Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Oekraïense soldaten geven zich massaal over aan Russische troepen aan het Svatovo-Kreminna front, meer bepaald in het grote bos van het gebied na een grote offensieve operatie uitgevoerd door Russische luchtlandingstroepen.

Dit is het eerste grote Russische offensief aan dit front dat de regio’s Loehansk en Kharkov omvat, bericht Pronews.

Tegelijkertijd raakte de Russische luchtmacht grote munitiedepots en brandstoftanks in Kherson.

Van daaruit zijn de Oekraïners van plan om het grote tegenoffensief te lanceren om de oostelijke oever van de Dnjepr en vervolgens Melitopolis te bezetten om de Krim, het schiereiland met de Russische bevolking, te bedreigen, wat de adviseur van Zelensky, Podoliak, heeft verklaard dat Kiev zal “straffen” omdat ze bewust vasthouden aan het Russisch zijn.

De Russen zijn al enkele dagen bezig Oekraïense aanvalspunten te bestoken, waar ze munitie en brandstof verzamelen om het begin van de beruchte tegenaanval te voorkomen en deze uit te schakelen nog voor het plaatsvindt.

De waarheid is dat niemand zeker weet wat de Oekraïners hebben en of ze daadwerkelijk in staat zijn om 9 volledige gepantserde brigades te bemannen.

Er gaan geruchten dat veel gaten in de bemanning zijn opgevuld door militairen van de NAVO onder het mom van “huurlingen”.

Bonus:

  Oekraïense soldaten tonen Hitlergroet naast afvurende artillerie

Volledige video van AFU bunker detonatie na Russische luchtaanval aanval in Pavlograd 30.04.2023

Hier is een video van de explosie… Projectiel duikt in de grond (mogelijk bunker) en rust dan enkele seconden… Dan een explosie… nooit eerder gezien in mijn bijna 20 jaar dienst in het leger, schrijft iemand in de commentarensectie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nog een video bevestigt executie van Oekraïense soldaten door hun wapenbroedersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat gebeurt er met het tegenoffensief van Oekraïne?
Volgend artikelAlexander Dugin: De Wagner factor en het billijkheidsbeginsel (+ Wagner film)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Mooie video’s weer. Hopelijk zijn de berichten waar en geven ze zich over ipv afgeschoten te worden. Ze zijn immers misbruikt door de USA.

 2. Ook huurlingen kunnen sterven.
  Ik ben hooguit bang voor de ‘ kat in het nauw ‘.
  Of-topic: waarom vliegen vandaag straaljagers in het luchtruim van Zuid-Limburg?
  Doen ze normaal gesproken nooit.

 3. Ik zou ze niet te eten willen geven, de niet-Oekraïners in het Oeki-leger. Op de Belgische regimezender worden dat gespuis als helden geïnterviewd in Vlaanderen. De nieuwe Oostfrontstrijders… Maar zeker veel Britten en Polen.

  • Vlaanderen zou beter moeten weten maar die leugenachtige NVA moet weggestemd worden.VB is de enige partij die zich nog wat met de vlaming bezighoud.

 4. Komen meer berichten op internet over een mogelijke nucleaire false flag van de VS in de Oekraïne.
  Vergeet hierbij niet dat in het verleden de VS een Soviet onderzeeër hebben geborgen met nucleaire wapens erin. De VS zijn in bezit van nucleaire koppen met Soviet dna vootprint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in