Een studie uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit van Colorado bevestigt dat de overgrote meerderheid van de mensheid absoluut geen keuze heeft gehad bij het al dan niet krijgen van de Covid-19 injectie omdat de gevaccineerden de door de injecties gegenereerde antilichamen via aerosolen hebben overgedragen, bericht Expose-news.com.

De bevindingen zouden echter geen verrassing moeten zijn, aangezien een vertrouwelijk Pfizer-document al had bevestigd dat blootstelling aan de mRNA-injecties perfect mogelijk was door huid-op-huidcontact en het inademen van dezelfde lucht als iemand die de Covid-19 injectie had gekregen.

Ze voegen helaas ook gewicht toe aan de beweringen van Dr. Phillipe van Welbergen, die heeft aangetoond dat grafeen, een verondersteld niet bekendgemaakt ingrediënt van de Covid-19 injecties, wordt overgedragen van de gevaccineerden op de ongevaccineerden en rode bloedcellen vernietigt en gevaarlijke bloedklonters veroorzaakt.

De studie, getiteld “Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity“, en gepubliceerd op 1 mei 2022, werd uitgevoerd door de volgende wetenschappers voor de Universiteit van Colorado –

 • Ross M. Kedl, Elena Hsieh,
 • Thomas E. Morrison,
 • Gabriela Samayoa-Reyes,
 • Siobhan Flaherty,
 • Conner L. Jackson,
 • Rosemary Rochford.

De samenvatting van de studie luidt als volgt –

Ondanks de duidelijke kennis dat besmettelijke deeltjes kunnen worden uitgewisseld via de ademhaling, is het verrassend genoeg nog nooit verondersteld, laat staan onderzocht, of andere bestanddelen van het neus- of mondvocht kunnen worden uitgewisseld tussen gastheren.

De omstandigheden van de huidige pandemie boden een unieke gelegenheid om dit provocerende idee grondig te onderzoeken. Onze gegevens leveren het bewijs voor een nieuw mechanisme waarmee kudde-immuniteit zich kan manifesteren, namelijk de aërosoloverdracht van antilichamen tussen immune en niet-immune gastheren.

En dit zijn de belangrijkste bevindingen van de auteurs van de studie –

De uitgebreide mandaten voor het dragen van maskers in zowel sociale als werkomgevingen boden een unieke gelegenheid om de mogelijkheid van aërosolvorming van gevaccineerde personen te evalueren.

Met behulp van een op flowcytometrie gebaseerde Multiplex Microsphere Immunoassay (MMIA) om SARS-CoV-2-specifieke antilichamen te detecteren (Fig 1A en B) 4,5 en een eerder gebruikte methode om antilichamen te elueren uit gerehydrateerde gedroogde bloedvlekken (DBS), identificeerden wij anti-SARS-CoV-2-specifieke antilichamen geëlueerd uit chirurgische gezichtsmaskers die door gevaccineerde laboratoriumleden werden gedragen en aan het einde van een werkdag werden gedoneerd.

In overeenstemming met de door anderen gerapporteerde resultaten, identificeerden wij zowel IgG als IgA in speeksel van gevaccineerde personen (Fig 1C en D). Het was daarom niet verrassend om zowel IgG als IgA te detecteren na elutie van antilichaam van gezichtsmaskers (Fig 1C en D).

Gezien deze waarnemingen stelden wij de hypothese dat druppel/aerosol overdracht van antilichamen tussen personen kan plaatsvinden, net zoals druppel/aerosol virusdeeltjes langs dezelfde weg kunnen worden uitgewisseld.

Bron

Dit betekent dat Covid-19 vaccin shedding perfect mogelijk is als we rekening houden met een studie uitgevoerd in opdracht van Pfizer in Japan.

  Veroordeelde Rusland niet - krijgt geen COVID-19 vaccins

De studie observeerde de verspreiding van de Covid-19 injectie in het lichaam van Wister ratten over een periode van 48 uur. Een van de meest verontrustende bevindingen van de studie is het feit dat de Pfizer-injectie zich na verloop van tijd ophoopt in de eierstokken. De hoogste concentratie werd vastgesteld in de lever. Maar het stapelt zich ook op in de klieren op de huid.

Bron

Het is niet bekend of de injectie zich na 48 uur blijft ophopen, omdat de waarnemingen in het onderzoek na die tijd zijn gestopt. Maar deze resultaten in combinatie met de eerste studie hierboven vertellen ons dat een ongevaccineerde persoon gedurende minimaal 48 uur het risico loopt te worden blootgesteld aan de Covid-19 injectie als hij dezelfde lucht inademt als of de huid aanraakt van een persoon die gevaccineerd is.

Dit is echter geen verrassing, want Pfizer heeft dit toegegeven in zijn document “A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS“.

Het document bevat een heel hoofdstuk over de mogelijkheid van “mRNA-vaccin shedding”, waarbij het mogelijk is dat personen die in de nabijheid zijn geweest van iemand die de Pfizer mRNA-prik heeft gehad, een bijwerking krijgen.

In paragraaf 8.3.5 van het document wordt beschreven hoe blootstelling tijdens zwangerschap of borstvoeding aan de Pfizer mRNA jab tijdens de proeven binnen 24 uur na ontdekking door de onderzoeker moet worden gemeld aan Pfizer Safety. Dit is vreemd, want zwangere vrouwen / zogende moeders maakten en maken geen deel uit van de veiligheidsproeven. Hoe kunnen zij dan worden blootgesteld?

  Virusmanie deel I: Het bedrog van Louis Pasteur en de volledig CORRUPTE geschiedenis van de virologie
Bron

Welnu, Pfizer bevestigt dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan plaatsvinden als een vrouw zwanger blijkt te zijn en tijdens de zwangerschap in de omgeving wordt blootgesteld aan het vaccin. In het document staat dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan plaatsvinden als een vrouwelijk familielid of een zorgverlener meldt dat zij zwanger is nadat zij is blootgesteld aan de studie-interventie door inademing of huidcontact. Of als een mannelijk familielid van een zorgverlener die door inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld, vervolgens zijn vrouwelijke partner blootstelt vóór of rond het tijdstip van de conceptie.

Bron

In lekentaal: Pfizer geeft in dit document toe dat het mogelijk is om een ander mens bloot te stellen aan het mRNA Covid-vaccin, gewoon door dezelfde lucht in te ademen of de huid aan te raken van de persoon die gevaccineerd is.

Dit alles maakt de bevindingen van Dr. Philippe van Welbergen des te verontrustender.

Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), medisch directeur van Biomedical Clinics, was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade die aan het bloed van mensen wordt toegebracht door Covid-injecties door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop.

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe geïnterviewd en legde hij uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlamming en een late hevige menstruatie (vrouwen vanaf 60 jaar), hij bloedmonsters nam.

Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, sommige deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden eerder had hij deze formaties nog nooit in bloed gezien.

  Moeder kampt met Guillain-Barré-syndroom (GBS) - een zenuwziekte - na Moderna vaccinatie

Vervolgens presenteerde Dr. Philippe in februari 2022 beelden van zijn laatste bloeddia’s en legde hij uit wat de beelden laten zien. Zijn dia’s laten zien dat vaccinvrije patiënten zijn “besmet” met vaccintoxinen door middel van shedding, waaronder wat beweerd wordt grafeen te zijn.

Een volledig overzicht van zijn dia’s kunt u hier bekijken. Maar hier is een kort fragment van zijn presentatie –


Dr. Philippe van Welbergen toonde aan dat het grafeen dat bij mensen wordt geïnjecteerd, zich organiseert en groeit tot grotere vezels en structuren, magnetische eigenschappen of een elektrische lading krijgt en dat de vezels aanwijzingen vertonen voor complexere structuren met strepen.

Hij toonde ook aan dat “scherven” grafeen worden overgebracht van “gevaccineerde” naar gevaccineerde of ongevaccineerde mensen die hun rode bloedcellen vernietigen en bloedstolsels veroorzaken bij de ongevaccineerden.

Het was blijkbaar nooit nodig om een buitensporige hoeveelheid belastinggeld te verspillen aan propaganda om het publiek te dwingen de Covid-19 injecties te krijgen. Omdat de belastingbetaler nooit een keuze had. Ze hoefden alleen maar te ademen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Als u echt vrede wilt, kom dan naar de dark side. Omarm de oorlog
Volgend artikelOndanks voortdurende propaganda wijst de bevolking in de hele wereld eindelijk de Covid-injectie af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Wat mij in eerste instantie in dit artikel opviel was dat het onderzoek gepkeegd werdt met GEDRAGEN MONDMASKERS en dan ook nog eens van verplegend personeel in een ziekenhuis.
  Nu ben ik onlangs in een ziekenhuis geweest en daar is de muilkorf verplicht voor bezoekers en alle personeel en heel waarschijnlijk zijn ze ook allemaal ingeent.
  Als ongevaxte heb ik dus met mijn leven gespeelt.

  • dat is een grote vergissing van diverse overheden die geloofden dat dat god niet bestaan heeft en dat zij zelf God zijn Een voorbeeld hiervan is dat U.v.L. u weet wel….. die heks die aan het roer zit van het Europese bolwerk in Brussel dat zij in haar eentje meer dan 1 miljard spuiten van Pjizer alvast besteld heeft die ze nu maar mondjes maat aan de schaspenkudde kwijt kan Waarschijnlijk zullen ze vernietigd worden omdat de houdbaarheidsdtum verstreken is en nu een andere manier heeft laten invallen om de wereldbevolking te reduceren naar 5 miljard mensen Zij weet echter niet dat dit proces al in gang is gezet en dat de cijfers van onderzoekers zijn gemanipuleerd!!!!!

  • Ik heb een boek gevonden over genetic – engeneering, waarin de shedding techniek ook beschreven staat! Ik heb telkens bij elke vaccinatieronde onregelmatige bloedingen gehad als niet -gevaxte . Toen ik de gyn raadpleegde vroeg die of ik misschien gevaxt was . Zegt genoeg toch.

 2. Helaas kan dit gemakkelijk bevestigd worden door eenvoudig bloedonderzoek. Degene die dit verhaal niet geloven zijn eraan voor de moeite.

  • Het grafeenoxide is ook door chemtrails over ons uitgesproeit door de NAVO vliegtuigen. Met als gevolg dat het in onze voedselketen is gekomen. Tevens praten ze ook hier nog steeds over een virus, wat nooit aangetoond is dat het bestaat. Het berust dan ook enkel op een aanname. Wat hierin het verhaal ook niets over gezegd wordt is de hoge frequenties van het 4+ G netwerk, wat tot 12GHz. gaat.

   Het zogenaamde SARS, van die hoge frequenties kan de mens en de natuur niet tegen en de eerste symptomen ervan vermoeidheid, rusteloosheid, concentratie problemen, slecht kunnen slapen, geen honger gevoel, alsof je alles te veel wordt. Dit in combinatie met het grafeenoxide wat deze frequentie sterkte met de factor 1000x verhoogd, kunnen er bloedklonters ontstaan, moeite hebben met adem halen. Met die beklappen kregen we 4% minder zuurstof in ons bloed, waardoor je ook al die symptomen van een zeer hoge frequentie kan krijgen. En dat jij je zelf eigenlijk je zelf vergiftigd door steeds de zelfde lucht in te ademen. Want zuurstof is jouw immuunversterker, hoe meer zuurstof jij kunt inademen hoe beter jij kunt presenteren en hoe beter jouw gezondheid is.

   In het zogenaamde onderzoek is er niet vanuit gegaan dat de verkregen resultaten in een afgeschermde locatie is gebeurt. Zodat je het kunt bewijzen met proef ondervindende meetresultaten. Want als je nu in het buitenveld gaat meten, kunnen er diverse andere bronnen zijn. Dus gaat dit onderzoek ook weer vanuit op basis van aannames. Maar ja, de gehele medische wetenschap hangt aan elkaar met enkel aannames.

 3. Op een gegeven moment heb ik zoiets van; “we zien wel”
  Heb m’n best gedaan om me min of meer gezond te houden.
  Vraag is wat de KWALiteit van ons Over-leven zal zijn
  als we als de staat/technocratie or whatever zich moeit
  en-in echte wefstijl- ,zich oplegt om onze “levensstatus te verbeteren”
  Het is niet leuk meer…
  (Maar men blijve positief…)

 4. De hoeveelheid gif waaraan je bent blootgesteld bepaalt of je er wel al dan niet aan doodgaat. Wat dat aangaat zitten de ongevaccineerden in een zeer gunstige positie.

 5. Ja de ontkenners zijn geen schapen maar verloren zielen die geen raad met zich zelf weten en nu de angst over hun geest en lichaam hebben in genomen zijn zij verder ook geen schaap nog mens geworden, en laat mij eerlijk zijn er lopen heel wat gestoorde angstige wezen op de aardbol rond.
  Zij zijn er zelfs van overtuigd dat OK oorlog aan het winnen is van Rusland maar onder tussen worden wij helemaal uit geknepen en van onze vrijheid beroofd, het leven zal van de nuttelozen dus de arbeiders in de toekomst slaven zijn het verschil met nu is dat de de arme een aalmoes krijgen van het geld dat zij verdiende maar de elite hun zakken goed vullen zal ook verdwijnen en je mag maar hopen dat je gezond en sterk bent want anders ben je een nutteloze voor de elite en zij zullen je dan gewoon ook vermoorden.

 6. Broodje aap, mnra door de lucht verplaatsen van gevaccineerd naar ongevaccineerd…. totale onzin!!! Dan zou je maar een paar mensen hoeven te vaccineren… en kan je met pompspuitje in mond vaccineren!!!! NEP

 7. Aerosolen overbrenging heeft heel lang de zangkoren aan banden gelegd en werden er zelf ongevaccineerden geweigerd toen de QR code pas een feit werd om tweedeling te verspreiding te maken tussen de mensen onderling ja er werd zelfs blind aangenomen dat de gevaccineerden de schuld waren van besmetting Echter de gevaccineerden geloofden er wel niet in maar uit !!!!!EIGENBELANG!!!!! hebben ze gecontroleerd bij de ingang van de lokatie als een stelletje gestapo’s om met geweld te dreigen dat ze tegen de ongevaccineerde zich opstelde Echter een tijd daarna werden deze schapen wakker en hadden zogenaamde covid 19 besmetting Hierna durfden zij er niet meer over te praten of exuus aan te bieden dat de vaxxers fout zaten omdat ze bang waren dat ze besmet zouden raken!!!!!!!

 8. Shedding nog erger dan gedacht. Maria Zeee BOOS als Dr. Ana Mihalcea van https://anamihalceamdphd.substack.com/ zich bij haar voegt om bewijs te tonen dat de niet-geïnjecteerden DEZELFDE nanotechnologie, grafeen, stolsels en meer vertonen als de geïnjecteerden als gevolg van uitscheiding. Dr. Ana laat ons zien hoe we ons bloed kunnen reinigen en onszelf kunnen beschermen tegen deze ramp. 15 Februari ’23

  https://rumble.com/v29oksg-live-8-uncensored-maria-zeee-rages-uninjected-have-same-nanotech-clots-grap.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in