Een onderzoek uitgevoerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control en Food and Drug Administration heeft aangetoond dat het risico op myocarditis na de mRNA COVID-vaccinatie ongeveer 133x groter is dan het achtergrondrisico in de bevolking.

Dit betekent dat Covid-vaccinatie het risico op myocarditis, een auto-immuunziekte die ontsteking van het hart veroorzaakt, met 13.200% verhoogt, schrijft The Exposé.

Bron, machinevertaling Yandex (klik voor groot)

De studie, uitgevoerd door onderzoekers van de U.S. Centers for Disease Control (CDC) en van verschillende Amerikaanse universiteiten en ziekenhuizen, onderzocht de effecten van vaccinatie met producten van Pfizer-BioNTech en Moderna.

De auteurs van het onderzoek gebruikten gegevens uit het VAERS-rapportagesysteem van de CDC, die werden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze voldeden aan de definitie van myocarditis van de CDC; ze merkten ook op dat gezien de passieve aard van het VAERS-systeem, het aantal gerapporteerde incidenten waarschijnlijk een onderschatting is van de omvang van het fenomeen.

Er werden 1626 gevallen van myocarditis onderzocht en de resultaten toonden aan dat het product van Pfizer-BioNTech het meest in verband werd gebracht met een hoger risico, met 105,9 gevallen per miljoen doses na de tweede vaccinprik in de leeftijdsgroep van 16 tot 17 jaar voor mannen, en 70,7 gevallen per miljoen doses na de tweede prik in de leeftijdsgroep van 12 tot 15 jaar voor mannen. In de leeftijdsgroep van 18 tot 24 jaar voor mannen waren er ook significant hogere percentages myocarditis voor zowel de producten van Pfizer als Moderna (respectievelijk 52,4 en 56,3 gevallen per miljoen).

  Wilt u deze mensen echt terug in uw leven? Nog een Amnesty-post met nuchtere gegevens
Bron, machinevertaling Yandex (klik voor groot)

Uit het onderzoek bleek dat de mediane tijd tot het optreden van de symptomen twee dagen was en dat 82 procent van de gevallen mannen betrof, wat overeenkomt met eerdere onderzoeken. Ongeveer 96 procent van de getroffen mensen werd in het ziekenhuis opgenomen, en de meesten werden behandeld met niet-steroïde ontstekingsremmers; 87 procent van de mensen die in het ziekenhuis werden opgenomen, hadden op het moment van ontslag geen symptomen meer.

Uit het onderzoek bleek dat de mediane tijd tot het optreden van de symptomen twee dagen was en dat 82 procent van de gevallen mannen betrof, wat overeenkomt met eerdere onderzoeken. Ongeveer 96 procent van de getroffen mensen werd in het ziekenhuis opgenomen en de meesten werden behandeld met niet-steroïde ontstekingsremmers; bij 87 procent van de mensen die in het ziekenhuis werden opgenomen, waren de symptomen op het moment van ontslag verdwenen.

Ten tijde van de beoordeling van de gegevens werden twee meldingen van overlijden bij mensen jonger dan 30 jaar met mogelijke myocarditis nog onderzocht en deze werden niet opgenomen in de casusrapporten.

Onder de gemelde symptomen waren: pijn, druk of ongemak op de borst (89%), kortademigheid (30%), abnormale ECG-resultaten (72%) en abnormale cardiale MRI-bevindingen (72%).

De auteurs van het onderzoek merkten op dat myocarditis na vaccinatie sneller leek op te lossen dan in typische virale gevallen; aangezien vaccinatie echter niet langer beschouwd wordt als een betrouwbare manier om COVID-infectie te voorkomen, is het onduidelijk of dit enige specifieke relevantie heeft voor de kosten-batenanalyse van COVID-vaccinatie, vooral gezien het lage risico op complicaties na coronavirusinfectie voor de leeftijdsgroep die het meeste risico loopt op hartgerelateerde complicaties na vaccinatie.

  Het aantal gevallen van Myocarditis blijft stijgen terwijl het wissen van de vaccin-waarheid doorgaat

Gezien de overvloed aan onderzoeken die een verband tussen vaccinatie en myocarditis bevestigen, is het CDC begonnen met actieve surveillance van adolescenten en jongvolwassenen om hun vooruitgang te volgen na hartgerelateerde incidenten na vaccinatie. Gegevens over de resultaten op de lange termijn zijn echter nog niet beschikbaar.

In de tussentijd adviseren de American Heart Association en het American College of Cardiology dat mensen met myocarditis zich drie tot zes maanden moeten onthouden van wedstrijdsporten en pas weer zware oefeningen moeten gaan doen als de ECG- en andere testresultaten normaal zijn. Daarnaast adviseren zij om verdere doses van het mRNA-vaccin uit te stellen.

Bron, machinevertaling Yandex (Klik voor groot)

Concluderend merken de auteurs van het onderzoek op dat het risico op myocarditis na het ontvangen van mRNA-gebaseerde COVID-19-vaccins verhoogd was in meerdere leeftijds- en geslachtslagen en het hoogst was na de tweede vaccinatiedosis bij adolescente mannen en jonge mannen, en dat dit risico moet worden overwogen in de context van de voordelen van COVID-19-vaccinatie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitgebreide peer-reviewde studie zegt dat MILJOENEN wereldwijd nu lijden aan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt door covid “vaccins”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse elite bankier klokkenluider over kinderoffers: “Satanische pedofielen runnen de wereld”
Volgend artikelVideo: Hier vernietigt een 20.000 euro drone een 7 miljoen euro dure Leopard 2A6
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Dan moeten wij ons ook als volk gaan organiseren.. Buiten betogen en passief alles weigeren, wat kunnen wij nog doen?

  Stel ze leggen het internet stil of leggen censuur op, dan is het ook hier gedaan. Daar sta je dan met de schaapjes naar de msn te kijken.

  • Alles wat claimt macht te hebben over jou de macht ontzeggen.

   Politie
   Justitie
   Rechters
   Overheden
   Uitkeringsinstanties
   Bedrijven
   Deurwaarders

   Links laten liggen en niet meer mee communiceren.

 2. Gevallen tot augustus 2021, we zijn inmiddels al bijna 2 jaar verder. Plus dat ze net begonnen met de gifprikken zetten. Waarom denk je dat ze alleen dit naar buiten brengen? Omdat anders overal in de hele wereld paniek uitbreekt. Honderden miljoenen doden zal de uitkomst zijn eind2023, eerste helft van 2024. Ga gauw nog een boostertje volgzame schaapjes. Behhhhhhhh!

 3. Ga gauw nog een boostertje halen volgzame schaapjes. Behhhhhhhh! Wel nog even eerst je kruisje zetten op het stemformulier bij de vervroegde verkiezingen van resp. VVD, D66, CDA of CU. Die verdienen dit toch? Om vervolgens een nieuw schrikbewind te lanceren? Alles voor de gezondheid van de medemensen!

 4. Gaat erop neerkomen dat ieder zijn eigen huid gaat redden.
  Men loopt, op paar na, hier happy rond. Wat niet is, kan komen.
  Onderzoeken, van prik bedrijf ‘ spuit hem erin, even apart.

  wachten op de volgende ‘ vergiftiging ‘ Najaar; staat gepland.
  Baby’s, kunnen 3 vaccins krijgen.
  Kan de zorgpremie voor dat declaratie moggel 🩺👩‍⚕️ weer omhoog.
  *NSB groepen zijn vast al aan het oefenen, hoe verdedig je dit SOCIAAL plan naar
  Pipo 🤡 🩺
  * gevraagd hoeveel het schuift, geen antwoord. Voor volksverraders betalen we ook premie !

  • Denk dat prinses van der Leyen, nog even haar zakken heeft gevuld door nieuwe aankoop. Haar termijn eindigt eind dit jaar.

 5. Petje af voor de mensen die erdoorheen gekomen zijn zonder te zwichten voor de maatschappelijke druk. Ook de diverse media die hun nek uitgestoken hebben, vaak de alternatieve (ofwel onafhankelijk echte media) die ondanks alles door bleven zetten. Jullie zijn de echte helden.

 6. Ik was op het platteland op een paardenmarkt en de kerels die er rondliepen zagen er net zo uit als de soldaten uit Oekraïne, in feite een lager niveau, want de criminele aanleg tot intimidatie zit er al in zonder dat ze daar een risico voor hoeven te nemen. De paardenstront rook goed maar ik ben niet dol op de massa, in een Rotterdams sprak iemand over het levensverhaal van een van die knollen.
  Ik ging ergens aan de rand van een park zitten in de schaduw. Er stonden drie tenten van bij elkaar wel 20 meter lang met allerlei jurken. Iemand vroeg me wel drie keer sympathiek of alles goed is, dat was al een paar keer gebeurd, dus ik zei niets. Hij kon trouwens moeilijk verbieden dat ik daar zit op een publiek bankje.
  Op een gegeven moment, ik dronk een koffie, vroeg ik in het Engels of hij ook weleens een jurk draagt, want met LGBT is dat goede promotie. Hij zei nee.
  Ik vroeg kom je uit India. Hij zei geïrriteerd nee, Pakistan.
  Ik vroeg of hij de wereldleraar Maitreya is uit Londen. Hij zei nee.
  Hij begon me toen te berispen dat ik geen Nederlands praat. Hij sprak zelf gebrekkig Nederlands.
  Spreek je geen Nederlands?
  Alleen als ik er zin in heb.
  Ik zei waarom spreek jij je moedertaal niet. Omdat jij je moedertaal niet spreekt doe ik het ook niet. Bovendien kan ik me niet identificeren met dat Rotterdamse accent hier.
  Er kwam een Ethiopische vrouw met een stel kinderen in prinsessenjurkjes. En een van de prinsesjes plaste zittend van onder haar jurk naast me op de stoep.
  Een Duitse vrouw kocht een crèmekleurige blouse, niet erg inspirerend of bijzonder, met twee bloemen erop.
  De man pakte alles in, in zijn busje, onvoorstelbaar hoe alles erin paste. Ook de tenten.
  Toen hij weg ging vroeg hij of ik mijn fiets opzij wilde zetten.
  Oké.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in