© Freepik

De PCR is een proces. Het vertelt je niet dat je ziek bent.” ∼ Dr. Kary Mullis, Nobelprijswinnaar en uitvinder van de RT-PCR, is in augustus 2019 overleden.

“Dit misbruik van de RT-PCR techniek wordt toegepast als een meedogenloze en opzettelijke strategie door sommige regeringen om buitensporige maatregelen te rechtvaardigen, zoals de schending van een groot aantal grondwettelijke rechten, … onder het voorwendsel van een pandemie op basis van een aantal positieve RT-PCR tests, en niet op basis van een reëel aantal patiënten.” ∼ Dr. Pascal Sacré, Belgisch arts gespecialiseerd in kritieke zorgen en gerenommeerd volksgezondheidsanalist.

  • De CDC zegt dat de PCR-test ongeldig is.
  • Maakt geen onderscheid tussen Covid-19 en seizoensgebonden influenza.
  • SARS-CoV-2 en zijn varianten niet detecteert of identificeert.

Als de PCR-test ongeldig is zoals bevestigd door de CDC, zijn de 260 miljoen zogenaamde “Bevestigde Covid-19 gevallen” die sinds het begin van de vermeende pandemie wereldwijd zijn verzameld en getabelleerd, zinloos, schrijft professor Michel Chossudovsky.

Er is geen pandemie.

In de loop van de volgende tien dagen zal de PCR-test in de Verenigde Staten ongeldig worden verklaard

In een opzienbarend besluit heeft het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) de verraderlijke PCR-test ongeldig verklaard als een doeltreffende methode voor het opsporen en vaststellen van SARS-CoV-2.

“Na 31 december 2021 zal CDC de aanvraag bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) intrekken voor een vergunning voor noodgebruik (EUA) van het CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in februari 2020, uitsluitend voor de detectie van SARS-CoV-2. CDC publiceert deze vooraankondiging om klinische laboratoria voldoende tijd te geven om een van de vele door de FDA goedgekeurde alternatieven te kiezen en alleen te gebruiken.

  Ignorant en kwaadaardig - de manie voor het vaccineren van kinderen

Ter voorbereiding op deze verandering raadt CDC klinische laboratoria en testlocaties aan die het CDC 2019-nCoV RT-PCR-assay hebben gebruikt, een andere door de FDA geautoriseerde COVID-19-test te selecteren en met hun overgang te beginnen.

CDC moedigt laboratoria aan om een multiplexmethode te overwegen die de detectie en differentiatie van SARS-CoV-2- en influenzavirussen kan vergemakkelijken. Dergelijke tests kunnen het voortdurend testen op zowel influenza als SARS-CoV-2 vergemakkelijken en zowel tijd als middelen besparen nu het griepseizoen voor de deur staat. Laboratoria en testcentra moeten de door hen gekozen test valideren en verifiëren voordat zij met klinische tests beginnen.” (nadruk toegevoegd)

Het heeft hen bijna twee jaar gekost om te erkennen dat de PCR test gebrekkig en ongeldig is.

Lees goed, wat deze CDC-richtlijn toegeeft, is dat de PCR-test geen onderscheid kan maken tussen “SARS-CoV-2 en influenzavirussen”. We weten dit al vanaf het begin.

Dit advies van de CDC van juli 2021 moet in de loop van de komende weken worden uitgevoerd in de aanloop naar de deadline van 1 januari 2022.

Zal het worden uitgevoerd? Zichtbaar is er geen overgang naar “een andere geautoriseerde Covid-19 test”.

De Covid-19 Omicron Kerst lockdown

WAAROM wacht CDC tot 31 december 2021 om de opschorting van de ongeldige en gebrekkige PCR-test af te dwingen?

De seizoensgriep die begint in oktober heeft bijgedragen tot het opdrijven van het aantal zogenaamde “Bevestigde covid-19 gevallen”.

En in recente ontwikkelingen worden deze PCR positieve gevallen routinematig gecategoriseerd als “Bevestigde Covid-19 Omicron variant gevallen”. Het is ook een periode van het jaar waarin mensen een coronaire verkoudheid oplopen die vaak resulteert in een PCR-positief.

  Ken je iemand die overweegt om nog een COVID-prik te nemen? Dring er dan op aan dat ze eerst deze korte video over vaccinatieletsels bekijken!

Deze opwaartse beweging van PCR positieve gevallen wordt nu gebruikt door corrupte politici om de Omicron angstcampagne te ondersteunen en de “Covid-19 Christmas Lockdown” op te leggen.

Miljoenen mensen wereldwijd staan in de rij om zich te laten testen en vaccineren om zich te “beschermen” tegen SARS-CoV-2 (dat in geen geval door de PCR-test kan worden geïdentificeerd).

Wat dit betekent is een Mea Culpa. Een stilzwijgende erkenning door de CDC en de FDA dat de hele databank die door de PCR-test wordt gegenereerd ongeldig is.

Bijna een jaar geleden, in januari 2021, trok de WHO de geldigheid in twijfel van de PCR-test die zij zelf had voorgesteld als middel om SARS-CoV-2 op te sporen en te identificeren bij het begin van de vermeende pandemie in januari 2020.

De databank van de vermeende Covid-19 pandemie

Enkele miljarden mensen in meer dan 190 landen zijn getest (en ook opnieuw getest) op Covid-19 met behulp van de PCR-test die gebrekkig en ongeldig is.

We hebben het over ongeveer 260 miljoen vermeende “bevestigde Covid-19 gevallen” (PCR-positieven) wereldwijd.

De pandemie zou hebben geleid tot meer dan 5 miljoen Covid-19 gerelateerde sterfgevallen.

Dit zijn onzinnige en betekenisloze getallen. Het is een grote leugen.

En deze gegevensbank wordt gebruikt om het opleggen van het Covid-19 mRNA “killer virus” te rechtvaardigen, om nog maar te zwijgen van het “vaccinpaspoort”.

Vergeet niet dat in recente ontwikkelingen de PCR-test routinematig wordt gebruikt om zogenaamd de varianten, waaronder Delta en Omicron, te “identificeren”, wat een onmogelijkheid en een leugen is.

Wetenschappelijke onzin. PCR positieve gevallen (die volgens de CDC het gevolg kunnen zijn van seizoensgriep) worden nu routinematig ingedeeld bij de Omicron variant:

  Is UW dokter een COVID-kwakzalver?

Het besluit van de regering om de noodzaak van een PCR-test bij alle personen die vanuit het buitenland in het VK aankomen op dag twee opnieuw in te voeren, met zelfisolatie totdat een negatieve [PCR] test wordt gerapporteerd, is weliswaar frustrerend voor degenen die reizen, maar essentieel om snel gevallen van infectie met de Omicron-variant te identificeren en onmiddellijke isolatie en gerichte tracering van contacten toe te passen om de verspreiding van de variant in het VK te beperken.” (nadruk toegevoegd, Guardian, 27 november, 2021)

“Gezondheidsfunctionarissen in New South Wales, Australië, zijn begonnen met dringende tests nadat twee mensen die ’s nachts aankwamen op een vlucht uit zuidelijk Afrika positief testten op het coronavirus,” [PCR-test] (Reuters 27 november, 2021, nadruk toegevoegd).

SARS-CoV-2 wordt gedetecteerd of geïdentificeerd, en zonder de gebrekkige PCR-test, hebben de Covid-kerstmandaten geen poot om op te staan.

Wat de voortdurende PCR Covid-19 tests doen, is de cijfers opdrijven en de angstcampagne aanzwengelen met het oog op de rechtvaardiging van het dodelijke vaccin en de Kerst Lockdown. Misdaden tegen de mensheid?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitvinder PCR-test, Kary Mullis: “Met de PCR-test, als je het goed doet, kun je bijna alles vinden in iedereen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGezonde baby van 3 maanden krijgt 7 minuten stuiptrekkingen na drinken van ingeënte moedermelk
Volgend artikelVoormalig MI-6 inlichtingen analist Dr. John Coleman: Minstens 4 miljard nutteloze eters moeten tegen 2050 uitgeroeid zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

    • Uit artikel: ‘Ter voorbereiding op deze verandering raadt CDC klinische laboratoria en testlocaties aan die het CDC 2019-nCoV RT-PCR-assay hebben gebruikt, een andere door de FDA geautoriseerde COVID-19-test te selecteren en met hun overgang te beginnen.

      CDC moedigt laboratoria aan om een multiplexmethode te overwegen die de detectie en differentiatie van SARS-CoV-2- en influenzavirussen kan vergemakkelijken. Dergelijke tests kunnen het voortdurend testen op zowel influenza als SARS-CoV-2 vergemakkelijken en zowel tijd als middelen besparen nu het griepseizoen voor de deur staat. Laboratoria en testcentra moeten de door hen gekozen test valideren en verifiëren voordat zij met klinische tests beginnen.”’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in