In talrijke landen werken de mensen, hoewel de vaccinatie beschikbaar blijft, niet langer mee aan het programma. Er is geen officieel einde gekomen aan het programma, maar de mensen hebben zich teruggetrokken. De regering heeft hen niet gezegd te stoppen, de media hebben hen niet gezegd te stoppen. Op de een of andere manier hebben mensen bewust, of misschien voor velen onbewust, besloten om niet langer aan het programma deel te nemen, bericht Rhoda Wilson.

Het Health Advisory & Recovery Team (“HART”) heeft de grafieken van Our World in Data met betrekking tot de toegediende doses Covid-“vaccin” per 100 mensen bekeken. Uit de gegevens blijkt dat overal ter wereld, op enkele uitzonderingen na, mensen de injectie afwijzen.

“Noord-Amerika en Afrika zijn nu uitschieters wat betreft de per dag toegediende vaccinaties en de bevolking van veel landen werkt niet meer mee met de vaccinatieplannen van hun volksgezondheidsfunctionarissen,” schrijft HART.

HART is een groep hooggekwalificeerde Britse artsen, wetenschappers, economen, psychologen en andere academische deskundigen die hun bezorgdheid delen over het beleid en de aanbevelingen in verband met de Covid-pandemie. Het doel van HART is om relevant wetenschappelijk bewijs te leveren in toegankelijke vormen, voor verschillende doelgroepen. U kunt het werk van HART volgen op hun website HIER of op de verschillende social media platforms zoals aangegeven op hun website.

Hieronder vindt u de opmerkingen van HART die hun beoordeling van de gegevens over de injectieopname samenvatten. Wij hebben alleen hun tekst gepubliceerd, de grafieken bij de tekst zijn te vinden in hun artikel “The Injection Rejection: People Turning Down Vaccination”. U kunt de grafieken bekijken en hun artikel HIER lezen.

Bravo aan de lockdown-sceptici, die werden besmeurd en uitgestoten omdat zij de vrijheid durfden te verdedigen

Tot de landen in Europa waarvan de bevolking Covid-injecties afwijst, behoren Denemarken, Ierland, Moldavië, Cyprus, Georgië, Spanje en Noord-Macedonië. Andere landen hebben een duidelijke afname gezien, maar hebben geen recente gegevens geregistreerd, waaronder Servië, Slovenië, Slowakije, Montenegro en IJsland.

In tegenstelling tot het grootste deel van Afrika hebben ook Zuid-Afrikanen en Marokkanen zich niet meer gemeld.

In tegenstelling tot Azië als geheel zijn Israëli’s en Palestijnen negen maanden geleden gestopt en Maleisiërs en Chinezen (als we die gegevens mogen vertrouwen) recenter.

Gedurende een groot deel van het najaar werden Noord-Amerikanen nog steeds het meest actief gevaccineerd, gevolgd door Afrikanen. Dit ondanks het feit dat in Afrika de covide-sterfte minimaal is en er veel ernstiger bedreigingen voor het leven en de gezondheid zijn door malaria en tuberculose en tal van andere ziekten.

Iets meer dan 30% van de Afrikanen is nu gevaccineerd.

In totaal zijn wereldwijd 13 miljard doses toegediend.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

10 REACTIES

 1. Jaja tot dat de QR code weer van toepassing is of dat ze niet meer op café mogen gaan….ben zeker dat het nog niet voorbij is.
  Ze gaan ons zeker niet met rust laten en gaan nog wel iets uitvinden zoals we ze kennen,twee stappen vooruit en eentje achteruit en het kuddevolk zal er weer achterlopen…

  • Ik ben het helemaal met je eens. Dat tuig stopt alleen als wij het stoppen. Helaas zal dat met zinvol geweld moeten want met vreedzaam protest en argumenten lukt het niet. Mijn lichaam en geest is mij door mijn ouders en God geschonken en niemand bepaalt wat ik ermee doe en hoe ik moet denken en handelen. Steek die QR maar in je reet en sterf af. De vijftig gepasseerd, veel friet en rood vlees gevreten, bier gezopen en zware shag gerookt maar blijf beter met je poten van me af en laat me met rust anders geef ik je een oorlog die je niet voor kan stellen. Er is door dat tuig zoveel levensvreugde en vrijheid kapot gemaakt, zovelen hebben familie, “vrienden” en banen verloren. Ik ben boos, vergeet niets en vergeef zeker niets. Ik hoop dat de tijd snel komt dat we daadwerkelijk in het verweer komen. Ik zal erbij zijn in de eerste linie.

  • Als jij je hebt laten prikken, ben jij opnieuw geboren in het nieuwe slavensysteem. Dan zal je geregistreerd blijven tot je dood gaat.

   • Nouja..degeen die toch al geen prik nam, neemt die niet alsnog.
    Degenen die wél prikken namen, zullen in de meeste gevallen zóveel bijwerkingen hebben dat ze niet eens meer naar de prikshop kúnnen..

 2. Mooi dat de mensen wakker beginnen te worden. Dit schept een mooie precedentwerking voor de toekomst als de farmamaffia weer nieuwe Frankensteinshots wil gaan uitrollen.

 3. Als ik naar de grafieken kijk, is Europa nog altijd op hetzelfde (hoge) nivo als afgelopen 2 jaren qua vaccinatiebereidheid, dus de vlieger van dit verhaal gaat niet helemaal op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here