Foto Credit: Sott.net

UFO’s en hun piloten zijn misschien helemaal geen “buitenaardsen” van een verre planeet, maar “spirituele entiteiten” die al net zo lang op aarde wonen als de mensheid zelf.

Tenminste, dat is de “bovennatuurlijke” theorie die Fox News-veteraan en voormalig MSNBC-presentator Tucker Carlson deze week naar voren bracht op de podcast van komiek Joe Rogan.

Er is heel veel bewijs dat ze onder de oceaan en onder de grond zitten,’ vertelde Carlson de luisteraars van Rogan tijdens de gebruikelijke, drie uur durende chat van de show: Ze zijn hier al heel lang.

Carlson’s laatste opmerkingen echoën een steeds vaker voorkomend refrein van UFO-bewuste wetgevers, waaronder Missouri Congreslid Eric Burlison en zijn collega GOP-wetgever Tim Burchett, die beiden in het afgelopen jaar UFO’s vergeleken met Bijbelse entiteiten.

Het eerste hoofdstuk van Ezechiël is vrij duidelijk over een UFO-waarneming,” vertelde Rep. Burchett aan verslaggevers in januari 2023, voorafgaand aan zijn poging om UFO-klokkenluiders te laten getuigen voor het Congres afgelopen zomer.

Telkens als ik de term “engelen” gebruik,’ voegde Rep. Burlison eraan toe, die toegang heeft gehad tot geheime briefings over het UFO fenomeen, “is het voor mij synoniem met een extradimensionaal wezen.”

Tucker Carlson leek deze noties oprecht te onderschrijven tijdens zijn podcastoptreden op 19 april, terwijl hij onwetendheid bepleitte over de vele onbeantwoorde vragen rond het onderwerp, dat nu vaker Unidentified Anomalous Phenomena of UAP wordt genoemd.

Ze komen hier vandaan en ze zijn hier al duizenden jaren,’ zei Carlson, “wat ze ook zijn.”

En het is voor mij vrij duidelijk dat het “spirituele entiteiten” zijn, vervolgde hij, “wat dat ook moge betekenen.”

  Bekijk de dingen die op mysterieuze wijze NIET zijn verbrand tijdens de ramp in Lahaina

De veteraan omroeper legde uit dat hij met “bovennatuurlijk” bedoelde dat de wezens “boven de waarneembare natuur staan” en dat ze “zich niet gedragen volgens de wetten van de wetenschap.”

Commentaar: De meer toepasselijke termen hier zouden ‘parafysisch’ of ‘hyperdimensionaal’ zijn. Het fenomeen is zowel hier in 3D, als soms ook niet, omdat de bron een ‘dichtheid’ boven ons is, in 4D, van waaruit het zich ‘om ons heen wikkelt’ en/of ‘door of op ons inwerkt’.

“Met dat gegeven,” zei Carlson retorisch, “wat concludeer je dan?”

Eerder in 2024 gaf Rogan commentaar op Carlson’s groeiende publieke interesse in UFO’s, waarbij hij zich afvroeg of Carlson in zijn programma zou verschijnen: “Wat weet hij?”

Maar speculaties die UFO’s in verband brengen met religieuze bezoeken en/of theorieën over interdimensionale wezens zijn al sinds het begin van de 20e eeuw een terugkerend kenmerk binnen het discours over het onderwerp.

Het concept kreeg zijn grootste en aantoonbaar meest gerenommeerde bekendheid met de publicatie van het boek ‘Passport to Magonia: from Folklore to Flying Saucers’ door de astronoom en internetpionier Jacques Vallée in 1969.

Vallée, die later als inspiratie diende voor het personage van François Truffaut in Steven Spielbergs UFO-kaskraker ‘Close Encounters of the Third Kind’, had jaren besteed aan het doorspitten van oude teksten voor het baanbrekende boekwerk.

Hij combineerde 1180 ontmoetingen met “lichtgevende” vliegende “aardewerken schepen” die boven Japan werden gerapporteerd, Romeinse verslagen van zwevende “schilden” en inheemse Amerikaanse verhalen over “manden uit de hemel” om een continuïteit met moderne “vliegende schotel” gevallen te beargumenteren.

  Facebook censureert kardinaal die "New World Order" veroordeelt

In recentere jaren publiceerde Vallée, nu een durfkapitalist en computerwetenschapper uit Silicon Valley, een studie naar fysiek bewijs van een UFO-crash in een wetenschappelijk peer-reviewed tijdschrift, Progress in Aerospace Sciences.

Zoals hij Wired vertelde, hoopt Vallée dat dit onderzoek “een sjabloon […] zal worden voor wat serieus UFO-onderzoek in de toekomst zou kunnen zijn, als men zich aan de regels houdt.”

Maar soortgelijke argumenten, die UFO’s in verband brengen met demonische entiteiten of engelachtige wonderen, zijn ook in minder wetenschappelijke vorm naar voren gebracht in tv-programma’s op de kabel, zoals ‘Ancient Aliens’, en online door onder andere samenzweringstheoretici en evangelische christenen.

De redacteur van Phenomena Magazine, Brian Allan, sprak met de Anglicaanse dominee Ray Boeche die beweert dat een groep binnen het Pentagon er heilig van overtuigd is dat UFO’s het product zijn van demonische krachten.

De Defense Intelligence Agency keek naar dit demonische element en ze bestempelden dit soort buitenaardse wezens als “niet-menselijke entiteiten”, aldus Allan.

“Ze geloofden dat er een demonische component aan het UFO-fenomeen zat: ze vallen ons niet binnen, het is Bijbels.”

Commentaar: Het laatste stukje is interessant, vooral gezien het feit dat een sleutelfiguur in de DIA tot 2016, toen hij probeerde om van achter de schermen in een openbaar ambt te komen – maar werd gedwarsboomd door, nou ja, demonische krachten – generaal Michael Flynn was.

Dit schijnbaar verbazingwekkende vermogen van Carlson om in slechts een paar jaar tijd van MSM-nieuwslezer naar Joe Rogan te gaan in het begrijpen van de diepe vragen over de aard van onze werkelijkheid, zegt iets over waarom religieuze huishoudens over het algemeen intelligentere mensen voortbrengen dan seculiere. Tenminste, ze brengen over het algemeen mensen voort met een gezondere basis waarop ze later misschien kunnen beginnen met een “zoektocht naar de waarheid” en echt kunnen leren om “het ongeziene te zien.”

  Zit er verborgen KREKEL-meel in je voedingsmiddelen?

Carlson over het “buitenaardse” fenomeen:

Rogan, met al zijn reputatie als “open mind”, komt in de discussie met Carlson over dit onderwerp op ons over als relatief bekrompen en antropocentrisch. De ironie hier is dat hij degene is die psychedelica gebruikte om “het ongeziene te zien”… werkte dat averechts?

De hele podcast van Rogan met Carlson:

Via Sott.net & Truthpress.com.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NASA ‘financiert stilletjes’ bijbels onderzoek uit angst voor ‘demonische’ UFO’s, beweert voormalige topambtenaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaan Ian Burdett gedood, PATRIOT raketbatterij vernietigd, Duitse Leopard Tanks als Russische trofeeën meegenomen in Oekraïne.
Volgend artikelBooby-trap Palestijnse vlag verwondt Israëlische kolonist op Westelijke Jordaanoever (18+ Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. De kwaadaardige satanische aap , Tucker carlson is uit de mouw gekropen met zijn waanzin verhaal.
  Door het op buiten natuurlijke krachten te gooien.
  Was reeds duidelijk in het interview met Poetin dat hij voor geen meter spoorde nav hoe hij vragen stelde.

  • Alles is gemaakt, gecreëerd de
   Transgender, robotisering door
   ‘Graaigekke’ figuren.
   Die men mogelijk niet meer als mens kan betitelen door deze infantiele fantasy die men nastreeft / voor gekozen heeft .
   Zie wat er gebeurd in Oekraïne, met ‘ van de straat’ plukken voor king 👑 zelensky
   Zie hoe Schulz reageert , geen opvang Oekraïners in Duitsland meer, naar Polen.
   Zie Hoe het volk erop reageert,
   Oh nee niet meer vluchtelingen hoor ‘T is één pot van hetzelfde. Terug naar de gehaktmolen . “Niet mijn probleem”
   Het gedoe met de eindtijd is MADE by USA , EU . Mi een belediging voor de echte zionisten. Religie is de cover up voor al de onzin , waanzin, geweld, onderdrukking.
   Uit elke religie haalt men zijn grammetje goud hiervoor.

  • Keylontische wetenschap zegt dat onze tijdmatrix uit 5 dichtheden/harmonisch universa bestaat. Van 1 tm 5. Elk harmonisch universum/ dichtheid heeft totaal 3 opeen volgende dimensies…wij zitten in het 1e harmonisch universum /dichtheid1. Oftewel de laagste frequentie die ons diep in de materie houdt. Dimensie 1, 2 en 3 horen bij ons harmonisch universum..
   Volgende niveau is dichtheid/ harmonisch universum 2, met dimensie 4,5 en 6.
   Volgende H U 3, dimensie 7,8 en 9 …nummer 4 heeft dimensie 10, 11 en 12 en dichtheid 5 bevat de dimensies 13, 14 en 15..
   Uiteraard niet zelf verzonnen want ik ben geen quantum mechanicus..
   Dit zijn de dimensies in onze tijdmatrix, kun je nagaan….misschien is er een oneindig aantal dimensies..

 2. Kijk de trailer van deze film. Zodra ze beginnen te praten lijkt het alsof het exact beschrijft waar wij nu middenin zitten. De film is op youtube gratis te kijken. Vermakelijke film, niet te lang of te diep, maar het komt akelig dicht bij dit verhaal en onze dagelijkse realiteit dat al onze zogenaamde ‘leiders’ handpoppen van kwade krachten zijn. Angst is waarmee ze ons besturen, liefde is wat ze onderdrukken omdat wij onbestuurbaar zijn als we niet bang zijn. WAKE UP… laat alle angsten los! Angst is waarom ze ons kunnen overheersen en onderdrukken! Liefde is het enige dat angst kan verslaan, laat je angst los en je wordt automatisch onverslaanbare liefde.

  https://youtube.com/watch?v=zLQ2d89vCiw&pp=ygURdGhleSBsaXZlIHRyYWlsZXI%3D

 3. Ufo’s zijn zeker verbonden aan menselijke intelligentie, en ze vliegen inderdaad ook onder de zee, om die te reinigen van radioactiviteit. Dit echter binnen de wet van karma. Ze werken samen met de spirituele Hiërarchie van onze planeet, de meesters van wijsheid, en ze hebben de technologie om onze aarde te ontgiften. Die hiërarchie ziet er trouwens anders uit dan de pikorde die we hieronder verstaan, waar de meeste mensen met hun gelijkheid vanaf proberen te komen terwijl ze tussen geboorte en dood steeds nieuwere en persoonlijker vormen van discriminatie en willekeur ontwikkelen.
  Ze komen van andere planten uit ons zonnestelsel, waar het leven etherisch is. De ether is ook een nog niet ontrafeld deel van onze eigen planeet. Wij noemen onszelf fysiek, maar we zijn evenzeer etherisch fysiek. Naast vast, vloeibaar, gasachtig, zijn er nog 4 etherische niveaus van materie die je misschien als dimensies zou kunnen zien, samen 7. De 4e (onderste) ether is het onderwerp van intense wetenschappelijke belangstelling, alleen kan de ether niet op dezelfde manier geïsoleerd worden als wat bekendstaat als normale, vaste materie.
  Vaste materie kun je in stukken snijden. Voordat wetenschap zich op moleculair vlak begon te concentreren was het idee dat je water of lucht in stukken kon snijden al even absurd. Maar het etherisch lichaam van ieder mens is verbonden aan dat van de gehele planeet. En als ufo’s niet veel van de vergiftiging zouden opruimen, zouden de mensen lijden aan de misvormingen en monstruositeiten die ze de ufonauten toedichten.

  • We zouden het ook zo kunnen formuleren, de poging de ether af te scheiden is de oorzaak van de vervuiling ervan. Je kunt dit doortrekken naar de maatschappij, waar de methoden van de wetenschap hetzelfde tot stand brengen. Dominees of demonen. We bestrijden wat we zelf tot stand brengen, en het krijgt steeds geraffineerder vormen. De meest subtiele discriminatie is die van de meesters die onze scheidingen niet kennen, een soort die evenzeer in het verlengde ligt van de gewone mens als de ether in het verlengde ligt van de vaste materie en die omvat. Pas als we onze absurditeiten inzien, ontdekken we dat zij misschien wel de enigen zijn die normaal zijn.

  • Ben onderweg met het mezelf onderzoeken. Ik kom veel grommende woede tegen in mijn staat van zijn.
   Daar heb ik stapels aan redenen voor, en die zal ik hier niet allemaal gaan neergooien. De rol van slachtoffer heb ik vér achter mij gelaten, maar ik heb de ‘mensch’ in grote lijn in mijn bestaan, niet héél hoog zitten .
   Het gros is een tamelijk beperkt stuk vreten, weigerend om verder te kijken dan de grens in hun beperkte visie…….vaak oud genoeg om beter te weten …….dus een hopeloos geval.

   Toch kots ik van dat WEF tuig. Dat schorum heeft absoluut het recht niet om met wie dan ook aan de haal te gaan. We zijn hier allemaal om iets te leren, en van dat WEF vált niets te leren. Oprotten met dat schorum. Punt!

   John….jouw verhaal klopt…….en dat ik eigenlijk alleen nog maar met de grootste belangstelling kan kijken naar dat wat komt, is voorbehouden aan iedereen die wil zien.

   En dat wordt niet bepaald door dat WEF schorum!

 4. De dingir staan zeker boven ons en ze leven hier al 100.000den jaren ze hebben ons ook gecreëerd. Maar ze zijn gewoon van vlees en bloed. 3 meter groot en ze zien er exact uit zoals de figuren die afgebeeld worden in het oude Mesopotamië. De kleitabletten vertellen over de ontmoetingen tussen ons en de dingir we hebben er zelfs een tijdlang mee samen geleefd. En ze zijn hier nog altijd!

 5. ik geloof toch liever gelijktijdig in Sinterklaas, de Kerstman en de Paashaas. We worden op alle manieren bedonderd, en dan kom jij met zo’n lulverhaal aan. Over indoctrinatie gesproken.

 6. Ufo’s: het volgende narratief en hoax waarmee de fascistische elite, waaronder de CIA, ons onder de duim wil houden. En wie trapt er uiteraard weer in? Juist ja, het knuddevee, waaronder ook veel zogenaamde ‘wakkeren’, die ook hier op Frontnieuws zitten. Diep en diep triest. Maar.., er zijn toch films van en er zijn mensen die erover hebben geschreven. Ja, over CO2, stikstof en cojona zijn ook films en verhalen, maar zijn wel allemaal 100% bedrog. We worden al genoeg voor de gek gehouden, en dan zou je ook nog zoiets moeten geloven. No Way.

 7. Heb het gezien dit gesprek en nu denk ik dat Tucker de wereld slechts aan ziet van uit zijn Christelijke bril op, ik vond het verder niet zo bijzonder althans voor mij dan, hun meningen meer niet!

 8. Zonder iemand te willen beledigen.. al die “theorieën” worden allemaal uitgelegd in de bijbel. Geen religieus gelul maar absoluut accuraat! Ik lees de bijbel nu 14 jaar en elke dag ontdek ik weer wat nieuws. Mensen die zeggen dat het allemaal religieuze bullshit is, die hebben de bijbel nooit gelezen, of ze hebben een poging gedaan om te bewijzen dat het bullshit is! Niet gelukt he?! Al ben je nog zo overtuigd van wel, je hebt alleen jezelf daarvan overtuigd.
  Ik lees al jaren over van alles en nog wat heen in de bijbel, tot ik het weer lees en ineens tot me doordringt wat er staat.. reuzen van 3 meter? Staat omschreven.. bovennatuurlijke machten die al sinds het begin van de mensheid onder ons zijn? Staat omschreven.. alle gevechten om Palestina? Staat omschreven.. Waarom we bestaan? Staat omschreven.. tegen wie daadwerkelijk onze strijd is? Staat omschreven.. hoe deze strijd te overwinnen is? Staat omschreven! Dat er vele valse leren zullen zijn, vele valse goden, het kwaad dat zichzelf openbaart, het openlijk belachelijk maken van Jezus, het volgen van lusten en hartstochten, liefdeloosheid en totaal gebrek aan compassie voor zichzelf en hun medemens, zichzelf als god zien, anderen als god zien, god is in iedereen.. oh ja is dat zo? De bijbel is heel duidelijk over hoe alles werkt, de mens verdraaid alles zodat het prettig is voor het oor! Of zodat mensen misleid worden en daardoor een hekel aan God krijgen. Daarom zeg ik altijd onderzoek het zelf! Er is niemand die voor jou de antwoorden heeft over God dan God zelf, oftewel jij zal zelf alles moeten toetsen.
  Ik zal één punt wat gigantisch verdraaid is gelijk helder maken.. God zei laat ons mensen maken naar ons evenbeeld.. evenbeeld is heel wat anders dan precies hetzelfde zijn als God!! Heel anders!
  En een paar vragen voor de gezonde logica die ik bij heel veel mensen wel zie.. Waarom heet hun overtuiging, van de groep die zichzelf elite noemt, satanisme? Waarom verkopen ze hun ziel en ondertekenen ze een contract met bloed? Waarom worden er zoveel kinderen en babies geofferd? En de allerbelangrijkste, waarom is abortus zo belangrijk in het satanisme? Die kaatste zal ik beantwoorden.. omdat satan offers verlangt voor hij demonen op pad stuurt. het ultieme offer aan satan is ongeboren leven, wanneer dat geofferd word gaan de demonen door tot het gewenste resultaat is bereikt van degene die daarom vroeg, of ervoor betaalde..
  Leuk dat velen het satanische hierachter zien.. zolang je niet erkent dat satan bestaat word je nog steeds misleid door hem! Ik zeg het zoals het is. Als je hem wel erkent dan kun je niet anders dan de bijbel gaan lezen, want er is geen andere uitleg die vertelt hoe je van hem kan winnen, geen! Kom op mensen, heeft iemand van jullie ooit wel eens gezien of gehoord, dat iemand anders dan een christen een demoon uitdreef? Dat is onmogelijk zonder relatie met God, onmogelijk zonder Jezus, onmogelijk zonder geloof, onmogelijk zonder in je hart te weten dat Jezus sterker is dan wie of wat dan ook.. voel je waar ik naar toe wil? Please, ik smeek iedereen die dit leest om vooral eerst Jezus te (onder)zoeken, of die gigantische weerstand en woede die je voelt iedere keer als Jezus genoemd word.. voel je dat? Heb je er wel eens over nagedacht waarom je dat zo heftig voelt? Waarom haat je de kerk, christenen, de bijbel, Jezus, God de Vader, de Heilige Geest? De bijbel legt het uit maar juist dat boek wil je niet lezen..
  Het ultieme doel van satan is je gescheiden houden van God! De haat die je voelt is zijn diepe haat tegen God en Zijn schepping. Verlies je jezelf wel eens in blinde woede? Voelt dat krachtig en overweldigend? Je zet een deur open voor de satan om zijn haat op mensen te botvieren, via andere mensen en dat is waar ieder mens mee te maken heeft, de één heftiger dan de andere, het is maar net hoeveel haat je zelf toelaat. Haat is een geest, angst is een geest, blinde woede is een geest, bitterheid is een geest, onverschilligheid is een geest, tweedeling is een geest, twist is een geest, niet vergevingsgezind is een geest, lust is een geest, losbandigheid is een geest..
  God zegt tegen eenieder die in Hem gelooft:”Ik heb je niet gegeven een geest van angst om opnieuw te vrezen, maar een Geest van het zoonschap door wie wij zeggen; Abba, Vader” en “U hebt niet ontvangen een geest van angst, maar van kracht, liefde en zelfbeheersing”..
  Er zijn vele geesten in de wereld die willen dat je ze volgt, er is maar 1 geest die de waarheid spreekt, en dat is de Heilige Geest, de Geest van God, de Geest van de Waarheid die je zal leiden tot de volle waarheid! Please, ik smeek jullie uit liefde, ga Hem zelf onderzoeken, roep Jezus, daag Hem uit om jouw te overtuigen van Zijn bestaan, alleen Hijzelf kan dat! Er was ook niemand die mij kon overtuigen, dus ik daagde Hem uit en dat heb ik geweten!! Kanttekening is dat je oprecht moet zijn in je zoeken, niet hypocriet. Wie zoekt zal vinden, wie vraagt zal beantwoord worden.. en dat zijn de woorden van Jezus zelf, niet van mij.❤️🙌🙌

  • Nino, heb jij kennis genomen van het in 1908 verschenen ‘Aquarisch Evangelie van Jezus de Christus’ van Levi Dowling (1844 – 1911)? Dit gaat over het leven van Yeshua ben Joseph (Jezus Christus) tussen zijn 12de en 30ste jaar en verhaalt over zijn opleiding in Egypte, Tibet & Babylonië.

   • @Ron
    Nee dat ken ik niet Ron, en eerlijk gezegd lees ik dat soort informatie wel uit nieuwsgierigheid, maar het zal nooit mijn beeld van Jezus veranderen. Ik begrijp de naam “Jeshua ben Joseph” maar dat haalt voor mij al direct de allerbelangrijkste titel van Jezus weg.. hij was geen zoon van Joseph maar van God zelf. Als ik al dat soort informatie als waar ga aannemen, vertroebeld mijn beeld en wat voor waarde heeft de bijbel dan nog? Daarom is de bijbel voor mij ten alle tijden het woord om alles aan te toetsen, vooral ook omdat juist de bijbel waarschuwt voor menselijke aanpassingen, oftewel valse leer. De bijbel bestaat al veel langer dan alle zogenaamde “verloren teksten en boeken die de bijbel niet gehaald hebben of eruit verwijderd zijn”.. als dat werkelijk zo zou zijn dan zou Gods woord zonder kracht zijn en Jezus als zoon van God, een sprookje.. een vraag aan jou Ron, valt het je niet op dat naarmate het heftiger word in de wereld, er ook steeds meer nieuwe informatie komt over wie Jezus “werkelijk” was? Valt het je niet op dat mensen steeds lijper reageren als de naam Jezus horen? Valt het je niet op hoe openlijk de satan heerst en misleid en hoe de ene profetie na de andere in vervulling komt?
    Ik heb natuurlijk geen idee hoe jij over Jezus denkt, ik weet alleen dat je ontzettend veel kennis hebt en ontzettend veel inzicht in wat het kwaad aan het doen is. Ik lijkt me tof om eens te kletsen met elkaar, ik ben zeer benieuwd naar jouw totale visie en wat je gelooft.

    • Nino,
     Heb je kennis van het verhaal over Henoch?
     Henoch is in de Bijbel die men in bijna de gehele wereld leest compleet weggelaten, na zoeken heb ik dit hoofdstuk toch gevonden, ik heb een Christelijke collega uit Eritrea en net als de Ethiopische Christenen hebben zij dat hoofdstuk van Henoch nog gewoon wel in hun Bijbel staan, wat denk je daarvan, ik hoor het graag van je, vond het nadat ik het gelezen heb, erg interessant en bizar dat de Kerk dit gewoon heeft verwijderd, tot horens Nino groet van mij naar jou!!!

    • Nino,
     Ik zit nu veel te lezen en te bekijken van dit pedonetwerk in Hollywood met personen als Denzel Washington,Mel Gibson of een Jim Caviezel, de laatste heb ik veel zitten beluisteren, ik zie een persoon die vanuit zijn hart het goede wil, ik voel het bij hem en hij raakt mij want ik zie dat hij oprecht is, weet je Nino, dit soort mensen net als Gibson en Washington zijn iconen in die verderfelijke wereld van Hollywood, dit is wat ik bedoel met puur zijn oprecht zijn, ik hou van zulk soort mensen.
     Ik schreef pas geleden ook hier maar ik wil het graag met jou delen omdat jij een Christen bent, mijn vader kwam in de oorlog doordat zijn gezin geen vader meer had en er nog 4 kinderen in huis waren, zij niet genoeg eten hadden, mijn oma heeft uit respect voor de dood van mijn opa nooit meer interesse gehad voor een andere man trouwens. Mijn vader kwam bij mensen in Hardenberg terecht, een stadsjongetje te midden van echte boerenfamilies maar weet je Nino, deze mensen waren echte Christenen want zij deelden alles met mijn familie uit naastenliefde, ik heb mij later daar nog eens over uitgesproken tegen de families die nabestaanden waren, dit zijn mensen om van te houden, zij zijn oprecht, groet aan jou van mij!

  • Jouw woorden zijn goed gekozen en mooi geschreven, vervuld van de Heilige Geest.
   Het is een uitdaging voor onszelf en een genade om op onderzoek te gaan of Christus werkelijk onze Redder is.
   Want zoals jij aangeeft is de Bijbel werkelijk het Woord van God.

  • I commend your courage to speak up. But then a Christianis used to ridicule, mockery and insults. Also persecution is part of our life: first it begins with censoring, then arresting and the last step is killing.
   Yes, the bible gives an answer to all question man asks himself in his life, but so few are willing to read it. Why? Because they don’t WANT to be FACED with their own sin. That is what the bible does: it confronts us with our need for a Saviour because we all fall short of being sinless. And most people just don’t want to wake up their conscience.
   It strikes me every time that people so violently and adamantly reject God, Jesus and the Word of God, because they say it’s nothing but fairy tales, make-believe and nonsense for the weak. But at the same time they are sooooo willing and gullible to accept the ‘scientific’ fairy tales, make-believe, nonsense, such as the Big Bang THEORY, the evolution THEORY, the dimensions THEORY, and so on. They conveniently forget that theories are assumptions that are NOT proven and CANNOT be proven (or have already been debunked).
   See, they say that lots of people are satanic but at the same time forget to realize that if there is a satan, there must also be a God. Oh yea….
   Lots of the violent opposers of God and the bible, never care to get to know God or read the bible. And their lack of willingness exposes them for what they truly are….
   I will gladly read my bible, talk to God and live for Jesus, the one who saved me from damnation and blesses me every day! And more so I’ll gladly talk ABOUT God whenever and wherever I can.
   Gladly!

 9. Religieuze bullshit! Alle religies zijn bedacht en uitgewerkt door de Joden, die op die manier over de mensheid kunnen heersen. Joden zijn zogenaamd zielig, als je de door Joden beheerste media moet geloven. Waar komt de Jodenhaat vandaan? Komt die zomaar uit de lucht vallen, of hebben de Joden dingen op hun “geweten” die onmenselijk zijn?

  • Bart, je bent precies dát gaan geloven wat zij willen dat je gelooft.. het zijn geen joden die over ons heersen, het zijn zionisten, beter gezegd satanisten. Ze verneuken de term jood, daarmee maken ze God belachelijk en een compleet volk word daar nu als schuldig verklaard aan de genocide in Palestina! Alles is verdraaid en feitelijk weet ieder mens van binnen het antwoord.. Jezus. De vraag voor jezelf is “waar komt die weerstand tegen Jezus vandaan, in jezelf?” Lees maar eens goed wat Magda hierboven schrijft, ik hoef daar niets aan toe te voegen.

   • Nino april 24, 2024 Bij 10:02

    Mee eens voor 110% de meesten kunnen het verschil tussen zionisten en de gelovige geïntegreerde joden niet eens, en deze laatsten hebben net zo veel te lijden als de goyims als de zionisten hun kansen ruiken.

    Israëlische bevolking bestaat uit 32 procent uit Asjkenazische (zionistische joden die Israël leiden), 20 procent uit Arabieren en een kleine groep Armenen en Druzen overgebleven rest zijn Gods uitverkoren mensen.

 10. Het mysterie van het geloof, [het brein) is om alles te willen weten .
  Als we dat weten , weten we dat we niks weten . Besta uit waar je uit en voor gemaakt bent .
  In dat moment maak je deel uit van het bestaan en zijn er geen woorden meer nodig . Dan wordt het pas leuk jij kan niks bedenken het was allemaal al bedacht . Vergeet je prille begin niet toen zat je in de kern van het bestaan met al zijn kracht.

  Met vriendelijke groet en zonder ego daar waar de wind waait en de energie stroomt daar zien we elkaar weer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in