Er is een video opgedoken uit blijkbaar een Spaanstalig land waar familieleden wanhopig proberen een man te reanimeren die deel uitmaakt van hun familie voor een deur van wat een soort eerste hulp kamer in een ziekenhuis of kliniek lijkt te zijn, schrijft Brian Shilhavy.

[N.v.d.r.: Op de deur staan de letters IMSS, wat suggereert dat het zich hier om een gebouw van Instituto Mexicano del Seguro Social handelt, een overheidsorganisatie die bijstand verleent op het gebied van volksgezondheid, pensioenen en sociale zekerheid in Mexico en ressorteert onder het Secretariaat van Volksgezondheid. Zij maakt ook integraal deel uit van het Mexicaanse gezondheidszorgstelsel.]

Een bewaker en enkele mensen zijn binnen te zien, maar niemand met uniformen zoals verpleegsters of dokters.

De bewaker komt op een gegeven moment wel naar buiten en praat met de verwarde familie, maar laat ze niet binnen.

De familieleden proberen wanhopig de vader/echtgenoot te reanimeren en roepen met luide stem dat ze de deur open moeten doen.

Uiteindelijk, na enkele minuten, verschijnt er een ambulance van ergens anders om te proberen hem te behandelen.

Video of Man Dying in Front of Hospital that Refuses to Open Door – Foretaste of What’s Ahead?

Ik heb niet de context van waar dit gebeurde, maar ik denk dat het belangrijk is om dit aan onze lezers te laten zien, omdat dit heel goed de scène zou kunnen zijn die we binnenkort in de hele VS zullen meemaken met enorme personeelsproblemen in ons ziekenhuissysteem die alleen maar erger worden, omdat veel verpleegkundigen en ziekenhuispersoneel ontslag nemen of ontslagen worden vanwege de COVID-vaccinatiemandaten, terwijl anderen gewond raken of sterven aan de injecties.

  Terwijl de COVID-mythen ontploffen, vallen de waanideeën in duigen: Onze uittocht uit onderworpenheid leidt naar Neurenberg 2.0

In feite begint dit al te gebeuren op basis van nieuwsbronnen die de afgelopen dagen zijn gepubliceerd.

Amerikanen zijn nu al vele jaren verwend met het feit dat het grootste deel van het land 911 hulpdiensten heeft, waar men in geval van nood alleen maar 911 hoeft te bellen en er binnen enkele minuten een ambulance zal verschijnen die spoedeisende zorg zal verlenen op weg naar een eerste hulp kamer in een plaatselijk ziekenhuis of kliniek.

Maar de COVID-19 vaccinatiemandaten creëren ook een tekort aan ambulancepersoneel, en eerder deze maand stuurde de American Ambulance Association een waarschuwingsbrief naar het Congres dat het vermogen om 911-diensten te blijven aanbieden op dit moment ernstig in gevaar is.

Een EMS-groep (Emergency Medical Service) heeft een waarschuwing doen uitgaan over een Amerikaans tekort aan werknemers dat het 911-systeem op sommige plaatsen in gevaar zou kunnen brengen.

“Dit is een probleem dat zich al enkele jaren ontwikkelt vanwege chronische onderfinanciering door het Congres voor ambulancediensten, maar zeker tijdens de pandemie hebben de zaken een crisisniveau bereikt,” vertelde voorzitter Shawn Baird van de American Ambulance Association aan Fox News op 10 oktober.

“In de afgelopen maanden hebben we een enorm personeelsverloop gezien en scholingen hebben het afgelopen jaar paramedische opleidingsinstituten gesloten en zijn gestopt met het opleiden van nieuwe studenten, dus we hebben plotseling een ernstig tekort,” zei Baird.

  Brits regeringsrapport en gegevens over oversterfte bevestigen dat COVID-19 vaccinatie 5 maanden nodig heeft om ontvangers te doden

Zijn organisatie stuurde een brief naar de leiding van het Huis en de Senaat waarin staat dat het EMS-systeem wordt geconfronteerd met een “verlammend tekort aan arbeidskrachten”, waarbij wordt opgemerkt dat het een “langetermijnprobleem is dat al meer dan een decennium aan het ontstaan is”. Het tekort aan arbeidskrachten, zo waarschuwde de brief, kan het 911 noodsysteem ondermijnen en verdient de aandacht van het congres. (Volledig verhaal.)

De “aanspraak” mentaliteit van de meeste Amerikanen gelooft dat medische zorg een soort van “recht” is en dat in een noodsituatie iedereen “recht” heeft op deze diensten.

Dat is niet waar.

Het medische systeem in de VS wordt voor het grootste deel gerund door particuliere bedrijven, en die zijn je niets verschuldigd, vooral niet als ze niet genoeg personeel hebben om in noodgevallen te voorzien.

De door de overheid gefinancierde ziekenhuizen en klinieken behoren al lange tijd tot de slechtst onderhouden medische centra, maar zij worden nog steeds bemand door particulieren, niet door gekozen overheidsdienaren, en zijn niet verplicht om te werken, vooral nu de regering hen vertelt dat zij een verplicht experimenteel vaccin moeten krijgen om hun baan te behouden.

Dit zal voor de meeste Amerikanen een enorme wake up call zijn, dus ik probeer u van tevoren te waarschuwen.

Geloof het of niet, uw gezondheid is UW verantwoordelijkheid, en er zijn geen “grondwettelijke rechten” voor u om te eisen dat anderen voor u zorgen wanneer u ziek of in een noodgeval gewond bent.

Dus begin met kennismaken met deze EMS-medewerkers en verpleegkundigen in uw gemeenschap die hun baan verliezen omdat ze weigeren een COVID-19 injectie te nemen, en begin dienovereenkomstig te plannen.

  Schokstatistiek: 10% oversterfte in Duits COVID-19 vaccinatiejaar

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verpleegster klokkenluidster slaat alarm over vaccinaties: “Dit is echt schokkend”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet “plan” – Vaccin Holocaust zal totale anarchie ontketenen
Volgend artikelAustralische tirannen verkondigen het land te overspoelen met gevaccineerde superverspreiders die de ongevaccineerden met Covid moeten infecteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Over het filmpje, van de man aan het ziekenhuis, stel dat ik daar zou zijn, ik stamp die deur in, die flik loop ik omver, ik pak de eerste met een witte jas die ik tegenkom, ik dreig hem ter plaatse dat als hij geen hulp wil toedienen, ik hem van kant maak, al staan daar honderd mensen, als ziekenhuis, als arts heb je een eed gezworen, dat je steeds en altijd iemand in nood dient te helpen, dat laten ze hier na, ik snap niet dat die mensen er nog zo kalm onder blijven, dit is je reinste absurditeit, dan is er plots een ziekenwagen, het is natuurlijk al te laat, je kan ook meteen zien dat deze man reeds dood is, zijn gelaatskleur was al weggetrokken, dit komt door de spike eiwitten, en door niks anders, als je bv een orgaan hebt dat niet meer werkt ben je nog niet meteen dood, heb je nog een bepaalde kleur in je aangezicht, je hart klopt bv nog, dan ga je er niet uitzien als deze man. De spike eiwitten zijn de reden van zijn dood. de VACCINS niets anders. Schandalig is nog te mooi om dit te omschrijven.

  • Praat eens geen onzin aub?
   Deze man kan van alles hebben gehad, hartaanval, diabetes, kanker, hersenbloeding, weet jij veel?

   En met je stoere praatjes “deur in trappen”?
   In die landen zijn bewakers bewapend met pistolen en schieten je zonder scrupules neer, daar zijn die lui nl. speciaal op geselecteerd en voor betaald.
   Dus logisch dat de agressie van deze nette familie zich binnen de perken houdt.

   Denk eens na voor je zo’n kul post.

   • Wtf morron houd je klep dicht. Rot toch op hier , wanneer snappen ze hier nu is dat mensen zoals jij staatshoeren zijn die hier komen trollen.
    Als het mijn vader was geweest had ik mij gewraakt en ze buiten opgewacht en allemaal naar de hel ge racht…die konden het nooit meer navertellen.
    En wees er maar zeker van, ze zijn gefilmd dat dat dasr ook gaat gebeuren.
    Wtf morron, ik verdedig mijn leven met de dood. Ik steek de riek dwars door de strot als ze mijn vrijheid afpakken of met de naald naar mij wijzen….achterlijke idioot dat je bent…wij zijn bereid grof geweld te gebruiken, maar jij niet jij bent een laffe hond die hier komt trollen. FU

   • praat eens geen onzin henk,

    quote Praat eens geen onzin aub?
    Deze man kan van alles hebben gehad, hartaanval, diabetes, kanker, hersenbloeding, weet jij veel? end

    Ik had de auto in de hal geparkeerd laat dat heel duidelijk zijn.

   • Ja, eens kijken wat jij zou doen is zulke situatie, je stond erbij en keek er naar, “ik zag twee beren broodjes smeren, is zo makkelijk.
    Je heb niet goed gekeken, de man zijn gezichtskleur werd zo bleek, denk logisch, komt door de spike eiwitten, zetten alles in je lichaam dicht, het maakt niet uit wat deze man zou hebben, het feit is dat men geen enkele hulp biedt aan de deur van een ziekenhuis.
    Nou, stoere praat is het zeker niet, je hebt natuurlijk mensen die het liever allemaal bekijken, tot dat ze zelf in zulke situaties terecht komen, zijn zij het die het hardst staan te roepen, een laffe hond wil ik jou zelfs niet noemen, ik ga niet schelden, wel vechten voor mijn vrijheid, dat zit er bij jou blijkbaar niet in Henk, eens kijken als jij dit zou voor hebben met een familie lid, dan ben je evenzeer schuldig aan het overlijden, de wet zegt, niks doen, treft juist schuld. Fijne dag verder Henk.

 2. “Ik heb niet de context van waar dit gebeurde”
  Wat een onzinnige site is dit zeg, vol met aannames en elkaar geraapte stukjes niet bewijsbaar nieuws..

 3. Het is erg dat dit gebeurd is maar we weten natuurlijk niet wat die man allemaal gehad kan hebben maar je. Zag dat het verplegend personeel binnen niet eens de moeite meer neemt om te gaan helpen instructies van hogerhand of corona moe?

 4. Glazen deur he ? Neem een krachtige laser pointer, daar “schiet” je mee door glas en kun je gasten achter het glas een stevig lesje mee leren !!! Ja, gewoon met coherent licht.

 5. IMSS is het Instituto Mexicano del Seguro Social. Je kan het eea vinden als je er een google op doet. (de link wordt niet geplaatst hier.)

 6. Als ik een ’trol’ zou zijn met als opdracht te zorgen dat mensen deze website zouden gaan mijden…. Dan zou ik lelijke woorden gaan roepen op dit forum. Dan denken beleefde mensen: ‘laat maar’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in