Ministerie van Defensie / Wikimedia / (CC0 1.0)

Moskou is niet geïnteresseerd in deelname aan een “toneelstuk” voor een door het Westen gedomineerd panel van de International Civil Aviation Organization (ICAO) over de crash in 2014 van een Maleisisch passagiersvliegtuig in Donbass, heeft het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken gezegd, bericht Alethonews.

Malaysian Airlines vlucht MH17 vloog van Amsterdam naar Kuala Lumpur toen het werd neergeschoten in het Oekraïense luchtruim. Kiev gaf de strijdkrachten van de Volksrepubliek Donetsk en Rusland onmiddellijk de schuld van het incident. In maart 2022 openden Nederland en Australië een onderzoek tegen Rusland bij de ICAO-raad.

“De ICAO-raad is niet de juiste plek om naar de waarheid te zoeken. Het heeft voor ons geen zin om deel te blijven uitmaken van het ’toneelstuk’ dat daar is begonnen,” zei het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken maandag.

Rusland had er aanvankelijk mee ingestemd om deel te nemen aan de procedure “omdat we geloofden dat het ICAO-platform gebruikt kon worden voor een professionele dialoog over de vliegtuigcrash,” zei het ministerie.

De raad claimde echter eerst rechterlijke bevoegdheden die hij niet had, en heeft vervolgens geprobeerd om de twee onderzoeken naar de MH17-ramp die Rusland expliciet uitsloten – door de Nederlandse Veiligheidsraad (NSB) en het Joint Investigation Team (JIT) – als bewijs toe te laten, terwijl Oekraïne en andere tegengestelde belanghebbende partijen wel werden toegelaten, aldus Moskou.

Rusland heeft “een volledig, grondig en onafhankelijk internationaal onderzoek naar de crash van vlucht MH17 voorgesteld, zoals vereist door resolutie 2166 van de VN-Veiligheidsraad en de ICAO-regels voor geschillenbeslechting,” maar de raad heeft dit geweigerd, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Het einde van het vlees? Nederlands "groen" beleid dwingt veehouder 95% van zijn veestapel af te maken

“Geregeerd door de landen van het collectieve Westen en hun satellieten, weigerde de ICAO Raad ook rekening te houden met de beslissing van het Internationaal Gerechtshof (ICJ) van 31 januari 2024,” die de claims van Oekraïne tegen Rusland in de MH17-zaak verwierp, merkte het ministerie op.

De raad bestaat uit 36 leden, die stemmen volgens instructies van hun regeringen. Australië en 12 andere landen hadden Rusland al publiekelijk de schuld gegeven van MH17 voordat er een onderzoek begon, zei het ministerie. Toen Rusland hen vroeg om zich van stemming te onthouden, weigerden ze dat.

Dit gedragspatroon “druist in tegen de minimumvereisten voor de objectiviteit van de procedure”, zei het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken. “Onder dergelijke omstandigheden is het onmogelijk om te spreken van een onbevooroordeelde vaststelling van feiten, laat staan een eerlijke beslissing.”

Het “uitgebreide en overtuigende bewijs”, zowel feitelijk als juridisch, dat Rusland niet betrokken was bij het MH17 incident is beschikbaar gesteld aan 193 ICAO leden, merkte het ministerie op.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De waarheid over het neerschieten van MH 17 wordt definitief begravenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVogelgriep wordt plotseling KOEGRIEP terwijl veebedrijven dieren gaan ruimen om de voedselvoorraad te vernietigen
Volgend artikelRusland zal het sturen van F-16’s naar Oekraïne beschouwen als agressie die de wederzijdse verdedigingsovereenkomst met Noord-Korea activeert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. MH17 is onder Rutte en JIT het grootste schandaal vol leugens en bedrog. Niet voor niets moet alles geheim blijven. Nog nooit eerder in de geschiedenis moest een vliegtuigramp geheim blijven dan weet je dat alles aan elkaar gelogen is.

  Ik denk dat het een samenzwering was waar Amerika, Nederland en Oekraïne deze false flag hebben uitgevoerd om Rusland zwart te maken. En ik denk dat ik daar niet ver van de werkelijke waarheid zit.

  • Oh……dat klopt………en ik wil best getuigen dat ik de foto’s en filmpjes heb gezien van dat vliegtuig nadat het was neergestort. Strakke rijen kogelgaten aan de zijkanten, die er alleen maar in geschoten kunnen zijn vanuit een straaljager die dat vliegtuig in de zijkant heeft aangevallen……..vandaar die strakke rijen kogelgaten dus.

   De onderste steen zou bovenkomen…… volgens onze landelijke leugenaar……..en toen die romp na een half jaar getoond werd was de hele beplating met kogelgaten er af gehaald…….en waren de foto’s en filmpjes allang van internet verwijderd.

   Maar ik weet wat ik heb gezien…….en dat die vieze leugenachtige hufter dat allemaal ontkent, betekent alleen maar dat hij niks anders is dan een houten trekpoppetje in handen van de deep state.

   En Rusland maar schuldig verklaren jongens. Kotsen moet ik van die hoerenkast in den Haag.

   • Inhetmeer juni 19, 2024 Bij 16:21

    Klopt als een zwerende vinger inhetmeer, de foto van Cor Pan gaf de absolute doorslag van een false flag operation tegen Rusland.

  • In het kader van de MH17-zaak, kreeg Nederland de toestemming om zijn goudvoorraad terug te halen van de VS naar Amerika.

 2. Ik heb wel eens gelezen dat Rutte een Deepstate puppet is geworden omdat hij gechanteerd wordt met dit schandaal. Ze hebben hem grof laten liegen en nu kan hij niet meer terug, dus chantabel.

  • Anton juni 19, 2024 Bij 15:36

   Hi Anton als je interesse hebt over een van de belangrijkste Deep State figuren namelijk Rutte, zoek dan op Rob Scholte museum, steekwoord Marianne Stelling, en weten de mensen dat de ex MinPres meer dan 40 bedrijven heeft die door stroman en gerund worden, deze laatste info is van het web gehaald.

 3. De MH 17 werd uit de lucht geschoten omdat Oekraïne dacht dat het vliegtuig uit Brazilië was. Poetin zou nul die dag terug keren naar Rusland. Hij was echter een dag eerder terug gevlogen met zijn eigen vliegtuig. Het was allemaal theater van Rutte. Twee weken mochten ze niet terplekke onderzoek doen in het gebied. Daarna werd een theatraal stoet gereden met lege begrafenis auto’s. Rutte zou naar Rusland gaan om het met Putin te bespreken. Theater van wederom Pruttel.!

  • Het scenario van Poetin’s vliegtuig uit Brazilië is grondig en eenduidig weerlegd. Prof. Kees van de Pijl heeft een grondig gedocumenteerd boek erover geschreven.

 4. Een half jaar naar de staatsgreep gefinancierd door het westen , waar een zittende pro Russische president is weg gejaagd .

  We financieren liever Nazi,s omdat die ook tegen de Russen zijn .

  Onze leiders zijn ook gewoon Nazi,s !!

 5. Dit was een van de eerste in scene gezette actie van de navo usa westen , tot de siruatie waar we nu in zitten , dit was allemaal al op papier gezet , en om je doel te willen halen zijn alle leugens geoorloofd , en maar liefst 70 pr van de bevolking ziet het niet , misschien is t maar beter ,als de helft maar overblijft

 6. MH 17 is beerput nummer zoveel. Aangezien de onderste steen van prutte nooit boven zal komen, STINKT de zaak verschrikkelijk.
  Weer die vuile, Gore, smerige politiek van het Westen.
  Mijn herinnering zegt dat er bijna tegelijkertijd nog een vliegtuig van de Maleische maatschappij neer was “ gehaald” Dat had toch iets te doen met geleerden in de chipindustrie. Ook daarover was het toch stilzwijgen?
  Weet iemand daar meer van?

 7. Immortal had hierover een interessant stukje geschreven destijds op deze site.

  In 2014 , zat ik niet op informatie kanalen .
  In de eerste minuut wist ik dat het niet klopte.
  Rusland DIRECT de schuld geven vond ik nonsens. Waarom , welk belang.
  “ het gouden paartje “ op televisie was een B theatervoorstelling met slechte schmink .
  De begrafenis ‘ een theater spektakel ‘
  Die kant noch wal sloeg, als men met emoties te maken heeft.

  Mooi dat Rusland het “ internationaal recht” met de grond gelijk trapt, want het stelt met ‘recht’ niets voor. Opgezet door VS en vazal Staten om eigen belang veilig te stellen.

  Zoals alle super belasting paradijzen
  WHO, VN, NAVO, WEF , Bilderberg
  Die TOEVALLIG na ‘45 zijn opgericht .
  Alles was en is script

 8. De staat Israël “toevallig” ook na de oorlog opgericht .
  “kan zo maar zijn dat dit weerzinwekkend in elkaar is gezet” om dit resultaat te behalen.

  • 10×10 cm in regio krant aantal jaar geleden
   Dat Israëli’s die het holocaust bezochten , familieleden op de gedenksteen zagen staan, die in Israël woonden.
   Ik vermoed dat , velerlei richting , dat het systeem hetzelfde is als de nsb van toen en nu (covid) : op welk lijstje staat iemand, A of B .

   • Er is meer dan een lijst A of B
    In India heb je het kaste systeem
    Voortgekomen uit Britse kolonialisme.

    Mijn indruk is, In Nederland werkt het ongeveer hetzelfde.
    Verschil zit hem niet in ras – ook import schuift erin –
    Maar mi in ideologie, hoe meer men “
    Brave burger is” , met bijbehorende taken , hoe hoger men in rang staat.
    Een tomatensoep verkoper kan meer privileges hebben dan een bijvoorbeeld arts van de “oude stempel”
    Dit is natuurlijk rap aan het veranderen .
    De “ oude stempel” is zo goed als uitgerangeerd, degenen die overeind blijven ‘ staan onder druk ‘ .
    Zie COVID .
    Was daarvoor ook het geval , langzaam proces , veranderingen gaan sluipend.
    Rechtspraak is een fenomeen,
    Recht hebben is niet hetzelfde als recht krijgen. Typisch oud gezegde , niet voor niets ‘oud als de weg naar Kralingen’

    • Daaruit volgend, is het logisch dat ‘communiceren’ op de voorgrond staat (men raaskalt de grooste onzin,) hoe meer men communiceert des te beter beeld men heeft nsb van de, niet nsb)
     Nu kan men zich afvragen , waarom communiceer jij op dit kanaal .. ‘ wellicht heeft iemand ooit iets aan mijn ervaringen’ .

 9. En laten we vooral niet vergeten welke wetenschappers er aan boord waren. Deze mensen moesten uit de weg geruimd worden, omdat deze bekende gerenommeerde wetenschappers de hele plandemie in de war konden schoppen. En we weten immers dat de kabal niet kijkt op een mensenleven meer of minder, dus ach, wat maakt het dan uit om zo’n heel vliegtuig even te laten neerstorten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in