Photo by нυвιѕ тανєяη on Unsplash

Een uitgebreide studie gepubliceerd in het medische tijdschrift The Lancet concludeert dat de wereldbevolking de komende decennia zal krimpen als gevolg van sterk dalende geboortecijfers en mogelijk nooit meer zal herstellen.

De studie, gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, ontdekte dat in het jaar 2050 in 155 van de 204 landen het geboortecijfer lager zal zijn dan nodig is om de bevolking op peil te houden, bericht Modernity.

In het onderzoek wordt opgemerkt dat in 2021 het “totale vruchtbaarheidscijfer” wereldwijd 2,23 was, net iets boven de 2,1 kinderen per vrouw die nodig zijn om de bevolkingsgroei op peil te houden.

Dat cijfer is gedaald van 4,84 in 1950 en onderzoekers voorspellen dat het zal dalen tot 1,83 in 2050 en zelfs tot 1,59 in 2100.

De studie merkt op dat tegen die tijd slechts 26 landen geboortecijfers zullen hebben die hoger zijn dan het aantal mensen dat sterft, waarbij “het grootste deel van de wereld overgaat in een natuurlijke bevolkingsafname.”

Een bevolkingsdaling zou de eerste keer in zeven eeuwen zijn dat dit gebeurt.

De laatste keer dat dit gebeurde was na de pandemie van de zwarte pest, die halverwege de jaren 1300 maar liefst 50 miljoen mensen het leven kostte en de wereldbevolking terugbracht van 400 miljoen naar 350 miljoen.

In haar commentaar op het onderzoek zei Dr. Natalia Bhattacharjee, co-auteur, dat de dalende vruchtbaarheidscijfers “de wereldeconomie en het internationale machtsevenwicht volledig zullen herconfigureren en een reorganisatie van samenlevingen noodzakelijk zullen maken.”

  Het vreemde, nieuwe patroon dat opduikt na het COVID-vaccin

Bhattacharjee, hoofdonderzoeker aan het Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) aan de Universiteit van Washington, merkte ook op dat een belangrijk gevolg een toegenomen immigratie zal zijn uit landen waar nog steeds een “babyboom” is, zoals Afrika ten zuiden van de Sahara, om de tekorten aan arbeidskrachten in landen met een vergrijzende bevolking aan te vullen.

Professor Stein Emil Vollset, senior auteur van het IHME, merkte ook op dat de wereld “in de 21e eeuw geconfronteerd zal worden met duizelingwekkende sociale veranderingen” als gevolg van de bevolkingsafname.

De bevindingen zijn precies waar mensen als Elon Musk al jaren voor waarschuwen. Hij beschrijft de bevolkingsafname als een ‘bedreiging voor de beschaving’ en benadrukt dat de mensheid letterlijk zal verdwijnen als er niets wordt gedaan om de trend te keren.

Terwijl Eco-idioten tekeer gaan over ‘morele problemen’ met het krijgen van kinderen, worden de mogelijke oorzaken van de vruchtbaarheidsdaling, zoals plastic en chemische krimpende penissen en spermacellen, relatief genegeerd.

De grimmige realiteit is dat de geboortecijfers wereldwijd instorten en dat bijna elk land op koers ligt om tegen het einde van deze eeuw een krimpende bevolking te hebben.

In landen als Zuid-Korea en Japan sterven twee keer zoveel mensen als er geboren worden. Je hoeft geen wiskundig genie te zijn om uit te rekenen wat er zeer binnenkort gaat gebeuren.

Deze landen overwegen al om massamigratie toe te staan. De minister van Justitie van Zuid-Korea verklaarde onlangs dat het land een “demografische catastrofe” te wachten staat en anders mogelijk zal uitsterven.

  De mensheid onder de 500.000.000 houden? - Anonieme Stonehenge-achtige "Georgia Guidestones" verordenen massale bevolkingsvermindering noodzakelijk onder het mom van "behoud"

Ondanks deze afschuwelijke realiteit is het nu heel gewoon in de moderne cultuur dat jonge mensen oprecht geloven dat ze hun menselijke instincten om zich voort te planten moeten opgeven, allemaal voor het grotere goed:

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zwaar gecensureerde Pfizer-documenten tonen aan dat COVID-“vaccinatie” begonnen is met een vijfjarige massale ontvolkingsagenda die in 2025 voltooid zal zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWake-up Call
Volgend artikelOpheldering van de feiten over de terroristische aanval op het Crocus Stadhuis in Moskou
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Op naar de 500 Miljoen !!

  Tips om een mooie leeftijd te behalen …

  1. stroop nooit je arm op
  2.Let op wat je in je mondje stopt .[zelfs ons kraanwater stinkt ]
  3.Ga uit de buurt van zendmasten wonen .
  4.Als je kunt verlaat centraal Europa .

  Nog meer tips ?

   • Het zogenaamde flessenwater is nog gemakkelijker te vergiftigen dan kraan water…..ps wie zei ooit dat de Kraanvogels zijn getuigen waren…en dat ze het zullen uitbrengen… (Griekse mythologie/ Tragedie..)

    • yep en microplastics oid? dus beter een goed waterfilter kopen, smaakt het water ook veel beter en stinkt het bv bij warmer weer ook niet meer.

     aanrader, waterfilter, voor je drinkwater je thee/koffie water, je na het tanden poetsen spoelwater, immers die overmatige chloor prut wil je je mond niet mee spoelen, krijg je een te droge keel van op termijn (bv na spoelen en wat gorgelen na tandenpoetsen), you wonder how…

     na gefilterd water daarvoor gebruiken veel minder last van, gaat weer beter nu.

  • Dagelijks koud water therapie naar het v.b. van W.H.
   Voldoende lichaamsbeweging in de frisse lucht.
   Be happy don’t worry.

  • Hier stinkt het leiding water ook, heel lang hebben we super goed schoon water gehad in het Oosten, tot een jaar of wat terug merkte ik dat vooral met het laatste beetje in een glas water en als het dan bv niet meer zo koud was, dat het naar chloor oid ruikte.

   Maar drink normaal geen water behalve voor de thee en dan lijkt er niks aan de hand (smaak) echter als je het water kookt en af liet koelen smaakte/ruikte het nog steeds hetzelfde, de thee smaak verdoezelde het, maar als ik water in men mond deed na tanden poetsen vooral warme dagen en wat warmer leidingwater dan, dan rook ik het, heel anders dan zeg meerdere jaren terug.

   Begon het zo erg te vinden dat ik eerst een antikalk magneet probeerde op de leiding, baat het niet het schaad zeker niet, maar dat hielp niet voor de geur, toen een aantal maanden terug dan maar een waterzuiveraar gekocht en wow, dat helpt, die chloor en wellicht wat ijzer? geur is totaal weg en water zachter, dus gebruik nu voor alle thee/koffie/drink/tandenpoets-spoel water, dat gefilterde water, gewoon zo’n kleine Brita? kan, werkt perfect en nu tussen de oren ook veel beter 🙂 kost wat en let niet op die meter wat op zo’n kan zit, die klopt voor geen meter qua liters, anders ben je duur uit, gewoon longish denken hoeveel je dagelijks gebruikt en dan op de kalender zetten wanneer je ongeveer zed 150L hebt gezuiverd en dan pas vervangen, tis ook beter dan flessenwater (microplastics) zo schijnt… afijn, ik ben der blij mee.

   bovendien, altijd handig voor you never know zo’n waterfilter ding.

   • Een Britta filter haalt niet alle rotzooi uit het drinkwater zoals b.v. medicijnen. Dan moet je toch echt een reverse osmose filter aanschaffen.

    • Als je 100% zeker wil zijn moet je destilleren dacht ik. Ik heb er een meter voor gekocht, toen nog 80 euro maar je hebt ze tegenwoordig voor een tientje bij bol of China.

    • Britta verwijderd kalk en andere mineralen, meer niet. Ik heb een aquarius filter, geen osmose maar onder de gootsteen, aangesloten op koudwaterleiding. Uit Duitsland en redelijk betaalbaar. Verwijderd microplastic, zware metalen, ook nano grootte zoals aluminium dmv chemtrails, medicijnresten etc. Deze laat kalk en andere in water oplosbare mineralen door dus een britta op aanrecht erbij als je dat wenst. Doe ik niet.
     Ik heb een koperen waterreservoir uit India voor dagelijkse portie geioniseerd koelwater en de rest verrijk ik met bergkristal en roeren met houten lepel totdat er een kolk ontstaat..er gebeurt iets met t water als t door 90 graden hoeken stroomt, het slaat dood. Plat water..dat roëren doen ze ook in de homeopathie bij t bereiden van medicijnen. Zo komt er een bepaalde energie in die zeer wenselijk is..dus ik dacht…baat t niet dan schaadt t niet.

  • Toen de zwarte dood Europa teisterde toen nam de bevolking dramatisch af en de overlevingskansen daalden Maar uit alle catsrofes die de wereld hebben geteisterd heeft de mens weten te overleven die dan nog zijn overgebleven Ook nu weer zie dat veel mensen her en der ter wereld als de vliegen sterven van ziekten oorlogen en aan slagen die honderden per dag sterven Een geboorte van een kind duurt 9 maanden….. Maar door de emancipatie beginnen steeds meer vroeuwen op mannen te gelijken en niet meer bereid zijn om kinderen te baren Omdat er onzekere tijden zijn aangebroken die de mens aan het denken zet….. De meeste vrouwen studeren tot hun 25ste en gaan daarna de wijde wereld in om carriere te maken Echter nu blijkt dat universiteiten steeds minder studenten willen opnemen omdat de vacatures dramatisch gaan dalen en dus geen mogelijkheden meer zijn om zeldstandig de kost te verdienen als vrouw zijnde De jonge vrouwen zullen dan weer eerder in verwachting raken dan de laatste dertig jaren!!!
   Echter Bill gates en de stinkend rijke eliten ter wereld willen e bevolking in de wereld terug laten dalen naar 4 miljard om het leven op aarde weer fleur te geven en vooral bewoonbaar Vandaag is het goede vrijdag en zal de mens eraan herinnerd worden dat jesus aan het kruis werd genageld door mensen die de hoop op een beter leven hebebn opgeven nadat jesus toch had gepreekt dat de wereld moest veranderen in naaste zorg/liefde voor ieder mens op aarde die er maar niet kwam!!!!!!!! tot op de dag van vandaag!!!!!!!!!!!

 2. Zó denken sociaal democraten zoals F. Timmermans, enfin geheel het politieke spectrum dat Nederland voor de 2e WO en na deze oorlog in zijn greep houd

  Verlangen naar een ander volk
  Verschenen in ‘Socialisme & Democratie’ – 11-02-2011 print dit artikel
  ‘Zou het niet eenvoudiger zijn wanneer de regering het volk zou ontbinden en een ander volk zou kiezen?’ Zo reageerde de Oostduitse toneelschrijver Bertolt Brecht in zijn gedicht Die Lösung, toen er na het neerslaan van de Oost-Berlijnse opstand in 1953 pamfletten werden verspreid met de boodschap dat het volk het vertrouwen van de regering verspeeld had en dat moest terugwinnen door tweemaal zo hard te werken. Het was een riskante boutade onder een totalitair regime dat in een crisis verkeerde, maar Brecht kon zich dat als icoon van het Oostduitse theater veroorloven.
  Ook in het huidige Nederland zie je bij de politieke elite veel ontevredenheid over het volk, zeker ook binnen de Partij van de Arbeid. Dat kwam het meest pregnant tot uitdrukking in de oproep van oud-minister Guusje ter Horst tot een ‘opstand van de elite’. Zij vond niet dat de regering een ander volk moest kiezen, maar dat de elite tegen het volk in opstand moest komen. Dat was niet zoals bij Brecht een boutade, zij meende het. Net zoals in de jaren zestig van de vorige eeuw het de elitair anarchist Roel van Duyn ernst was met zijn klacht over het klootjesvolk. Onlangs hoorde ik Dick Pels, directeur van het wetenschappelijk bureau van GroenLinks, ervoor pleiten dat links voor de elite kiest, want het volk wordt steeds rechtser.

  Wie precies de elite vormen is daarbij overigens niet altijd duidelijk. Het kan gaan om de hoger opgeleiden, om de weldenkende mensen, maar ook om het netwerk van invloedrijken dat de Volkskrant jaarlijks beschrijft, of om de opinieleiders. Die twee laatste groepen tonen geen grote overlap, maar zijn wel allebei hoogopgeleid. Voor het gemak reken ik mijzelf ook maar tot de elite.

  Soms krijg je de indruk dat de opstand van de elite tegen het volk al begonnen is. Uit de door Wikileaks openbaar gemaakte ambtsberichten van de Amerikaanse ambassade in Nederland blijkt dat Nederlandse ambtenaren samenspanden met de Amerikanen om de vice-premier onder druk te zetten in te stemmen met een militaire missie die èn door de bevolking èn door de Tweede kamer en door zijn eigen partij werd afgewezen.
  Dat is deloyaal naar de Nederlandse samenleving, zeker omdat daarbij ook de deelname van Nederland aan de G20 in de waagschaal werd gezet. De opstand van de elite was dus al in gang gezet voordat Guusje ter Horst ertoe opriep.

  Waarom zou de elite in opstand moeten komen tegen het volk? Wat is er mis met het volk, en met het klootjesvolk in het bijzonder? Wel, van alles:

  • Het volk luistert naar de verkeerde muziek. Het houdt van André Hazes en Frans Bauer. Wij van de elite daarentegen doen niets liever dan luisteren naar het Asko│Schönberg Ensemble of Alphons Diepenbrock.

  • Het volk houdt van de verkeerde schilderijen. Het waardeert Corneille pas wanneer Cobra voor ons allang passé is.

  • Het volk ziet er niet uit. In de Schouwburg zie je nauwelijks nog mannen met een stropdas om, maar in plaats daarvan dragen ze horizontaal gestreepte truien van de Hema waarmee ze hun dikke buik benadrukken. Vrouwen persen hun te dikke achterwerk in veel te nauwe leggings, of laten onbeschaamd de bandjes van hun string boven hun broek uitkomen.

  • Dat komt ook omdat het volk te dik is. Het volk leeft ongezond. Het eet, drinkt en rookt te veel en beweegt te weinig. Daarom doet het volk ook een te groot beroep op de ziektekostenverzekering, en dat brengt ons als overheid in de problemen.

  • Het volk is consumptieverslaafd. Het koopt en koopt maar. Het zijn, zoals Jacques de Kadt dat met de hem eigen fijnzinnigheid uitdrukte, maagmensen.[1] Wij van de elite daarentegen zijn dynamische cultuurmensen.[2]

  • Het volk rijdt in steeds grotere auto’s. Het is daarom tegen rekeningrijden en betaald parkeren. Zo wordt het nooit wat met het milieu.

  • Het volk wil in de verkeerde huizen wonen. Geen stijlvolle appartementencomplexen met allure, ontworpen door grensverleggende modernistische architecten, maar huizen met een puntdak en in de voortuin een tuinkabouter met een puntmuts. Architecten krijgen daar een punthoofd van.

  • Het volk is tegen grote infrastructurele projecten. Houd een referendum over de Amsterdamse Noord-Zuid lijn of de RijnGouwelijn door Leiden, en je merkt dat het volk geen begrip heeft voor de strategische betekenis van dat soort railverbindingen.

  • Het volk is jaloers. Het volk begrijpt niet dat we aan de top van het bedrijfsleven, maar ook bij de overheid, unieke talenten nodig hebben van wie een uitzonderlijke prestatie wordt gevraagd, en dat daar een ruimhartige beloning tegenover mag staan. Hoe genereer je als bank voldoende omzet als je geen bonussen mag uitkeren?

  • Het volk is lui. Probeer op vrijdagmiddag maar eens iemand aan de telefoon te krijgen. Het volk heeft een negen-tot-vijf mentaliteit, en wil ook nog zoveel mogelijk vrije dagen. Zelfs in politiek Den Haag begint het kerstreces al half december. Terrasen zitten ook overdag overvol. Vrouwen zijn niet bereid full time te werken, maar vluchten in deeltijdbaantjes. Men wil zo vroeg mogelijk met pensioen.

  • Het volk is conservatief en verwend. Het wil vasthouden aan een stagnerende verzorgingsstaat die niet past bij de eenentwintigste eeuw. Mensen willen niet ontslagen worden, en als dat toch gebeurt een uitkering. Ze begrijpen niet hoe frustrerend dat is voor de economische dynamiek. Hoe kunnen wij zo ooit de concurrentie met China en India aan?

  • Het volk is egoïstisch. Men heeft liever goede ouderenzorg in Nederland dan dat het geld naar ontwikkelingslanden gaat. Hoe kan Afrika zo ooit het welvaartsniveau van China en India bereiken?
  Het volk wil niet vechten. Het realiseert zich niet hoe belangrijk de deelname aan NAVO-missies is om Nederlanders op de juiste posities in internationale organisaties te krijgen.

  • Het volk wil maar niet inzien wat voor verrijking de multiculturele samenleving voor ons land betekent. Men klaagt alleen maar over de overlast van Marokkaanse hangjongeren, en heeft geen oog voor al die exotische restaurants die de multiculinaire samenleving ons gebracht heeft.

  • Het volk is tegen Europa. Het is bang voor de concurrentie uit lage-lonenlanden. Maar we zullen die immigratie hard nodig hebben. Waar haal je anders een betaalbare werkster vandaan?
  Het volk leest het verkeerde ochtendblad.

  • Het volk stemt op de verkeerde partijen. In plaats van op een fatsoenlijke middenpartij als de Partij van de Arbeid stemt men op populistische partijen als de SP en de PVV. In het buitenland maakt men zich daar grote zorgen over. >>>

  https://www.paulbordewijk.nl/artikelen/453

 3. Na de vaxx kijk ik nergens meer van op,

  De laatste keer dat dit gebeurde was na de pandemie van de zwarte pest

  Wie zegt dat het een pandemie was. Misschien ook wel sabotage met bijv. De waterputten. Vergif dus net als nu.

  Vlooien op ratten?? Hebben ratten nu geen vlooien meer? Het zal allemaal. Maar zoals gezegd, na de vaxx ga ik anders tegen dingen aankijken. Ik ben in ieder geval blij met mijn waterfilter. Je weet maar nooit. Vond het altijd onzin, maar na de vaxx vind ik niks meer onzin.

  • Voor de duidelijkheid, ik heb dus geen vaxx genomen. Mijn vrouw ook niet. Als ik dat wel had gedaan zou ik me elke avond in slaap janken.

   • Gijp maart 23, 2024 Bij 12:16

    Begrijpelijk Gijp hier precies hetzelfde, zit zo’n beetje te computeren en 400 meter verderop loopt een doorgaande weg in de gemeente waarin ik woon de sirenes van de hulpverleners is momenteel helemaal janken met de pet op zoveel heb ik er nog nooit gehoord als vandaag, tja de hulpverleners vervoeren geen patiënten die verkouden zijn door het afgelopen 5 maanden durende takke weer.

   • Ja, ik snap het, ik zou mijn lichaam ook nooit meer vertrouwen als ik die vaxx genomen had, en nou voel ik mijzelf er ongelofelijk comfortabel mee.

 4. “de wereldbevolking de komende decennia zal krimpen als gevolg van sterk dalende geboortecijfers en mogelijk nooit meer zal herstellen”

  Dat dachten ze in 1300 mogelijk ook toen de wereldbevolking door ziekte werd terugbracht van 400 miljoen naar 350 miljoen. Inmiddels zitten we op 18 miljard.

   • Klopt helemaal maar ze weten niet meer hoeveel mensen in Nederland illegaal wonen!??? sinds 2001 Ook de wereldbevolking is meer/minder dan gedacht omdat niemand ze meer geteld heeft Jesus moest met de ouders naar Nazaret gaan omdat de koning wilde weten hoeveel mensen Nazarieer Waren in zijn rijk want hij was de tel kwijt geraakt door andere zaken te regelen Ook nu weten de eliten niet meer hoeveel mensen in alle landen wonen en waar niet!

 5. Het zogenaamde flessenwater is nog gemakkelijker te vergiftigen dan kraan water…..ps wie zei ooit dat de Kraanvogels zijn getuigen waren…en dat ze het zullen uitbrengen… (Griekse mythologie/ Tragedie..)

 6. Waarom kijken de schaapjes hier nog steeds verbaasd van op, met een overheid die opzettelijk bezig is de gehypnotiseerde burgers op ALLE mogelijke manier probeert uit te roeien….?!!

  • Het antwoord is simpel de schapen volgen de boze wolf die met leugen de schapen misleid om opgegeten te worden als die honger heeft Klein voorbeeld:::: In ons koor hebben we een dirigent en een voorzitter die de opstelling bij een uitvoering door elkaar hebben gehutseld waardoor leden staan waar ze nooit hebben gestaan en voelen zich ongemakkelijk en zingen niet meer met overtuiging dan toen ze op de jarenlange plek waar ze stonden zodat ze buitenspel geplaatst zijn door waanideeen van dirigent en aan als joinge hond volgende voorzitter die achter de dirigent aanloopt en de rest dwingt te staan waar ze niet thuis horen…. Je kunt het zien dat Koeman de achterhoede in de spits opsteld en de voorhoede in de verdediging opstelt waar ze allebei dus niet thuishoren en dus een peuleschilletje is voor de tegestanders
   en dat de spelers niet protesteren tegen de waanzin van de trainer die niet meer weet wat die doet
   Dus over schapenvolk gesproken!???

 7. Citaalt: ‘…het grootste deel van de wereld overgaat in een natuurlijke bevolkingsafname…’

  Moet zijn: ‘…het grootste deel van de wereld overgaat in een kunstmatige bevolkingsafname door biowapens, straling en oorlog tegen alle vormen van landbouw’

 8. Ben bezig met een omgekeerde osmose installatie, geschikt voor Zeewater. Inderdaad niet teveel drinken daarvan tenzij je het water weer mineraliseert, door. Een bak met steentjes bijvoorbeeld. Daar zijn specials filters voor, maakt de installatie wel complex

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in