Ook de vierde vaccinatie geeft geen langdurige effectiviteit tegen covid. Dit blijkt uit de eerste studieresultaten uit Israël. Hoewel de antilichaamspiegel kortstondig stijgt na een tweede “booster”, de vierde mRNA-behandeling in totaal, daalt hij snel weer, schrijft Waldo Holz.

De toename van antilichamen na een vierde vaccinatie, is “niet erg indrukwekkend”, vertelde Gila Regev woensdag aan het Israëlische “ynet”. Zij leidt het onderzoek naar “de effectiviteit van de vierde vaccinatie.”

Slechts kort antilichamen

Kort na de vierde vaccinatie zit men weer op hetzelfde antilichaamniveau als na de derde, zei Regev. Na de derde vaccinatie dalen de meetbare antilichamen na ongeveer 10 weken weer, en snel. Bescherming tegen Omikron is ook een vraag. Momenteel spreken de resultaten in het geheel niet in het voordeel van de vaccinatie.

Het hoofd van de studie had op meer gehoopt van de tweede “booster”, zoals “ynet” meldt. Dit zou het Israëlische vaccinatiebeleid wel eens in de steigers kunnen zetten. Blijven vaccineren, een paar keer per jaar, lijkt geen wenselijk scenario, althans niet voor de onderzoeksleider: “Het kan niet de bedoeling zijn om je om de vier maanden of zo opnieuw te laten vaccineren tegen het coronavirus”.

“Gelijkaardige” bijwerkingen

In ieder geval zijn dit nieuwe geluiden uit Israël, dat wereldwijd voorop loopt als pionier op het gebied van Pfizer-vaccins. Het is het wereldtestlaboratorium en hoewel Regev teleurgesteld is over de vierde inenting, roept zij “dringend” op tot de derde inenting. Een fundamentele verschuiving van het vaccinatiebeleid lijkt dus niet in het verschiet te liggen.

Op woensdag zijn ze met de vierde dosis begonnen. Na 3 doses Pfizer, krijgen 150 deelnemers nu Moderna. De eerste proef in zijn soort wereldwijd. Het zou kunnen zijn, volgens de onderzoeksleiding, dat een combinatie “beter” is.

  Wij verwachten dat de oversterfte dit jaar met 5.000 procent zal toenemen

Het Shiba ziekenhuis bij Tel Aviv is meer dan een week geleden begonnen met de proef met de vierde vaccinatie. Op zondag werden de eerste resultaten bekendgemaakt. Wat de bijwerkingen betreft: “vergelijkbaar met na de derde dosis”.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verpleegster zegt dat volledig gevaccineerde Covid-19-patiënten worden behandeld met Ivermectine terwijl de ongevaccineerden aan de beademing worden gelegdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zien
Volgend artikelZij die vreedzame verandering onmogelijk maken, maken gewelddadige verandering onvermijdelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Prachtige foto!
  Ik hoop zo dat je snel je boester gaat halen. Het is zo belangrijk in deze zorgwekkende tijden goed beschermd te zijn tegen de pandemie. Hij slaat van alle kanten los op je, en zonder die boester ben je niet beschermd. Je weet dat het complotten zijn dat de vaccinatie slecht is voor je, dat komt van heel jaloerse mensen die niet willen dat jij goed beschermd bent. De boester is gewoon extra bescherming. Doe het nou maar gauw. Vooral als je bij de politie zit, want daar is de boester echt heel hard nodig, want jullie beschermen de mensen! Ik gun jullie nog het meest veel boesters, want die verdien je echt.

 2. Bijwerkingen? Oh ja een niet interessant onderwerp wat daarna kan van alles de oorzaak zijn van wat er gebeurt, maar natuurlijk niet door de modificatie.

 3. Ja idd ga maar snel halen die booster want die eerste 2 prikjes werkten zo goed???en het is echt een killervirus……tjonge hilarisch dit wat een slechte comedy

 4. https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/ex-health-official-suggests-ending-quarantine-allowing-israelis-to-catch-covid/ “Itamar Grotto, the former deputy director of the Health Ministry, suggests that it could be to Israelis’ benefit to be infected by the Omicron variant of COVID-19.

  “It could be that we should think about such a policy… of letting people get infected,” Grotto tells the Kan public broadcaster.

  The ex-health official suggests that in the face of the ultra-contagious Omicron variant, the policy of quarantine, even for those who are not vaccinated, is no longer effective.”

  get omicron fast is what he says, for the best

 5. Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor
  Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

  In de eerste plaats zijn virussen geen levende organismen of levende microben zoals bacterieen. Ze hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern of voedselverterend systeem. Virussen zijn niet levend en daarom ook niet besmettelijk.

  https://www.niburu.co/lezersbrieven/15326-waarom-het-coronavirus-niet-besmettelijk-is

 6. Wat interessant zou zijn is om eens de reacties van de Ingespotenen te lezen. Vooralsnog lezen we hier alleen maar de reacties van de Snuggerati. Dat is vooral heel handig voor de Global Crime Hub – die uiteraard meelezen – om te leren wat de Snuggerati zoal zeggen en denken. Dat zijn handige tips voor ze die ze dan kunnen gebruiken voor de aanpak, zoals bijv bij de politiemacht.

  Voor ons zou het mooi zijn om inzicht te krijgen in de reacties van de Ingespotenen, zodat we daar wat van leren. De bedoeling is dan NIET om tegen ze in te gaan, maar ze gewoon te laten schrijven wat ze denken. Dus niet laten ontvlammen, want dat heeft geen zin – gewoon lezen en opnemen wat ze hier schrijven. NIET reageren op ze.

  Dat zou een aardig experiment zijn, denk je van niet?

 7. Ik denk dat dit expres zo gaat, zodat ze nu kunnen zeggen: jongens, we moeten van een tijdelijke mRNA “vaccin” naar een permanent DNA “vaccin” met crispr technologie (die veranderen de DNA permanent, daar waar mRNA het enkel per ongeluk soms permanent maakt).

 8. Kijk, Laurence Flynn zegt het duidelijk. Er komt geen einde aan, want er is een groter plan. En dat weten we, maar je moet wel effe gaan kijken wat er precies aan de hand is… en niet blijven vastbijten in dat “virus”… We weten al dat het virus eén grote kruipende zak schijt is. (Gauw nog effe een boestertje doen voor het op is!)

  Laurence zegt het eea als de beste, met nog wat humor ook. Wakker worden!!!

  https://renegademind.substack.com/p/hopium-putting-the-proles-back-to

 9. ze hebben de mensen leugens opgedrongen tot en met . Het eerste vaccin en uw vrijheid terug HAHA HIHI
  Daarbij hebben de media de mensen bang gemaakt ,en dat doen ze nog steeds . Hoeveel hebben daardoor positief gereageerd op de oproep voor vaccinatie . Ik ben ook gevaccineerd met 3e prik en tot nu toe geen uiterlijke nevenwerkingen .
  Wat mij vooral stoort zijn de wederzijdse oorlogsverklaringen van de 2 groepen , de voor en anti vaxers . het erge dat dit nog opgeklopt wordt door het beleid . maar verdeel en heers .
  Het beste zou zijn dat de 2 groepen hun standpunten duidelijk maken en de regering zou oproepen hun repressief beleid dringend te stoppen dat kan meer aarde aan de dijk brengen

  • “Het beste zou zijn dat de 2 groepen hun standpunten duidelijk maken en de regering zou oproepen hun repressief beleid dringend te stoppen dat kan meer aarde aan de dijk brengen”

   Zeker. Het had vanaf Dag 1 zo moeten zijn dat iedereen voor zichzelf kon besluiten of hij wel of niet “beschermd” wil zijn tegen de eoa ziekte, met een nota bene EXPERIMENTEEL gentherapeutisch middel (dus niet een klassiek vaccin zoals we die kenden voor de mazelen etc). Als het zo was geweest van begin af aan, geen probleem. Maar de vax-vrijen werden meteen de grond ingestampt als de vijanden en de gevaren voor de samenleving. Terwijl dat geenszins zo was. De media heeft die vijandigheid tegen vax-vrijen aangewakkerd, en op die manier de vaxxers er bezeten van gemaakt dat de vax-vrijen een gevaar voor ze zijn. Zo is tweedeling ontstaan. Het lag niet aan de vax-vrijen, want die interesseert het niet of jij jezelf wil laten inspuiten, want dan ben jij beschermd tegen de “ziekte” en de vax-vrije niet. Dat is dan zijn probleem. Niet de jouwe, want jij bent beschermd. Ja toch? Dus waarom de media en hun opdrachtgevers het zo hebben willen spelen, is de clue naar de reden voor de wereld-wijde inspuiting van *iets*. Want zo had het dus absoluut niet mogen zijn. En ja, wij kunnen tegen de overheid en hun influisteraars zeggen dat we het hier niet mee eens zijn, maar ze stoppen toch niet. Dus beter om op te houden de vax-vrijen vals te beschuldigen – want ze zijn geen gevaar – en beter om gewoon vriendelijk te blijven naar iedereen, want iedereen wordt in elkaar gerost tegenwoordig, de vaxxer net zo goed. Dit gezegd, ga vast kijken naar wat de volgende stap in het programma is. De vax en het “virus” zijn gewoon afleiding voor een veel groter programma. Ik wens je goede gezondheid en een vriendelijke omgang met alle mensen om je heen! Hartegroet van de Immortal.

  • Door mee te doen aan die onzin (en dat zijn er helaas velen met u) brengt u de mensen die wel om hun lijf, gezondheid, vrijheid geven in gevaar!

   Als ik al zou menen dat dit gifgoedje in mijn lijf wenselijk zou zijn dan zou ik nòg weigeren geregistreerd rond te lopen en mee te doen aan deze discrininatiepraktijken.

   Tot nu toe geen experimenteel geïnjecteerde tegengekomen die ook maar dat greintje fatsoen heeft.
   Puur egoïsten die meehelpen onze vermeende vrijheid tot de grond toe af te branden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in