Er is op dit moment een grote oorlog gaande in Europa. Honderdduizenden mensen zijn gedood of verminkt in het grootste Europese conflict in meer dan een generatie. Maar dat zou u niet zeggen van de voorpagina’s van twee van Amerika’s grootste kranten, die er met geen woord over reppen.

Er is een oorlog gaande in Europa die, interessant genoeg, niet meer vermeld wordt op de eerste twee schermen van de voorpagina’s van de Washington Post en de New York Times, schrijft Bernhard.

Klik voor groot
Klik voor groot

Het mislukken van het Oekraïense tegenoffensief en het gebrek aan een levensvatbare manier om het conflict te winnen, lijkt door te dringen.

Wie wil er schrijven of lezen over de enorme strategische fout die de regering Biden beging toen ze Oekraïne en haar andere vazallen chanteerde, vooral nu de beltway bende een groot voorstander is van nog een Biden presidentschap. Het alternatief, nog een ronde van kunstmatig Trump-ed-up chaos, lijkt hen ondraaglijk.

Dit ondanks verder bewijs dat Biden’s beleid en invloed altijd te koop waren, vooral aan buitenlandse bieders.

Dat is trouwens nog een schandaal dat niet op de voorpagina’s mag staan die de ‘elite’ van Washington vult voor de consumptie van het gewone volk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De VS hebben sinds de Tweede Wereldoorlog meer dan 20 miljoen mensen gedood in 37 “slachtofferlanden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Europa drijft af naar economische en politieke chaos
Vorig artikelVideo-schok: Zaporizhzhia veranderde in een Bradley “kerkhof” – Enorme verliezen maken een einde aan Oekraïense operaties
Volgend artikelPoetin geeft grimmige waarschuwing aan Polen en NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. De legacy ‘media’ is slecht desinfotainment-propaganda van de firma LEUGENS&BEDROG en bedoeld voor de slapende schaapjes. Frontrunners zijn de NYT en WaPo, maar de rest is niet veel beter en zijn onder controle van “de krachten die zijn”.

  Operation Mockingbird is al een eeuw gaande en de duitse journalist Dr. Udo Ulfkotte (RIP) in zijn boek “Gekaufte Journalisten” beschreven en bewezen.

  • Operation Mockingbird is idd hoe de hele westerse mensheid dmv MKultra is gehersenspoeld en geprogrammeerd. De media en onze aoparaten zijn wapens. De wakkere groep gebruikt de wapens tegen de vijand. De slapende groep wordt doorlopend geprogrammeerd. Mensen zijn zichzelf hele dagen vrijwillig aan het hersenspoelen via hun apparaten. Beeld je in… je hebt 800 miljoen (het westen) mensen zover gekregen dat ze zichzelf hersenspoelen via de apparaten die je ze verkoopt. Mijn hemel wat zitten we diep in de problemen. Alleen een wonder kan dit nog keren… of een groep mensen die in het diepste geheim een oorlog tegen de elites voeren.

   De wakkere groep wil maar niet beseffen dat het op ons aankomt. En de wakkere groep wil maar niet beseffen dat wij met zo’n grote groep zijn, dat als we massaal opstaan, dat we tov de vijand echt in de meerderheid zijn. Wij zijn met miljoenen, de vijand is met duizenden. Vier mijloen wakkere Nederlanders houd je met geen enkele politie of legermacht tegen. Maar kennelijk moet de nood nog veel hoger worden voordat wij een streep in het zand trekken. Vier miljoen Nederlanders laten zich door een groepje van een paar duizend monsters kapot maken. Dat is precies hetzelfde als 18 miljoen Nederlanders die sinterklaas opgeven omdat een handjevol KOZP idioten door de media worden neergezet als de meerderheid.

   Zolang WIJ niet beseffen dat WIJ de meerderheid zijn en zolang WIJ niet verenigen gaat dit allemaal gewoon door. Iedereen is bang, kennelijk wacht iedereen tot we niks meer te verliezen hebben. Voorlopig denken mensen nog dat ze vanalles te verliezen hebben… we zijn tot junkies gemaakt die nog niet willen afkicken, en terwijl wij druk zijn met onze drugs (consumeren) worden we de hel in gelokt met onze consumeer verslaving. De val gaat dichtslaan en dan zullen we misschien wel opstaan? Of gaan we net als de joden braaf meewerken aan onze massavernietiging?

  • Net zoals de fake coronavirus epidemie, is ook de oorlog in Oekraïne ook een fake bedoening om de sheeple in oost en west bezig te houden en af te leiden en Oekraïne – volgens plan – op te splitsen in oost en west.

   Als er in Oekraïne een oorlog aan de gang zou zijn met honderdduizenden doden en gewonden, waar blijven dan al die beelden van al die gewonden in overvolle hospitalen? Daarvan krijgen we – voor de show – net zoals tijdens de beweerde coronavirus pandemie of de beweerde Russische chemische aanvallen in Syria, hooguit een handvol slachtoffers te zien, terwijl de hospitalen in Oekraïne en de buurlanden eigenlijk overvol zouden moeten liggen met vele (honderd)duizenden gewonden en verminkte militairen.
   Zou het kunnen dat we weer opnieuw worden gefopt…?

 2. Onze media is een politiek verlengstuk van het kartel, niet onafhankelijk of neutraal, beter links laten liggen. Zo heel af en toe kijk ik eens op nos.nl maar ben altijd in 30 sec. klaar daar. Dit en de idiote hoeveelheid reclames op tv is waarom ik al 25 jaar geen tv aansluiting meer heb, klaar mee;) Het werkelijke nieuws wordt zelfs gecensureerd in banana-fraude-holland!

 3. Als de msm’s echte journalistiek bedreven zou elk artikel in de hele krant gaan over één van de vele samenzweringen waarmee de psyche en de dagelijkse praktijk van de mensheid momenteel al jarenlang wordt verwoest. De media houden alles op koers en voorkomen dat er ook maar iets bij de slapende massa terechtkomt. Beeld je in dat het wapen dat de media is, vanaf morgen voor 1000% aan onze kant meewerkt. Dan slaat alles in 1 dag volledig om en moeten we binnen een maand busladingen, hele stadions vol, samenzweerders arresteren vanwegen extreemste misdaden ooit gepleegd tegen de mensheid. Beeld je in wat voot verschil het zou maken als de media aan onze kant stonden… dan zouden wij nu aan het winnen zijn. De media. We weten eaar ze zijn, we weten wie ze zijn… en we laten ze gewoon hun gang gaan. Zonder het wapen van de media, zou de vijand niet de macht hebben die ze nu hebben.

  De media zijn het ergste soort verraders op aarde. Misschien nog wel erger dan de politici, want de media kunnen ALLES maken of breken. De media zijn echt monsters van de allerergste soort.

  Julian Assange zei ook dat alle oorlogen en alle ellende op aarde worden gecreëerd en en stand gehouden door de media… en dat klopt.

  • @Let God sort them out
   Absoluut gelijk de MSM reus op lemen voeten .
   Tijd om massaal op de poten te pissen .
   Trouwens tijd voor een kopje thee. 😃

 4. De verkiezingen komen eraan.
  Joe Biden en de Democraten moeten dan “ uit de wind worden gehouden”
  Een land wat verliezende is met Amerikaans oorlogstuig en dan nog wel in Europa , dat kan niet “ verkocht “ worden aan de kiezer.

  Dus GEEN BERICHTEN OVER EEN DOOR HEN GESPOSERDE OORLOG.

  Amerikanen willen nu eenmaal bedrogen worden.
  Ze kijken en lezen niet verder dan hun neus lang is.
  Een “oppervlakkig” volk, die ( over het algemeen) alleen maar op eigen welvaart uit zijn.
  Ze stoppen hun kandidaats keuze voor de verkiezingen vol met geld en ze denken dat die dan het beleid zoals zij dat wensen eruit komt gerold…………Nou dat hebben we gezien met Biden……
  ( en zijn corrupte zoon en kliek rondom hen )

  • Zou Obama de volgende president worden? Zou me zo niet verbazen..

   ´Amerikanen willen nu eenmaal bedrogen worden.
   Ze kijken en lezen niet verder dan hun neus lang is.
   Een “oppervlakkig” volk, die ( over het algemeen) alleen maar op eigen welvaart uit zijn.´

   Ga ik even door met generaliseren. Vinden sommigen vast niet erg.. Ik lees het namelijk al te vaak in de reacties.. De Amerikanen.. de westerlingen.. de Hol-landers.. de Duitsers.. de Engelsen.. de Polen.. de …
   Afijn, ik kap er mee. Moet duidelijk zijn, mag ik aannemen. Maar waarschijnlijk ook zal dit degenen die het aangaat niet eens bereiken.

   Bedtijd.

 5. Wíllen we het eigenlijk wel weten?
  Voor de doorsnee Amerikaan is ‘oorlog’ een abstract begrip, iets dat zich ergens, ver van huis, ‘In the middle of nowhere’ afspeelt. Europeanen zijn sowieso fossiele Marxisten die altijd wat te zeiken hebben en het niet redden zonder hún (Amerikaans) leiderschap.

  Ook in Europa heeft de onverschillige, afgestompte welvaartsconsument wel wat anders aan zijn hoofd. De reguliere en partijdige main stream pers is voorgesneden koek, die – zonder veel smaak – bij het snelle ontbijt wordt verorberd, liefst bij de sportuitslagen. Voor de broodnodige ontspanning hebben we de alternatieve en sociale media online. Voor elk wat wils. Als het maar ‘spannend’ is of ‘schokkend’, dus niet te saai, over allerhande achterlijke volksstammen en ‘krijgsheren’ die zo nodig onderling oorlogje denken te moeten spelen.

  De main stream probeert zich daaraan aan te passen om de gestage terugloop van abonnees en reclame-inkomsten zo goed mogelijk af te remmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in