De Oekraïense strijdkrachten hebben hun operaties aan het front in Zaporizhzhia stopgezet na talrijke mislukkingen en zware verliezen.

De plaatsvervangende chef van de regio Jevgeni Balitsky zei dat de strijdkrachten van Oekraïne hun offensieve inspanningen in de richting van de vijandelijkheden in Zaporizhzhia hebben gestaakt, bericht Pronews.

Volgens Balitsky “probeert de vijand zich te herstellen na aanzienlijke verliezen in mankracht en uitrusting.”

Typerend is de video uit het *Rabotino gebied, in Zaporizhzhia, dat veranderd is in een Bradley “kerkhof”.

Op de avond van 19 juli meldden de redacteuren van het Telegramkanaal “Operatie Z: Militaire correspondenten van de Russische Lente” dat de Oekraïense strijdkrachten een krachtige offensieve operatie probeerden uit te voeren.

“De vijand lanceerde een grote aanval met Leopards en Bradleys bij Orekhov aan het Zaporizhzhya front. Ze stuurden NAVO-pantservoertuigen en veel strijders en probeerden de Russische linies binnen te dringen,” luidt een bericht op het kanaal.

Eén van de colonnes Amerikaanse en NAVO-pantservoertuigen verbrand nabij Orekhov

Op de video is te zien dat de AFU opnieuw probeerde te passeren waar zich al een kerkhof van Leopards en Bradleys verschool achter de eerder verbrande pantservoertuigen. Russische militairen in de buurt van Orekhov verbrandden verschillende colonnes NAVO-pantservoertuigen.

  Media en politici gooien zoveel bullshit naar ons dat het moeilijk is er doorheen te kijken

Dit is de derde doorbraaklocatie tussen Rabotino en Malaya Tokmachka, waar de FAU de afgelopen maand veel materieel heeft verloren.

De Oekraïners verloren een groot aantal tanks en veel soldaten werden gedood. Dit dwong de Oekraïense troepen om zich terug te trekken.

Een paar dagen eerder hadden de Oekraïense strijdkrachten nog een grote nederlaag geleden tijdens een offensief in Zaporizhzhia en meer specifiek in het dorp Pyatikhatki.

De Oekraïense president Zelensky vond het toen nodig om naar buiten te treden en te verklaren dat “de Oekraïners moeten begrijpen dat Rusland alle middelen inzet die het tot zijn beschikking heeft om de opmars van de Kievse strijdkrachten naar het oosten en zuiden te stoppen” om het Oekraïense falen te rechtvaardigen.

“We moeten allemaal duidelijk begrijpen, zo duidelijk mogelijk, dat Russische troepen in onze zuidelijke en oostelijke gebieden er alles aan doen om onze soldaten tegen te houden,” zei Zelensky.

  Rusland stopt met gasleveringen aan Europa

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens leger is ingestort en het Westen in paniek: Pan-Europees plan om honderden Leopard 2’s aan Kiev te leveren – VS stuurt M2 Bradley en Paladin M109A6Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTop globalist, pro-immigratie Eurocraat verlaat Brussel om zich kandidaat te stellen voor het Nederlandse leiderschap, en conservatieven zijn er niet blij mee
Volgend artikelEr is iets mis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ben geen militair maar weet wel dat het aanvallen van een ingegraven vijand een slecht idee is, zeker als je geen luchtdekking hebt. Dat eeten fe Amerikanen ook, maar hun belang is niet een overwinning door de Oekraïne rs, maar het economisch kapitmaken van West Europa en dat lukt heel goed.

  • Goed gezien. Onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden. En daarmee is m.I. alles gezegd wat er nu in Europa gebeurt. Het ergst is dat de bende in Brussel en alle regeringen in Europa slaafs usa volgen en hun opdrachten uitvoeren. Europa moet kapot! Het begin van de deindustrialisatie in Duitsland is al begonnen. Ooit het sterkste land van EU. Als die valt, en dat gebeurt m.I., dan is het over en uit voor de EU. Dag EU en ook dag pleuro.
   Wat een in en in verrotte wereld.

 2. Je hoort niets meer over de superieure Britse Challnger tanks en de onovertroffen US Abrahams tanks. Ik kan me voorstellen dat die als een speer terug zijn gebracht naar hun oorspronkelijke magazijn voordat die ook totaal door het ijs zakken en onverkoopbaar worden. Combat proven betekent heel veel in de wapenindustrie.

 3. HOE ERG OOK : Beter door kogels en munitie dood dan door nucleaire straling.
  Ze zullen toch een keer moeten stoppen. HET WAPENTUIG SLINKT SNEL, DE MENSEN NOG HARDER.
  Wapens kun je aanvullen mensen NIET……..
  Ik sta steeds meer versteld over de bloeddorstigheid van dit volk.

  IS ER DAN NIEMAND DIE OP HET IDEE KOMT OM TE GAAN PRATEN.

  • @ Anna juli 22, 2023 at 13:56,
   ” IS ER DAN NIEMAND DIE OP HET IDEE KOMT OM TE GAAN PRATEN.”

   Als de opdrachtgevers van dit theater er op uit zijn om op kosten van de EU belastingbetalers hun eigen economieën te laten imploderen op aanwijzingen van hun eigen omgekochte volksvertegenwoordigers. Oekraïne tot het oneindige te blijven sponsoren ten koste van hun eigen economieën. Dan verdienen zij er miljarden dollars aan. Als Oekraïne daarna weer opgebouwd moet worden op kosten van de EU belastingbetalers, waar zij weer miljarden aan verdienen. Daar de NAVO lidstaten ook weer nieuwe wapens nodig hebben, die weer door de EU belastingbetalers opgehoest moet worden, verdienen zij weer er miljarden aan. Oorlogen zijn big business voor de grote aandeelhouders. Dan maakt het niet zoveel uit of ze de winnende partij zijn of niet. Alle kosten worden toch door de belasting betalers vergoed en zij ontvangen er miljarden voor om telkens dit soort scenario’s te bedenken, om zo iedereen als werkslaven voor hen te werken. Terwijl de bevolking in de illusie blijven dat het voor hun eigen veiligheid is.

   Dit gebeurt al eeuwen zo, maar wij het volk blijven er constant in trappen. Zodat dat wij telkens voor het kanonnenvoer moeten dienen en alles indirect zelf moeten betalen. De opdrachtgevers die het theater steeds op laten tuigen door hun omgekochte politici, wat wij mogen opvoeren voor hen en daar worden zij rijkelijk nog voor beloond.

   Want het zogenaamde fiatgeld is op een schuld gebaseerd, dan kun je die in het oneindige oprekken. Al het geld wat in omloop is, staat op naam van de natuurlijke personen in de boeken van de centrale banken als tegenwaarde. Die in opdracht van de coöperaties die zich uitgeven als staten, de natuurlijke personen koppelen aan de levende mensen. Bij ieders geboorte aangifte wordt je als levende vrije mens omgedoopt tot een natuurlijk persoon, zodat die de borgsteller wordt voor de coöperaties. Wat we in de volksmond burger noemen. De levende mens wordt bij de geboorte aangifte dood verklaard en na zijn 7e jaar dood en verloren op zee verklaard. (omdat er geen lijk was). Zolang jij in de illusie bent, dat jij die natuurlijke persoon bent, ben jij een slaaf/ een horige aan de coöperatie die zich uit geeft voor een staat. De overheden zullen alles ondernemen om de levende mensen die er achter komen, dat zij constant bedondert worden op valse gronden. Om die met al hun fictieve macht te proberen te onderwerpen en hen wijs te maken dat zij die natuurlijke persoon zijn. Want anders kunnen de fictieve regeringen niet meer het fiatgeld als water blijven uitgeven op naam van de natuurlijke personen.

   • Tja, dat heb je goed gezien Qvic! Bij geboorte krijg je een ID! Daar begint de schuld ellende.
    Daarnaast ben je mens. Daar houdt vandaag geen politicus rekening mee in de EU niet en veelal nergens. Of je je ID kunt „opzeggen“ is de vraag. En heeft een aantal stevige consequenties…

  • De geschiedenis zal zich ALTIJD herhalen, het is vooral genetisch bepaald al tienduizenden jaren , niks aan te doen, ondanks alle gesofisticeerde technologische ‘vooruitgang ‘ Empires rise and (would be) empires will ALWAYS fall ! het klinkt mooier in t engels ..

 4. De geschiedenis zal zich ALTIJD herhalen, het is vooral genetisch bepaald al tienduizenden jaren , niks aan te doen, ondanks alle gesofisticeerde technologische ‘vooruitgang ‘ Empires rise and (would be) empires will ALWAYS fall ! het klinkt mooier in t engels ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in