Na het begin van het echte – of vermeende – tegenoffensief van Oekraïne gaan er beelden van vernietigde Westerse tanks de wereld rond. Onder hen zijn dure Leopard 2A6 main battle tanks. Tenzij ze goed beschermd worden, is het gemakkelijk – en goedkoop – voor Rusland om ze te vernietigen, zoals een video laat zien.

Ze komen uit Duitsland. Zes maanden geleden zorgde de levering ervan voor wekenlange discussies voordat Berlijn het op kon brengen om de Leopard 2 gevechtstanks naar Kiev te sturen. Elke tank kost ongeveer zeven miljoen euro. Als ze in Russisch bezit komen, zou Moskou een nuttig inzicht moeten krijgen in de technologie die hier gebruikt wordt, bericht Exxpress.

Blijkbaar zijn Russische troepen er al in geslaagd om verschillende modellen te vernietigen. Een nieuwe video toont een drone-aanval.

Eén ding is zeker: de drone kost een fractie van de Leopard 2A6 gevechtstank.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Koersk 2.0?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Gewapende mannen in gevechtstenue openen vuur op concertzaal in Moskou, zaal in vlammen opgelaaid, doden gemeld
Vorig artikelVS gezondheidsautoriteit CDC bevestigt dat COVID-vaccinatie risico op auto-immuun hartziekte met 13.200% verhoogt
Volgend artikelKievse troepen doen nieuwe pogingen om op te rukken, lijden meer verliezen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Het zou mooi zijn als deze vernietigde tank tegenover de duitse ambassade in Moskou geplaatst wordt. Een reminder voor de duitsers waar ze mee bezig zijn.

 2. Jammer dat het zoveel mensenlevens moet kosten, en dat de stokers opde achtergrond hum macht proberen te behouden. Ik vertrouw erop dat het recht zal zegevieren.

  • Het licht laat het donker verdwijnen.Het “donker” is heeft alleen bestaansrecht,bij gebrek aan licht!
   Dit is waarom het westen niet KAN winnen.
   https://youtu.be/O1m_HtQiU2k
   Er moet dan nog wel 1 dingetje gebeuren,zoals in Frankrijk 1795.
   Toen vielen er ook goede onder de slechte die het niet konden na vertellen maar soit.Collateral damage denk ik zo.
   Als je ziet hoeveel arme drommels moesten sneuvelen voor hun zaak,kan dat aantal er ook wel bij voor de goede zaak.
   Deze strijd die al eeuwen woedt,is al voor de tijd van de Romijnen aan de gang.
   Voor de zondvloed,is er al eens een nucleaire oorlog geweest,maar Enki komt terug.

   • In Frankrijk was dat omdat toen de huidige slechten de revolutie gekaapt hebben en zijn sindsdien aan de macht. Het volk had onder de koning niet veel te vertellen, en onder Les Girondins, op enkele uitzonderingen na, misschien nog wel minder.

  • Ook het platgespoten lgbtq leger van EU en Amerika stelt geen reet voor. Hier vragen soldaten waarschijnlijk naar de secundaire arbeidsvoorwaarden en of ze een auto vd zaak krijgen.

   Net hun decadente veels te dure speelgoed wapens zien ze nu in het eggie wat oplevert. 0 komma nada

   • Misschien kan het homo/genderleger investeren in hun geheime wapen, het aloude handtasje kunnen ze mee slaan.
    Joehoeeee oeps

 3. Op RusVesna veel foto en film materiaal van vernietigd westers wapen tuig lijkt een groot kerkhof ,onder tussen zegt de clown van Kiev dat de Russen hun langste tijd hebben gehad in Oekraiene.

 4. de Russische vuurkracht lijkt me Fenomenaal krachtig…7 miljoen straks staan ze echt terug in Berlijn.. (als waarschuwing) nogmaals !!!

 5. Ach ja; de moffen hebben altijd gezeverd over “Wunderwaffen”.
  Realiteits zin: de tank is als wapen van geen belang meer.

  Sateliet (jawel) of droontje zie hem geeft GPS door naar zware artilleie, en boem–dag tank.

  Door electronica is oorlogsvoering totaal veranderd.
  ================
  het enige war de Oekie nazi’s kunnen doen, redelijker wijs: onvoorwaardelijke overgave.
  Dat zou levens besparen.

  Maar het zijn nazi’s….

 6. Het is net alsof je je Tesla uitleent aan je dochter en haar criminele vriendje hem even in de prak rijdt. En dan aan de politie jouw naam opgeeft. En je dochter die verdwenen is.

  Daar sta je dan bij je eigen laadpaal met niks te stekkeren…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in