Het wordt steeds gekker in Australië. In de afgelopen week heeft de wereld gezien hoe het eens zo vrije land veranderde in een totalitaire politiestaat.

Politieagenten hebben Australiërs aangevallen die op straat durfden te protesteren. Kinderen met pepperspray bespoten. Militairen houden burgers in de gaten. En politici kondigden gedwongen injecties bij kinderen aan.

Maar zelfs de Australische regeringsambtenaren zijn niet immuun voor de COVID-19 waanzin.

Tijdens een live persconferentie kreeg Victor Dominello, minister van New South Wales Customer Service, een “hangend oog”.

Sommigen dachten dat hij knipoogde naar de cameraman en anderen dachten dat hij een beroerte had gehad.

Maar Dominello onthulde na de persconferentie dat hij was gediagnosticeerd met Bell’s Palsy.

Hier is de clip:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ze verbergen COVID-19 vaccinsterfgevallen en verwondingen zeggen Australische ambulancemedewerkers en verpleegkundigenVolg Frontnieuws op Telegram

Weinig vraag: steeds meer Corona-vaccinatiecentra moeten sluiten

16 REACTIES

 1. Ik denk dat er door het Covid19 vaccin meer doden gaan vallen dan door het virus zelf; en is het erg cynisch als ik denk dat het als zodanig is geprogrammeerd om de wereldbevolking uit te dunnen; je brengt een
  gefabriceerd virus de wereld in en gaat dan heel snel een vaccin op de markt brengen, mRNA………….allemaal geregiseerd waag ik te denken, en ze willen natuurlijk ook naar een totalitair wereldsysteem, WEF, Klaus Schwab, Bill Gates, de WHO kliek.

 2. Sjeeeee toch! Dan heeft hij de zoutoplossing dus niet gehad..foutje?!?

  Oke, wat erin zit, gaat er niet meer uit, dus zal deze minister vervangen gaan worden, eerst moet de gifspuit haar werk afmaken.

 3. Straks ga je nog kunnen zien aan de bijwerking welke vaccin die persoon heeft genomen. Deze Australische minister heeft hoogstwaarschijnlijk Pfizer genomen, want verlamming is een gekende bijwerking bij dat gif.

  • Na opzoeking net ontdekt dat gezichtsverlamming blijkbaar ook voorkomt bij Astrazeneca. Het ene gif is niet minder erg dan het andere gif.

  • Na opzoeking net ontdekt dat gezichtsverlamming ook voorkomt bij het Astrazeneca vergif. Voor iedereen die er nog moest aan twijfelen of het ene vergif toch iets minder schadelijk is dan het andere vergif…

    • Zeer juist Bert. Ik denk dat de gevaccineerden straks toch in de rij staan om hun booster shotje te halen. Die verlamming zal heus niet bij hun gebeuren denken ze dan! Die vaccinatie shots worden nog een verslaving. Hier in Vlaanderen zijn ze helemaal koekoek geworden, misschien is dat ook wel een bijwerking van de vaccins. (Vlaanderen = +90% van volwassen gevaccineerd, 2/3 vd 12-18 jarigen) Dat wordt wat binnen een paar jaar!

      • Laat ze maar doen. Wie niet horen wil, moet maar voelen! Ik hoop dat in alle landen ook de politiekers de “jab” hebben genomen omdat ook voor hen de waarheid werden verborgen. Dan kunnen wij, niet vergiftigden, de wereld overnemen.

 4. Efficiënt gehypnotiseerde kutmongolen (98% van de bevolking) accepteren en slikken alles, letterlijk en figuurlijk, zo lang ze maar voldoende brood en spelen blijven houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here