Ten minste 4 miljard “nutteloze eters” zullen tegen het jaar 2050 worden geëlimineerd door middel van beperkte oorlogen, georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten en uithongering. Energie, voedsel en water zullen op een bestaansminimum niveau worden gehouden voor de niet-elite, te beginnen met de blanke bevolkingen van West-Europa en Noord-Amerika en zich daarna verspreidend naar andere rassen,” uit het boek ‘The Conspirator’s Hierarchy: The Story of Committee of 300‘ door Dr. John Coleman (voormalig MI-6 inlichtingen analist), gepubliceerd in 1993.

“De bevolking van Canada, West-Europa en de Verenigde Staten zal sneller worden gedecimeerd dan op andere continenten, totdat de wereldbevolking een beheersbaar niveau van 1 miljard heeft bereikt, waarvan 500 miljoen zal bestaan uit Chinese en Japanse rassen, geselecteerd omdat zij mensen zijn die eeuwenlang zijn gereguleerd en die gewend zijn het gezag zonder vragen te gehoorzamen.” (p. 105 – The Conspirator’s Hierarchy: The Story of Committee of 300)

Voor de mensen die de planeet bezitten en besturen, is de mensheid een dood gewicht geworden, behalve als bedienden en seksslaven. Hieronder beschrijft MI-6 klokkenluider John Coleman het covid eindspel: Een terugkeer naar het feodalisme waar een miljard mensen de superrijken zullen dienen, schrijft Humansarefree.com.

“De niet-elite massa’s zullen worden gereduceerd tot het niveau en gedrag van gecontroleerde dieren zonder eigen wil  die gemakkelijk kunnen worden gereguleerd en gecontroleerd. Het huwelijk zal worden afgeschaft en er zal geen gezinsleven meer zijn zoals wij dat kennen. Kinderen zullen op jonge leeftijd bij hun ouders worden weggehaald een door instituten worden opgevoed als staatseigendom.”

  Mensen denken dat zij de waarheid willen weten: maar kunnen zij de waarheid aan?

Een pandemie met een minuscuul sterftecijfer is geen pandemie.

Mensen die in de rij staan om gevaccineerd te worden zijn lemmingen die zich in een ravijn storten. We zien bijna niemand niezen en toch moeten we geloven dat dit een pandemie is? We zijn passagiers op de Titanic, drinken, dansen en ontuchtplegend terwijl het schip zinkt.

Het ultieme bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereld Orde in te luiden.

Dr. Coleman legt verder uit:

“[Het doel is] een Eén-Wereldregering en één monetair systeem onder permanente niet-gekozen erfelijke oligarchen die zichzelf selecteren uit hun midden in de vorm van een feodaal systeem zoals het was in de Middeleeuwen.

In deze Eén Wereld entiteit zal de bevolking worden beperkt door beperkingen op het aantal kinderen per gezin, ziekten, oorlogen, hongersnoden, totdat 1 miljard mensen die nuttig zijn voor de heersende klasse, in gebieden die strikt en duidelijk zullen worden afgebakend, overblijven als de totale wereldbevolking.

Er zal geen middenklasse zijn, alleen heersers en dienaren. Alle wetten zullen uniform zijn onder een rechtssysteem van wereldrechtbanken die dezelfde uniforme code van wetten toepassen, ondersteund door een politiemacht van de Eén-Wereldregering en een verenigd leger van de Eén-Wereldregering om de wetten te handhaven in alle voormalige landen waar geen landsgrenzen zullen bestaan.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 GREAT RESET DOSSIER

Dit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelExplosief: CDC erkent PCR-test niet langer als aanvaardbare methode voor het opsporen van “bevestigde COVID-19 gevallen”
Volgend artikel2022 wordt een jaar van extreme tirannie: perceptie of realiteit?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Iedere maatregel van onze regering is er een die sterfte onder de bevolking aanjaagt. Dat was mij helder, velen anderen ook maar het gros van de Nederlanders denkt nog dat Rutte en co hun belang dienen. Rutte en zijn troepen willen je DOOD, jij, gewone kut burger, ja jij, jou maken ze kapot… is dat nog niet duidelijk? Jezus, lagere school wel afgemaakt? Helder denken?

  Rutte wil Nederland kapot, hij wil onze eigen mensen dood. dat is alles waar alle maatregelen om gaan…niks logica, niks medisch verantwoorde handelingen en maatregelen, niks opschalen gezondheidszorg maar juist afknijpen, enkel ruimen. Jezus, moeten ze het nog duidelijker zeggen?

  • Rutte etc. hebben getekend voor de WHO en zich verplicht hun dictaten uit te voeren. Vlgs mij is Sigrid Kaag hier om die maatregelen te implementeren. Gisteren las ik dat ze ook voor de WEF getekend hebben en zich verplicht hebben die maatregelen uit te voeren. Er komt binnen een half jaar vaccins voor tweejarigen en ze zijn al aan het testen op babies van 6 mnd.
   Echter als ik de vader van Boris Johnson hoor praten heeft hij het ook verkeerd. Hij denkt dat economien kapot gaan door te veel mensen. Angela Merkel heeft juist heel veel asielzoekers geaccepteerd door het gebrek aan arbeidskrachten. Duitsland en binnenkort UK hebben een islamitische meerderheid. EU heeft 25 millioen immigranten uit Afrika gepland. Het wordt nog spannend. Dat zullen dan wel die geplande oorlogen zijn. Kalergi Couwenhove plan.

  • Je weet maar nooit wie Controlled Opposition zijn en wie klokkenluiders. Het is allang bewezen dat die elitegroep die dit alles aanstuurt wil dat we van te voren weten wat er gaat gebeuren. Te zien in talloze films waar echte gebeurtenissen lang van te voren plaats vonden. Misschien heeft dat met de noodzaak van Toestemming te maken, omdat anders in hun religie zij verantwoordelijk gehouden worden op zielsniveau. Van te voren zien en zwijgen is Wie zwijgt stemt toe! Het kan echter ook zijn dat we in een overgangsfase zitten. Een volgende grote evolutie in het denken van de mensheid. Wakker worden voor hogere waarheden, natuurlijke wetten, en een elitaire groep die in het verleden veel macht had op zijn laatste wanhopige poten om die macht te behouden. Iets wat bewezen altijd gebeurt in een dergelijke overgangsfase. Nog even worden de oude machten supersterk om dan vanzelf in het luchtledige te verdwijnen. Russell Brand zelf erkende Illuminati. David Icke YT vid bewijst dat zijn vids vol Vrij Metselaars symboliek zitten. Samen in bekende UK pedoclub gefotografeerd. Alex Jones al vele jaren Controlled Opposition etc. etc. Lastig vind ik de mensen die ik al vele jaren volg en vertrouwde maar nu toch aan ga twijfelen omdat ze het narratief omhoog houden, zonder het bijv te hebben over de additieven in vaccins of de toegevoegde Grapheen Oxide, die misschien veel meer schade aanricht dan het genetische vaccin zelf. En Andreas Noack met zijn scheermesjes en de vreemde vids van zijn vrouw die 4 uur lang, terwijl ze zwanger is, hartmassage op hem toepaste.Hetgeen onmogelijk is. Zelenko die in een interview aan de chemo zit en dat zegt en nu oproept dat zijn dood geen zelfmoord of natuurlijk is maar moord. ! ding weet ik van kanker. Het kan altijd in remissie en altijd terugkeren en bij de meesten is de Chemo zelf dodelijk. Cohesie nam extreem af bij het leeglopen van de kerken, nog meer door de multiculturele samenleving en nu kan niemand niemand vertrouwen. Vaccins blijken besmettelijk te zijn, het immuunsysteem kapot te maken. In de buurt zijn of aanraken van gevaccineerden kan dodelijk zijn of extreme bijwerkingen geven alsof je zelf het vaccin hebt gehad.

   • iedereen die andere beschuldigen van gecontroleerde oppositie kan dat ook zelf zijn..het is een verdeel en heers tactiek,gewoon alles lezen en een open mind houden..

 2. Ik vind als mensen kiezen voor deze dodelijke spuit dan moeten wij dat respecteren en voor mensen die wel om hun leven geven en niet deze giftspuit nemen laat deze mensen dan ook hun eigen gang gaan en het zal nog wel een aantal jaar duren dat het voor een ieder duidelijk zal zijn en wie gelijkt had en daarom zolang en ik zeg daarom ik ben niet ziek en als ik ziek wordt dan kan ik deze spuit altijd nog nemen.
  Maar hoe zit het met de mensen die wel gekozen hadden voor deze giftspuit als zij te maken krijgen met ziektes en zelfs de dood in hun ogen gaan zien dan is er geen spuit die je nog kan helpen.
  DENK TWEEMAAL NAAR VOOR JE IETS GAAT DOEN WAAR GEEN OF NAUWELIJKS ONDERZOEK NAAR GEWEEST IS GEDAAN DAT IS SPELEN MET JE LEVEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in