Om het zinken van de Moskva en de op handen zijnde vergelding van Poetin tegen de Verenigde Staten te begrijpen, moet men eerst beseffen dat elke nationale leider die gedurfde militaire stappen wil zetten, eerst de steun van zijn eigen volk nodig heeft. In 1941 liet men Pearl Harbor gebeuren (de regering van de VS wist er alles van en lokte het zelfs uit) om de emotionele steun te creëren voor de VS om het oorlogstoneel in de Stille Oceaan binnen te gaan, schrijft Mike Adams.

De aanval op Pearl Harbor was, in wezen, de 9/11 van de Tweede Wereldoorlog. En net als bij 9/11 wist de regering van de VS er alles van en liet zij het gebeuren om de slachtoffers en de emotionele reactie te veroorzaken waardoor het Amerikaanse volk vergelding zou eisen tegen Japan.

Nu is bekend geworden dat het Amerikaanse leger de hele operatie om de Moskva tot zinken te brengen heeft geleid, inclusief het volgen van het schip via een P-8 Poseidon bewakingsvliegtuig, dat vervolgens vuuroplossingen doorgaf aan de Oekraïners, die ook allemaal door het Amerikaanse leger waren opgeleid. De Verenigde Staten leverden dus de wapens, de opleiding, de opsporing en de vuuroplossing om de Moskva tot zinken te brengen. Het enige wat Oekraïne deed, was in wezen op de “vuur”-knop drukken. Dit is zo algemeen bekend weet dat het zelfs door de Britse Daily Mail wordt gemeld. Die meldt:

ONTHULD: VS maritiem surveillancevliegtuig was boven Zwarte Zee minuten voordat Russisch vlaggenschip Moskva werd “geraakt door Oekraïense raketten”
Een P-8 Poseidon observatievliegtuig patrouilleerde voor de aanval langs de kust.

Het hoogtechnologische vliegtuig kan schepen op radar waarnemen op een afstand van meer dan 100 mijl… De Amerikaanse marine gebruikte haar nieuwe zee-surveillancevliegtuig om nauwkeurige richtgegevens te verstrekken aan de Oekraïense strijdkrachten om op 13 april het Russische vlaggenschip Moskva in de Zwarte Zee tot zinken te brengen.

Door de Moskva tot zinken te brengen, hebben de VS Poetin zojuist iets overhandigd dat lijkt op “het Pearl Harbor-moment van Rusland,” waarin Poetin tegenover zijn volk kan claimen dat de VS een aanval op de Russische marine hebben ingezet, waardoor een van hun schepen tot zinken is gebracht en honderden van hun mensen zijn omgekomen. Dit nieuws is natuurlijk over de hele Russische media geparadeerd, waardoor de binnenlandse steun voor Poetin nog hoger is dan voorheen.

  "Onze laatste dagen of uren": Azov-nazi's doen een beroep op de wereld, smeken om hun evacuatie uit Oekraïne 

Net als bij Pearl Harbor in de Verenigde Staten eist de bevolking van Rusland nu “wraak” op de agressors, die zij zien als de Verenigde Staten. In feite hebben de Verenigde Staten Poetin zojuist het laatste stukje van de puzzel aangereikt dat hij nodig heeft om nucleaire vergeldingsaanvallen tegen het Westen uit te voeren.

Rusland onthult de niet te stoppen RS-28 Sarmat (Satan 2) ICBM die tot 15 MIRV kernkoppen kan dragen

Het is geen toeval dat Rusland zojuist een testlancering heeft onthuld van zijn RS-28 Sarmat (Satan 2) ICBM, die tot 15 MIRV (Multiple Independently Targetable Reentry Vehicle) kernkoppen kan dragen. Dit zijn onafhankelijke voertuigen, die elk een kernkop dragen die honderden malen groter is dan de atoombommen die in de Tweede Wereldoorlog op Japan zijn gebruikt.

De RS-28 draagt ook Hypersonic Glide Vehicles (HGV), die met extreme snelheden glijden terwijl ze naar hun doel manoeuvreren, en daarbij elk verdedigingssysteem van de Verenigde Staten volkomen omzeilen. Anders gezegd, de Verenigde Staten zijn volkomen weerloos om te voorkomen dat de Russische kernwapens doelen in de VS treffen.

Het duurt ruwweg 30 minuten voor een van deze ICBM’s van Moskou naar New York City vliegt. Mocht Poetin er een lanceren, dan zouden de inwoners van New York geen enkele waarschuwing krijgen, want het verraderlijke, bezettende regime van de VS zou vrijwel zeker niet de moeite nemen om iemand te waarschuwen als ze nog maar een paar minuten hebben om te evacueren.

Zo zijn op elk moment miljoenen Amerikanen slechts 30 minuten verwijderd van totale vernietiging. Rusland zou zelfs, theoretisch, een raket kunnen lanceren met een EMP detonatie op grote hoogte, waardoor de Verenigde Staten in een 19e-eeuws Donkere Middeleeuwen bestaan zouden worden gestort, waarin ruwweg 90% van de bevolking binnen een jaar of zo zou omkomen door massale hongersnood, ineenstorting, geweld, ziekte, enzovoort.

  De militaire doodstuipen van Oekraïne

Van InsiderPaper.com:

De RS-28 Sarmat kan ongeveer 10 ton nuttige lading vervoeren voor ofwel tot 10 zware, ofwel tot 15 lichte, MIRV-koppen, alsmede een niet nader gespecificeerd aantal Avangard hypersonische glijvoertuigen (HGV’s) of een combinatie van kernkoppen. Het draagt ook verscheidene tegenmaatregelen tegen anti-ballistische raketsystemen. Het Russische ministerie van Defensie heeft gezegd dat de raket Ruslands antwoord is op het Amerikaanse Prompt Global Strike systeem.

Terwijl het Pentagon zich heeft beziggehouden met het creëren van homofiele helikopterbemanningen en transseksuele soldaten, heeft Rusland uiterst effectieve, hoogtechnologische wapenafgiftesystemen ontworpen, zoals hypersonische raketten en geavanceerde ICBM’s.

Terwijl de verraderlijke leiders van Amerika de energie-infrastructuur en het transportsysteem van Amerika ontmantelen (zie de recente afbraak van de spoorwegleveringen van Union Pacific), harkt Rusland recordwinsten uit de verkoop van energie, terwijl het vele topnaties in de wereld ervan overtuigt energie in Roebels in plaats van in dollars te kopen.

Het VS-imperium, doordrenkt van corruptie, pedofilie, criminaliteit en krankzinnigheid, is ten einde. Nu is het slechts een kwestie van tijd om de zelfverbranding van de Verenigde Staten van Amerika met de dag sneller te zien gaan.

Let op mijn woorden: voor het einde van dit jaar zullen de steden van Amerika door de voedselrellen in vlammen opgaan. De tirannie van de regering zal uit de hand lopen, en wij zullen getuige zijn van de eerste hoofdstukken van ofwel een massale opstand, ofwel een burgeroorlog (of misschien elementen van beide). Massale hongersnood komt naar het Westen, en het waren de krankzinnig domme economische sancties tegen Rusland die de hele catastrofale kettingreactie in gang hebben gezet die zal leiden tot de val van Amerika zoals wij dat kennen.

  Stoltenberg in de ether, laten we de "uh's" tellen

Een zeer trieste dag, inderdaad. Maar nu de abortusfanatici in Amerika helemaal gek worden van het massaal vermoorden van baby’s, rijst de vraag of een “reboot” misschien de enige manier is om de christelijke waarden waarop Amerika oorspronkelijk gesticht is, in ere te herstellen. Zoals Michael Snyder schrijft, “The End Of Civilization As We Know It Is Coming – And That Is Actually Really Good News.”

Heeft hij gelijk? Alleen de tijd zal het leren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Moskou waarschuwt – WO III zal nucleair zijn



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 vaccins: Door de regeringen gesanctioneerde afslachting van grote segmenten van de bevolking
Volgend artikelRusland gebruikt onbemande helikopters om de Oekraïense luchtverdediging uit de tent te lokken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Nu is het gvd aan Nederland om ALLE diplomatieke banden met USA te verbreken en aansluiting te smeken bij Rusland. Dom politiek grafvolk.

  • Dat is niet mogelijk, want het voormalig grondgebied van Nederland is al sinds 1945 bezet Amerikaans grondgebied, samen met de Duitsland. Officieel is het grondgebied per 20-07-2021 een deelstaat van Amerika geworden. Omdat het lease contract van het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN coöperatie is afgelopen. Het huidige kabinet bezet illegaal nu het bezette grondgebied. Iedere inwoner van dat bezette grondgebied is officieel soeverein geworden per 20-07-2021 mits hij/zij niet gevaccineerd is, want dan is hij/zij opnieuw geboren in het nieuwe slaaf systeem en heeft al zijn rechten vrijwillig afgestaan aan het WEF/DSG project.

 2. HOPPA !!
  Tijd om de stalen petjes uit de kast te halen .
  Van rijkswege uit gevent met kopcursus .. 😛
  Ik heb de kouwe oorlog achter de rug heb de ^%$# muur zien bouwen in 63 .
  Waar de fuck maak ik mij druk om??
  De huidige generatie leeglopers met hun vastgerotte mobiel en totaal bijgooghem gedrag .
  Kijk eens een paar dagen reclame en je gaat geheid een gat graven op de Mokerhei . 😀
  De hele huidige bent over cultuur van de omhoog gevallen USofA en Olland en vul de meuk zelf maar in . Ben nu bezig om de nodige kuubs tuinaarde aan het uitkruien in de tuin .. zodat deze er netjes bij ligt als de bom valt .

  “Mother”

  Mother, do you think they’ll drop the bomb?
  Mother, do you think they’ll like this song?
  Mother, do you think they’ll try to break my balls?
  Ooh, aah, mother, should I build the wall?

  Mother, should I run for president?
  Mother, should I trust the government?
  Mother, will they put me in the firing line?
  Ooh, aah, is it just a waste of time?

  Hush now, baby, baby, don’t you cry
  Mama’s gonna make all of your nightmares come true
  Mama’s gonna put all of her fears into you
  Mama’s gonna keep you right here under her wing
  She won’t let you fly but she might let you sing
  Mama’s gonna keep baby cozy and warm

  Ooh, babe, ooh, babe, ooh, babe
  Of course mama’s gonna help build the wall

  Mother, do you think she’s good enough for me?
  Mother, do you think she’s dangerous to me?
  Mother, will she tear your little boy apart?
  Ooh, aah, mother, will she break my heart?

  Hush now, baby, baby, don’t you cry
  Mama’s gonna check out all your girlfriends for you
  Mama won’t let anyone dirty get through
  Mama’s gonna wait up ’til you get in
  Mama will always find out where you’ve been
  Mamma’s gonna keep baby healthy and clean

  Ooh, babe, ooh, babe, ooh, babe
  You’ll always be a baby to me

  Mother, did it need to be so high?

 3. Kick back… niet zo moeilijk.
  Geef de in beslag genomen stingers (anti luchtdoel raketten) aan anti USA terroristische organisaties.
  Laat je het werk doen door anderen, net als het westen doet.
  FF zien of die seniele Biden dan nog zin heeft te vliegen naar corrupte Brussel etc.

  • Die conclusie kan ik niet trekken uit dit artikel.
   Ik denk eerder dat er een paar vliegdekschepen aan de beurt zijn.
   Lijkt me veel logischer.
   Poetin snapt waarschijnlijk ook wel dat het Amerikaanse volk net zo goed slachtoffer is van de
   Kazaarse maffia als de rest van de wereld.

  • Onschuldige burgers??? Een coup in 2014, een 8 jaar durende oorlog met vele oorlogsmisdaden tegen Donbass, Lugansk. Amerikanen die niet eens in staat zijn om introspectie te hebben wb het illegale wapengebruik Witte Fosfor en Plutonium gevulde bomhoofden, die zorgden dat 50 % van de vrouwen in Fallujah miskramen of gruwelijke geboortedefecten, zie Google Images, kregen. Het grootste deel van de Nederlanders die geen enkele moeite deden om de waarheid rondom
   Covid en Covid vaccins te onderzoeken en nu net zo min de waarheid rondom de coup in 2014, de oorlogsmisdaden tegen Donbass al 8 jaar lang of de vele valse vlaggen nu waaronder die van Bucha. Nieuwste video laat zien hoe Ukrainse soldaten lijken verslepen met touwen.

 4. “…waarin ruwweg 90% van de bevolking binnen een jaar of zo zou omkomen door…”
  Met al die wapens die ze daar hebben? Ik geef het een week.

 5. Rusland heeft de hoofdsteden in het vizier: de paleizen, de ministeries, de rechtbanken, de loges, de universiteiten, de ambassades, de musea enz. Jan met de pet zal er in zijn boerengat niet veel van ondervinden. Schandalig dat de Amerikanen de Oekraïners gebruiken als handpop voor hun vuile spelletjes. Eigenlijk was het neerhalen van het koor van het Russisch leger al een Pearl Harbor moment voor Rusland. Toen gebruikten de Amerikanen een Arabier als handpop.

 6. Een raket is ongeloofwaardig. Bovendien: elk redelijk schip heeft mogelijkheid compartimenten af te sluiten.
  Wat wel: wie weet….torpedo?

  Dat brengt me op het volgende: elke boot heeft een tracker; er ijn boten onderweg naar Oekraine met wapens’; als ze in de territoriale wateren van oekraine zijn ze een legitiem doel voor Rusland: onderzeebootje, torpedootje…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in