Iedereen kreeg te horen dat degenen die de vaccinatie niet hadden gekregen er spijt van zouden krijgen, maar nu lijkt het tegendeel waar te zijn. In een opzienbarende ommekeer worden vrouwen die het COVID-vaccin hebben gehad, in de uitgaanswereld gemeden door potentiële partners vanwege problemen met mogelijke geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid, bericht Thecovidworld.com.

Vrouwen in New York zijn begonnen te liegen over hun vaccinatiestatus omdat onder mannen het wijdverbreide vermoeden heerst dat zij onvruchtbaar zijn of kinderen met geboorteafwijkingen zullen baren. Een man, die anoniem wenst te blijven, zei:

“In clubs beweren ze dat ze NIET gevaccineerd zijn. Ze zeggen dingen als ‘Oh COVID is bullshit’ of ‘Ik wil die nieuwe experimentele prik niet proberen’.

Maar na een paar keer met hen uit te zijn geweest, geven de vrouwen uiteindelijk toe dat ze het vaccin hebben genomen … en kijken toe hoe de meeste potentiële echtgenoten hen bijna ter plekke verlaten.”

De persoon zei verder dat minstens twee verschillende vrouwen hem vroegen waarom hij de relatie met hen zou verbreken omwille van zoiets als de vaccinatie, en hij vertelde het hen:

“Ik wil geen gebrekkige kinderen en ik kom niet in de buurt van een meisje dat vanaf het begin in mijn gezicht heeft gelogen.”

Over de hele wereld duiken steeds meer berichten op over vrouwen die zijn gevaccineerd en die geboorteafwijkingen vertonen. Een zeer vroege theorie die door veel gerespecteerde artsen naar voren werd gebracht, was dat het mRNA-vaccin zou interfereren met een eiwit genaamd Syncytin-1, dat cruciaal is tijdens de zwangerschap.

  Massavorming Hypnose Stoornis

Helaas “vertrouwden” veel vrouwen de wetenschappelijke bevindingen van de mainstream media en plukken zij nu wrange vruchten van het optreden van hun regering, die de propaganda heeft versterkt en andersluidende stemmen het zwijgen heeft opgelegd.

Ter herinnering aan het soort propaganda dat destijds werd gepusht, publiceerde FullFact een ‘factcheck’ waarin categorisch werd ontkend dat de vaccins problemen veroorzaken bij zwangerschap, voordat er überhaupt langetermijnstudies naar deze kwestie waren gedaan.

“Er is geen wetenschappelijke reden waarom verwacht zou kunnen worden dat het vaccin invloed heeft op de zwangerschap. Uit studies waarbij zwangere vrouwen die zijn gevaccineerd werden geobserveerd, is gebleken dat vrouwen niet meer kans hebben op een miskraam als zij het COVID-19 vaccin hebben gehad.”

Het is moeilijk om geen medelijden te hebben met deze jonge vrouwen die meegingen in de leugens en de massavorming. Het zou volkomen terecht zijn geweest dat zij zich zorgen maakten over een overhaast en ongetest farmaceutisch product op basis van nieuwe technologie.

Voor de “zuivere volbloeden”, de mannen en vrouwen die het zo lang hebben uitgehouden en de druk hebben weerstaan om zich te laten vaccineren, wordt algemeen verwacht dat ongevaccineerde vrouwen en ongevaccineerd sperma uiterst waardevol zullen zijn. Sommigen hebben zelfs gegrapt dat het de volgende Bitcoin zou kunnen zijn.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

  Mijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van "gevaccineerde" mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur
Vorig artikelDuitse Speciale Strijdkrachten willen met onmiddellijke ingang vreedzame demonstranten met 700 veteranen beschermen tegen door de staat opgelegde politieterreur
Volgend artikelVierde vaccinatie faalt ook – Eerste gegevens uit Israël
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Hoeven jullie niet zo triomfantelijk over te zijn hoor dat die arme meisjes en jongens erin zijn geluisd.
  Is voor de toekomst van ons allemaal niet goed

 2. Iederéén die uitgaat is toch geprikt? Of is het in de US inmiddels weer anders? Want anders liegen de heren ook en hun genitaliën + productie worden absoluut óók aangetast. Daarnaast kunnen ze zelfs van andere mensen spykes meenemen (shedding) en doorgeven aan de vrouw en zo haar vrucht beschadigen, is gebleken. Hoe groot die kans is weet ik niet, maar er mist duidelijk wat info over de heren hier. Als je kinderen wilt moet je niet in een club tussen de geprikten gaan staan dansen, wil ik maar zeggen.

  Al ben ik het er wel mee eens dat als je per sé kinderen wilt, je iemand zoekt die ze kan geven. Dit zeg ik als een vrouw die geen kinderen heeft kunnen krijgen. Je maakt elkaar alleen maar ongelukkig als je niet hetzelfde voor ogen hebt. En als je iets walgelijk vindt (geprikten bijv) dan kun je er niet verliefd op worden, zo simpel is het.

  Er zijn toch zoveel geprikten? Dan kun je vast wel iets daar tussen vinden.

  • >>> productie worden absoluut óók aangetast <<<

   Yep. Maakt allemaal deel uit van de 'great culling' imo.
   Zo'n smartphone 'op zak' is net zoiets. Lekker slim ook [ NOT ]
   Meesten hebben geen flauwbenul wat voor schade het dragen van een gsm in de broekzak kan veroorzaken. Dan heb ik het dus nog geensens over de fuckzens. Meisjes lopen een groter risico omdat die geboren worden met al hun eicellen itt de man die door z'n leven heen zaadcellen produceert.
   Zoek even op materiaal van meneer Barry Trower mocht je aan dit verhaal twijfelen.

 3. Ik ben blij zeg; ik wil geen partner, geen kinderen én ik ben niet geïnjecteerd…. blij dat ik het spel van daten niet hoef te spelen; wie liegt wel en wie liegt niet… helemaal geen zin in. Drama vrij leven is ultieme vrijheid.
  Wat een wereld zeg… more to come!!

 4. Nou mijn gehandicapte dochter hebben wij onder druk een vaccinatie gegeven ze mocht niet naar het zwemmen ze mocht niet naar winkels en is meer dan een jaar uitgesloten geworden van de dagopvang en nu mag ze wel maar zit wel apart, wat ons naar deze vaccinatie is op gevallen dat ze steeds minder haar plas kan ophouden en dat naar zo vele jaren nooit is geweest wij leggen het verband door de vaccinatie waarom nu wel naar die giftspuit en er mag gebeuren wat wilt een tweede komt er niet meer in let op het zijn moordenaars die daar in Den Haag aan de touwtjes trekken zij moeten voor een tribunaal anders zal er geen rust meer over de mensheid komen . Wordt wakker wij hebben met moordenaars te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in