Heerlijk! #PvdA helemaal blij met de eerste exitpoll. Maar oeps, …. Koekoek, dan komt PVV er ff overheen: BAM! Opzouten! #FrenskeOUT


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NEDERLAND DOSSIER

Geert Wilders is de ergste nachtmerrie van de EUVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Big Brother is watching you, maar die BUK zagen we niet
Vorig artikelVertrouw op je gevoel: Tucker Carlson waarschuwt voor chaos, het negeren van je instincten tijdens ‘geschiedenisveranderende’ gebeurtenissen
Volgend artikelIDF pantserverliezen zijn geen wunder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. In het begin van het filmpje leek het net alsof bijv. Ajax scoorde tegen een degradatie kandidaat, die prick met zijn rode PvdA T-shirt met zijn hand voor zijn mond, daar moet je de oorlog mee winnen OMG.

 2. Hmmm, Wilders lijkt gewonnen te hebben? Tja, met de criminelen welke onze regering vormde is het slecht kersen eten! Ik vermoed zomaar dat ze nu al plannen hebben om Wilders buiten spel te zetten. Nee, ik weet dat héél zeker! Ze hebben een hèle grote trukendoos, een hèle grote! En voor Wilders geld momenteel het volgende gezegde; Die met de duivel wil dineren moet een lange vork meenemen.

  • De kartel partijen hebben na de verkiezingen nog steeds een meerderheid en de PVV dus niet nodig.
   Dat de grootste partij traditie getrouw de premier levert, zullen ze ook wel proberen te omzeilen…

  • ik denk dat de cabal wilders wilde laten winnen, maar met zo een enorm verschil was misschien niet bedoeling. het doel: meer chaos en verdeel en heers, zodat de wef agenda als enige redding door de stront kan worden geduwd. mensen moeten boos zijn en dat lijkt te lukken, maar ik denk dat de “woede” wel snel voorbij zal zijn. wel bijzonder dat cabal deze actie nam, moet paniek heel groot zijn. ook wel logisch want buiten eu/usa worden ze uitgekotst. uiteraard onmogelijk fvd maar 3 zetels, dus kan nooit eerlijk geteld. als het pvv lukt de msm enigzins te schonen, zou al hele stap vooruit zijn.

  • Dat zal ervan afhangen of hij yes sir boss sir zegt tijdens het telefoongesprek uit DC anders een tragisch ongeval of een 100% Nederlandse vechter voor democratie!
   Want ik snap nog steeds niet hoe de democratie in gevaar is als een partij via een democratische verkiezing wint.
   Zo’n democratie als in Oekkieland hoeft van mij niet

 3. Stelletje Klimaat homo’s bij elkaar. PvdAARS en Groene Flikkerts!! Die zorgen er wel voor dat we de klote opgaan en zeker met van die zogenaamde “vluchtelingen” bij de VVD.

  • VVD is de hoer van Nederland, die regeren de laatste 10 jaar met iedereen!!!! Geslacht of kleur maakt niet uit als ze maar hun baantjes behouden…SCHANDAALIG

 4. Dus we vinden de euro uit om vereenigd sterker te staan in het mondiale financiele geweld
  Dan gaan we slap doen en
  word de euro een slaafse volger van de dollar, we volgen hun beleid totaal,
  Met geld bijdrukken en euro rente die usa verkiezingen moet steunen etc.
  En dan ineens zetten we de bijl aan de euro
  Dat zal betekenen dat mandarijntjes uit spanje weer in dollars worden verhandeld binnen de eu
  En dat euro schulden in een klap hun waarde verliezen
  Wat een ramp over reset gesproken ….

  Maar een geweldige opsteker voor de dollar

 5. kijk eens aan allemaal dombooooooooooooos wat een loesers om op de PVDA EN GROENPAARS TESTEMMEN IK HOOP DAT ZIJ WAT GELERD HEBBEN ANDERS EEN SPUITJE??????????????

 6. PSSSST !
  Hebben jullie wel eens van de Moszaad gehoord ?

  https://jamesperloff.net/from-the-arab-platoon-to-hamas-israels-abu-nidal-strategy/

  “Boze” tongen beweren trouwens dat ‘onze’ Geert W. er OOK een recruutje van is, en al wel sinds de jaren tachtig toen hij met z’n VW Kevertje van de ene kibboets naar de andere sjeesde !

  Tijdens een kerstborrel voor de 2e Kamerleden eind jaren negentig zou Geertje (toen nog VVD) in zwaar beschonken toestand allerlei jiddische strijdliederen hebben gezongen tot grote ontsteltenis van de andere Kamerleden. Twee Kamerleden schijnen er een melding van hebben gemaakt / een klacht over hebben ingediend. Ook zou hij tussen zijn glazen cognac hebben lopen brallen dat hij ooit “de minister-president van Nederland” zou worden.

  Een ècht nederlands moszaadje dus !

  Maar dit blijft natuurlijk tussen ons, hè ?

 7. Ja, de VVD wil wel gedoog in het kabinet. Maar dat moet Wilders van zijn lang zal ze leven niet doen. Dan kan zij het kabinet laten klappen wanneer zij dat wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in