductie kan nemen. “Elke keer dat er een variant in de wereld verschijnt, krijgen onze wetenschappers de handen erop”, aldus Bourla. “En ze onderzoeken of deze variant aan de bescherming van ons vaccin kan ontsnappen.” Er is een lange lijst van spike-eiwit sequentievariaties die zijn geïdentificeerd over de hele wereld. Nu Pfizer de macht heeft over het regelgevend kader en regeringen, dreigen ze jaarlijks gedwongen experimenten uit te voeren op de wereldbevolking, waarbij ze tweaks in het spike-eiwit gebruiken om het dodelijke biowapen massaal tot in een onvoorspelbare toekomst te repliceren.

  Vaccineerders in Nieuw-Zeeland vrezen voor hun leven nu het publiek in opstand komt tegen 'pandemische genocide'

Een studie van 10 augustus in de Lancet toont aan dat gevaccineerde mensen vatbaarder zijn voor de Deltavariant. Dr. Peter McCullough, gecertificeerd in interne geneeskunde, hart- en vaatziekten en klinische lipidologie, legde uit dat er nog maar zes maanden geleden meer dan 14 stammen van het coronavirus in de Verenigde Staten waren. Wanneer de vaccins selectieve druk uitoefenen op de aminozuren van het spike-eiwit, ontstaat er een nieuwe variant die aan de immuniteitsdetectie ontsnapt. Hij verwees naar een artikel van Niessen en wetenschappers uit Boston en Rochester, Minnesota, waarin meer dan een miljoen gesequenteerde monsters op de proef werden gesteld. “Zij keken overal naar de vaccinatiegraad en de verhouding tussen de varianten, en concludeerden dat als meer dan 25% van de bevolking wordt gevaccineerd, je een dominante stam aanmoedigt om verder te komen”, aldus McCullough. Er bestaat geen twijfel over dat dit vaccinatieprogramma is ontworpen voor farmaceutische afhankelijkheid en ontvolking.

Voormalig Pfizer wetenschapper waarschuwt voor deze medische Holocaust:

Via Brighteon.com.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Verbijsterend groot percentage” artsen weigert het nieuwe Coronavaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse liberalen gaan door het lint nadat Covid-positieve celebrity aankondigde dat hij zichzelf heeft behandeld met Ivermectine en Regeneron
Volgend artikelMaisy Evans krijgt bloedstolsels, wordt opgenomen in ziekenhuis na eerste Pfizer mRNA-injectie, geeft COVID de schuld, moedigt tieners aan “zich te laten vaccineren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in