Vanuit Oekraïne is een video opgedoken waarop AMERIKAANSE troepen, die verdwaald waren, naar het privé-huis gaan van een… RUSSISCH SPREKENDE BURGER… om een “map” te vragen… zodat ze kunnen gaan doden… Russen, schrijft Hal Turner.

Vanuit Oekraïne is een video opgedoken waarop AMERIKAANSE troepen, die verdwaald waren, naar het privé-huis gaan van een …. RUSSISCH SPREKENDE BURGER… om een “map” te vragen… zodat ze kunnen gaan doden… Russen.

Dit is hoe halfslachtig de dingen daar gaan.

Vraag 1: Waarom dragen Amerikanen wapens in Oekraïne?

Ik dacht dat het illegaal was voor Amerikaanse burgers om de wapens op te nemen voor een ander land. Ik dacht dat een Amerikaan zijn burgerschap verloor als hij dat deed.

Vraag 2: Waarom zijn deze “troepen” niet in staat om steun te krijgen van Oekraïne? ? ?

Als ze namens Oekraïne vechten, waar is dan de steun? Waar is de logistiek? Waar is de communicatie?

Vraag 3: Hoe lang zal Rusland tolereren dat AMERIKAANSE soldaten Russische soldaten doden, voordat Rusland de VS begint aan te vallen voor onze oorlogsvoering in Oekraïne?

De VS en de NAVO kunnen maar zo lang veinzen dat ze “geen partij zijn in het conflict”. Het is duidelijk dat zowel de VS als de NAVO in feite partij zijn in het conflict. Deze video is het bewijs.

Aangezien het Congres de oorlog niet heeft verklaard, of zelfs maar toestemming heeft gegeven voor het gebruik van militair geweld, op grond van welk gezag voeren deze Amerikanen oorlog in een vreemd land (in onze naam trouwens)?

  Oekraïners crashen bij Bakhmut: Russen veroveren Opitnie en Ivangrad - Hand-tot-hand gevechten - Kruisraketten regenen op Lviv (Video’s)

Hoe lang denkt U dat Rusland niets zal doen, terwijl Amerikaanse troepen Russische soldaten doden?

Maak het goed met God. De federale corporatie in plaats van regering gaat een heleboel van ons de dood injagen als Rusland kernwapens op onze havensteden moet gaan gooien om ons te dwingen te stoppen met het bevoorraden van de oorlog in Oekraïne.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Als u denkt dat de Verenigde Staten klaar zijn voor een conventionele oorlog met Rusland of China, denk dan nog maar eens naVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBaby sterft aan bloedstolsels nadat ziekenhuis gevaccineerd bloedtransfusie uitvoert tegen wens van ouders in
Volgend artikelHet wordt gemakkelijker om zonneschijn in je reet te blazen als je geen broek kunt betalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  • Inderdaad meteorologische winter is op 1 december ingegaan, misschien lijdt Oekraïne méér dan enig ander land aan een sterke global warming, dacht dat Nederland aanspraak maakte op dit predicaat.

 1. Ken je die mop van die amerikanen die de weg vroegen aan een russisch sprekende burger in de Donbass ????
  Die zijn het bos ingestuurd waar de DPR en LPR toevallig bezig waren met schietoefeningen op vreemde vogels.

 2. God zorgt persoonlijk dat er geen nucliwapens worden gebruikt.
  Hoe moet het dan is je vraag.
  Denken alsof er nooit nucliwapens hebben bestaan.!
  Conventioneel is een mogelijkheid.
  Hoog geavanceerde wapens die rusland heeft en onder leiding van buitenaardse mogendheid mag gebruiken met toestemming vd Hoogste.!
  Het kan zijn dat dan het Witte huis wordt vernietigd, met lichtstralen, en alles wat onder dit niet witte maar zwarte huis zich bevindt, kamers en tunnels alwaar de zg aards “hoogsten” zich hebben vergrepen aan vrouwen en kinderen .
  Het staat toch leeg!
  En voor afbraak bestemd!
  God heeft het Wiite huis daar nooit gewild!
  Het capitool gaat ws ook onder de slopershamer!
  We gaan het zien.
  Nancy Pelosie zit inmiddels in Gitmo.
  Tropische verrassing!

 3. Ik kwam in Groningen een familie duitsers tegen, standaard uitvoering.

  Dus ik vroeg ze “Wissen Sie wo das Bahnhof ist?
  Zij: nein, keine Ahnung”Ikke: Na, dann gehen Sie gradaus, dritte Strasse links, nach 100 meter rechts……

  Gut wat keken ze stom….

 4. Om Amerikanen kleinschalig terug te pakken: klein raketje op USA basis in Roemenie….

  Trouwens: waar blijft RU wraak voor de gaspijpen en voor het oorlogschip?
  Er is een gaspijp van NL naar England; en er moet ook een internet kabel ergens liggen; ideaal voor wraak…

 5. Pierre, in die val mogen de Russen zeker niet trappen. De VS/Navo jennen daarmee Rusland net om een reactie proberen uit te lokken zodat ze een voorwendsel hebben om het conflict uit te schalen. Rusland probeert integendeel het conflict kleinschalig te houden; een territoriale buffer opbouwen, van Oekraïne een lege zak maken en that’s.

 6. Niemand van de soldaten daar had toevallig een mobieltje bij zich met offline GPS maps, die je zo kan downloaden van tevoren als je naar een land gaat ? Leven die Amerikaanse soldaten nog in het stenen tijdperk? Ja dan verdwaal je al snel. Logisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in