Links: Skitterphoto / Pixabay / Rechts: European Commission - Photographer: Lukasz Kobus / Wikimedia / (Public Domain)

Miljardair eugenetist en ongekozen wereldwijde gezondheidssaar Bill Gates heeft zijn nieuwe plan uiteengezet om de planeet te redden van de klimaatverandering: koeien vaccineren tegen scheten laten.

Volgens de Microsoft-oprichter speelt methaan een “zeer grote rol” in “temperatuurstijgingen op de korte termijn” en kunnen we het methaangehalte onder controle houden door te experimenteren met “fokken” (eugenetica) en “andere inputs” (mRNA-vaccins), schrijft Thepeoplesvoice.

“Nu zie ik twee zeer verbazingwekkende benaderingen,” zei Gates. “Door het fokken van koeien te verbeteren en ze andere inputs te geven, kunnen we hun methaanuitstoot verminderen. En deze nieuwe prioritering van het methaanwerk juich ik toe.”

Gates deed de oproep toen hij sprak op het evenement Rendez-vous de Bercy van het Franse ministerie van Financiën in Parijs.

Gates vertelde de top dat de wereld niet snel genoeg vooruitgaat om de duurzame ontwikkelingsdoelen van de “netto-nul” doelstellingen van het World Economic Forum (WEF) te halen.

Gates waarschuwde: “We lopen achter op onze kortetermijndoelen” bij het bevorderen van de globalistische groene agenda.

“Rijke landen zijn het de wereld verschuldigd om de kosten voor groene technologie laag te houden,” zei hij.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bill Gates’ in laboratoria gekweekt vlees onthuld: “Echt gruwelijk”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Duitsers worden gewaarschuwd voor "moeilijke herfst" en "zeer zware winter"
Vorig artikelSpanningen met Hongarije kunnen de EU destabiliseren
Volgend artikelWesterse functionarissen waarschuwen voor medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Een psychopaat als Bill kill zou voor de rest van zijn leven achter de tralies moeten doorbrengen. Maar met zijn vele geld koopt hij alles en iedereen om zodat er geen enkele rechter zijn vingers aan durft branden.
  In de nabije toekomst mag je in je eigen tuintje zelfs geen aardappelen en sla meer verbouwen omdat het slecht is voor ket klimmáááát.

 2. Hoe kan het dat er een groep psychopaten c.q. ernstig gestoorte gasten rond loopt en het leger gewoon niets doet. Het leger is er om het volk te beschermen. Volgens mij betalen wij ,, de burgers,, er bakken met geld voor. Hoelang gaan wij dit met zijn allen nog accepteren.

  • Niet alleen het leger maar de hele zogenaamde rechtsstaat: parlementen en regeringen, het gerecht, de politie, het hele leger aan overbodige ambtenaren: ze doen niets voor ons en bijna alles tegen ons. Gelukkig verdedigen ze naar het schijnt onze Europese waarden, door oorlog te voeren, von-der-Leyen-gifspuiten op te dringen, Oekraïne aan Blackrock te verkopen en 5G en glyfosaat goed te keuren. Allemaal om onze bestwil.

  • Heb bijna nooit een reactie ontvangen , en zou ook niet weten hoe te schrijven naar mensen waar ik de reacties van lees , en waar ik weer op wil reageren , bedoel als ik deze pagina niet bewaar , ben ik kwijt , alles wat geschreven wordt , door een aantal verschillende mensen .Kan ik alleen reageren via de site waar ik nu op ben , anderen is het ooit gelukt ,, weet niet hoe , mij aan te schrijven D M V e-mail , terwijl ik dat niet vermeld had . [email protected] ,, al is het maar om uit te vinden of dit werkt . Hoi

 3. En hij is trots , dat hij mag , een rijke meeloper , die niet meer verbruikt , dan als de gemiddelde rijke persoon ergens anders .

 4. Bill Gates , is alleen het gezicht , van wat de mensheid aangedaan wordt , hun eigen fouten herstellen , door anderen daarvoor te laten betalen , Applaus .

  • Bill Gates is één van de gezichten van de Westerse antidemocratie. Soros, Schwab, en daarachter: Rockefeller en Rothschild, zijn nog een paar gezichten.

 5. Wie eet producten van deze koeien, en wat gebeurd er met hun DNA wordt ook veranderd. D crimineel Gates bedenkt ook van alles. Ik heb ook iets bedacht enkele reis GITMO, z.s.m.

 6. Zou een opluchting zijn als een bekwame sniper met de juiste middelen de poging zou ondernemen om op enkele km afstand (zodat de beste schutter nog kan wegkomen ) dergelijk ongedierte met een enkel schot de hel inbrengen doet.

 7. De vraag is, hoelang laten we deze rijke idioten nog hun gang gaan.
  Momenteel is men bezig de gehele wereldeconomie in te laten storten.
  De wereld in oorlog te storten waar miljarden Leuvens mee op het spel komen te staan.
  En verder wil men ziekmakende vaccins en nep voedsel toe gaan dienen aan de mensheid.
  En zelf blijft het kleine elite groepje normaal voedsel eten, straks in een veilige bunker als dom mensen elkaar gaan vermoorden omdat de elite dat wilt

 8. ja en wij willen het DNA van Bill Gates veranderen, misschien een mRNA spuit bij hem inspuiten, met DNA van een koe of zo, dat wil hij toch zo graag?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in