© Freepik

Inmiddels luiden zelfs de mainstream media de alarmklok. Het is duidelijk dat niet elke burger het leuk vindt om gewoon zijn mond te houden en te sterven of de dood van zijn familieleden en vrienden stilzwijgend te aanvaarden. Volgens de Daily Mail hebben sommige parlementsleden al opgeroepen tot een spoedonderzoek, schrijft Report24.

Week na week sterven er in Groot-Brittannië duizenden mensen meer dan gewoonlijk. Dit kan niet langer in de doofpot worden gestopt. De situatie is vergelijkbaar in veel landen in de wereld – getroffen zijn de landen die hebben deelgenomen aan het mRNA-gen experiment.

In de zeven dagen tot 13 januari werden in Engeland en Wales ongeveer 17.381 sterfgevallen geregistreerd – 2.837 meer dan het jaargemiddelde – oftewel zestien procent. Ondertussen worden uit Duitsland en andere landen al cijfers van meer dan dertig procent gemeld. Verwarde overheidsvertegenwoordigers voeren als reden “klimaatverandering” of “te weinig griepvaccinaties” aan. Beide zijn natuurlijk onzin.

Lange wachttijden voor noodoproepen

In Groot-Brittannië worden ook problemen in de gezondheidszorg toegeschreven aan de oversterfte. In sommige regio’s moeten mensen bijvoorbeeld gemiddeld 13 minuten en 11 seconden wachten op een ambulance voor noodoproepen van categorie 1 (hartstilstand, anafylactische shock…), en gemiddeld twee uur en 29 minuten voor noodoproepen van categorie 2 (hartaanval, beroerte, epilepsie, ernstige brandwonden). In heel Engeland bedraagt de gemiddelde wachttijd in categorie 2 iets minder dan een uur en 33 minuten. Het doel voor een efficiënte, levensreddende reactietijd is 18 minuten.

Tijdens de winter van 2022/2023 kende het VK consequent een hoog oversterftecijfer. In de laatste twee weken van december lagen de sterftecijfers 21 en 20 procent boven het gemiddelde, en in januari 14 en 20 procent boven het gemiddelde. Als de Covid-pandemie buiten beschouwing wordt gelaten, zou dit het slechtste jaar zijn sinds 1951.

  Na de genocide: Zullen er genoeg vaccin-overlevenden zijn om de beschaving weer op te bouwen?

Minister van Volksgezondheid ziet geen groot probleem

Minister van Volksgezondheid Maria Caulfield ontkent het drama. Het Verenigd Koninkrijk zou in de middenmoot zitten, terwijl Duitsland met 15,6 procent, Finland met 20,5 procent (!) en Polen met 13,3 procent een hogere oversterfte hebben.

Deze uitspraak is moeilijk te overtreffen qua cynisme, want de politica geeft eigenlijk toe dat er een internationaal probleem is – en haar eigen land is niet beter af omdat het jaarlijkse oversterftecijfer iets lager is dan elders.

Excuses die statistisch niet houdbaar zijn

Een ander excuus is dat veel patiënten tijdens de pandemie geen noodzakelijke medicatie, zoals bloeddrukmedicatie, hebben gekregen. Dit kan echter niet worden aangetoond in de uitgavenstatistieken van de overeenkomstige geneesmiddelen; er was nooit een instorting van het aantal verstrekkingen.

Het gezondheidsstelsel in Engeland vertoont echter waarschijnlijk echt enorme gebreken. In december bijvoorbeeld moesten 54.532 mensen meer dan 12 uur wachten om te worden opgenomen op de spoedeisende hulp.

Ook voormalig conservatief minister (van Werk en Pensioenen) Ester McVey riep op tot dringend onderzoek naar de vraag waarom er momenteel zoveel mensen sterven. Momenteel wijst niets erop dat de conservatieve regering onder de in India geboren snob Rishi Sunak gehoor zal geven aan de roep om een onderzoek naar oversterfte.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven”Volg Frontnieuws op Telegram

  Brief van 133 moedige medici aan regeringsleiders toont aan dat vele regeringen op hol zijn geslagen en de nep epidemie als voorwendsel hebben gebruikt

Lees meer over:

Vorig artikelDe ongevaccineerden hebben bloed aan hun handen
Volgend artikelKijk: Bill Gates geeft toe dat COVID-vaccins niet werken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Wat zijn die overheden toch verschrikkelijk rot. Allen zijn onder de zeer stevige invloed van die Schwabber en zijn kliek. Is dat geld? Chantage? Of beiden? Dat hun tot dit waanzinnige onmenselijke beleid voert.
  Een overheid dient het volk te vertegenwoordigen en te beschermen. Uiteindelijk worden ze toch door de belastingbebetaler betaald. De zgn young global leaders. Zum Kotzen zeggen onze oosterburen, maar ook daar ( en overal ter wereld) gebeurt hetzelfde.

  • De Pensionarissen zijn ontvangers, als er daar nu wat minder uitgaven zijn kunnen we weer een paar nieuwe Stingers kopen.
   Trieste zaak, maar precies die groep die het nieuws nog geloofd en dus braaf de richtlijnen gevolgt heeft levert onvrijwillig een bijdrage aan de sanering van de staatsschuld, tegen een hoge prijs.
   Laten we ook de succesierechten niet uit het oog verliezen.

   • Ik ben er een (73 jaar) vanaf het begin niet in gelooft en zonder mondcondoom gelopen niet aan de lockdown gedaan en iedereen die er wat van zei gewoon uitgelachen niet in discussie gegaan 🖕💉😜

    • Ik ben er ook een 79, ook nooit een verstikkend mondluier gedragen en verder gewoon mijn gang gegaan. Ik heb vanaf het begin nooit in die onzin geloofd. Het was te opvallend dat het zo opgedrongnen werd
     En ik wist al dat er nooit een vaccin met succes was ontwikkeld tegen een luchtwegen infectie. bij eerdere pogingen stierven de proefdieren. Dus sloegen ze die testen maar over deze keer!

 2. Hoeveel leegstaande woningen zijn er inmiddels? 3000 extra doden is dat 600 a 700 wooneenheden.
  Het schijnt dat leegstand weinig opvallend is.
  Hoe kan dat?

  • @Frans, Ik zie het wel hoor, in NLD ook. Kijk maar eens goed om je heen. Daarom worden er ook geen woningen bij gebouwd. In de huursector wordt bij vrijkomen woningen de boel meteen helemaal ‘slim’ gemaakt. Terwijl badkamers,keukens en toiletten een sober simpel karakter krijgen aangemeten…Maar slim zal de nieuwe habitat zijn..Aannemers die in opdracht werken van woningstichtingen komen handen te kort op dit moment.

 3. Met percentages zijn indrukwekkende verhalen te maken. Van 1 naar 2 is maar liefst 100% dus wauw dat is wel heel heftig niet dan? Het is een verdubbeling immers.
  Als mensen met 100 duizenden tegelijk overlijden, god verhoede, dan kan gesteld worden dat er daadwerkelijk iets serieus aan de hand is. Het begint inmiddels een beetje te lijken op covidpropaganda waarin mensen met miljoenen het loodje zouden gaan leggen.
  Laten we enige realiteitszin in acht nemen en niet gaan smijten met cijfers die voor sommigen de angst en voor anderen de hoop verder aanwakkeren.
  Het zijn vreemde tijden en alert zijn, scherp zijn, filteren en observeren zijn kernbegrippen inmiddels. Voor mij sowieso en ik hoop dat ik er niet alleen in sta.

  • Moeten die vaxxers maar opstaan hoor of zie jij ze ik zeg maar zo meer ruimte op parkeerplekken en als er van die gasten binnengehaald worden en ze zitten in de weg zien een rond gaatje van 6.35 voor hun neus💥⚰️🖕💉😜

 4. Misschien leren lezen?
  Het gaat in dit stuk bv over iets van 2.800 extra in 1 week. Dus 17.300 in 1 week ipv het gemiddelde dat rond de 14.500 per week ligt. En dat al wekenlang.
  Als het 1 of 2 weken zou zijn zou je misschien nog de schouders op kunnen halen. Maar meerdere weken? En dus niet 2-3%, maar beduidend meer.
  Datzelfde patroon zien we in meer landen.
  Dus GB alleen al in 1 enkele maand dus 10.000 boven het langdurig gemiddelde van een maand

 5. Beste Mensen

  Negativiteit wakker schudden en wakker houden
  Angst
  Ketting reactie
  Hoe meer onderzoeken
  Hoe meer Doden
  Razzia aan Doden
  Bang om gepakt te worden en berecht
  Nemen de Wereldse Maffia’s Bendes vertegenwoordigers van de kleinkinderen van Shaytaans = Satans
  genaamd : De Aliens , De Doorzichtigen het KwallenRas ookwel bekend als Blanken of Vernis mensen , Sliss de Slang , De Gespleten Tong Zoete Gedeelte God Zure Gedeelte Duivel Mensen , enzovoorts Wraak
  De Ouders van die vertakkingen zijn in dit geval God en Duivel
  De kleinkinderen doen dit om Wraak op de Wereldse Burgers te nemen
  Omdat ze keer op keer door de Mand vallen bij elke Misdaad die ze plegen
  Dus willen die het ditmaal groots aanpakken
  Kosten wat kost Winnen
  Een spelletje tussen hetzelf
  Verdeelt in : Ik en Jij
  Ik Goed Ik beter weet
  Jij Slecht Jij niks weet
  Conclusie
  Jij moet doen wat ik zeg
  Punt uit Basta
  Iedereen in Concentratie kampen
  En aan de slag
  Slaafjes van Ik Mijn voetveeg MensStraat Staat

  Dank U

 6. Als de ‘mainstream’ om een onderzoek vraagt naar de hoge oversterfte, gaat het m.i. een soort door gewezen justitieminister Grapperhaus geïnstalleerde commissie-Hendriks worden, die onder het mom van de zelfkeurende slager het ritueel misbruik van kinderen heeft ‘onderzocht’.
  Mag ik ’n teiltje?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in