Carol M. Highsmith  (1946–) / Wikimedia / (No known restrictions on publication)

Het is nog niet zo lang geleden dat het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) van de Verenigde Naties (VN) verklaarde dat koeienscheten en koeienboeren aanzienlijk bijdroegen aan de “opwarming van de aarde”. In 2006 riep het IPCC alle landen op om de methaanuitstoot door de landbouw, met name door koeien, te verminderen. Vandaag de dag investeren globalisten in startups die koeien genetisch manipuleren zodat ze geen methaangas meer produceren, schrijft Lance D Johnson.

Het wereldwijde plan om de voedselvoorziening te controleren en koeien te ruimen is al bijna twintig jaar bekend. Nu is vogelgriep plotseling een kwestie aan het worden bij koeien en veebedrijven zijn in hoog tempo veestapels aan het ruimen omdat koeien positief zijn getest. Net als tijdens de covid-19 crisis zal er waarschijnlijk geen onderzoek komen naar de gain-of-function achter de snelle verspreiding, noch zal er een onderzoek komen naar de testkits die positieve testresultaten en een pandemonium veroorzaken dat leidt tot het massaal ruimen van gezonde dieren. De USDA werd al betrapt op het gebruik van een subsidie van $1 miljoen, waardoor ze met de Chinese Academy of Scientists konden werken aan een “hoog pathogeen vogelgriepvirus.”

Wereldwijd plan om de voedselvoorziening te controleren opgevoerd door de Amerikaanse regering tijdens de Obama-jaren

Kort nadat koeien een bedreiging werden voor de planeet, begon het U.S. Bureau of Land Management (BLM) zich te richten op veeboerderijen in het westen van de Verenigde Staten. Tientallen jaren lang beheersten veeboeren de openbare gronden en was er vee in overvloed, dat een duurzame bron van voedsel vormde voor miljoenen mensen.

  ANGST PSYOP: Vogelgriep met hoge mortaliteit kan al ontworpen zijn voor snelle overdracht op mensen, waarschuwt voormalig CDC-hoofd Dr. Robert Redfield

Maar toen globalisten het narratief van de klimaatverandering in hun greep kregen, begon de Amerikaanse regering vee ook als een bedreiging voor de planeet te beschouwen. Er werd met name vastgesteld dat vee te veel methaan uitstoot en de “koolstofput” verstoort door grond en vegetatie om te woelen. De BLM begon de veeboeren exorbitante vergoedingen en pachtgelden in rekening te brengen, terwijl de veeboeren gedwongen werden om het land op een andere manier te gebruiken. In 2014, tijdens de Obama-jaren, nam de Amerikaanse BLM zelfs zijn toevlucht tot een gewapende confrontatie met de veeboeren om Amerikaanse veeboeren te dwingen zich te houden aan het “duurzaamheidsplan” voor klimaatverandering van de Verenigde Naties.

De USDA werd in deze tijd ook bewapend met toenemende invallen bij Amish vleesproducenten en coöperaties. Tegen de wil van deze families nemen deze overheidsagenten enorme hoeveelheden vlees en ander natuurlijk voedsel in beslag waarvoor ze hebben betaald om het te laten produceren, allemaal in naam van de bescherming van het publiek.

Wereldwijd plan om veestapels te ruimen gaat nieuwe fase in

Nu, bijna twee decennia nadat koeien het doel waren van de VN om de populatie te verminderen, is er een nieuwe stam van de vogelgriep die plotseling koeien aanvalt! Veel van deze zieke koeien worden niet behandeld en krijgen niet de kans om te genezen. In plaats daarvan worden de herstellende melkkoeien die tijdens het genezingsproces niet genoeg melk produceren, geëuthanaseerd.

Bovendien wordt een gloednieuw testsysteem opgevoerd om positieve testresultaten te produceren die nog meer paniek veroorzaken, waardoor veehouders en overheidsfunctionarissen gezonde en/of licht zieke koeien gaan afmaken uit “overmaat aan voorzichtigheid.” De kuddes worden niet in staat gesteld om natuurlijke immuniteit te ontwikkelen tegen de nieuwste pathogene stammen. In plaats daarvan zullen deze PCR-testsystemen leiden tot verkeerde diagnoses en pandemonium, waardoor koeien massaal geruimd kunnen worden. Deze sabotage van de voedselvoorziening wordt al toegepast op pluimveebedrijven.

  'Internationale Vogelgriep Top' in Washington: Conferentie bijeengeroepen om 'Massale Sterfte Beheersplanning' te bespreken

Hier is het laatste nieuws over koeienpopulaties die worden aangevallen door een virus dat plotseling is overgekomen van vogels:

 • In South Dakota vernietigde een melkveebedrijf met 1700 koeien een dozijn koeien af die plotseling ziek werden en niet meer konden herstellen. De boerderij euthanaseerde vervolgens nog eens twaalf koeien die secundaire infecties opliepen. In plaats van de koeien te behandelen en ze te laten herstellen, liet de boerderij ze allemaal inslapen. Russ Daly, een professor en dierenarts aan de South Dakota State University, zei dat spijsverteringsproblemen en longontsteking bij sommige koeien een kettingreactie kunnen zijn van de vogelgriep en wijzen op de aanwezigheid ervan in de kudde. Net als tijdens de covid-19 hysterie betekent dit dat elk ziektesymptoom kan worden geclassificeerd als vogelgriep, waardoor tientallen koeien moeten worden geëuthanaseerd.
 • In Michigan ontdekte een boerderij ongeveer 200 besmette koeien en euthanaseerde minstens 10%.
 • In Colorado meldde een melkveebedrijf talrijke vogelgriepinfecties bij hun koeien. Toen de koeien tijdens hun genezingsproces niet meer voldoende melk konden produceren, werden ze allemaal afgemaakt.
 • In Ohio liepen koeien die herstelden nadat ze positief getest waren op vogelgriep uiteindelijk andere infecties op en stierven als gevolg daarvan. Dit is nu een trend in de hele staat, volgens het Ohio Department of Agriculture.
 • In Texas controleert de Texas Animal Health Commission ook of koeien die positief zijn getest op vogelgriep sterven aan secundaire infecties op melkveebedrijven.
 • In New Mexico merkte de staatsdierenarts Samantha Uhrig op dat boeren in eerste instantie koeien ruimden vanwege een verminderde melkproductie voordat bevestigd werd dat de vogelgriep het vee infecteerde. De boeren stopten echter met het ruimen van de dieren nadat ze hadden ontdekt dat de meeste koeien geleidelijk herstelden.
  Vogelgriep, censuur en 100 dagen vaccins: 7 voorspellingen voor de volgende pandemie

Volgens de regels van het USDA mag, wanneer een koe positief test op vogelgriep, de hele kudde niet tussen de staten worden vervoerd. Dit is een probleem omdat deze veebedrijven ontworpen zijn om constant dieren te verplaatsen. Als de verplaatsing wordt stopgezet, komen de veebedrijven ruimte tekort en worden boeren gedwongen om gezonde dieren af te maken. De USDA breidt momenteel het testen van koeien uit en dit zal onvermijdelijk meer positieve testresultaten opleveren, wat zal leiden tot nog meer paniek en verdere onderbrekingen in het transport, wat zal leiden tot een nog grotere ruiming van koeien in de Verenigde Staten.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bill Gates wil DNA van koeien veranderen met mRNA-vaccins om klimaatverandering tegen te gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChemtrails maken deel uit van de ontvolkingsagenda
Volgend artikelRusland trekt zich terug uit MH17-resolutieproces
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. “Het opnemingsvermogen van de menigte is heel beperkt, hun intelligentie is gering, maar hun vergeetachtigheid daarentegen ongelooflijk groot. Daarom moet alle propaganda, wil zij effectief zijn, beperkt worden tot enkele wezenlijke punten. Deze leuzen moeten zo lang herhaald worden tot iedereen onder het publiek begrijpt wat je wilt dat hij begrijpt.”

  – Adolf Hitler

  • Ja, AJ, dat is keiharde wetenschap. Ze weten hoe ze mensen vergeetachtig kunnen maken, daar hebben geleerden decennia over gedaan om in te zien hoe dat moet. Makkelijk dat die Hitler (volgens insiders ook een vijand van de mensheid, maar dan heel geniepig) dat allemaal zegt. Het is potverdrie gewoon wetenschap! En het zijn niet alleen die leuzen. Het is ook vergif dat men gebruikt (fluoride, lsd, lithium en nog véél meer van die snoepjes zoals bepaalde straling of bepaald geluid enzovoorts enzovoorts) om de mensen hun hersenen te beïnvloeden zodat het normale verstand verbijsterd wordt. Appeltje eitje. Ik kan toch zo boos worden om die lafhartige mensen die misbruik maken van kennis en inzicht. Vooral omdat er niets tegen te doen is.

   • AntiSoof juni 19, 2024 Bij 14:50

    Mooi ik ga helemaal mee in je verhaal AntiSoof, ook de Statines de zgn. Cholesterol verlagers die bijna elke huisarts voorschrijft is niet goed sommige hersendelen zijn omgeven door Cholesterol als bescherming, nu je raadt het al wat langdurig gebruik doet met de mensen die deze Big Pharma verdienmodel voorgeschreven kregen, manmanan wat zit de wereld rot in elkaar, artsen die niet meer te vertrouwen zijn na de pandemie, ja ook ik word er soms niet goed van, even tot 100 tellen helpt.

    • Dat klopt Adriaan, ik was nog student dus dat is 30/35 geleden en ik kwam bij de huisarts en hij moest bij mijn voeten zijn, weet niet eens meer wat maar hij zag aan mijn voeten dat ik een te hoog cholesterolgehalte zou hebben. Ik geloofde het toen al niet, kocht voor 40,- gulden ( toen nog, duur voor een student ) een thuistest waarbij je zelf bloed kon testen. Het ding is uiteindelijk de vuilnisbak ingegaan ( ongebruikt dus)

     Moraal van het verhaal, het werd gepushed en heb ik dus ook meegemaakt. Ik kan je wel vertellen dat mij huisarts niet tot weinig invloed op me heeft. Toen niet, nu helemaal niet. En als er echt iets serieus is dan direct een second opinion. Ik geloof die honden niet meer. ( mag ik dat zeggen over mijn huisarts? Ja dat mag ik zeggen)

  • @AJ…

   Dat klinkt als de gemiddelde ONDERwijsinstelling anno 2024. Hmmm… zou het ONDERwijs één groot hersenspoelkamp zijn?

 2. Als de boeren wereldwijd de leiders nu eens een handje zouden gaan helpen met het ruimen? Zou dat soms een goed idee zijn? Als de koeien dood moeten, dan ook álle koeien. Dan eet niemand maar geen vlees meer.

  Als mensen eenmaal geloven in ziekmakende virussen, dan kunnen de leiders alles doen onder het mom van er komt een enge ziekte aan. Het probleem zit ‘m dus in dat geloof. Nu zijn er volgens zeer geleerde kritische mensen helemaal geen ziekmakende virussen en is dat dus een verzinsel van mensen om zo weg te komen met de meest vreselijke politiek.

  Maar om dit nu alle normale mensen duidelijk maken is onmogelijk, men is daar te onwetend daarvoor. Dat gaat boven de pet van Mien en Jan.

  Dus blijft misschien over dat we de leiders dan maar goed moeten gaan helpen. Als veel dan toch kapot moet, dan moet het ook maar goed kapot. We zouden de aarde kunnen opblazen. Of de maan. Dan is het misschien eindelijk eens afgelopen met de pret van dwazen. Als we het schip niet kunnen bijsturen, dan rest niet veel anders dan dat schip te laten zinken.

  Nu worden we namelijk continu in de verdediging gemanipuleerd en lopen we achter de feiten aan. Dat werkt niet, tenminste niet als we wat willen bereiken. Als er tegengas gegeven moet worden, dan moeten uit de hoek van de verdediging komen en zélf aan het werk gaan. Dus, boeren: help ze en ruim zelf maar alles nu het nog kan; wereldwijd. Maak alle koeien maar af.

  • U beseft toch dat er 100 procent een wereldoorlog in de maak is ??
   Geen nood voor die koeien af te slachten hoor…De mens vernietigd zichzelf !

   • Koeien ruimen mag. Mensen ruimen niet. En ‘ze’ doen dat niet. Dus moeten er andere wegen gevonden worden die wel binnen de wet vallen. Ergo, we helpen ze een handje.

    En ja, ik besef dat ze aan het stoken zijn. Maar er over praten kunnen we tot we een ons wegen. Beseft u dat wel? Dat maakt de zaak alleen nog maar beroerder en is zonde van de energie.

 3. De rotprik heeft te weinig opgeleverd om het doel van de globalisten te bereiken. De 500.000.000 toegestane wereldbewoners, lees slaven van diezelfde bende globalisten, moeten goedschiks of kwaadschiks gerealiseerd worden. Het resultaat Van de COVID hoax valt tegen, nu komt de volgende levensgevaarlijke pandemie. De leugenmedia staan al in startblokken om het gehersenspoelde klootjesvolk weer richting de priklocaties te krijgen.
  Daarnaast is er nog een waterprobleem, een voedsel probleem, een CO2 hoax probleem, een stikstofprobleem, een energieprobleem, een ruimte probleem, een droogteprobleem, een chemtrial probleem, een geoengineering probleem. Nog meer om het klootjesvolk naar de uitgang te laten rennen. Oh ja een Oekriland probleem, een Israël/ Palestijnen probleem, een China / Taiwan probleem, een WEF probleem, een WHO, probleem en een elite probleem. Nog meer…..?
  Wat een wereld, in en in verrot tot op, nee tot in het bot. En de zgn lijers (geen leiders) huppelen vrolijk achter de door de globalisten gemaakte problemen aan.
  Arm volk, dat altijd de L.L is en zal zijn. Maar er is een spreekwoord dat luidt: de kruik gaat enz.
  Als al dat weggegooide geld (alleen al de vele duizenden miljarden in de militaire rotzooi industrie) in die zgn problemen eens geïnvesteerd werd in opbouwende investeringen, dan was er vrede (joepie), geen voedseltekort, enz.

  • hoax probleem, een stikstofprobleem, een energieprobleem, een ruimte probleem, een droogteprobleem, een chemtrial probleem, een geoengineering probleem

   We zijn ons eigen probleem. Dat is het probleem.

  • Ik denk dat, buiten het schadelijke effect op je gezondheid, de hele covid kwestie een test was om te zien hoever ze konden gaan en hoe men daarop zou reageren. Er komt nog meer aan, reken daar maar op.

   • Zou zo maar kunnen. Het zwartste scenario zou zijn dat Rusland en het Westen onder een hoedje spelen. Ik sluit het niet uit. Dan zijn we echt fucked.

 4. PCR tests zijn het meest misbruikte test tool voor politieke doeleinden. Er zou een verbod op moeten komen, wereldwijd. Er zou ook een verbod moeten zijn op het afmaken van gezonde dieren. Wat een drama is de wereld geworden anno 2024.

 5. Ik heb hier 52 ha land en heb z’n 50 kippen, 7 scharrel varkens, 3 paarden en 20 koeien met wat kalven. Hier komt nooit een veearts, nooit. Hier krijgen de beesten goed voer zonder medicijnen. Hier zal NOOIT gevaccineerd worden. Dieren die zwakte vertonen slachten we. Alleen de sterkste blijven leven.

  De 2 knechten hebben naast een goed salaris ook voldoende vlees, groenten en fruit. Daardoor kan ik met een gerust hard vele maanden weg als ik dat wil. Hier maar ook in Hongarije waar ik ook een boerderij heb en vee heb daar heb ik nog nooit van vogelgriep gehoord.

  Ik ben ervan overtuigd dat in Nederland, België en Duitsland de veeartsen deze ziektes bewust verspreiden ( in opdracht van de criminele regering)

   • En ik denk dat die ziekte niet bestaat, maar dat het misschien gif is dat ze verspreiden. Of die zendmasten maken de natuur ziek, of noem maar op wat ze allemaal flikken.
    Het zou wel kunnen dat die artsen de ziekte verspreiden met die prikken van ze. Ze weten niet wat ze doen, te dom voor. De farma weet dat wel, die maken die prikken.

 6. Dit is de reden dat ze kost wat kost willen verbergen dat besmettelijke virussen niet bestaan, zelfs de alternatieve media durft er weinig of niets over te zeggen. Als eenmaal wereldwijd bekend is dat virussen niet besmettelijk zijn kunnen ze dit soort stunts nooit meer uithalen. Ze hebben vast nog heel veel plannen met virussen en “vaccins” dus mensen: zwijg over de waarheid wat virussen betreft!!

  • Anton, dat is mijn mening voorlopig ook. Besmetting is volgens mijn bronnen NOOIT aangetoond. NOOIT. En dat weten de kolerelijers. Die kunnen ook wetenschappelijke papers lezen. Nou ja, die kunnen ze ook laten lezen, want zelf zijn ze te dom ervoor.
   Toen ik éénmaal zoiets zei, mocht ik daarna nooit weer mijn mening geven op een bepaalde site. Dus ze voelen wel nattigheid. De meeste alternatieven zijn helemaal niet alternatief natuurlijk, maar ook besmet met geld. Maar nogmaals, sterk punt! Er is geen wetenschappelijk bewijs voor besmetting met een ziekmakend virus, als dat laatste al bestaat.

  • Anton juni 19, 2024 Bij 15:46

   Klopt Antony, wanneer ik in een artikel het woord virus lees dan haak ik af, dan weet ik dat het desinformatie is.

 7. Aanrader: thewayfwrd punt com/podcasts/ep-99-the-most-important-project-of-the-century-the-end-of-virology-with-jamie-andrews-jacob-diaz/

  (punt veranderen in een .)

  Bovenstaande video geeft een goed redelijk wetenschappelijk overzicht over de zogenaamde griep. Kijken wie we goed geïnformeerd wil zijn en van zich af wil bijten als het nodig is.

 8. Die koeien (en wellicht inmiddels de gehele veestapel) worden continue geprikt met G*D mag weten wat voor giftige zooi, al jarenlang!

  En die dieren vallen inmiddels ook bij bosjes dood neer, maar dat noemen onze massamoordende sataneonaziofascisten gewoon ‘vogelgriep’… dus, niks om je zorgen of bang van te laten maken. Behalve voor je wekelijkse biefstuk, want daar zit die gifzooi ook in!

 9. Altijd weer dat zogenaamde ‘gain of function’! Die term is in het leven geroepen om ons, de ‘wappies’ te laten geloven dat er echt een ‘virus’ is en dat het wel eens gemanipuleerd zou kunnen zijn in een laboratorium. Nee mensen, het is een totale LEUGEN! Er is geen vogelgriepvirus, geen gekkekoeiengriepvirus, geen cojonavirus, NIKS van dat al! Het is allemaal één grote HOAX, het is nep, verzonnen, bedacht! Die beesten (en mensen!) worden getest met een frauduleuze neptest die totaal, maar dan ook totaal willekeurig positieven uitkomsten genereert. Het is allemaal FAKE! Er is gvd NIKS aan de hand! NIKS! Mensen en dieren worden ingespoten met gif en geruimd enkel alleen om de 2030 agenda te dienen. En mensen trappen er massaal in, dom volk. Kom op mensen, open die ogen en doe wat met die grijze massa in die hersenpan!

 10. Globalisten mogen wat mij betreft allemaal de typhus krijgen.

  – ze slopen culturen
  – zetten de bevolking tegen elkaar op
  – creeren hun eigen verdienmodellen
  – demoniseren anders denkenden
  – maken van de wereld een dwars door de tuin soep
  – ondermijnen de democratie door alleen naar de elite te luisteren
  – permitteren zichzelf zaken die ze anderen willen ontzeggen
  – gaan over lijken van dier en mens om hun doel te bereiken
  – kleuren het zogenaamde onafhankelijke nieuws

  walgelijke schertsfiguren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in