Uit officiële gegevens van de regering blijkt dat er nu honderdduizenden mensen per week sterven aan de Covid-19 “vaccins”. Over de hele wereld krijgen de “volledig gevaccineerden” hartaanvallen, stollingen en andere cardiovasculaire gebeurtenissen die leiden tot blijvende invaliditeit of de dood, zo blijkt uit de gegevens. Intussen blijven regeringen de injecties pushen als het “geneesmiddel” tegen de Chinese ziektekiemen, bericht Ethan Huff.

Het United Kingdom Health Security Agency’s (UKHSA) “Ambulance Syndromic Surveillance System – Week 30” rapport geeft een inkijkje in het bloedbad met Groot-Brittannië als voorbeeld. Daar zijn de noodoproepen voor ambulances door het dak gegaan wegens “complicaties” na de injectie, en de gezondheidszorg staat nu op instorten.

Sinds tenminste augustus vorig jaar, toen Operatie Warp Speed in volle gang van start ging, is het aantal spoedoproepen voor potentieel levensbedreigende hartproblemen bijna verdubbeld – en dat aantal neemt met de dag alleen maar toe.

“… De oproepen van ambulances voor ernstige aandoeningen zijn sinds januari 2021 van maand tot maand toegenomen. Pas in april 2021 zagen wij echter een aanzienlijke toename bij mensen onder de 30 jaar, en sindsdien is het weer maand na maand toegenomen,” meldt Exposé News.

CDC zegt dat het risico op myocarditis na de injectie met mRNA 133 keer groter is dan het achtergrondrisico voor de algemene bevolking

In de categorie onder de 30 jaar bedroeg het aantal oproepen per jaar, gemiddeld, tussen 2017 en 2020, vóór het tijdstip waarop de injecties werden vrijgegeven, 24.463. Na-Operation Warp Speed is dat aantal met bijna 50 procent gestegen – met een nog slechter resultaat voor de categorie boven de 30.

  Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates "briljante" maar duivelse geest

“Het gemiddelde aantal jaarlijkse oproepen tussen 2017 en 2020 komt neer op 24.463. Dat betekent dat het aantal oproepen in 2021 met 48% is gestegen,” legt Exposé News uit.

“Het gemiddelde aantal jaarlijkse oproepen bij jongeren onder de 30 jaar tussen 2017 en 2020 komt neer op 3.940. Dat betekent dat het aantal oproepen in 2021 met 82% is toegenomen.”

Veel mensen hebben het gemist omdat het stilletjes zonder enige ophef is gepubliceerd, maar uit een studie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) blijkt dat het risico op myocarditis na een injectie met een mRNA (boodschapper RNA) injectie een verbazingwekkende 133 keer hoger is dan het achtergrondrisico voor de algemene bevolking.

Anders gezegd, zich laten inspuiten tegen de Chinese griep verhoogt massaal uw risico op ernstige hartproblemen.

“Dit betekent dat Covid-vaccinatie het risico om myocarditis te krijgen met een schokkende 13.200% verhoogt,” zegt Exposé News.

“Uiteindelijk verzwakt myocarditis het hart, zodat de rest van het lichaam niet genoeg bloed krijgt. Er kunnen zich dan stolsels in het hart vormen, wat tot een beroerte of hartaanval leidt. Andere complicaties van de aandoening zijn plotselinge hartdood.”

“Er bestaat geen milde versie van myocarditis, het is zeer ernstig, omdat de hartspier niet in staat is zich te regenereren. Als de schade eenmaal is aangericht, kan de klok dus niet meer teruggedraaid worden.”

Voor zowel Engeland als Wales publiceert het Office for National Statistics (ONS) wekelijkse sterftecijfers waaruit kan worden opgemaakt dat het sterfteoverschot over de hele wereld nu in de honderdduizenden loopt – allemaal te wijten aan Covid-19 injecties.

  Gaan we weer: Nieuwe "Ninja" COVID-variant is "De gevaarlijkste tot nu toe"

Uit een vergelijking van de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per 100.000 onder gevaccineerden en ongevaccineerden blijkt dat de sterftecijfers sterk stijgen op alle plaatsen in de wereld waar de Covid-19 prikken op grote schaal door het publiek werden toegediend.

“Er kan geen andere conclusie worden getrokken voor het feit dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de ongevaccineerden, en dat de Covid-19 injecties mensen doden,” aldus Exposé News.

De Covid-19 injecties van Pfizer zijn een doodvonnis – hetzij onmiddellijk, hetzij op latere datum.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het doden van de mensheid: Hoe de globale elite eugenetika en transhumanisme gebruikt om de aarde te ontvolken tot een planeet van cyborgslavenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStudie: Slechts ongeveer 6 procent van de medische ingrepen zijn doeltreffend
Volgend artikelKortom, Rusland zal winnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Dit was te verwachten maar als dit waar is en men besluit toch door te gaan dan is het moord met voorbedachte rade. massamoor met voorbedachte rade.

  2. Het vertrouwen in overheid en medici is zo groot dat men zich niet kan voorstellen dat er ook slechte mensen zijn in deze groepen. Als men zich eens realiseert dat het toch echt zo is, misschien valt het muntje dan. Denk zelf van niet, dus eigen schuld.

    • Ach, Josef Mengele was toch ook een dokter? En dan nu Dr Fauci? En Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus die overigens geen enkele medisch titel heeft. Een grote satanische bende…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in