Steeds meer berichten van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen bij kinderen na COVID-19 vaccinatie

10

Het zijn soms schrijnende berichten die alleen dankzij de sociale media aan het licht komen: steeds meer kinderen en jongeren worden geconfronteerd met ernstige bijwerkingen en zelfs de dood als gevolg van de COVID-19 vaccinaties die overal ter wereld voor hen zijn gelanceerd. Twee voorbeelden uit de VS illustreren deze dramatische trend, schrijft unser-mitteleuropa.com.

12-jarige stierf na tweede vaccinatie

Zo meldde een vrouw uit de VS op Twitter dat de 12-jarige zoon van haar broer 3 dagen na de tweede dosis van het Pfizer/Biontech Corona-vaccin was overleden. Uit de autopsie bleek dat het hart van het kind op onnatuurlijke wijze was gegroeid en in vloeistof was ingekapseld. Tegelijkertijd was het kind kerngezond, had het geen eerdere ziekten gehad en was niet eerder met medicijnen behandeld:


Het fatale: deze vrouw vermeldde in een andere tweet dat zij haar 14-jarige dochter had laten inenten en dat zij dit ook aan alle andere ouders zou aanraden! Men zou gewoon de hartslag van de kinderen moeten laten controleren in de weken na de vaccinatie.

Hartfalen bij kind na vaccinatie

Eveneens uit de VS meldde een moeder via Twitter dat haar zoon na de tweede dosis van het Pfizer/Biontech-vaccin een acuut hartfalen kreeg en 5 dagen in het ziekenhuis moest doorbrengen. Het kind was op het randje van de dood, de gevolgschade is nog onduidelijk:

Ook fataal: deze moeder was eerder ook een uitgesproken voorstander van vaccins en stak op social media de draak met tegenstanders van COVID-19 vaccins.

18-jarige atleet krijgt hartaanval

De 18-jarige Isaiah Harris uit de VS, een topatleet en aspirant-voetballer, kreeg een hartaanval 48 uur nadat hij een vaccinatie van Pfizer/Biontech had gekregen. Op een bepaald moment functioneerde nog slechts 40 procent van zijn. Harris moest in totaal 4 dagen in het ziekenhuis doorbrengen. In een interview heeft de atleet nu benadrukt dat hij liever Covid had gehad dan opnieuw de gevolgen van de vaccinatie te moeten ondergaan.

  Zijn deze mensen slecht of gewoon krankzinnig?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Belangrijke teksten zijn zwart gemaakt: contracten met vaccinbedrijven zijn staatsgeheimVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoormalig hoofdeconoom bij de Wereldbank waarschuwt: het spike-eiwit is de moordenaar – pas op voor mRNA-‘vaccins’
Volgend artikelStudie: 2 doden door vaccins om 3 door Covid te voorkomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Niet te redden deze mensen. Wat een bord voor hun kop… De noodzaak om in het gareel te lopen en een dom volgzaam schaap te zijn is blijkbaar overweldigend.

 2. Volgens Hugo de Jonge zal dit toch moeten gaan gebeuren willen we covid er onder krijgen.
  Die zogenaamde delta versie zouden ze andersniet overleven.
  Betwijfel of hij zelf ze eigen kinderen met dat gif heeft laten inspuiten.
  De man krijgt nog veel meer op zijn geweten om later uit te leggen.
  Maar ik ben bang dat hij er weg mee komt.

  • Het wordt toch tijd dat het in Nederland bekend wordt gemaakt. Ik denk aan mijn kleinkinderen die ook een vaccinatie hebben gehad. Een kleindochter gaat volgende week 6 weken naar Frankrijk om stage te lopen. Wat nou als ze daar ziek wordt.

  • Hugo zijn kinderen zijn niet ingeënt,ook hij en zijn vrouw niet.
   Zo ook zijn ouders niet,ze komen nl uit de omgeving van de Biblebelt.

 3. Zo zie je maar weer wat hersenspoeling indoctrinatie doet met de mensen.
  Het maakt ze zo stom en dom als het achtereind van een varken.
  Zo ging het vroeger ook eeuwen geleden met het offeren van hun kinderen aan de duivelse
  goden.Wat ze nu doen is feitelijk hetzelfde alleen in een moderner jasje.
  Het is letterlijk sektarisch volgzaam gehoorzaam.En doden onwetend hun kinderen om dat het zo moet feitelijk een Offer aan de …….. Arme kinderen met zulke ouders je zal het zelf
  maar zijn.Deze mensen krijg je op zeker niet op andere gedachten net zo als de moslims is dit niet mogelijk.Deze mensen moeten eigenlijk tegen zichzelf beschermt worden desnoods met harde hand en niet luisteren naar hun geprogrammeerde onzin praatjes voor hun eigen bestwil.Later zullen ze het mogelijk wel in zien of niet kan ook.Zeg het ze gewoon letterlijk op een boze manier je helpt je kind en jezelf naar de kl…… verd….. word wakker @$#&# je begrijpt wat ik bedoel.
  NEEM NIET DE SPUIT VECHT ERTEGEN AL WORD HET VERPLICHT AL WILLEN ZE JE DWINGEN.
  DOE HET NIET.

 4. Moeders mishandelen hun kinderen door hen te laten vaccineren met een genetisch experiment. Wat een ongelooflijk domme kippen zijn dat zeg!

 5. Vergeet niet de haast hypnotische acties in de pers. Velen zullen de mate van bedrog niet kunnen bevatten, zelfs niet als ze geconfronteerd worden met de feiten.
  Hiervoor is ook het totale overheidsapparaat mede verantwoordelijk.

 6. waarschuwen is zinloos, men is zo gehersenspoeld dat ze niet eens willen en kunnen luisteren, ben ermee gestopt want je krijgt er alleen maar vijanden door, helaas helaas! Hoop dat de verantwoordelijken voor dit drama hun straf zullen krijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in