Op 30 juli 2022 publiceerden Healthimpactnews een artikel over hoe 6 voorheen jonge en gezonde artsen in Canada binnen twee weken na elkaar stierven, nadat een ziekenhuis in Canada een 4e COVID-boosterprik verplicht stelde. Dat artikel werd meer dan 200.000 keer bekeken, bericht Brian Shilhavy.

Zie: 6 Canadian Medical Doctors Died Within 2 Weeks After 4th COVID Booster Shots for Employees Started at One Hospital

Dat artikel werd bijgewerkt op 20 september 2022 toen Dr. William Makis aankondigde dat hij de dood van 32 artsen in Canada had getraceerd:

Ik heb nu 32 Canadese artsen plotselinge sterfgevallen getraceerd (dank aan allen die hebben bijgedragen). Deze artsen oefenden actief geneeskunde uit en waren gezond voordat ze illegaal verplichte COVID-19 Vaccins namen (2, 3 of 4 doses). (Bron.)

Vandaag, 20 oktober 2022, heeft Dr. Mark Trozzi uit Canada een update gepubliceerd waarin staat dat het aantal overleden “geïnjecteerde artsen” in Canada nu 80 heeft bereikt.

De meeste hiervan zijn gedocumenteerd op de GETTR-pagina van Dr. William Makis.

80 Canadese artsen “geïnjecteerd” en dood
door Dr. Mark Trozzi

Over de hele wereld blijft het extreme aantal slachtoffers, mannen, vrouwen en kinderen toenemen die gewond zijn geraakt of zijn gestorven na de gedwongen en misleidend voorgestelde genetische injecties. De injecties zijn gevaarlijk op basis van hun aangegeven inhoud, maar ze bevatten ook veel niet aangegeven giftige bestanddelen. Niemand wordt gespaard van de aanval op onze rechten en gezondheid.

Hoewel veel artsen hun inkomen hebben behouden door te voldoen aan en deel te nemen aan de criminele injectiecampagne, moeten zij nog steeds hun mouwen opstropen en meedoen aan dit zieke spel van Russische roulette. In 2022 zien we nu dramatisch verhoogde sterftecijfers onder jonge geïnjecteerde Canadese artsen.

  De sluier van het zwijgen over overtollige sterfgevallen

Hier is een recente compilatie van Canada’s groeiend aantal geïnjecteerde en verloren artsen (momenteel 80). Ons medeleven gaat uit naar de familie van de verloren Canadese artsen wier namen en gezichten hier staan.


Lees het volledige artikel bij Dr. Mark Trozzi.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Occulte symboliek rond COVID-19Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHomo-echtgenoot van vaccinzeloot die ongevaccineerde mensen idioten noemde, sterft “plotseling en onverwacht”
Volgend artikelSoros en het regime van Kiev… Samenzwering met de duivel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  1. Tis wat….
    80 uit hoeveel totaal verplicht gevaccineerden? Het percentage zou dan boekdelen spreken, en dat pct zou je dan ook grofweg kunnen toepassen op de hele bevolking in Canada om een grof idee te krijgen van de sterfte onder de bevolking. Die haal je niet uit VAERS.

    Laten we hopen dat ze allemaal naar dezelfde plek zijn gegaan, en dat we ze later na ons eigen sterven niet kunnen tegenkomen. Zouden de stomme schapen ook in de hemel aanwezig zijn…? Ik hoop het niet. (grappie…)

  2. Here in Brazil I read many news of sudden death of doctors, the vast majority by heart attack or stroke. Many of them very young and healthy. One of these cases is famous, it is a 28-year-old doctor who died 10 days later (Bruno Graf – stroke). The mother provided expensive tests and proved that the cause was vax.

  3. In NL artsen vervolgd voor verstrekken van niet legale Covid medicijnen. Het moet toch allemaal niet gekker worden. Maar dat wordt het met de minuut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in