Bill Gates en het World Economic Forum hebben hun oorlog tegen voedsel opgevoerd door regeringen op te dragen menselijke boeren te vervangen door AI-gestuurde zogenaamde “smart farming”.

Volgens Bill Gates, die vorig jaar plotseling en onverwacht Amerika’s grootste eigenaar van landbouwgrond werd, behoren boeren nu tot de “nutteloze klasse” van mensen en moeten ze worden uitgefaseerd en vervangen door bestuurbare AI-technologie om klimaatverandering tegen te gaan en de toestand van de wereld te verbeteren, schrijft Thepeoplesvoice.

Maar helaas voor Gates hebben we keihard bewijs dat hij het werk op het gebied van landbouw ten behoeve van de hele wereld niet “steunt”.

Integendeel, Gates probeert de controle over de wereldwijde voedselvoorziening te grijpen en de mensheid te gijzelen, voor zijn eigen gewin en dat van zijn globalistische collaborateurs.

De globalistische elite ziet een toekomst voor de mensheid waarin we volledig afhankelijk zijn van de wereldregering, waarbij we insecten en krekels eten, terwijl zij ons land bezitten en wij om de een of andere reden gelukkig zijn omdat we niets bezitten.

Gates reist momenteel de wereld rond en verspreidt zijn eigen versie van globalistische propaganda te midden van de oorlog van de elite tegen de landbouw, waarin de gebruikelijke verdachten proberen de totale controle over de wereldwijde voedselvoorziening te grijpen.

’s Werelds leidende miljardair eugenetist is momenteel in India, waar hij enkele van zijn meest wrede misdaden tegen de mensheid heeft gepleegd, waaronder barbaarse medische experimenten op weeskinderen die nazi-wetenschapper Josef Mengele zouden doen blozen.

Gates heeft tijdens zijn reis ontmoetingen gehad met WEF-conforme politici en prees India’s wereldleidende digitale ID-systeem dat de bevolking tegen hun wil is opgedrongen door de elites.

Hoewel de digitale ID niet verplicht is, hebben burgers geen toegang tot veel basisgoederen en -diensten als ze weigeren te voldoen aan de invasieve technologie.

  Bayer-directeur: mRNA-prikken zijn "gentherapie" die als "vaccins" op de markt wordt gebracht om het vertrouwen van het publiek te winnen

Gates heeft ook de Indiase experimenten met zijn AI-gestuurde “smart farming” geprezen en schreef in Gates Notes dat wereldregeringen het voorbeeld van India moeten volgen door zijn nieuwe technologie te omarmen.

In Gates’ visie op de toekomst zal de wereldregering totale controle hebben over elke boerderij op de planeet.

“Ik heb India’s DPI in actie gezien toen ik een bezoek bracht aan een landbouwcontrolecentrum in Bhubaneswar,” vertelt Gates enthousiast. “In deze faciliteit sturen landbouwdeskundigen van de overheid via de telefoon advies en realtime updates naar 6,5 miljoen boeren.”

Ik kan niets ergers bedenken dan dat de overheid me elke dag via de telefoon realtime orders stuurt, maar dit is de toekomst als Gates zijn zin krijgt.

Maar het wordt nog erger.

Gates’ “smart farming” technologie is ontworpen om boeren te vervangen, niet om ze te “ondersteunen”.

Gates probeert niet alleen de overheid bij iedereen thuis en op het werk binnen te brengen. Hij probeert de wereld radicaal te ontvolken en menselijke boeren te vervangen door AI-gestuurde technologie.

De ETC Group heeft onlangs een rapport gepubliceerd waarin de plannen van de mondiale elite om de controle over de voedselvoorziening over te nemen en de mensheid te gijzelen worden onthuld. Met de titel “Food Barons 2022 – Crisis Profiteering, Digitalization and Shifting Power” onthult het rapport dat de “heilige graal” voor Bill Gates het elimineren van de overgrote meerderheid van de boeren inhoudt.

“Techgiganten worden hoofdrolspelers in voedsel, ze verwerken de gegevens, netwerken en AI die ten grondslag liggen aan de nieuwe gedigitaliseerde voedselketen,” schreef de ETC Group in het rapport, terwijl ze de “droomboerderij” van de technocraten beschreef als een “boerderij van één”, waar mensen worden afgedankt en technologie al het werk doet voor de elite.

Elk toonaangevend agrochemisch bedrijf biedt zijn eigen digitale agroplatform aan dat aan boeren wordt verkocht als een manier om gegevens op de boerderij om te zetten in besparingen die uiteindelijk de winstgevendheid van de boerderij zullen verhogen.

De Heilige Graal, zeggen ze, is een ‘boerderij van één’, waar een enkele boer/datamanager (uitgerust met veel duimen, misschien?) kan inloggen op een verbonden apparaat, kan toekijken hoe de algoritmen inputvoorschriften berekenen – gebaseerd op gegevens verzameld van sensoren in het veld en hyperspectrale beelden – en deze voorschriften vervolgens naar een vloot van gecontracteerde drones stuurt die herbicide, fungicide, meststof, groeiregulator of andere input in een precies juiste dosering voor elke plant op het veld zullen dumpen.”

Volgens de mainstream media is niets van dit alles verdacht. Zelfs niet het feit dat Gates de controle heeft overgenomen over de zaadbanken van de wereld.

  Nog een pervers doel van het Wereld Economisch Forum - Mensen zijn slechts hackbare dieren

Helaas voor de media worden de mensen wakker en verwerpen ze hun propaganda in recordaantallen.

Het plan om mensen uit te roeien en landbouwgrond in beslag te nemen voor de elite speelt zich al jaren voor onze ogen af.

In Nederland, dat beschouwd wordt als proeftuin voor de anti-landbouw agenda van het World Economic Forum, begon de Nederlandse regering vorig jaar met het implementeren van initiatieven om landbouwgrond in beslag te nemen.

Het land werd opgeschrikt door protesten die sindsdien aan kracht hebben gewonnen en zich over heel Europa hebben verspreid, met boeren die eisen dat hun regeringen niet langer buigen voor Klaus Schwab’s anti-landbouw groene agenda die extreme beperkingen oplegt aan hun vermogen om in hun levensonderhoud te voorzien en betaalbaar, traditioneel voedsel op de tafels van gewone werkende mensen te zetten.

Eva Vlaardingerbroek legt uit hoe de elites deze crisis hebben gefabriceerd met het uiteindelijke doel van een wereldregering die totale controle heeft over elk aspect van ons leven.

Schwab en zijn trawanten zijn niet tevreden met het vernietigen van de Europese landbouwsector. Hun tentakels strekken zich ook uit over de Atlantische Oceaan.

Biden’s voormalige “klimaattsaar” John Kerry, een voormalig lid van de Skull and Bones broederschap en beruchte globalist, heeft publiekelijk Amerikaanse boeren bedreigd, hen de schuld gegeven van het uitstoten van stikstof en gewaarschuwd dat “inbeslagname van boerderijen door de overheid niet van tafel is.”

Smart farming maakt allemaal deel uit van Klaus Schwab’s transhumanistische “nieuwe wereld” die hij eind februari aankondigde op de World Government Summit. Volgens Schwab beschikt de globalistische elite nu over een combinatie van verschillende technologieën die samenwerken en die hen in staat zullen stellen om wat Schwab griezelig beschrijft als een “Humanocratie” in te luiden.

  Rusland uitgesloten van de Grote Reset: Klaus Schwab bevriest betrekkingen met Poetin

Het venster van mogelijkheden om de globale elite te verslaan is nog open, maar er blijft slechts een smalle lichtstraal over. We hebben alle hens aan dek nodig voor snellere, gedurfdere actie.

In dit cruciale decennium in de aanloop naar 2030 zal de strijd tijdens onze wacht worden gewonnen of verloren. Eén ding is zeker: wie opgeeft, verliest. Dus laten we samen vechten en deze schurken verslaan – voor onze kinderen, onze families en voor de generaties na ons.

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WEF beveelt regeringen om te beginnen met sigaretachtige waarschuwingen op vleesproductenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden verliest samen met de NAVO zijn greep op de werkelijkheid
Volgend artikelScott Ritter ontcijfert boodschap van Poetin: Oorlogshitsers zullen “meer krijgen dan ze wilden” in de strijd met Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Wachtte hem in India geen vervolging voor vermink en moord op de Indische bevolking. Nu verneem ik hier dat hij daar rondloop. Kan dan mede een van de wereldse grootste crimineel dan met alles wegkomen. En zijn duivels plannen blijven voortzetten?

 2. Enkel de headline van dit artikel en de tronie van Bill Gates waren reeds voldoende om dit artikel te negeren… Weet immers al voldoende van wat die schoft van plan is…

  Dan heb ik het liever over de de enigste party die het opneemt voor de Nederlandse bevolking… SCHOKKENDE ONTHULLING: stikstofbeleid blijkt VOLLEDIG gebaseerd op VALSE AANNAMES | Dessing (FVD) : https://m.youtube.com/watch?v=ci8AzQigaFk&pp=ygUDZnZk

  • Alles is tegenwoordig onderbouwd met modellen. En we weten allemaal dat deze afhankelijk zijn van wat je als criteria opstelt. Er zijn gewoon teveel linkse activisten, of wat er voor doorgaat. Vaak beseffen ze zelf niet waar ze mee bezig zijn en zullen zelf de dupe worden van hun stokpaardjes. Alleen is het dan te laat, als er tenminste geen stok voor wordt gestoken, door de overgrote passieve meerderheid.

 3. Wat toch blijft over van het narratief over een ‘multipolaire orde’?
  India is gewoon aan boord van Gates. Waar is nu de zgn. BRIC’s?
  Rusland en China zijn in de vorige eeuw gebouwd vanuit de Vrijmetselaars Staten van Amerika.
  Onder de oppervlakte van alle mainstream en alternatieve narratieven zit ‘de wereldwijde samenzwering’ waar we het volgens JFK tegen moesten opnemen maar waar we nog steeds een begin mee moeten maken.
  Laten we beginnen alle vrijmetselaarsnesten uit te kammen. Dat zou al een enorme opruiming geven. Maar zij bezitten alle politieke, juridische en economische macht, dus hoe zou dat moeten? De mensheid kan zich niet aan de eigen haren uit het moeras trekken, zeker niet als het grootste moerasdier Donald Trump heet. De enige hoop is: Jezus Christus en die gekruisigd. Hij komt met de wolken en alle ogen zullen Hem zien. ‘Opdat in de naam van Jezus zich alle knie buigt, van hen die in de hemel, van hen die op de aarde en van hen die onder de aarde zijn’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in