Queensland gezondheidsambtenaar Jeannette Young heeft verkondigd om het land te overspoelen met gevaccineerde superverspreiders die Covid dragen, door op video te beweren:

“Elke Queenslander zal blootgesteld worden aan het covid-19 virus en zal geïnfecteerd raken.” Ze voegt eraan toe: “We zullen het virus binnenbrengen met gevaccineerde mensen…” en legt dan specifiek uit dat ze zich richt op ongevaccineerde mensen met deze biowapenaanval door uit te leggen: “Maar als je gevaccineerd bent, is dat geen probleem.” Deze ondenkbare bekentenis van gecoördineerde criminele activiteiten door de regering van Queensland is slechts de laatste aanval op de mensheid die wordt uitgevoerd door Australische ambtenaren die zo corrupt en slecht zijn, het is bijna alsof ze meedingen naar een prijs van Satan zelf. Bekijk deze verbijsterende opmerking in de volgende video. De tekst werd door iemand anders aan de video toegevoegd en zat niet in de oorspronkelijke uitgezonden video:

Australian tyrants PROMISE to flood the country with virus-carrying vaccinated people!

Dr. Young is zich er volledig van bewust dat vaccins mensen doden. Ze waarschuwde eerder dat de bloedstolsels veroorzakende vaccins niet zouden moeten worden gegeven aan mensen onder de 50 jaar, en zei: “Zou het niet verschrikkelijk zijn dat onze eerste 18-jarige in Queensland die aan deze pandemie sterft, stierf door het vaccin?” Sindsdien is zij “gecorrigeerd” door het genocidale medische establishment en de anti-mensheid nieuwsmedia die hun aanvallen coördineren op iedereen die vraagtekens zet bij vaccins. Dr. Young is in het gareel gevallen en voert nu een feitelijke biologische oorlog tegen de mensheid, opscheppend dat gevaccineerden de superverspreiders zijn die iedereen zullen infecteren. Ze proberen niet eens meer hun agenda te verbergen. Laten we allemaal de namen van deze misdadigers onthouden nu de internationale tribunalen voor oorlogsmisdaden beginnen, schrijft Healthranger.

  VS stopt met onmiddellijke ingang Johnson & Johnson-vaccin wegens 'zeldzame' bloedstolsels

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Worden we de dood ingejaagd?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVideo-opname van stervende man voor ziekenhuis dat weigert zijn deur te openen – Voorproefje van wat ons de komende tijd te wachten staat?
Volgend artikelCartoonist ontslagen wegens vaccin “Tank Man” tekening
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Wat een zeloten in Australië. Maar wat gaat hier in NL gebeuren? Vanavond komt
  Firma List en Bedrog weer op TV; ik weet bijna zeker dat de ongevaccineerden de
  schuld gaan krijgen van de oplopende besmettingen. In wat voor bizarre wereld
  zijn we terecht gekomen. Dit heeft ook niets met onze gezondheid te maken.
  Hopelijk komt binnen 6 maanden de waarheid aan het licht.

 2. Bedenk dat velen het goed vinden. Juichen en applaudisseren bij het verwijderen van een oudere vrouw in een restaurant.
  Wie elke dag kijkt naar het gif van het Journaal, Jinek, Npo1, Humberto, Rtl-4, Veronica-Insite, Jan Slagter en consorten, etc, etc, is en wordt volledig gehersenspoeld.
  Geen weg meer terug.
  Zelfs het afgelopen jaar nog 300 IC bedden wegbezuinigd en 17000 medewerkers uit de zorg vertrokken.
  Heel veel Nederlanders blijven applaudisseren voor Hugo en Rutte, het einde der tijden en van de Westerse Beschaving nadert met rasse schreden.

 3. De laatste 20 jaar nooit ziek geweest, tijdens de Corona oorlog GEEN mondlapje gedragen in supermarkt, ziekenhuis en revalidatiecentrum, geen Corona gekregen of gehad niet ziek geweest, wel 3× laten testen alle 3 negatief. Dus ik kan geen Corona door geven.

 4. ik blijf erbij wanner komt er een commissie die verplichte test gaat invoeren ook voor de gevaccineerden> iedereen die gevaccineerd is denkt dat er niks meer aan de hand is en denkt beschermt te zijn tegen het corona virus… maar alsnog kan men gewoon besmet raken.. en zelfs nog meer besmettingen veroorzaken als ongevaccineerden> aangezien men straks de gevaccineerden alle privileges krijgen en nergens meer op hoeven te letten>>>> achterlijker kan het niet>>>ik raad aan iedereen die op deze site staat en dit leest
  alstublieft als u gevaccineerden kent breng ze dan dwingend aan de man dat men alsnog zich laat testen…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Ben er zo goed als zeker van dat deze video fake is !! Het feit dat de audio niet overeenkomt met wanner zij spreekt wekte mijn argwaan . De video begint met , ” after that we will be bringing in virus …”.
  Als je goed oplet en probeert te liplezen, dan zie je dat na de audio ” after that”, het volgende dat gezegd wordt , namelijk ” we will be” niet overeenkomt met haar lippen ! Het vervolg daarop “bringing in virus” klopt dan weer wel , net zoals de rest dat volgt. Maar “we will be” klopt dus niet ! Het lijkt erop dat wanneer we het woord “be” horen , zij eigenlijk ‘stop ‘ of zoiets zegt ! Wat ze in werkelijkheid zegt i.pv. “we will” kan ik niet uitmaken , maar het lijkt erop dat “we will be bringing in virus”, in feite ” …..stop bringing in virus ” betekent !
  Nu , ik kan verkeerd zijn , maar denk het niet . Als dit toch fake blijkt te zijn dan vind ik het bijzonder jammer dat dit op deze site geplaatst is , dit zou de geloofwaardigheid van de site sterk onderuit halen ! Over het algemeen geven jullie in de artikels referenties en linken mee zodat het verifieerbaar is , maar dit vind ik toch maar dubieus !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in