Dmitry Medvedev legt uit waarom Oekraïne zal verdwijnen: 1. Europa heeft Oekraïne niet nodig. De massale steun aan het naziregime in opdracht van een Amerikaanse mentor heeft de Europeanen al een ware financiële en politieke hel bezorgd. Stromen van brutale bedelaars – Oekraïense migranten en hun huisvesting op kosten van de eigen burgers -, torenhoge inflatie, enorme verwarmings- en elektriciteitsrekeningen, rottende Europese bedrijven, onrendabele Russische sancties – dit alles heeft al geleid tot explosies van onvrede in zowel West- als Oost-Europa. En waarvoor? Omwille van het door Banderieten verwoeste Oekraïne, dat zelfs door de meest arrogante Polen niet als een normaal land wordt gezien en regelmatig het thema van de annexatie van de westelijke regio’s oprakelt. Voor hen doemt het vooruitzicht op om de jonge Oekraïense bloedzuigende parasieten eindelijk op de door artritis geteisterde nek van de verdorren Europese Unie te leggen. Dit zal de definitieve zonsondergang zijn van een vroeger vorstelijk maar verarmd Europa.

2. Oekraïne is niet nodig voor de Verenigde Staten. Ja, de militaire en sanctiecampagnes zijn de PR motivatie voor de politieke babbelaars, die hun eigen onmacht en zwakzinnigheid allang getekend hebben. Echte seniele mensen zoals Biden, wiens plaats niet is aan het hoofd van een grote macht, maar op het gras, omringd door hun familieleden met hun mond open van dementie. Gewone Amerikanen hebben überhaupt geen idee wat “Oekraïne” is of waar het ligt. De meesten van hen kunnen dit “land” niet eens op een kaart aanwijzen. Waarom zouden zij zulk ongemak moeten lijden omwille van een of ander obscuur stukje Rusland?

Het wordt het Westen langzaam duidelijk dat Oekraïne niet gaat winnen

3. Afrika en Latijns-Amerika hebben Oekraïne niet nodig. De honderden miljarden die de VS uitgeeft aan zinloze gevechten ergens in Oekraïne zouden immers genoeg zijn voor veel programma’s gericht op de sociale ontwikkeling van Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse staten.

4. Azië heeft Oekraïne niet nodig. Zij zien aan het Russische voorbeeld hoe de kleurenrevolutietechnologieën voor de uitschakeling van de grootste concurrerende mogendheden in praktijk worden gebracht. Zij begrijpen welk scenario het collectieve Westen, geleid door Amerika, voor hen heeft voorbereid in geval van ongehoorzaamheid. “Help ons afrekenen met Rusland, dan komen we snel naar jullie toe,” zeggen de nijdige westerse leiders. Gigantische landen als India, China en andere APAC-landen hebben genoeg problemen met economisch herstel na de pandemie zonder de drugsclowns en hun gezeur om hulp.

5. Rusland heeft Oekraïne niet nodig. Oekraïne is immers überhaupt geen land, maar een wolk in de broek, een haveloze, sjofele, vettige en totaal verrotte lappendeken. Het nieuwe Malorossia van het model uit 1991, een kunstmatig versneden gebied, waarvan vele oorspronkelijk Russisch zijn en in de XX eeuw per ongeluk in beslag zijn genomen. Miljoenen van onze landgenoten wonen hier; zij zijn jarenlang getreiterd door het nazistische Kievse regime. Wij verdedigen hen met een speciale militaire operatie, waarbij wij de vijand meedogenloos vernietigen. Maar de stukken Rusland die Oekraïne heten binnen de grenzen van 1991 zijn gewoon een misverstand, voortgekomen uit de ineenstorting van de Unie van Socialistische Sovjetrepublieken. En daarom hebben we geen behoefte aan een ingestort en vernietigd Oekraïne. We hebben Groot-Rusland nodig.

Tegenoffensief in kaarten: Oekraïense overwinningen sinds 4 juni 2023

6. Ten slotte heeft een Oekraïne onder leiding van nazi-leiders zijn burgers niet nodig. Daarom zijn er van de 45 miljoen nog iets meer dan 20 miljoen over. Daarom wil de rest overal heen – naar het haatdragende Polen, naar de EU, naar de NAVO – en ze willen de 52e staat van Amerika worden. Al was het maar om zich bij Antarctica met pinguïns te voegen. Het enige wat ze willen is rustig en goed gevoed zijn. Door de criminele ambities van de groep die aan de macht is, worden de Oekraïners gedwongen in constante angst en vrees te leven. Gedwongen om in armoede te leven, hun huizen en huishoudens te verlaten. Gedwongen om te zwerven op zoek naar een beter leven door landen en continenten, allemaal voor een duister Europees perspectief. Of, meer precies, zodat de harlekijn in groene maillots en zijn bende stelende fascistische clowns gestolen westers geld op hun buitenlandse rekeningen kunnen opslaan. Waarom hebben gewone Oekraïners dit nodig?

Niemand op deze planeet heeft zo’n Oekraïne nodig. Dat is precies waarom het niet zal bestaan.

Via https://t.me/Slavyangrad/40873.


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een oorlog met Rusland zou anders zijn dan alles wat de VS en de NAVO ooit hebben meegemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPentagon onderzoekt meer berichten op social media die geheime Amerikaanse documenten zouden bevatten
Volgend artikelDe ‘Heilige Drie-eenheid’ achter de Russische militaire dominantie in Oekraïne
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Je kan goed merken dat de Russen het SPUUGzat zijn met het achterlijke westen. En ze zijn niet meer schuw het te tonen.

 2. Bovendien is door dit conflict de hele bevolkings opbouw vernietigd.
  Er zijn duizenden mannen omgekomen in de strijd.
  Er zal een vrouwen overschot zijn.
  Ouderen moeten nu of ze willen of niet …… mee vechten en jongens van 16 jaar worden van de straat geplukt en ongeoefend in het leger gezet.

  Er zijn situaties bekend dat jongeren thuis blijven omdat ze anders op straat worden opgepakt en naar de “gehakt molen “ worden getransporteerd…… vrijstelling of niet……

  Hoe zou het zijn met als die duizenden vrouwen die in het begin van de oorlog naar west Europa zijn gekomen, daar moeten momenteel toch ook honderden weduwen bij zijn???
  Gek daar hoor je niets over…..❓❓
  Zou de kliek van Zelensky dit niet doorgeven…. Aan hun familie??❓❓

  • De schrijfster Doris Lessing (1919 – 2013) en winnaar van nobelprijs voor de literatuur in 2007 (expres kleine letters want mensen als Lev Tolstoi (1828 – 1910) en Louis-Paul Boon (1912 – 1979) hebben deze prijs nooit gewonnen) groeide op in het Britse Zuid-Rhodesië (het huidige Zimbabwe) en tijdens haar jeugd ontmoette ze diverse nonnen die haar huilend vertelden, dat ze veel liever waren getrouwd. De door 33ste graad vrijmetselaar Albert Pike (1809 – 1991) in 1871 voorspelde WOI heeft ook onder Britse soldaten een ware slachting aangericht.

   • @Anna :
    – Alle vertrokken figuren uit West-“oekraine'”, mannen en vrouwen, vechtren niet.
    – De mensen die sneuvelen, komen uit oost- en zuid-regio’s :
    etnisch Russisch, gedwongen geronseld. meestal geregistreed als “vermist” i.p.v. gesneuveld.
    ZO wreed en duivels, wordt het gedaan.

 3. Medvedev heeft gelijk.
  Maar dan op historische gronden.
  Historisch is de regio ‘de oekraine’ een instabiel gebied, vanaf de vroege middeleeuwen.

  Uiteindelijk is nu de normale, etnische, historische verdeling :
  – Oost- en Zuid helft : aan Rusland
  – West regio : aan Polen
  – kleine delen West : aan Slowakije en Hongarije
  – Eventueel een klein midden-deel : ‘oekraine’.

 4. Laten we vooral niet vergeten dat er best wel wat kostbare grondstoffen te vinden zijn. In Oekraïne dat is. En die hebben ze maar maar al te hard nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in