Screenshot video

Er is een video opgedoken uit Odessa, Oekraïne, waarop te zien is hoe elementen van het Franse leger die stad binnentrekken. Dit lijkt een directe inval te zijn van een NAVO-lidstaat in het conflict in Oekraïne.

Dit gebeurt waarschijnlijk op grond van een bilaterale overeenkomst tussen Oekraïne en Frankrijk, maar dat is op dit moment nog niet bevestigd, bericht Hal Turner.

VIDEO:

Backup:

Rusland heeft herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat alle buitenlandse troepen die Oekraïne binnenkomen legitieme doelwitten zijn voor het Russische leger.

Op 13 april stuurde Frankrijk troepen van het Franse Vreemdelingenlegioen naar Slavyansk, Oekraïne. Binnen 48 uur waren de meesten van hen dood en vele anderen gewond door Russische aanvallen op Slavyansk.

DNIPROPETROVSK gisteren

Gisteren trof Rusland een hotel in het centrum van Dnipropetrovsk dat blijkbaar vol zat met NAVO-troepen. Beelden van het getroffen gebouw tonen een voltreffer met enorme schade en brand.

Talrijke rapporten van bovenaf beweren dat “talrijke NAVO-troepen uit het puin werden gedragen, ernstig gewond of dood”.

Ambulances brachten deze NATO troepen naar wachtende helikopters, die de troepen naar Rzeszow, Polen brachten.

De hele dag door werden medische evacuatievliegtuigen van NAVO-landen, waaronder een Airbus A330-MRTT, gezien die Rzeszow binnenkwamen en er snel vertrokken. Op de radarbeelden hieronder is er één te zien:

Het is duidelijk dat deze multi-role air refueling tankers opereren in hun med-evac rol omdat er geen bijtank operaties plaatsvinden in de buurt van Rzeszow.

Dus de Fransen verloren troepen van het Vreemdelingenlegioen in Slavyansk, de NAVO verloor gisteren nog meer troepen in Dnipropetrovsk en nu stuurt Frankrijk 1.000 troepen en pantsers naar Odessa.

  (Video's) VS Kolonel Black: De strijd is verloren voor de Oekraïners - Hun verliezen in Bakhmut zijn overweldigend en ze hebben nog niets gezien

Stap voor stap provoceren de westerse landen Rusland tot een rechtstreeks gevecht.

Wees niet verbaasd als de raketten beginnen te vliegen – en onthoud goed wie ze heeft veroorzaakt: Wij hebben dat gedaan.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Europa onthult kaart die Rusland opdeelt in 41 nieuwe landenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBooby-trap Palestijnse vlag verwondt Israëlische kolonist op Westelijke Jordaanoever (18+ Video)
Volgend artikelOver ATACMS en “Leakers”…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

  • De Fransen zijn door de Russen uit Afrika geflikkerd.
   Geen GOUD geen Diamanten geen Uranium voor hun kerncentrales etc.
   Die Macron wil wraak.
   Poetin zag dit aankomen, en staat klaar om ze een warm c.q. HEET welkom te heten.!

   • The French Legionnaires were so famous in battle !!!

    What happened ??? Is the Z-generation worthless because of their damn portable telephones and PC’s ???

 1. Onmiddellijk alle steun aan Oekraïne bevriezen, alle Russische sancties opheffen, aan tafel gaan zitten en praten. En vooral NIET luisteren naar Biden! Mss is er nog hoop. En als het even kan ontbindt dan ook maar de EU.

  • Helemaal mee eens. En dag tegen de terreurbeweging die nato heet en ook dag tegen al die globalistische organisaties. En ook dag tegen EU.

  • EU niet naar Biden c.q. Amerika luisteren,
   De EU hangt aan het “INFUUS” van Amerika.
   Deze los koppelen betekent de doods klap voor de EU….!!!!
   Er is één hoop, is de BRICS bereid is ons te bevrijden.
   De BRICS is de nieuwe wereld, “BESTAANDE UIT SOEVEREINE LANDEN”.
   Hoop doet leven.
   De vijand komt niet uit het Oosten.!
   Onze vijand zit in het “WESTEN”….!!!!!

   • Poetin heeft er mee ingestemd dat destijs in Parijs Franse troepen zich mogen bemoeien met de tegen invasie in de Oekraine echter die troepen bestaan uit vreemde landen van allerlei nationaliteiten zodat het niet Franse soldaten zijn met een Frans paspoort en dus gewoon huurlingen zijn die door onder het labiele EU en VS leger vallen die waarvan Trump en Ursula de belastingbetaler voor laten boeten voor honderd miljard euro om de oorlog te verlengen Poetin heeft dat afgesproken met de rest van de G7 leiders van toen rond 2000 om de oorlog industrie van de VS en EU op gang te houden omdat er bergen vol oorlogstuig teveel op de wereld is Je en dan heb je idioten (soldaten) nodig die die idiote waanzin uitvoeren en met de honderdduizenden sneuvelen!!!!!!!! Al met al deze waanzin treft wel de wereldvrede die op springen staat We krijgen dus WO 3 voorgeschoteld en we trappen er weer mooi in!!!!!

   • Ik heb de weersverwachting niet gezien maar ik sluit het niet uit dat het wel eens heet zou kunnen worden deze zomer tijdens de spelen

  • Ja Napoleon was hun voorbeeld die dacht dat de Russen toen met pijl en boog vochten Maar hun moraal was vele malen sterken dan de Fransen soldaten van toen…. Ook nu weer is een eitje koning/keizer van Frankrijk die dat weer wil laten zien dat hij durft aan te vallen tegen de grote beer!!!!!!!!!!!!maar dan met vreemdelingen die zijn 2e leger vormen

 2. Rusland ziet en weet alles, gelijk naar het hiernamaals schieten die soldaten van de Fransen,Polen of weet ik van waar zij komen, horen we niks van natuurlijk op de media!
  Mensen, er is een zender of groep mensen die soms samen praten, het heet de nieuwe wereld, hun ogen en oren gaan langzaam aan ook open, ze hebben tijd nodig gehad maar ook zij zeggen nu dingen die voor mij eerst onmogelijk waren, dat geeft me een goed gevoel, wel bijzonder om te zien.

 3. De nieuwe wereld en VEEL alternatieve media is gelijk aan NPO voor mij.
  troep verdraaien ze in troep met een smeuïg sausje zodat men niet tot de boodschap; troep, komt.
  Niveau, kaartlezen door satanisten.

  • Klopt wel. Met wantrouwen voorop met het voordeel van de twijfel als goede tweede heb ik mezelf voorgenomen naar de dingen te kijken. Zonder achterdochtig te zijn. Weten waarnaar je met wantrouwen kijkt.
   Vergis je je niet en geen kans je bedonderd te voelen ook.

  • No Name,
   Zij hadden pas bij de nieuwe wereld Jeffrey Sachs via het internet aan de praat, dus wat jij zegt is niet de waarheid denk ik want die Sachs zegt dingen die de Nederlanders helemaal niet wisten maar dit gesprek aangaan met die Sachs toont juist aan dat zij zelf inmiddels anders aan het denken zijn, ga die uitzending maar eens beluisteren, niet dat ik geen kritiek heb op die mensen, ik zie gewoon dat zij inmiddels anders gaan praten en zich realiseren, waar is het Westen mee bezig, en heb je geen interesse en blijf je bij jouw mening dan zij dat zo, ook prima voor mij, groet aan U van mij!!!

 4. Navo is een legitiem doel, dus ook de vliegtuigen met soldaten gewond of niet, dus schiet ze uit de lucht want dat u oorlogs recht, de nato/navo had dat allang gedaan.

  • Je hebt volkomen gelijk hij is een WEF SLAAF en meent echt dat hij wat is, deze Drekzak durft zich nergens meer in Frankrijk openlijk te laten zien want hij weet dat het volk hem direct afslacht.
   Deze Spygopaat en Mafklapper heeft een grote bek en speelt met ons leven. Hij is net zo’n debiel als Rutte die meent dat hij de baas moet worden van de baas moet worden van de Nato/Navo en met zijn oorlog drang, deze Spygopaat stort ons in de oorlog zo dat hij er voor zorgt dat wij Nederlanders ook mee opgeruimd worden, dit is ja het streven van het WEF om de wereld bevolking op te ruimen. Al deze Spygopaten moeten opgeruimd worden zo dat wij weer een menswaardig leven terug krijgen en onze kinderen weer kunnen leven en genieten van hun bestaan.

 5. Hebben die Fransen, net als Amerikanen en menigeen eu land, niet binnen eigen grenzen talrijke problemen aan te pakken? Gaan ze beetje elders proberen een escalatie uit te lokken.

  Schandalen zijnhet gewoon waar we met open ogen intuimelen.

 6. Hoe dom zijn ze daar eigenlijk…die Macro (Macro is Pooier in de Franse volksmond..zoals Merde..strond is)zou de Olympische spelen als Valse Flag kunnen gaan gebruiken…die Pooier is er voor in Staat

 7. Van mij mogen die Russen nog harder optreden tegen grote steden van Oekraïne, doordat de NAVO officieel vecht tegen de Russen.

 8. “Talrijke rapporten van bovenaf beweren dat “talrijke NAVO-troepen uit het puin werden gedragen, ernstig gewond of dood”. ——————–Wat u niet zag op het NOS journaal of elders in de MSM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in