Wat spuiten ze in de lucht? Wie doet het? Waarom doen ze het, wat zijn hun motieven? En wat kunnen we doen om hier een eind aan te maken?

Dit zijn vragen die Richard Vobes vorige week stelde aan twee piloten die diepgaand onderzoek hebben gedaan naar chemtrails. Om hun anonimiteit te beschermen werden de twee piloten voor het interview Eves en Russ genoemd, schrijft Rhoda Wilson.

Eves, die momenteel in België woont, is al meer dan 25 jaar verkeersvlieger. Hij heeft veel gereisd in Europa, Amerika, Canada, het Midden-Oosten en Singapore en begon de chemtrails ongeveer 10 jaar geleden op te merken.

Russ begon zijn carrière in de militaire luchtvaart voordat hij commercieel piloot werd. Momenteel vliegt hij in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Chemtrails leiden terug naar de ontvolkingsagenda, zei Eves. Het leidt naar de Wereldgezondheidsorganisatie en het World Economic Forum, en onder de belangrijkste sponsors bevindt zich Bill Gates.

Het chemtrailprogramma gaat diep, zei Russ. Internationale luchtruimbeperkingen en controle-instanties zijn erbij betrokken, evenals de militaire en burgerluchtvaartautoriteiten.

Richard Vobes: The truth about chemtrails from pilots, 12 juni 2024 (58 min)

Geo-engineering is een controversiële wetenschap van het manipuleren van het klimaat met het verklaarde doel om door de mens veroorzaakte klimaatverandering tegen te gaan. Er zijn verschillende soorten geoengineering, waaronder Solar Radiation Management (“SRM”) of geoengineering op zonne-energie.

Stratosferische aerosol injectie (“SAI”), of Stratosferische Aerosol Geoengineering (“SAG”), is een specifieke praktijk van zonnegeoengineering waarbij aerosolen in de lucht worden gespoten in een poging om de zonnestralen af te buigen. Dit zijn voorbeelden van wat vaak chemische sporen of chemtrails worden genoemd.

Wat sproeien ze en waarom?

In heel Europa zijn tests uitgevoerd op monsters van de resten die achterblijven op auto’s en daken. Met behulp van massaspectrometrie hebben verschillende laboratoria bevestigd dat de hoofdbestanddelen barium, strontium, aluminiumoxide, verschillende microplastics, tot 2% uranium en grafeenoxide zijn.

“Dit zijn meestal de basiselementen in wat ze sproeien,” zei Eves. Hij voegt eraan toe dat barium en strontium allebei kankerverwekkend zijn.

“We ontdekten dat in Europa ongeveer twee derde van de chemicaliën uit Amerika komt en ongeveer een derde uit India. Er zijn verschillende bedrijven die ze binnenbrengen; we denken ook dat het leger ze binnenbrengt,” zei Eves. In België, zei hij, “is het leger al geruime tijd aan het sproeien. Sterker nog, het leger sproeit al veel langer dan de civiele operatoren.”

“De rechtvaardiging ervoor, zeggen ze – we hebben het over de globalisten van de Nieuwe Wereldorde enzovoort – is om de zon te verduisteren omdat het klimaatverandering is, of hoe ze het volgende week ook willen noemen, en om alles sluipenderwijs te vergiftigen,” legde Eves uit.

“Het is het ontvolkingsprogramma, het leidt daar allemaal naar terug,” voegde Eves eraan toe. “Het leidt terug naar de Wereldgezondheidsorganisatie; het leidt terug naar het [World Economic Forum] en de belangrijkste spelers die dit sponsoren zijn de Bill Gates Foundation en verschillende anderen.”

Eves zei verder dat dit programma is opgenomen in de Agenda 2030 en Agenda 21 van de Verenigde Naties. “Het is goed gedocumenteerd in de agenda’s van Johns Hopkins,” zei Eves.

Het staat ook in het Klimaatakkoord van Parijs van 2015, ook bekend als het Akkoord van Parijs. “Het Klimaatakkoord van Parijs in 2015 waarvan alle lidstaten een overeenkomst ondertekenden waarin stond dat dit is wat ze zouden gaan doen, de geoengineering uitvoeren,” zei Russ. “Het Klimaatakkoord van Parijs is volledig gebaseerd op fraude … omdat we weten dat ze gelogen hebben over de CO2-niveaus.”

  Onverklaarbare anomalie bij Antarctica beweegt naar het noorden en veroorzaakt 25 meter hoge golven (Video's)

Chemtrails zijn niet alleen misdaden tegen de mensheid, maar ook tegen de natuur

De chemicaliën uit de chemtrails komen in het gras terecht dat vervolgens door dieren wordt gegeten. “We hebben veel boeren gesproken … uit België en veel boeren daar melden allerlei problemen met dieren, vooral met pasgeboren dieren zoals lammeren. Het begint alles te beïnvloeden. En het is verraderlijk,” zei Eves.

Als aluminium in de grond terechtkomt, doodt het al het plantenleven vanaf de wortels, aldus Russ. En aluminiumoxide bevordert onder andere de ziekte van Alzheimer bij mensen. Volgens Geoengineering Watch was 10 jaar geleden al te zien dat bijenpopulaties te lijden hadden onder de schadelijke effecten van chemtrails.

“Het is bewezen dat bijen [ ] zoveel aluminium in hun lichaam krijgen dat ze een vorm van Alzheimer krijgen,” zei Russ. “Als de bijen sterven en de gewassen sterven, wat deel uitmaakt van het plan en de algemene agenda, dan krijg je daar je voedselvoorzieningsproblemen,” zei Russ. “Het is allemaal met elkaar verbonden.”

Aanvragen voor honderden patenten op geo-engineering zijn ingediend door een verscheidenheid aan bedrijven van over de hele wereld, zei Eves. “De belangrijkste sponsors van veel van deze bedrijven gaan allemaal terug naar dezelfde bronnen, namelijk enkele van de Soros stichtingen, Gates stichtingen enzovoort.”

In eerste instantie wees Eves de metaaldeeltjes in vliegtuigbrandstof af omdat men dacht dat het hete gedeelte van de motor alles zou smelten. “Maar in werkelijkheid heeft wat ze in de brandstof stoppen een hoger smeltpunt van ongeveer 900 graden en hete secties van de motoren branden meestal bij ongeveer 700 tot 800 graden. [Een groot deel van de spraytoepassingen die je in vliegtuigen ziet, gaat echter niet door de brandstof heen. Een deel zit in de brandstof, een heel klein deel, maar een groot deel komt uit externe sproeiers,” aldus Eves.

De metaaldeeltjes die ze op ongeveer 10.000 tot 15.000 voet sproeien werken samen met HAARP.

“HAARP is hoogfrequent, maar ze gebruiken duizenden watt, dus het beïnvloedt de ionosfeer. En als de metaaldeeltjes zich al in de ionosfeer bevinden, kunnen ze verschillende druk- of warmtekoepels veroorzaken, zoals ze het noemen, die vervolgens de jet stream manipuleren, die dan meer water oppikt omdat het een langer zeespoor heeft. En als ze dan de warmtekoepel laten instorten, komt de jet stream over het Verenigd Koninkrijk [en] over Noord-Europa en hebben we twee tot drie keer de normale regenval. Dit is allemaal ontworpen,” legde Eves uit.

Russ legde uit dat er een bepaald patroon in de sporen is dat aangeeft wanneer HAARP is ingeschakeld. “Ze noemen het makreellucht … [het] zijn hele fijne rimpelingen in de lucht,” zei Russ.

Richard Vobes: De The truth about chemtrails from pilots (tijdstempel 19:20)

In meteorologische termen wordt een makreel veroorzaakt door frequentiegolven in de bovenste atmosfeer. “Natuurlijk, als je iets heimelijk wilt doen zonder dat mensen doorhebben wat je aan het doen bent, dan laat je het er zo natuurlijk mogelijk uitzien,” zei Russ.

  Geen samenzweringstheorie, maar bewezen kennis: Condenssporen kunnen wolkvorming veroorzaken

“Maar er zijn keer op keer voorbeelden van waar ze hebben gesproeid en vervolgens hebben gemanipuleerd – iedereen is getuige geweest van deze makreelwolk en heeft deze gefotografeerd en op video vastgelegd. De makreelwolk is een bevestiging dat HAARP is gebruikt of inderdaad 5G of Doppler radar … Het is natuurlijk heel moeilijk om te weten of het echt een natuurlijke makreelwolk is of dat het HAARP gemanipuleerd is, maar [HAARP gemanipuleerd] valt normaal gesproken binnen een paar uur na het sproeien samen.”

Welke soorten vliegtuigen zijn betrokken bij de besproeiingsoperaties?

Het sproeien gebeurt met een mix van commerciële vluchten en speciaal aangepaste vliegtuigen. “De eerste boosdoeners waren omgebouwde vrachtvliegtuigen,” aldus Eves. In Europa “is er een bedrijf dat vrachtvliegtuigen levert genaamd ASL … die een aantal van deze vliegtuigen leasen aan verschillende bedrijven in Europa, vrachtvliegtuigmaatschappijen die dan de conversies aanvragen die vrij eenvoudig uit te voeren zijn.”

“In het Verenigd Koninkrijk zijn er een paar bedrijven die we ook in de gaten hebben gehouden die een roll-on roll-off systeem hebben,” zei Eves.

Het roll-on roll-off systeem is een gecontaineriseerd systeem zoals een vrachtvliegtuig normaal gesproken heeft. “Het is een pallet met een pomp, bedrading en een container met de chemicaliën erin. Ze worden in het vliegtuig geladen. Ze worden op hun plaats geschoven. Een technicus sluit ze allemaal aan en hij gaat de lucht in,” zei Eves.

Andere vliegtuigen krijgen permanente tanks. “Ze zijn opzettelijk en moedwillig aangebracht, zodat de CAA [burgerluchtvaartautoriteit] in elk land deze systemen heeft goedgekeurd. De CAA weet dus wat ze doen,” zei Eves.

Weten de piloten wat ze doen? “Ja, dat weten ze. 100%,” zei Eves. Deze chemicaliën zijn geclassificeerd als gevaarlijke goederen. “Als je gevaarlijke stoffen aan boord hebt… moet de gezagvoerder iets hebben dat een NOTOC heet, dat is een NOtification TO Captain, en dat vermeldt waar de gevaarlijke stoffen zich bevinden [in het vliegtuig].”

Weten het grondpersoneel en de chemicaliënfabrikanten dit bijvoorbeeld? “Het hele systeem is heel slim ontworpen”, aldus Eves. Bij de bedrijven die zich bezighouden met sproeien, zijn de piloten en ingenieurs meestal ex-militairen die de wet op de officiële geheimhouding van hun land hebben ondertekend en “weten hoe ze hun mond moeten houden”.

De leveranciers van de chemicaliën stellen waarschijnlijk niet al te veel vragen. De mensen die de chemicaliën mengen, “Ja, die zullen het zeker weten, maar er zullen er maar heel weinig zijn en opnieuw zullen ze onder zeer strikte contracten vallen van geheimhoudingsverklaringen enzovoort,” zei Eves. “Het is heel goed georganiseerd en het aantal mensen dat ermee omgaat zal minimaal zijn.”

Wie weet er nog meer van?

Russ zei dat hoewel het moeilijk is om te weten hoeveel vliegtuigen er op een bepaald moment vliegen, het wel duidelijk is dat ze volgens een vast patroon werken. “Dat vaste patroon … wordt allemaal gecontroleerd door zowel internationale als Britse luchtverkeersdiensten,” aldus Russ.

“We weten ook dat ze praten met de militaire operatoren. Bij de National Air Traffic Service, NATS zoals het genoemd wordt, zitten zowel militaire als civiele operators naast elkaar in één controlekamer,” zei Russ.

  Europa kan de winter niet overleven

Een vluchtplan wordt ingediend zodat ze de route, hoogte, snelheid en richting van de vluchten weten voordat het vliegtuig opstijgt. De vliegtuigen worden dan geblokkeerd zodat ze niet zichtbaar zijn op live flight trackers, zoals Radar 24. “De militaire en civiele verkeersleiders kunnen de vliegtuigen natuurlijk zien om veiligheidsredenen … maar]de apps laten Joe Public ze niet zien,” legt Russ uit.

Om landen te verdedigen tegen aanvallen is er een internationaal systeem dat quick reaction alert (“QRA”) heet, aldus Russ. De NAVO noemt het het NATO air policing system en in Amerika heet het NORAD. “Als een vliegtuig, om welke reden dan ook, niet zichtbaar is op een radarsysteem of het radiocontact met de luchtverkeersleider is verbroken, enzovoort, dan starten ze QRA waarbij gevechtsvliegtuigen worden opgeroepen.” Dat betekent dat de vliegtuigen die chemtrails sproeien toestemming hebben om te vliegen, want de Royal Air Force wordt niet opgeroepen om ze te onderscheppen.

“Zo diep gaat deze hele zaak,” zei Russ. “Want dat laat de betrokkenheid zien van zowel internationale luchtruimbeperkingen en -controle als de CAA hier in het Verenigd Koninkrijk.”

Wat kan het publiek doen?

Er zijn veel dingen die het publiek kan doen, zei Eves. Er zijn genoeg websites waar mensen foto’s en informatie kunnen plaatsen om te helpen bewijzen te verzamelen. Dus, voor iedereen, wees alsjeblieft oplettender en verzamel bewijs als je kunt.

De vliegtuigen die sproeien, sproeien tussen 10.000 en 15.000 feet, ze vliegen vrij langzaam en ze staan niet op de flight tracker apps. Dus als je een goede camera, telelens of zelfs een telefoon hebt, neem dan een foto van het vliegtuig en noteer de locatie, datum, tijd en vliegrichting.

Als je een ongewoon toestel opmerkt wanneer je op een luchthaven bent, noteer het dan. Het zou heel nuttig zijn als je iemand kent die op een luchthaven werkt en hem of haar kan vragen om ongewone apparatuur of activiteiten te noteren.

Ze sproeien ook boven zee. Boven zee dalen de vliegtuigen meestal tot ongeveer 5.000 feet. Dus als vissers en boeren in de buurt van de kust beter op de lucht kunnen letten en foto’s kunnen maken, zou dat helpen.

Een ander idee is om time-lapse fotografie te gebruiken gedurende een uur of een paar uur om de vliegtuigen die sproeien en de chemtrails die zich ontwikkelen te laten zien. Dit zal helpen om het bewustzijn te vergroten. Vergeet niet om een datum en tijdstempel op de beelden of video te zetten.

Er is ons niet om toestemming gevraagd om chemicaliën in de lucht te sproeien. Met de verkiezingen in aantocht kun je ook contact opnemen met de kandidaten voor jouw parlementslid en aangeven dat je wilt dat ze campagne voeren tegen chemtrails of in ieder geval het onderwerp ter sprake brengen als ze jouw stem willen hebben. Of je kunt gewoon een indringende vraag stellen zoals “Wat vind jij van chemtrails?”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Chemtrails zijn geen theorie, ze zijn een samenzweringsfeitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

 

Vorig artikelPoetins “bom”: de militaire arm van BRICS en SCO is geboren – het defensiepact van de Euraziatische landen! ‘Hint’ richting Turkije!
Volgend artikelVogelgriep wordt plotseling KOEGRIEP terwijl veebedrijven dieren gaan ruimen om de voedselvoorraad te vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Vandaag 10 vliegtuigen over zien vliegen en niet 1 trok er een spoor achter zich aan, toch wel vreemd.
  We hebben nu ook normale wolken en het is gewoon koud maar wel lekker weer, niet van dat benauwde van wat we gisteren hadden.

 2. ik zeg net tegen mijn man, vandaag is Schiphol dicht er vliegt vandaag niets, want er zijn geen strepen in de lucht 😉 😛 heel apart.

 3. LOL. Dit verhaal is ook weer afleiding. Ze sproeien al bijna 20 jaar, zie de House Bill van Kay Baily Hutchison. En nog steeds niet iedereen dood. (trouwens, wat hebben “ze” er aan als iedereen dood gesproeid is?)

  https://zonderreden.substack.com/p/weather-modification-act

  Als “ze” je dood willen, zijn er wel betere manieren, en minder duur, en ietsje sneller. Dit sproeien heeft met andere zaken te maken, die JIJ nog steeds niet onder ogen wilt zien. Geeft niet, je krijgt het nog wel te zien want het gaat met deze verhaaltjes echt niet stoppen!

  Beam me up Scotty! The constant stupidity on Earth is becoming unbearable!!! LOL

  • De ontvolkingsagenda moet niet te veel opvallen, anders hebben ze een probleem, alhoewel ze decennia lang geen doekjes om winden wat betreft de intenties. Nu blijft het merendeel van de bevolking in het ongewissen van wat er aan de hand is vanwege de leugens die de MSM verspreid. Zij zullen ongetwijfeld ook allemaal trouw de volgende mrna injecties halen. Gezien de verwevenheid van politiek, leger en orde diensten met WEF gerelateerde agenda zal het niet zonder enig offer lukken om de situatie voor de mensheid te verbeteren.
   En als binnenkort WWIII begint, dan kunnen ze ongelimiteerd en ongehinderd met een oorlogskabinet de boel afronden. Befehl isst Befehl……..Habe es nicht gewusst….. Arbeit macht Frei…….

  • Immortal juni 19, 2024 Bij 15:53

   Daarom precies waren 5% van de mRNA ” vaccins” 100 procent dodelijk, anders zouden de ontvolkers slapende honden wakker gemaakt hebben.

 4. @Theme
  Een trol pik je er zo tussen uit hoor 😄
  “Querulanten; worden nog wel eens verward met Trollen.Vaak is een trol ook een querulant. Er is echter een belangrijk verschil. De trol zeurt, zuigt, zeikt en zevert met geen ander doel dan verstoren; het trollen kan soms instrumenteel zijn om discussies te domineren en te beïnvloeden maar dat is voor de trol bijzaak, de querulant daarentegen heeft altijd een doel, trollen wordt daarbij gehanteerd als middel.
  Querulantenwaan of paranoia querulans is een vorm van paranoïde waanstoornis waarbij men ervan overtuigd is dat een groot onrecht is geschied dat ongedaan gemaakt dient te worden. Reëel gezien is er echter geen sprake van dit onrecht . Wanneer er geen waan is geconstateerd, maar het leven van de persoon pathologisch wordt beheerst door het bestrijden van een ervaren onrecht, kan er sprake zijn van paranoïde persoonlijkheidsstoornis. ”

  Verder fijne dag nog . 👍
  Groeten .

 5. @CorNietDus…

  Ingewikkeld verhaal Cor.

  Trollen zijn liefdeloze haatlarven die in hun ego vol zitten met afgunst en haat tegen liefdevolle mensen. Een trol is iemand die andere mensen kapot wil maken omdat hij/zij zelf kapot is. Het klopt wel dat de trol een angstig wezen is. Een trol is onwetend en alles wat buiten zijn/haar onwetendheid ligt, dat vallen ze aan en proberen ze onbespreekbaar te maken. Trollen voeren oorlog tegen de waarheid. Een trol leeft op haat en angst en twijfels en een trol voelt zich pas goed als hij/zij de sterkste mens om hem heen kan laten wankelen.

  We zullen zien of de trollen nog langskomen om uit onwetendheid te roepen dat het allemaal onzin is.

  Jij ook een fijne dag nog Cor
  Groeten

  • Ik begin er niet meer aan, tegen zoveel alu gevoel kan ik ook met alle kennis en wetenschap niets beginnen….Jullie geloven maar wat je wil, ik weet het! En ga met veel plezier buiten lopen!!!

 6. Misschien heeft Zellinsky nog wat Stingers in de handel 😉. Kan Jan met de pet ook eens gaan oefenen in het neerhalen van dat soort vliegtuigen. Officieel vliegt ie er niet dus kan je hem wettelijk gezien niet neerhalen 🤔.

 7. Satan heeft een op Technocratie gebaseerde AI Virtual Augmented Realty Smart Dust Surveillance Confinement Dome gecreëerd binnen het gesloten systeem van Yahuah; aldus Zijn schepping omkeren, vervuilen, verdraaien en kopiëren. Satans AI-gedigitaliseerde wereld bevat een avatar / surrogaat voor elke mens in zijn gedigitaliseerde matrix; in staat om beslissingen van individuen te beïnvloeden via NanoTech die al in ons lichaam aanwezig is via GGO’s en chemtrails. We hebben het over een realistisch “Hongerspelen” en “Surrogaten” -scenario! Je moet je bewust zijn van al hun acties en ervoor zorgen dat ze niet worden beïnvloed door de vijandschap van binnen die je gunst wil overnemen en winnen, noch door Satans Avatar / Surrogaat van zo’n Gerichte Persoon. Deze slimme stofopvangkoepel is geschikt voor holografische vlakken en UFO’s met V2K Voice to Skull-technologie en is een Psychotronic Weapons Systems / SKYNET. Satans AI Live Augmented Virtual Realty Artificial Sky Canopy verbergt Yahuah’s echte zon, maan en sterrenbeelden en vervangt deze door Satans kunstmatige planeet- en constellatiesimulaties. Yeshua is onze enige reddende genade; het is onze taak als christenen om de verlorenen tot het einde te zoeken. Yeshua zei “Het is volbracht”; dus hoeven we alleen maar “de goede strijd” te blijven voeren tot de dood; dat is leven in Christus. Gebruik Vax niet, omdat het uw DNA zal veranderen in Mens 2.0.

 8. Kan het filmpje niet eens laden op Facebook zegt alweer genoeg. Na herstarten kom ik wel erop dan alleen wel zonder het filmpje. Het is ook zo frappant dat ze tegenwoordig al kunnen vertellen wanneer eindelijk het mooie weer aankomt zetten zoals vanmorgen. Wordt altijd een beetje pissig als ze dat ook nog eens met een grote glimlach op hun gezicht dat staan te vertellen. De chemtrails zie je idd nu veel vaker in de lucht en ja hoor de lucht wordt weer grijs. Onnatuurlijke dikke zwarte wolken worden ook ingezet. Op buienradar is heel de grijze lucht niet eens te zien. Is toch bewolking. En inderdaad de bijen zijn flink in aantal verdwenen zie er niet zo heel veel in mijn tuin terwijl ik toch de nodige bloemen erin heb staan die aantrekkelijk zijn voor hun. Net zo goed dat je amper nog vlinders ziet. Mag dat hele zieke volk dat hieraan meedoen in de hel branden waar ze thuis horen.

 9. Ik lees front nieuws al geruime tijd.
  Maar ik kom er toch helaas achter dat als je een reactie plaatst deze vaak geweigerd wordt.
  Je krijgt dan een onzin opmerking terug dat het erop lijkt dat je deze reactie al eerder geplaatst hebt en er sprake is van dubbele nieuwsgeving.
  Heel jammer dat geen enkel nieuws orgaan betrouwbaar is.
  Dit zal ook het einde van Europa en misschien zelfs de mensheid inluiden

  • Ja, Rudi. het internet zal steeds minder vrij worden. Ik heb een tijdje niet meer een comment geschreven hier op FN, maar onlangs weer iets geschreven. Vroeger ontving je dan altijd een mail die je naar een andere website door verwees [ WordPress of zoiets. Ik weet het niet meer] Daar moest je iets aanklikken, zodat je daarna reacties kon krijgen en lezen. Maar die mails ontvang ik ook niet meer. Ik kan dus na het schrijven van een reactie ook niet meer de reacties van anderen op hetgeen ik geschreven heb lezen. Vreemd allemaal.
   Maar voor hetzelfde geld krijg ik die mail nu wel nadat ik deze reactie hier post. Ze pakken echt alles aan om de burger zo veel mogelijk te verwarren etc. Enfin, we zullen zien.

 10. @Stephan Reisig
  Off topic .
  ” zodat je daarna reacties kon krijgen en lezen. Maar die mails ontvang ik ook niet meer. Ik kan dus na het schrijven van een reactie ook niet meer de reacties van anderen op hetgeen ik geschreven heb lezen.”
  Dat heb ik nu ook hetzelfde verhaal. Mocht het niet helpen , dan ouderwets papier erbij op welk topic ik gereageerd heb. Los ik het zo wel op.

  Oplossing gevonden in je brave brouwser “Trackers & advertenties geblokkeerd”op standaard gezet.
  En ik kan weer gewoon gebruik maken van de opties “Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik een opmerking maak.

  Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

  Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

  Hoop dat dit je help Stephan
  Fijne dag groeten

 11. Het laatste half jaar hebben we hier in de zuidelijke US rare, Dunne wolken die eruit zien als rontgenfoto’s. Vaak zijn het ruggegraatachtige slierten, soms bijna zoals een ribbenkast. Deze winter verschillende bijna driehoekige wolken, met een andere kleur en vorm in het midden. 2 weken geleden zag de zon eruit als een spiegelei, met een gekleurde halo en aan de Rand een regenboog. Heb daar een fotootje van genomen.

 12. Regenwater wat ik opvang in regentonnen, is 15 keer schoner dan mijn kraanwater. PPM-waarde-Tester: Regenwater 006 Kraanwater 090. Ik filter ze allebei tot 000, met mijn ZEROWATER Systeem van 12 liter. Verder wil nog even zeggen dat ze in bepaalde landen na tientallen jaren sproeien gestopt zijn, omdat het geen nut heeft. Na jarenlange studie zijn ze er achter gekomen, dat de grond waar wij op wonen, het beste filter is wat bestaat. Onthoud gewoon dat de natuur sterker is dan al het andere wat invloed zou kunnen hebben op de natuur. Denk maar aan vulkaanuitbartingen, waar meer giftige stoffen vrij komen, dan ze in al die jaren gesproeid hebben. Dat telt ook voor CO2. Laat jullie niet gek maken, en leef jullie leven in volle gezondheid.

 13. Geweldig artikel maar, hoe waarborgen jullie hun veiligheid en anonimiteit? (Eves) woont nu in België, 25 jaar vlieger en (Russ) militaire vlieger, daarna commercieel in Verenigde Koninkrijk en Europa. Lijkt mij makkelijk op te sporen, of ligt dit aan mij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in